opel16v Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 valahonnan szerzek ilyen metabond olajat Ha pesti vagy környéki vagy, tudok benne segíteni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 off: De jó lenne, ha nem lennének sokan ilyen szégyenlősek, amikor kitöltik a profil adatait... on Link to comment Megosztás: More sharing options...
individor Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 hali! köszi! de messzebb lakom... beszéltem egy szerelővel kitakarítja a tőkéket kicsi pénzért ,és megpróbál metabond olajat szerezni ha valami problémám akkor írok ui: próbáltam a profilom módosítani de mindig hibát ír és mem marad benne semmi.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 hali! köszi! de messzebb lakom... beszéltem egy szerelővel kitakarítja a tőkéket kicsi pénzért ,és megpróbál metabond olajat szerezni ha valami problémám akkor írok ui: próbáltam a profilom módosítani de mindig hibát ír és mem marad benne semmi.... Próbáldd jelezni az Adminnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
individor Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 vagy béna voltam vagy béna voltam...... egyesével sikerült a többsége Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 vagy béna voltam vagy béna voltam...... egyesével sikerült a többsége Nem biztos, nekem is kellett néha sz@rakodnom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 merre laksz pesttől ?? metabondot elég sok helyről be lehet szerezni már csak sok boltban elég jol felnyomják az árát ha találsz boltot gabitol érdeklődd meg az árát, nehogy lenyuljanak pl mi akik forgalmazzuk x ezer körül ment egy ideje az adalék, de boltba pl x+4 ért láttam, és nagyon kinálta az ipse, megmutattam a terjesztői kártyát alább is hagyott a lelkesedése:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 OFF nem jön valaki pestről cegléd felé? nem nagyon akar összejönni ez a felugrás, az olaj meg időszerű lenne :lol: Gabi: nem tudod, mennyi lenne postázva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 7450 az ára az 5L 10W40-nek, plusz 1900 lenne a posta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 7450 az ára az 5L 10W40-nek, plusz 1900 lenne a posta. Steve biztos segítene, ha megkéred :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Steve biztos segítene, ha megkéred :lol: Nem nekem kell megkérni, de nem rossz ötlet yooccoo számára :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Nem nekem kell megkérni, de nem rossz ötlet yooccoo számára :lol: Temekkorabizniszmenvagy :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Temekkorabizniszmenvagy :lol: :lol: A nagyság átka :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 A nagyság átka :lol: Az. De az ilyenek után ne nyavajogj, hogy nincs szponzor :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 De az ilyenek után ne nyavajogj, hogy nincs szponzor :lol: Szerintem annak semmi köze a szponzoraim hiányához, hogy nincs időm utánafutkosni mindenki olajának. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 kijaza steve? mer keresésnél találtam 8-at, akinek a nevében benne van :lol: bár az is lehet, hogy rászánom magam, mert múltkor se mentem el a Söröshöz bőrért Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 1900 az már valami spéci csomagos:) vagy utánvétes? 730 a sima csomag, csak jol be kell bugyolálni:) sőtt 1500ért üzleti csomagként is elmegy:) amugy nem reklámozni akarom magamat, de ha valaki borsod körül lakik vagy erre jár én is tudok mindent, csak szolni kell előre, elvégre "kollégák" vagyunk gabival:) bizniszman2:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 1900 az már valami spéci csomagos:) vagy utánvétes? 730 a sima csomag, csak jol be kell bugyolálni:) sőtt 1500ért üzleti csomagként is elmegy:) te figya bizniszmen2 :lol: akkor ez most jóól le akar húzni, vagy mifene? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 nehiszem, ahogy ismerem csak biztosra megy és rátesz minden biztonsági cuccot a csomagra mint pl törékeny időgarantált meg stb de az utánvétes mondjuk alapbol több a prémium csomag 1890 de már emeltek, nem tudom hogy adja fel folykony cuccrol van szo tehát jolenne ha nem szurná kis semmi, de egyébként szarnak a postán bele mi van a csomagban de majd megmondja minjárt:) a postával csak az a baj hogy van:S ismerősnek tünt el komplett csomag én pl egy hete várok egy ajánlott levelet az utánvétes az nagy behuzás, meg egyik postán csak kis csomagot akarnak felvenni, másikonmeg nagyot is:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 OFF nemis komolyan gondoltam, mielőtt valaki félreértené :lol: nekem is volt pár harcom velük, de volt olyan is, hogy fizettek két rossz régi winyóért adtak 9 ropit, a marhák :lol: ON no, szerintem felszáguldok majd, mert a metróba is kéne venni valamit izéket Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 prémium, de nem én intézem a postát, én csak közvetítem a címet. ez van, gondolom ez tűnik elég biztonságosnak az áru és ellenérték szempontjából :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 mondtam én:) am mi pénzeket elkérnek egy csomagért pf:S no de én ki is használom:D eddigi tekordméretű csomagom, amibe jopár olajos kanna belefért volna: 90X50X50 cm!!! na ezért kifizetek 1500ft-t sima üzleti csomagként:) de mikor egy kis 10X20X40 es csomiért leakasztanak 800ftot:S Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Csakhogy van kiló határ is, nem csak méret :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
majkel71 Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Tessék ide leirni, hogy ki mit és milyért tölti bele az autóba. mobil 1 5w40. ez tuti zafirába Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 hát van de asszem 30kg az is elég legalább 5 kannának:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts