leslie Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 10W-re van méretezve, sok értelmét nem lárom finomabbnak. Opel16v írta feljebb, h még csak jót sem teszel a mocinak, maximum orrán-száján folyni fog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Folyni ugyan nem fog, de tényleg nem belevaló. Maradj a 10W40-nél. :D Ha esetleg Metabondot is kipróbálnád, tudok vinni az évadnyitóra. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Folyni ugyan nem fog, de tényleg nem belevaló. Maradj a 10W40-nél. ;) Ha esetleg Metabondot is kipróbálnád, tudok vinni az évadnyitóra. :) Tul.képpen meg is egyeztünk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Tul.képpen meg is egyeztünk! :D Akkor már 10litert hoz tutira gábor mester,Neked 10w40 Speed-et,nekem meg 15w40 Uni-t! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Így van. :) Aki még szeretne kézbe kapni az évadnyitón 25-én Metabond cuccost, február 23-ig jelezze. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Aki még szeretne kézbe kapni az évadnyitón 25-én Metabond cuccost, február 23-ig jelezze. ;) Gábor! Én is szeretnék Metabondot az autómba, hoznál nekem is az évadnyitóra egy 5literes 10W40-et? Mostmár a kedvezményes áron :D Majd ott meghívlak valamire a szállításért ;) Ha így folytatódik, jöhetsz tartálykocsival :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 Oks, felírva. :D Még fér az Omegába. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 Ugyan kicsit off leszek, de nemrég hallgattuk meg I_S-el, hogy micsoda csodára képes a Metabond olaj.... Korábban már hallotta anyámék OFF Puntojának ON hangját... most asszem Ő is meglepődött... teljesen elhalkult a jó olajnak köszönhetően... Mondjuk neki az astrájában metabond van, de szerintem nagyon érezhető különbség van.... Ha hazakerül a kocsim (jövő héten kész lesz), akkor megkapja a metabond olajat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 Pécsieket kérdezem: van itt nálunk két olajdepó, legalábbis én ezt a kettőt ismerem. Egyik a Nagy Imre úton (konkrétan ez is a neve, hogy olajdepó), a másik a Mártírok útján (annak olajshop asszem a neve). Szóval lehet itt kapni Metabondot, tudja valaki? Ha igen, melyikben? Nemtudom mikor járok ezekhez közel, ezért érdekelne, mielőtt feleslegesen végigjárom őket. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 Pécsieket kérdezem: van itt nálunk két olajdepó, legalábbis én ezt a kettőt ismerem. Egyik a Nagy Imre úton (konkrétan ez is a neve, hogy olajdepó), a másik a Mártírok útján (annak olajshop asszem a neve). Szóval lehet itt kapni Metabondot, tudja valaki? Ha igen, melyikben? Nemtudom mikor járok ezekhez közel, ezért érdekelne, mielőtt feleslegesen végigjárom őket. Köszi! Én sajnos nem ismerem ezeket (mármint még nem jártan náluk). Viszont az Autóklub vizsgaállomásán láttam egy Metabondos reklámfeliratot, elképzelhető, hogy árusítanak. Én Gabitól szereztem be eddig, úgyhogy nem kellett keresgélnem :) . Ha megyek az évadnyitóra, és neked az nem késő, akkor hozhatok egy kancsival (ha marad addig :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február4, 2006 Megoszt Elküldve Február4, 2006 Asszem valahova már beírtam, csak most nem találtam meg... Várhelyi és Társa Bt. – Várhelyi Gábor 7625 Pécs, Megyeri u. 64. 20/9620-910, 72/211-815 Itt elméletileg kell, hogy legyen Metabond! Valószínűleg nem olyan kedvező áron, mint Gabinál! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 1,6SI-be 190.000km milyen olaja rakjak? És az mennyibe fáj? Csak hogy nehogy sokkal drágábban vegyem meg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 1,6SI-be 190.000km milyen olaja rakjak? És az mennyibe fáj? Csak hogy nehogy sokkal drágábban vegyem meg :) Most megpróbálom megelőzni Gábort :D : Metabond Speed 10W40 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Most megpróbálom megelőzni Gábort :D : Metabond Speed 10W40 ;) És ennek mennyi az ideális ára?És mennyi kell bele ha venni szeretnék :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 És ennek mennyi az ideális ára?És mennyi kell bele ha venni szeretnék :) www.opel16v.hu, és vegyél 5L-es flakont. :D Adelék is jó bele nagyon. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Jó minőségű még a Vavoline 10W-40, Mobil 1 10W-40 is, de sztem Metabondból jobban megéri venni.Ha érted a célzást! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Uff és ez hozzám hogy jutna el én pesttől igen messze vagyok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Látom megy itt a marketing nélkülem is. :) Vidékre postán keresztül juthat a Metabond olaj, ha nálam rendeled, vagy ha nagyobb városban laksz, lehet hogy találsz helyi képviselőt (én sajnos nem tudom hol kik vannak) is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Uff és ez hozzám hogy jutna el én pesttől igen messze vagyok :D Merrefelé lax egyébként? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Látom megy itt a marketing nélkülem is. :D Vidékre postán keresztül juthat a Metabond olaj, ha nálam rendeled, vagy ha nagyobb városban laksz, lehet hogy találsz helyi képviselőt (én sajnos nem tudom hol kik vannak) is. Csongrád megye Szegedtől 20km :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Csongrád megye Szegedtől 20km :) Viski Sándor 6725 Szeged, Remény u. 1. 30/525-7254 Ezen a címen biztos kapsz Metabond olajat... viszont minden bizonnyal a drágább áron... az olyan 7500... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Viski Sándor 6725 Szeged, Remény u. 1. 30/525-7254 Ezen a címen biztos kapsz Metabond olajat... viszont minden bizonnyal a drágább áron... az olyan 7500... Ez nem is olyan sok, láttam már ennél drágábban a gagyi Opel olajat hypermaketben... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Biztos a 6400-hoz képest gondolta, amiért tőlem a klubtagok kapják. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Biztos a 6400-hoz képest gondolta, amiért tőlem a klubtagok kapják. :) Pontosan! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Biztos a 6400-hoz képest gondolta, amiért tőlem a klubtagok kapják. :D Én mennyiért kapnám tőled? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts