Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

10W-re van méretezve, sok értelmét nem lárom finomabbnak. Opel16v írta feljebb, h még csak jót sem teszel a mocinak, maximum orrán-száján folyni fog.

Elküldve
Folyni ugyan nem fog, de tényleg nem belevaló. Maradj a 10W40-nél. ;)

Ha esetleg Metabondot is kipróbálnád, tudok vinni az évadnyitóra. :)

Tul.képpen meg is egyeztünk! :D

Elküldve
Aki még szeretne kézbe kapni az évadnyitón 25-én Metabond cuccost, február 23-ig jelezze. ;)

Gábor!

Én is szeretnék Metabondot az autómba, hoznál nekem is az évadnyitóra egy 5literes 10W40-et?

Mostmár a kedvezményes áron :D

Majd ott meghívlak valamire a szállításért ;)

Ha így folytatódik, jöhetsz tartálykocsival :)

Elküldve

Ugyan kicsit off leszek, de nemrég hallgattuk meg I_S-el, hogy micsoda csodára képes a Metabond olaj....

Korábban már hallotta anyámék OFF Puntojának ON hangját... most asszem Ő is meglepődött... teljesen elhalkult a jó olajnak köszönhetően... Mondjuk neki az astrájában metabond van, de szerintem nagyon érezhető különbség van....

Ha hazakerül a kocsim (jövő héten kész lesz), akkor megkapja a metabond olajat!

Elküldve

Pécsieket kérdezem: van itt nálunk két olajdepó, legalábbis én ezt a kettőt ismerem. Egyik a Nagy Imre úton (konkrétan ez is a neve, hogy olajdepó), a másik a Mártírok útján (annak olajshop asszem a neve). Szóval lehet itt kapni Metabondot, tudja valaki? Ha igen, melyikben? Nemtudom mikor járok ezekhez közel, ezért érdekelne, mielőtt feleslegesen végigjárom őket.

Köszi!

Elküldve
Pécsieket kérdezem: van itt nálunk két olajdepó, legalábbis én ezt a kettőt ismerem. Egyik a Nagy Imre úton (konkrétan ez is a neve, hogy olajdepó), a másik a Mártírok útján (annak olajshop asszem a neve). Szóval lehet itt kapni Metabondot, tudja valaki? Ha igen, melyikben? Nemtudom mikor járok ezekhez közel, ezért érdekelne, mielőtt feleslegesen végigjárom őket.

Köszi!

Én sajnos nem ismerem ezeket (mármint még nem jártan náluk).

Viszont az Autóklub vizsgaállomásán láttam egy Metabondos reklámfeliratot, elképzelhető, hogy árusítanak.

Én Gabitól szereztem be eddig, úgyhogy nem kellett keresgélnem :) .

Ha megyek az évadnyitóra, és neked az nem késő, akkor hozhatok egy kancsival (ha marad addig :D )

Elküldve

Asszem valahova már beírtam, csak most nem találtam meg...

Várhelyi és Társa Bt. – Várhelyi Gábor

7625 Pécs, Megyeri u. 64.

20/9620-910, 72/211-815

Itt elméletileg kell, hogy legyen Metabond! Valószínűleg nem olyan kedvező áron, mint Gabinál! :)

Elküldve
1,6SI-be 190.000km milyen olaja rakjak?

És az mennyibe fáj? Csak hogy nehogy sokkal drágábban vegyem meg :)

Most megpróbálom megelőzni Gábort :D : Metabond Speed 10W40 ;)

Elküldve
És ennek mennyi az ideális ára?És mennyi kell bele ha venni szeretnék :)

www.opel16v.hu, és vegyél 5L-es flakont. :D

Adelék is jó bele nagyon. ;)

Elküldve

Látom megy itt a marketing nélkülem is. :)

Vidékre postán keresztül juthat a Metabond olaj, ha nálam rendeled, vagy ha nagyobb városban laksz,

lehet hogy találsz helyi képviselőt (én sajnos nem tudom hol kik vannak) is.

Elküldve
Látom megy itt a marketing nélkülem is. :D

Vidékre postán keresztül juthat a Metabond olaj, ha nálam rendeled, vagy ha nagyobb városban laksz,

lehet hogy találsz helyi képviselőt (én sajnos nem tudom hol kik vannak) is.

Csongrád megye Szegedtől 20km :)

Elküldve
Csongrád megye Szegedtől 20km :)

Viski Sándor

6725 Szeged, Remény u. 1.

30/525-7254

Ezen a címen biztos kapsz Metabond olajat... viszont minden bizonnyal a drágább áron...

az olyan 7500...

Elküldve
Viski Sándor

6725 Szeged, Remény u. 1.

30/525-7254

Ezen a címen biztos kapsz Metabond olajat... viszont minden bizonnyal a drágább áron...

az olyan 7500...

Ez nem is olyan sok, láttam már ennél drágábban a gagyi Opel olajat hypermaketben... :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.