Laci4 Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 mondtam telefonban is, hogy nem ez a fő szempont egészen egyszerűen tapasztalat hiján csak tesztelni szeretném az enyémbe melyik is a jó :blink: de ugye 5L-t kell venni? Ugy emlékszem 4,5 megy bele az astrába ugye? 4+fél az olajhütö miatt.. szal igen B) Enyémbe elég a 4.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Enyémbe elég a 4.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 mert? neked nincs olaj fridzsidered? :blink: Lehet, h meg van nyomva az olajteknője alulról. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Jah, 5L-es kanna kell. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Enyémbe elég a 4.. mert? neked nincs olaj fridzsidered? :blink: Ez a fura! hogy úgy néz ki, hogy nincs!!! B) Nem láttam eddig sehol.. csak egy csőhurkot rajta lemezekkel, de az is a servo tartályhoz csatlakozik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Ez a fura! hogy úgy néz ki, hogy nincs!!! :blink: Nem láttam eddig sehol.. csak egy csőhurkot rajta lemezekkel, de az is a servo tartályhoz csatlakozik... Na ezt majd megszakértjük:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Ez a fura! hogy úgy néz ki, hogy nincs!!! :blink: Nem láttam eddig sehol.. csak egy csőhurkot rajta lemezekkel, de az is a servo tartályhoz csatlakozik... Pedig nekem is van,tehát neked is kell hogy legyen.Viszont nekem is 4.5L ment bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 nah nagy nehezen szereztem 1 liter metabondot és belezuditottam a nagyrészét a mociba....igy picit nyugodtabb vagyok igazából nem vagyok meggyőződve a valvoline-ról sem de tapasztalatszerzésnek jolesz mi maradt még? castrol? állitólag az is gyengült minőségileg :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 nah nagy nehezen szereztem 1 liter metabondot és belezuditottam a nagyrészét a mociba....igy picit nyugodtabb vagyok igazából nem vagyok meggyőződve a valvoline-ról sem de tapasztalatszerzésnek jolesz mi maradt még? castrol? állitólag az is gyengült minőségileg :blink: Az autószerelő haverom esküszik a valvolinera és utálja a castrolt.Van egy másik srác aki meg pont az ellenkezőjét mondja.Akkor most döntsd el kinek van igaza.Nekem valvoline van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Redi! Azt le merem fogadni pár sörben, hogy a Valvóból több fog fogyni. :blink: Tudom, mert Meta előtt én is azt használtam egy éven át. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Az autószerelő haverom esküszik a valvolinera és utálja a castrolt.Van egy másik srác aki meg pont az ellenkezőjét mondja.Akkor most döntsd el kinek van igaza.Nekem valvoline van. Erről beszélek. Ezért megy most más bele. Tesztelek :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Pedig nekem is van,tehát neked is kell hogy legyen.Viszont nekem is 4.5L ment bele. És tod is hol van? mert akkor jó lenne ha megmutiznád, és megkeresném az enyémen.. mert ha nincs, akkor lehet ez már vmi sufni gány.. de akkor mérges leszek! A tied is klimás? Nem oszt szoroz vajon? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 És tod is hol van? mert akkor jó lenne ha megmutiznád, és megkeresném az enyémen.. mert ha nincs, akkor lehet ez már vmi sufni gány.. de akkor mérges leszek! A tied is klimás? Nem oszt szoroz vajon? :blink: klimás.most hirtelen meg nem mondom hogy hol van de mikor a gsi lökös felkerült biztos hogy láttam.Holnapra megnézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Leftwitch Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Ismeri valaki az AGIP SINT 2000 olajat?Vélemény?Most tudnék ilyet óccsón szerezni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 És tod is hol van? mert akkor jó lenne ha megmutiznád, és megkeresném az enyémen.. mert ha nincs, akkor lehet ez már vmi sufni gány.. de akkor mérges leszek! Az első lökös legalsó légbeömlőjén benézel, és a motor felőli oldalon látsz egy kb. 10*25cm-es hűtőt, amiből két kb. 1cm átmérőjű cső megy oldalfelé. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Norbi! Nekem 2. alkalommal került bele a valvoline, eddig no problem. És nem is fogyott. És csak 3.5 lityi ment bele. Igaz ez csak 1.4, de 16v. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 "És nem is fogyott." Olyan nincs. :blink: Mint már erről korábban beszéltünk is. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 "És nem is fogyott." Olyan nincs. :blink: Mint már erről korábban beszéltünk is. B) Akkor pontosítanám annyival, hogy látványosan nem ette a moci. De, igen emlékszem rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Az első lökös legalsó légbeömlőjén benézel, és a motor felőli oldalon látsz egy kb. 10*25cm-es hűtőt, amiből két kb. 1cm átmérőjű cső megy oldalfelé. B) Motor felöl? nem a lökös felöl van? a hütö elött? (legalábbis a régieken ott van.. ) De ha igen, na ott én nem láttam.. de majd jól megszakértjük egy lurdy talin pl. Pont ez volt az érdekes... hogy ahol pl. Petyának van, nekem ott nincs.. egy kisebb hütőt láttam csak eddig. de az csak egy csökanyar, bordával, és a szervo olajrendszerén van.. Furcsa lenne ha nem lenne olajhütő.. mondjuk a 4 liter olajtöltés ezt igazolná.. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Motor felöl? nem a lökös felöl van? a hütö elött? (legalábbis a régieken ott van.. ) De ha igen, na ott én nem láttam.. de majd jól megszakértjük egy lurdy talin pl. Pont ez volt az érdekes... hogy ahol pl. Petyának van, nekem ott nincs.. egy kisebb hütőt láttam csak eddig. de az csak egy csökanyar, bordával, és a szervo olajrendszerén van.. Furcsa lenne ha nem lenne olajhütő.. mondjuk a 4 liter olajtöltés ezt igazolná.. :blink: Ma megnéztem de így én se látom.Gondolom a klima eltakarja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Ismeri valaki az AGIP SINT 2000 olajat?Vélemény?Most tudnék ilyet óccsón szerezni... Olcsó húsnak híg a leve :blink: Valvoline,Metabond én e kettő közzül választanék B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Igen, a vízhűtő előtt kell keresni, de a motor oldalon, nem a váltó oldalon. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Akkor egyről beszélünk.. a régi GSiken látszik is ha benézünk elöl valamelyik likon.. nah majd ha olyan lesz az idő megnézem..de nekem ott nincs :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Akkor egyről beszélünk.. a régi GSiken látszik is ha benézünk elöl valamelyik likon.. nah majd ha olyan lesz az idő megnézem..de nekem ott nincs B) Pedig szeritnem Neked is kell lennie... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Majd megsassoljuk vmikor vmelyik talin.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts