uhuhu Elküldve Október4, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Október4, 2004 Najo ebből elég. Nem vagyunk kétpártrendszeres ország ahol mindenért lehet tünteni ami nemtetszik, mindenért lehet szavazást követelni. Ezugyben kérem a modikat ahhoz tartsák magukat amit a Közlemények részben irtam. Tehát mégegyszer: nem kell törölni vadul. A törlés télleg csak a legvégső eszköz legyen. Négy-öt-hat(-hét) hozzászólásnyi elkanyarodás belefér. De ezek általában maguktól elhalnak, vagy kérésre abbahagyják a Fórumozók. Törölni akkor kell ha hosszan elnyúlik az offolás és hosszu hozzászólások születnek fölöslegesen. Innentől részemről lezártnak tekintem a vitát, többet nem kívánok hozzászólni. Anyázásokat mailban, PÜ-ben, telefonon fogadom. OK! köszi redline! ennyit szerettem vóna elérni!!! Hát nem volt könyü veled csatázni :D vazzeg ezt a pár mondatot leirhattad vóna az elején, és akkor nem kellett volna ennyit vernem a billentyüt :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október4, 2004 Megoszt Elküldve Október4, 2004 Hát v@zzeg ez kemény menet volt, persze közben jókat röhögtem is. De azért örülök, hogy dűlőre jutottatok. :smt023 :smt038 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október4, 2004 Megoszt Elküldve Október4, 2004 ....Hát v@zzeg ez kemény menet volt, persze közben jókat röhögtem is.... Én viszon nem röhögtem azon, amit a Klubinformációk>"MOMC-al kapcsoltban" írtál :? Világosan ott van, hogy miért jött létre a táma "Szeretném felkérni a fórumot látogató MOMC tagokat, hogy írják meg véleményüket, a 3 klub közös(ülés)éről." Figyelj kicsit jobban legközelebb kérlek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október4, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Október4, 2004 Hát v@zzeg ez kemény menet volt, persze közben jókat röhögtem is. De azért örülök, hogy dűlőre jutottatok. :smt023 :smt038 bazzeg érted is harcoltam! kurv@ rendes gyerek vagyok :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október4, 2004 Megoszt Elküldve Október4, 2004 Én viszon nem röhögtem azon, amit a Klubinformációk>"MOMC-al kapcsoltban" írtál :? Világosan ott van, hogy miért jött létre a táma "Szeretném felkérni a fórumot látogató MOMC tagokat, hogy írják meg véleményüket, a 3 klub közös(ülés)éről." Figyelj kicsit jobban legközelebb kérlek. Akkor töröld légyszi, mert én nem tudom! Na megkaptam az első ejnye-bejnyét mélykéktől. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2004 Megoszt Elküldve Október5, 2004 Elolvastam a fentieket, és ezúton elnézést szeretnék kérni UHUHU-tól, hogy 3 napig nem voltam netközelben :wink: , így nem tudtam reagálni a leírtakra! (Őszintén most meg már nem is szeretnék, mert nem áll szándékomban egy vég nélküli vitába bonyolódni... :? ) A kollégák szerintem, már mindent megindokoltak, és tényleg nem kéne elfelejteni, hogy mi modik csak segíteni akarjuk a felhasználók életét, és nem megkeseríteni azt! Azt sem szabadna figyelmen kívűl hagyni, hogy nagyon nehéz meghúzni a vonalat, hogy honnan kezdve töröljünk, és mi számít offolásnak... na és persze, hogy nem 100 éve csináljuk ezt... :wink: Részemről röviden ennyi... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október5, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Október5, 2004 Elolvastam a fentieket, és ezúton elnézést szeretnék kérni UHUHU-tól, hogy 3 napig nem voltam netközelben :wink: , na jó, megbocsájtok :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Október5, 2004 Megoszt Elküldve Október5, 2004 Azért jó volt látni, ahogy 2 fórumozó, hogy egymásra talált. Vazze, mintha belehallgattam volna valamilyen rádióba. Csak azt hallom meg ami engem érdekel :) Javaslom a résztvevők olvassák el az elejéről az egészet nézzék meg min vitatkoztak 2 oldalon keresztül. És különben is mind a 2-en hibáztatok. Na Pont Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október5, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Október5, 2004 És különben is mind a 2-en hibáztatok. Én miért és miben hibáztam? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2004 Megoszt Elküldve Október5, 2004 Ákos, hát Te... :roll: pesze, hogy semmiben... :roll: :) :D :D ÜDv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Október5, 2004 Megoszt Elküldve Október5, 2004 egy példa: Idáig baj volt a nagy kép. Most berakták kisképen, most baj a kép. Csak ennyi. A véleményem: "kivétel erősíti a szabályt" és ez szerintem a modikra is érvényes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Október5, 2004 Megoszt Elküldve Október5, 2004 1 Ja én is megszegem néha :) 2 Olyan merev ez az egész..... kép volt, kép van, kép lesz. 3 Tényleg kevesen vagyunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2004 Megoszt Elküldve Október5, 2004 Akkor mindenki hozzon magával még egy embert! Szerintem a képekről röviden annyit, hogy ha valaki akarja, és kiváncsi a képre, akkor azt a linken keresztül is biztosan eléri... :wink: De részemről nekem tök mindegy... :roll: Sokan azt hangoztattátok, hogy komolyan vesszük a moderálást! Mért lenne értelme komolytalanul is csinálni??? A másik dolog, hogy Ti például hol húznátok meg a határt az offolás esetében, vagy a képbeillesztésénél?... (Várom az ötleteket... :wink: ) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Október5, 2004 Megoszt Elküldve Október5, 2004 De részemről nekem tök mindegy... :roll: Sokan azt hangoztattátok, hogy komolyan vesszük a moderálást! Mért lenne értelme komolytalanul is csinálni??? Üdv.: Atommanó Itt a frankó :) A moderálás is a hobbi része nem? ÖÖÖ gondolkodm a válaszon.... Üdv Blau Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október5, 2004 Megoszt Elküldve Október5, 2004 A másik dolog, hogy Ti például hol húznátok meg a határt az offolás esetében, vagy a képbeillesztésénél?... (Várom az ötleteket... :wink: ) Üdv.: Atommanó igen én is ezt kértem már a topik elején....látod mennyi ötlet született Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2004 Megoszt Elküldve Október5, 2004 És most azon vagytok kibukva, hogy kb összesen 3 hozzászólást töröltünk, 4-et áthelyeztünk, a nagyobb képeket linkké alakítottuk (főleg ahol még idézték is ezután!)ez sem lehet 5-6-nál több, és kb szintén 5-6 dorgálós üzenetet is elküldtünk??? és mindezt kb 2 hét alatt??? Ez most tényleg sok és zavaró, vagy mi nem látjuk jól a dolgokat??? :wink: De azért én is elgondolkozom... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Október5, 2004 Megoszt Elküldve Október5, 2004 Kérés: Lazábban! Válasz: Ki vagytok bukva! Kérés: Megfontoltabban! Válasz: Hogyan legyen? Kérés: Gondolkodom rajt! Válasz Ki vagytok bukva? Gondolkodni és így halad előre a dolog! Nem lebaszni. Azok szoltak itt hozzá akiket egyáltalán érdekel. PONT Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2004 Megoszt Elküldve Október5, 2004 Ha jól tudom, de javíts ki ha tévedek, itt senki nem baszott le senkit, max kért.. Nem mindegy.. :wink: Örülök neki, hogy próbáltok segíteni, és érdekel a dolog, de az hogy lazábban meg, megfontoltabban, az elég tág fogalom... Egyébként meg nem is tudom miért indult el ez az egész... A fent leírtak szerint szerintem ennyire nem lehettünk szigorúak... :wink: Végül ismét a türelmeteket szeretném kérni, mert mégegyszer kihangsúlyoznám, hogy nemrégóta csináljuk amit csinálunk... :roll: Köszönöm a többiek nevében is! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Október6, 2004 Megoszt Elküldve Október6, 2004 :idea: 5let: Kép: max. 800 x 600 Idézésnél: :arrow: kép helyett csak linkelés... (location) Off: max. 5-7 :arrow: e felett figyelmeztetés, téma visszaterelése a mederbe... Törlés: nagyon-nagyon off, kirívóan durva Áthelyezés: ez így rendben van... :wink: Uff. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2004 Megoszt Elküldve Október6, 2004 Részemről ez így rendben van! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Október6, 2004 Megoszt Elküldve Október6, 2004 Szerintem várjuk meg a vezetőség véleményét. Én még annyit tennék hozzá hogy: Hozzászólásonként max 2 db 800 x 600 vagy 3 db 640 x 480 kép, a többi link. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október6, 2004 Megoszt Elküldve Október6, 2004 Szerintem várjuk meg a vezetőség véleményét.Ebben szerintem nem a Sanyinak kell döntenie. Elvégre ez a fórum, amit az üzmeltetőnek (Hemiék) és a megbízott fórum adminnak (:oops:) kell rendbe tenni. Szabályok és a Moderátorok segítségével. De a lényeg, hogy senki se érezze magát keretek közé szorítva, de fogadja el, hogy mindez az Ő érdekében történik. Hozzászólásonként max 2 db 800 x 600 vagy 3 db 640 x 480 kép, a többi link. Ezt egy nagyon jó ötletnek tartom. Remélem ezzel már mindenki elégedett lesz. Igazán minimális odafigyelést igényel, és mindenki élete kellemesebbé/kényelmesebbé/egyszerűbbe válhat. Akkor szerintem maradjunk ennyiben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Október6, 2004 Megoszt Elküldve Október6, 2004 Így van, tessék csak nektek eldönteni. Egyébként inkább (Darkék:)) Ez most nem MOTE hatáskör. Redline, változtasd meg az erre vonatkozó szabályzatotttttttt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Október6, 2004 Megoszt Elküldve Október6, 2004 Nem volt hiábavaló Uhuhu sok felszólalása... elértük a Törvénymódosítást! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október6, 2004 Megoszt Elküldve Október6, 2004 Így van, tessék csak nektek eldönteni. Egyébként inkább (Darkék:)) Ez most nem MOTE hatáskör. Redline, változtasd meg az erre vonatkozó szabályzatotttttttt. igen ezt mondom ezért sem irtam még bele a közlemények topikba, várom hátha születik még 1-2 épkézláb ötlet Az a baj, hogy aki ilyen harcosan ragaszkodik a nagy és sok képhez nem tud kicsiben gondolkodni :? Látnia kellene, hogy nem mindenki szélessáv előtt ül, és nincs mindenkinek ideje arra, hogy hosszan fórumozzon. Van aki csak átfutja őket pl zavarhatja a sok nagy kép és az is ha sokan ugy idéznek, hogy nem törlik ki az előző hozzászólásokat. Igy némelyik post elfoglal egy fél oldalt ami szerintem tökéletesen fölösleges és szerintem eléggé zavaró is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts