FPepe Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Én mennyiért kapnám tőled? :) Mivel nem vagy klubtag, asszem 7100 Ft körül kapnál :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astraf Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Üdv c14nz-be melyik metabond olaj illik?, mert már lassan aktuális a csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Üdv c14nz-be melyik metabond olaj illik?, mert már lassan aktuális a csere. Speed 10w-40,mehet hozzá adalék is 5%! Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Speed 10w-40,mehet hozzá adalék is 5%! Adalék nagyon baba bele. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astraf Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Adalék nagyon baba bele. :) Köszi meglessz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Astraf! Ahogy mondják, 10W40 Speed. :) Ha jól látom, budaörsi vagy. Szólj ha kell, és kiviszem neked. :D Ha adalékot akarsz bele, javaslom a GOLD vagy a C típust. Mindkettő ára 8064Ft, de ha az olajjal együtt rendeled, akkor -10% az egész végéből. ;) A számom 70/3136658 "Én mennyiért kapnám tőled?" Klubtag ár 6400Ft, egyébként 7114Ft (5L). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Astraf! Ahogy mondják, 10W40 Speed. ;) Ha jól látom, budaörsi vagy. Szólj ha kell, és kiviszem neked. ;) Ha adalékot akarsz bele, javaslom a GOLD vagy a C típust. Mindkettő ára 8064Ft, de ha az olajjal együtt rendeled, akkor -10% az egész végéből. :P A számom 70/3136658 "Én mennyiért kapnám tőled?" Klubtag ár 6400Ft, egyébként 7114Ft (5L). A klubbtagság miben nyilvánul meg egyébként :) (közbe megtaláltam ) Bocs az offért :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Belépsz a MOTE-be, ez a belépési nyilatkozattal és 5000Ft-al megtehető. :) De nem ez az olajos kedvezmény a legfőbb jó dolog utána, hanem egy csomó más helyen is lesz kedvezményed, meg még más előnyök is járnak hozzá. :D Tudsz olvasni ezekről a dolgokról a magazin oldalon, amit a fórum fejlécből érhetsz el. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 Mi az hogy egy olaj szintetikus meg fél szintetikus :) 2 autósboltban jártam meg egy szervizbe azt mondták nem érdemes a járgányomba drága olajat venni. Miért mondják ezt? :D MOst ha ugyan az a viszkozitása az olajnak akkor majdnem mindegy hogy szintetikus vagy nem.Vagy nem? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 Mi az hogy egy olaj szintetikus meg fél szintetikus ;) 2 autósboltban jártam meg egy szervizbe azt mondták nem érdemes a járgányomba drága olajat venni. Miért mondják ezt? :P MOst ha ugyan az a viszkozitása az olajnak akkor majdnem mindegy hogy szintetikus vagy nem.Vagy nem? ;) Húúúú bazze, ennek lehet inkább a Magyarországon élünk topicban lenne a helye. :) :D ;) De álljunk jóindulatúan a dologhoz: Azt mondták nem érdemes drágát venni, ám legyen - kérdés nekik mi a drága és neked mi az. Ha megveszel egy vacak olajat és hálából szétmennek a hidrotőkéid akkor nagyon drága olajat vettél. Viszont vannak olyan olajak is, amelyek tényleg csak a marketing miatt iszonyat drágák. Amiket én ismerek: 7e ft körül már jó minőségű olajat lehet már kapni (pl. Valvoline, Metabond). Ettől egy picit olcsóbban van még pár egész jó (pl. ROWE). De gagyit semmiképpen sem vegyél bele. A szintetikus meg a félszintetikus pedig a gyártási technológiától függ - neked ezzel nem kell foglalkozni ugyanis szinte minden 10W40 olaj félszinti és neked az kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 Húúúú bazze, ennek lehet inkább a Magyarországon élünk topicban lenne a helye. :) :D ;) De álljunk jóindulatúan a dologhoz: Azt mondták nem érdemes drágát venni, ám legyen - kérdés nekik mi a drága és neked mi az. Ha megveszel egy vacak olajat és hálából szétmennek a hidrotőkéid akkor nagyon drága olajat vettél. Viszont vannak olyan olajak is, amelyek tényleg csak a marketing miatt iszonyat drágák. Amiket én ismerek: 7e ft körül már jó minőségű olajat lehet már kapni (pl. Valvoline, Metabond). Ettől egy picit olcsóbban van még pár egész jó (pl. ROWE). De gagyit semmiképpen sem vegyél bele. A szintetikus meg a félszintetikus pedig a gyártási technológiától függ - neked ezzel nem kell foglalkozni ugyanis szinte minden 10W40 olaj félszinti és neked az kell. METABOND SPEED 10W40 már megvan rendelve ;) Csak kiváncsi vagyok hogy miért mondják a parasztok hogy jó bele a szar is. Sőtt az egyik boltban le akartak beszélni a márkás eredeti alkatrészekről is.Mondtam pedig hogy nem kimondottan az ár a lényeg :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 ja 10w40 jólesz olajszűrőt nefelejtsd! 2 autósboltban jártam meg egy szervizbe azt mondták nem érdemes a járgányomba drága olajat venni. Miért mondják ezt? :D örülj neki, hogy csak ennyibe került, hogy SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN ne kelljen velük újra szóba állnod és mindenkit beszélj le róla, hogy odamenjen hogy lehet ennyire gyopár valaki? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 ja 10w40 jólesz olajszűrőt nefelejtsd! örülj neki, hogy csak ennyibe került, hogy SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN ne kelljen velük újra szóba állnod és mindenkit beszélj le róla, hogy odamenjen hogy lehet ennyire gyopár valaki? :) Felébe került volna az 5 lityi mint a metabondnak ;) Azt mondták hogy a használt autoba már rakhatod a gyengébb olajat is mert úgyis ki be van már kopva kenni meg az is ken ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 Felébe került volna az 5 lityi mint a metabondnak ;) Azt mondták hogy a használt autoba már rakhatod a gyengébb olajat is mert úgyis ki be van már kopva kenni meg az is ken :P ;) Erre inkább nem mondok semmit :) De mégis, röviden: hülyeség. Szerintem nekik valószínűleg jobban megéri a 2e Ft-ért beszerzett olajat 3500-ért adni, mint a 6500-ast 7000-ért :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 Erre inkább nem mondok semmit :D De mégis, röviden: hülyeség. Szerintem nekik valószínűleg jobban megéri a 2e Ft-ért beszerzett olajat 3500-ért adni, mint a 6500-ast 7000-ért ;) De ami durva hogy a szervízbe ahol csinálták az eredetvizsgát ott is ezt mondták :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 De ami durva hogy a szervízbe ahol csinálták az eredetvizsgát ott is ezt mondták :) Nézz utána: fogyasztói társadalom. Röviden, senkinek nem érdeke, h egy autót sokáig használj. Csak a tiéd, de az meg senkit nem érdekel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 Nézz utána: fogyasztói társadalom. Röviden, senkinek nem érdeke, h egy autót sokáig használj. Csak a tiéd, de az meg senkit nem érdekel. Ott a pont ;) Ez jó volt :D Na most csörgött párom megvan a metabond :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 Akkor már 10litert hoz tutira gábor mester,Neked 10w40 Speed-et,nekem meg 15w40 Uni-t! ;) Így van. ;) Aki még szeretne kézbe kapni az évadnyitón 25-én Metabond cuccost, február 23-ig jelezze. :P Gabi én még szeretnék +1litert!Ha után kell tölteni legyen belőle!Vagy elég lesz az 5liter? Lehet hogy én csak 4+1litert szoktam venni? :D Mennyi lesz nekem 5liter UNI 15w40? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 Johnny! 4785Ft lesz az 5L. Találd ki 23-ig, hogy akarsz-e még plusz egy litert, mert akkor úgy viszek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Johnny! 4785Ft lesz az 5L. Találd ki 23-ig, hogy akarsz-e még plusz egy litert, mert akkor úgy viszek. :) Hozzál még egy lityót,egyszerélünk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Oks :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.7DTL Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Sziasztok Metabond olajat akartam de nem jött össze 6ropi a tagság annyit meg nem ér na mindegy most van Shell Helix Dizel (sárgadobozos) Nem tudom mi a bolti ára (ez nem bolti) :) Csak az a baj hogy 15W-40-es Dizelbe. Szerintetek jó lesz? (Hidrotőke turbó??) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 ... 6ropi a tagság ... No akkor vannak tisztességtelen emberek! Nekem 3 lett volna, de anélkül is lehet vásárolni!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.7DTL Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Akkor nem értem. Hm Tudom hogy lehet de pl ha 3ropi akkor 2 olajat rendelek és nullás vagyok (a többi meg már nyereség. (mer pár havernak kellene :) )Pedig minden papir megvan mert fater volt már tag na akkor ennek jobban utána nézek valaki Átb de nagyon Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Akkor nem értem. Hm Tudom hogy lehet de pl ha 3ropi akkor 2 olajat rendelek és nullás vagyok (a többi meg már nyereség. (mer pár havernak kellene :D )Pedig minden papir megvan mert fater volt már tag na akkor ennek jobban utána nézek valaki Átb de nagyon De amúgy tagság nélkül se horror árú :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts