J0hnny Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Hej lányok.... Egy kiváló minőségű olaj, egy szintén kiváló olajszűrő,legkésőbb 15.000 Km-enkénti csere és ennyi. A tisztító szerekre semmi szükség, ha megfelelő minőséget használunk mindenből. 15E? Én inkább 8E! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 15E? Én inkább 8E! :huh: Na igen, a dűzel. :lol: Modjuk én is csak 10000-et. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 15 ezres intervallumot tényleg csak akkor javaslok, ha nagy a futásteljesítménye az autónak, azaz évi legalább 30e km-t megy. Egyébként ajánlott a 10e km-kénti csere. Ha megfelelő minőségű olajjal van használva, nincs szükség semmilyen mosásra, öblítésre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 én se a metabond miatt gondoltam erre, hanem előttem ki tudja mit kapott. elvileg a metabond feloldaná a felületekről a lerakódásokat nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 én se a metabond miatt gondoltam erre, hanem előttem ki tudja mit kapott. elvileg a metabond feloldaná a felületekről a lerakódásokat nem? Nem, nem jobban, mint bármely másik egyéb olaj, mert mindegyiknek van tisztító hatása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 ezt azért nem jelenteném igy ki, mert láttam már olyan olajat, ami csak ugy lecsorgott a fémről, mintha ott se lett volna,szerintem itt van a minőségek közti különbség egyik része.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 ezt azért nem jelenteném igy ki, mert láttam már olyan olajat, ami csak ugy lecsorgott a fémről, mintha ott se lett volna,szerintem itt van a minőségek közti különbség egyik része.. A tisztító hatásról van szó....... Most nem arról beszélgetünk, hogy melyiknek milyen a kenőképessége Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 tisztítóhatásban is lehet különbség :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 tisztítóhatásban is lehet különbség :huh: így van. De erről nem szól a Metabond fáma Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 én se mostam még át, de lehet legközleebb átmosom. azért 6 év alatt rakodhat le ez meg az benne :huh: Nem olyan idős az a gép, hogy mosogatni kelljen.......Elég neki a motorolaj csere.Ha bármilyen motormosó adalékkal, v. esetleg gázolajjal átmosod, sanszos hogy olyan dolgot is felold amit nem kellene, aztán az az olyandolog meg esetleg eltömíti a főtengelyolajzó furatot, aztán jöhet a zsebbenyúlás. Persze mindenki úgy, és azt csinál a verdájával amit akar, de én is azok közé tartozom, akik nem támogatják a motormosó adalék dolgot.Intézze ezt a motorolaj...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 kösszi az ujabb hozzászólást, igy már biztos vok benne hogy nem kell az nekem se :huh: kösszi és BUÉK Dudu ha jol olvastam a reklámanyagait szol az rola. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Én tavaly vittem átnézetni a gépet műszaki előtt, és pont aktuálissá vált az olajcsere is.. Ott lapult az új olaj hátul, vele együtt a szűrő is. kaptam az alkalmon, és megcsináltattam az olajcserét is, de rábeszéltek arra a mosóra. Szóval, bele azt az öblítőt a régi olajba, 15 perc járatás, majd olajleeresztés. Utána rátöltés az új olajat. Én abszolut semmi különbséget nem éreztem. Lehet megúsztam ? De azóta se öblögetek.. Csak most Szilveszterkor.:-) Buék nektek.:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Szóval, bele azt az öblítőt a régi olajba, 15 perc járatás, majd olajleeresztés. Utána rátöltés az új olajat. Én abszolut semmi különbséget nem éreztem. Lehet megúsztam ? Az csak később jön elő, hogy mennyit ártottál ezzel. Persze lehet hogy csak párezer km-el rövidítetted meg a motorod életét, ami nem is tűnik soknak. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Az csak később jön elő, hogy mennyit ártottál ezzel. Persze lehet hogy csak párezer km-el rövidítetted meg a motorod életét, ami nem is tűnik soknak. :huh: akkor ezekszerint mindenképpen rossz hatással van a mocinak... akkor metajóskáék mé terjesztik bolondok azok?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 akkor ezekszerint mindenképpen rossz hatással van a mocinak... akkor metajóskáék mé terjesztik bolondok azok?? a dohánytermékre is nagy az igény, pedig nem használ senkinek... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 akkor ezekszerint mindenképpen rossz hatással van a mocinak... akkor metajóskáék mé terjesztik bolondok azok?? Hát azért sok eset előfordult már, amikor az átmosás sokat segített..... Ha valami gondot okoz, az igazából csak a véletlen műve lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Ha valami gondot okoz, az igazából csak a véletlen műve lehet. Akkor pl mutathatnál példát, és használj mindig ilyet minden olajcserénél :huh: Én már használtam ilyet, van tapasztalatom, és tudom miért nem használnám soha egy használatban levő jó motornál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Akkor pl mutathatnál példát, és használj mindig ilyet minden olajcserénél :huh: Én már használtam ilyet, van tapasztalatom, és tudom miért nem használnám soha egy használatban levő jó motornál :lol: Rengeteg olyan esetről tudok, amikor az olajsár, feketeiszap feloldását követően, majd a motort átöblítve az új olajat beletéve megoldódótt valamilyen probléma, pl. hidrotőkék (sok esetben a tőkék is hibátlanok, és hiába cserélik, nem annak van baja). A szennyeződést nem feltétlenül rögökben oldja, hanem teljesen feloldja, így ha valaki használta, az nem azt jelenti, hogy akkor már el is tömődött egy olajjárat, és többezer km-el rövidült meg a motor élettartama. Ez is lehetséges ugyan, de elég szélsőséges. Egy németországi ismerősöm egy BMW szervízben dolgozik, és minden egyes olajcsere előtt használnak motormosó folyadékot, még az első cserés gépeknél is. Az olajcsere után annyira minimális mennyiség marad a motorban az adalékból, hogy annak élettartam-csökkentő hatását kimutatni lehetetlen. Ha jobban belegondolsz, a régi olajból is egy tetemes mennyiség, 0,5 liter vagy akár több is bennt maradhat, amennyiben nem úgy szívják le. Én nem használok motormosót, sem Metabondot sem pedig egyebet, de ez nem jelenti azt, hogy akkor másnak sem szabad. Ha valaki úgy dönt, hogy átöblíti kicsit a mocit, lelke rajta. Szeretném, ha tisztán látnának ezügyben az érdeklődők, mert mindjárt csak a lehetséges katasztrófákat soroljátok fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 érv ellenérv esete. :huh: én is mondtam, hogy nem egy ismerősöm öblögeti a mocit, és nem halt meg egyikőjüké sem..... scaniárol hallottam odakint szervizelés során azt is átmosták, igaz egy gyengébb olajjal nem mosóval... a hidrotőkém nekem is csörög kcisit valameik, és 6 éves kocsinak nem kellene, de ugyan olyan kocsit hallottam, és ugyan ugy csörgött, mint a miénk, F classic 1.4nz, szoval tipus jellemzője lehet... nekem szerintem kopás lehet a dologban, mert előző cserénél át let mosva egy olcsobb olajjal, ami sűrűbb is volt, és a tőkék el is hallgattak, szoval dugulás igy kizárva, mert a szűrűbb olaj ha eljutott oda, akor a vékonynak simán el kellene jutni. mosós öblítésről szerintem végképp leteszek, mert elngedi igy is a dekliknél, és ha nem lesz időm kicserélni, akkor az mégjobban fogja... ja igen alol kibeszéltük, hogy parafa+ paszta és felöl a szelpdeklinél??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 érv ellenérv esete. :huh: én is mondtam, hogy nem egy ismerősöm öblögeti a mocit, és nem halt meg egyikőjüké sem..... scaniárol hallottam odakint szervizelés során azt is átmosták, igaz egy gyengébb olajjal nem mosóval... a hidrotőkém nekem is csörög kcisit valameik, és 6 éves kocsinak nem kellene, de ugyan olyan kocsit hallottam, és ugyan ugy csörgött, mint a miénk, F classic 1.4nz, szoval tipus jellemzője lehet... nekem szerintem kopás lehet a dologban, mert előző cserénél át let mosva egy olcsobb olajjal, ami sűrűbb is volt, és a tőkék el is hallgattak, szoval dugulás igy kizárva, mert a szűrűbb olaj ha eljutott oda, akor a vékonynak simán el kellene jutni. mosós öblítésről szerintem végképp leteszek, mert elngedi igy is a dekliknél, és ha nem lesz időm kicserélni, akkor az mégjobban fogja... ja igen alol kibeszéltük, hogy parafa+ paszta és felöl a szelpdeklinél??? Ugyanaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Ugyanaz. köszi és árban a kettő a pasztával hogy mozog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 köszi és árban a kettő a pasztával hogy mozog? Én olyan 1200-ért vettem a pasztát, a tömítés is kb egy ezres. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 akkor 3500 körül van az egész... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 akkor 3500 körül van az egész... ?? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Érdemes gyári tömítést venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts