mall Elküldve December7, 2004 Megoszt Elküldve December7, 2004 knight! + gyöztél. Nem azonnal, de a napokba mindenképp lecserélem. Ugyanis már közel 15000 Km van a Castrolba. :partyman: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve December7, 2004 Megoszt Elküldve December7, 2004 Az Alco olajokrol van valami vélemény ? Nekem most Opel olaj van bent de teljesen elfeketedett 5e km alatt :) A motorom X17DTL :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 Ma került a csodaautómba 10w40 helyére 5w40-es olaj (nem opel, de a számok és betűk alapján tudja a legjobb szabványokat), és kábé ötvenszer jobb hangja van menet közben a kocsinak, terheléskor, alapjáraton is, és általában. Mielőtt lecseréltettem, a reggeli hidegindítást felvettem kamerával, majd összehasonlítom :). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve December15, 2004 Megoszt Elküldve December15, 2004 Ma került a csodaautómba 10w40 helyére 5w40-es olaj (nem opel, de a számok és betűk alapján tudja a legjobb szabványokat), és kábé ötvenszer jobb hangja van menet közben a kocsinak, terheléskor, alapjáraton is, és általában. Mielőtt lecseréltettem, a reggeli hidegindítást felvettem kamerával, majd összehasonlítom :). Azért le írhatnád milyen olaj volt előtte és mi lett bele téve! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December15, 2004 Megoszt Elküldve December15, 2004 Hát te aztán nem bízod a véletlenre :) .De az oil typ és wieviel az tényleg érdekel :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve December18, 2004 Megoszt Elküldve December18, 2004 lassan szükségem lenne 4-5 liter castrol vagy valvoline 10w60 as olajra olcson sajna az én forrásom eltünt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December19, 2004 Megoszt Elküldve December19, 2004 lassan szükségem lenne 4-5 liter castrol vagy valvoline 10w60 as olajra olcson sajna az én forrásom eltünt :) Csak nem olajra lépett ? :) :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December19, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December19, 2004 lassan szükségem lenne 4-5 liter castrol vagy valvoline 10w60 as olajra olcson sajna az én forrásom eltünt :) a 10w60 as mért jobb mint a 10w40-es? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve December19, 2004 Megoszt Elküldve December19, 2004 a 10w60 as mért jobb mint a 10w40-es? mert meleg motornal vastagabb az olajfilm réteg és jobban birja a meleg ha nagyon hajtjak a motort Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December19, 2004 Megoszt Elküldve December19, 2004 Csak sajnos a Castrolhoz is beférkőzött az olcsón rosszabb minőséget elv az üzletpolitikába, ugyanis a RS olajuk sem olyan mint régen. Tavaly szomorúan vontam le a következtetést: amit magyarországon "palackoznak" nem jobb minőségű, mint a 10W40-esek. Sajna közel sem bírja olyan jól, mint régen az "eredeti" RS. Úgyhogy Én is más olaj után néztem, mert a leromlott minőségéhez képest igen magas az ára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve December19, 2004 Megoszt Elküldve December19, 2004 Csak sajnos a Castrolhoz is beférkőzött az olcsón rosszabb minőséget elv az üzletpolitikába, ugyanis a RS olajuk sem olyan mint régen. Tavaly szomorúan vontam le a következtetést: amit magyarországon "palackoznak" nem jobb minőségű, mint a 10W40-esek. Sajna közel sem bírja olyan jól, mint régen az "eredeti" RS. Úgyhogy Én is más olaj után néztem, mert a leromlott minőségéhez képest igen magas az ára. akkor ott a valvoline 10w60 vagy ki kell menni ausztriaba és meg van oldva a dolog Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Ismét olajprojektben (is) vagyok. Nagy a dilemma. A Castrol-t dícsérik sokan és ajálják nagyon. A gyári GM olaj nekem nem jött be. Szerintem nagyon tré :? Most a ROWE olajban gondolkodom még, mert az árban elfogadható. Aztán ha az sem válik be, marad a Castrol vagy a Mobil 1. Valakinek valami ismerete a ROWE HIGHTEC FORMULA GTS-Mo SAE 10W-40 HC olajról? Ebben gondolkodom most... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 A minap voltam a tescoban, a valvoline top gard 10w-40 5 liter 7000HUF-ba kerül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Ismét olajprojektben (is) vagyok. Nagy a dilemma. A Castrol-t dícsérik sokan és ajálják nagyon. A gyári GM olaj nekem nem jött be. Szerintem nagyon tré :? Most a ROWE olajban gondolkodom még, mert az árban elfogadható. Aztán ha az sem válik be, marad a Castrol vagy a Mobil 1. Valakinek valami ismerete a ROWE HIGHTEC FORMULA GTS-Mo SAE 10W-40 HC olajról? Ebben gondolkodom most... Nekem sima GT 10W-40 van benne, nincs vele baj, de azt sem merném állítani, hogy jó... februárban Valvoline megy bele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve December21, 2004 Megoszt Elküldve December21, 2004 A minap voltam a tescoban, a valvoline top gard 10w-40 5 liter 7000HUF-ba kerül. Erre még nem gondoltam. Sokat gondolkodom most ezen a dolgon. Remélem hamar megtalálom a nekem legmegfelelőbb olajat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve December21, 2004 Megoszt Elküldve December21, 2004 Erre még nem gondoltam. Sokat gondolkodom most ezen a dolgon. Remélem hamar megtalálom a nekem legmegfelelőbb olajat. 7-et megér simán, ettől csak a múltkor láttam jobbat Auchanban: ott 6.5 volt. TopGard-nak és DuraBlend-nek is hívják, ugyanaz... Én is ilyet fogok majd nyomni bele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December22, 2004 Megoszt Elküldve December22, 2004 7-et megér simán, ettől csak a múltkor láttam jobbat Auchanban: ott 6.5 volt. TopGard-nak és DuraBlend-nek is hívják, ugyanaz... Én is ilyet fogok majd nyomni bele... Én meg mégjobbat láttam. :) 5liter Topgard 10W-40 szintén Auschan 5000-ért. Valami akció volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve December22, 2004 Megoszt Elküldve December22, 2004 bp-re semmi válasz? :? ha vki használt, használ már ilyet tegye meg legyenszíves formáljon vmi véleményt róluk... :wink: Előre is THX! (miattatok csúszik az olajcserém... :wink: :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve December27, 2004 Megoszt Elküldve December27, 2004 bp-re semmi válasz? :? ha vki használt, használ már ilyet tegye meg legyenszíves formáljon vmi véleményt róluk... :wink: Előre is THX! (miattatok csúszik az olajcserém... :wink: :) ) Erről a Práter utcában lévő szűrőboltos tud részletes infót adni. Én, amikor felhívtam őket, hogy olajat akarok venni, három típust ajánlott: Castrol, Bp, Aral ...miután azt nem mondta, amit hallani akartam, nem mentem bele a típuselemzésbe. Az eladó bőbeszédű volt, tehát ha kérdezel, mindent elmond. A castrolt nagyon ajánlotta. sok sikert :) Cím: VIII. ker. Práter utca 50. A házszám nem biztos. 50-valamennyi lehe még esetleg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 A gyári olajszűrő doboza szokta tartalmazni a csavar alátétjét :?: Mert nekem bizony nincs benne, pedig azt hittem lesz :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 A gyári olajszűrő doboza szokta tartalmazni a csavar alátétjét :?: Mert nekem bizony nincs benne, pedig azt hittem lesz :roll: Mármint az olajleeresztő csavarhoz valóra gondolsz ugye....ha benne van ha nem - filléres összeg és nem is kell állandóan cserélni. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 sztem nincs benne.. legalábbis emlékeim szerint, de tényleg filléres.. pár forint... max egy 100as ha jól rémlik Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 Nem az ára a bajom, hanem az, hogy menni kell érte :roll: Nem tudom, hogy a múltkor volt-e cserélve (akkor nem én vettem a cuccot, bár szerintem volt) de azért most is szeretném, csak azt hittem, hogy adnak mellé (ha már gyári). Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 Emlékeim szerint a réz alátátet 2-3X fel lehet használni, de az alumíniumokat minden egyes alkalommal cserélni kell, mert azok túl puhák.Elvileg ezért olcsóbbak is.Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 Elvileg kellett volna kapni hozzá alátétet, legalább is Én az Alco-hoz kaptam ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts