Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Hozzászólások 322
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

javaslom, a modik ne harapják le fejeinket a "jelez" gombnyomásokból származó szükségtelen értesítések miatt, ui én is majdnem megnyomtam a "fel" gomb helyett, a berögzött reflexeim miatt. :lol:

Elküldve

Akkor hogy a topic visszatérjen a medrébe egy kérés.

Öcsémet regeltem: Osceola nickkel, ha lesz idő aktiválni kellene.

Köszi

Más: Mélykéknek nem megy a Pü, vagy tele van a postaládája.

• 3 months later...
Elküldve

Tegnap egy arc 3 helyre irta be Keresek topikon belül hogy kell neki Veki háccsóhíd.

Jelent gombot necces használni mert nem tudom melyiket jelencsem :rolleyes:

Unatkozó modiknak :mellow:

Elküldve
Ha már említetted, akkor cselekedtem.

Ha a kérdés (nem csak a kérés) is belefér ebbe a topikba.

Gyakorlatilag most Te és Gepard vagytok ketten a globális moderátorok?

• 2 months later...
Elküldve

Sziasztok;

1. bejegyzés és máris egy kérés: szeretnék a galériába képeket a kocsimról felrakni, csak nincs engedélyezve. Ha van rá mód és lehetőség, akkor engedélyezné valaki ezt az opciót?

előre is THX

Elküldve
Sziasztok;

1. bejegyzés és máris egy kérés: szeretnék a galériába képeket a kocsimról felrakni, csak nincs engedélyezve. Ha van rá mód és lehetőség, akkor engedélyezné valaki ezt az opciót?

előre is THX

A galériába csak klubtagok tudnak képeket feltölteni.

• 3 months later...
Elküldve

Sziasztok!

Nemrégen lettem Opel tulaj, így új vagyok a fórumon.

Nagyon örülök, hogy van egy ilyen, most mégis némi kritikát írnék. Szigorúan jobbító szándékkal.

Jó lenne, ha a sok hasznos infó között, kicsit felhasználóbarátabb lenne a keresés funkció. Ha keresek valami témát, csak a topic nevét hozza, ami általában több-száz oldal. Ebből a mennyiségből aztán nehéz megtalálni az infót.

Nem találtam sehol egy címet, (pl. a főoldalon) ahová az ilyen problémával lehet fordulni. (Azért írtam ide!)

Jó lenne, ha lehetőség lenne egy topicot egyben letölteni valamilyen formában, aztán offline olvasgatni.

Most ennyi jutott eszembe.

Üdv,

Hajrá Opelfórum!

• 4 weeks later...
Elküldve

sziasztok.lenne egy kérdésem:P szeretném a nevemet (astragt)megváltoztatni,de nem tudom hogy kell nem találok erre semmit.lehet meg sem tudom de erre nem emlékszem a regisztrálásnál.ha nem lehet akkor hogy kell az egész regisztráciot törölni mert akkor ujra regisztrálnék. :(

Elküldve
sziasztok.lenne egy nagy kérésem ;) szeretném a nevemet (astragt)megváltoztatni,de nem tudom hogy kell nem találok erre semmit.lehet meg sem tudom de erre nem emlékszem a regisztrálásnál.ha nem lehet akkor hogy kell az egész regisztráciot törölni mert akkor ujra regisztrálnék. :(

Milyen nevet szeretnél ?

Elküldve
Milyen nevet szeretnél ?

(RIC) mert ezzel a névvel szoktam netezni és regisztrálni minden oldalon ami csak létezik de most rosszul regisztráltam,nem figyeltem oda meg siettem meg stb és jo lenne a megszokott nevemen futnom az oldalakon :(

Elküldve
(RIC) mert ezzel a névvel szoktam netezni és regisztrálni minden oldalon ami csak létezik de most rosszul regisztráltam,nem figyeltem oda meg siettem meg stb és jo lenne a megszokott nevemen futnom az oldalakon :(

Belépéshez használt felhasználónév nem változott.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.