opel16v Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 Nyugodt sofőrnek jó az 5W40 is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 Valvoline 5W40-et hol érdemesebb megvenni? Bevásárló központ? pl.:Fóti Kora? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 Simán. :) Én is osanból veszem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 Ahh.....akkor megyek megveszem mert ez az opel öl meghót :shock: Nincs kedvem még a motort is megölni................ Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 Téényleg. Motor mosó folyadék?! Érdemes vagy szétmegy tőle a motor? (öntse bele majd járassa 5 percig........STB) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 Hát én eddig úgy 50-50%-ig hallottam jó és rossz véleményeket is... Állítólag eldugíthat ezt azt, mert leszedi a régi lerakódásokat is, és nem mindig bontja le... :? Én kihagynám, de Te tudod... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 Anti! Meggyőztél.......KIHAGYOM ! Nekem mindig fentartásaim voltak ezzel kapcsolatban de most megerősödött bennem. Főleg a hidrostössel miatt nehogy mégjobban tropára menjen az amugy is hulladék tőke :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 Na persze eszem ágában sem volt lebeszélni róla, csak a véleményem mondtam el... Pedig ha kipróbálod, akkor elsö kézböl kaptunk volna infót a dologról... :roll: Hm hirotökék.... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 Hidrótőke a nagy kérdés (c20xe) (Láttam Sonique fényképeit) Hmmm.......lenne kis lovetta biztos beneveznék én is egy ilyen vásárlásra :wink: Így sajnos marad a reggeli "klapper" elés :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 Hát elég szép darabok, így kézbenfogva... :wink: Kiváncsi vagyok milyen lesz ha kicserélem, mert mostmár nagyon csörög... :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 Ég és föld lesz.........halkan fog duruzsolni és picit erősebb lesz a motor. Most cseréltem le az olajat. 5W40 Valvoline. Az opel olaj egy nagy kaki ! (10W40) Majdnem elsírtam magam,hogy mivé vált 1-2000km alatt !!!!! Fekete, koszos ,kormos ,szutykos...........nemtom mi :) Beinditottam az autot az uj olajjal és picit másabb lett a hangja. Majd még menni kell vele.Mondjuk az opel olaj előnyére szolgáljon,hogy jól összegyüjtötte magába a sok kormot meg piszkot. De nem semmi,hogy kb. 2000km-t bírt.......picit kevés sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December3, 2004 Megoszt Elküldve December3, 2004 Nékem is gondom van az Opel olajjal, mert a gépem 8e. km alatt megkajálta a majd 1 litert.Igaz, van úgy, hogy olykor 3-4 napot is áll a gép, sokat használom városban, rövid távon, a mocija pedig nem lehet szétkopva, mert a fogyasztásom viszont elfogadható.Városban 8.5 körül, hosszútávon pedig nem megy 6L fölé.Opel 16V nekem is javasolta a Valvoline-t, úgyhogy még van 2e. km, és utána csere.Ezzel az olajjal nem merek elmenni 15e.-t, mint amit a gyári intervallum előírna.Én még anno "diák" koromban sem hallottam olyan olajról, ami 15-20-25e. km-t elmenne.Pedig nem is olyan régen volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve December3, 2004 Megoszt Elküldve December3, 2004 Majd beszámolok,hogy milyen a Valvoline öl. Nekem nem ette az olajat csak azt vettem észre,hogy mintha "hangosodna" a motor......... Most csere után este járt pár percet a motor és kulturáltabbnak tűnt a hangja. Nah mind 1. Majd pár km után kiderül..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve December3, 2004 Megoszt Elküldve December3, 2004 Majd beszámolok,hogy milyen a Valvoline öl. Nekem nem ette az olajat csak azt vettem észre,hogy mintha "hangosodna" a motor......... Most csere után este járt pár percet a motor és kulturáltabbnak tűnt a hangja. Nah mind 1. Majd pár km után kiderül..... Engem, majd az érdekelne, hogy attól, hogy vékonyabb az olaj jobban kajolja, vagy mert minőségibb/nem használódik el olyan gyorsan és nem bántja :?: Jut eszembe mi a vélemény a BP olajokról? konkrétan a Visco 7000 Sport 5W-50, illetve a Visco 3000 10W-40-ről http://www.bp.hu/www/2_1_1.php Link to comment Megosztás: More sharing options...
mall Elküldve December3, 2004 Megoszt Elküldve December3, 2004 A Visco 3000 10W-40 engem is érdekelne, ugyanis azt vettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve December3, 2004 Megoszt Elküldve December3, 2004 A Visco 3000 10W-40 engem is érdekelne, ugyanis azt vettem. engem meg az ára érdekelne :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mall Elküldve December3, 2004 Megoszt Elküldve December3, 2004 engem meg az ára érdekelne :wink: 5000 hu FT-ért vettem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve December3, 2004 Megoszt Elküldve December3, 2004 A Visco 3000 10W-40 engem is érdekelne, ugyanis azt vettem. Betöltötted már? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve December3, 2004 Megoszt Elküldve December3, 2004 Waooo :) Ma volt szerencsém menni az autóval pár 10km-t (100km legalább) és megálltunk egy parkolóban az autó elött beszélgettünk járó motornál és tőlünk 3-4 autóra állt egy ugyszintén járó motorú Jeep. Arra lettem figyelmes,hogy szinte csak annak az autónak a hangját hallottam a mienket meg alig(pici hidrótőke cicergés) :wink: Egyszóval arra kezdek rájönni,hogy olaj-olaj között baromi nagy a különbség !!!! Hiába, nincsenek véletlenek(opel 5W40 7rugó ,Valvoline 5W40 14rugesz) drága volt de megérte. Mindennél fontosabb,hogy a motor ne menjen szét.A hidegindításról nem is beszélve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve December4, 2004 Megoszt Elküldve December4, 2004 5000 hu FT-ért vettem Hol? nekem ezt 6 papír felett ígérték! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve December4, 2004 Megoszt Elküldve December4, 2004 Hol? nekem ezt 6 papír felett ígérték! :roll: Na ez érdekelne engem is meg hogy jó vagy nem, a második garnitúra gyárit használtam el és az utóbbi s... volt. Pedig már mások is panaszkodtak rá de nem hittem nekik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve December4, 2004 Megoszt Elküldve December4, 2004 mörfi...fáraó lesz belőled nemsokára :) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve December6, 2004 Megoszt Elküldve December6, 2004 mörfi...fáraó lesz belőled nemsokára :) :wink: na igen, bocs :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mall Elküldve December7, 2004 Megoszt Elküldve December7, 2004 Nem mertem eddig még betölteni a Visco 3000 10w-40-et nem kaptam hozzá elég biztatást. :drinkers: Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve December7, 2004 Megoszt Elküldve December7, 2004 Nem mertem eddig még betölteni a Visco 3000 10w-40-et nem kaptam hozzá elég biztatást. :drinkers: Akkor majd biztatok én :) : ha 10W40 akkor már beleöntheted, mivel ilyen kell bele, hogy aztán kibír-e majd 10e-t az meg ki fog derülni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts