I_S Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 tény, hogy most a metától könnyebben, il. csendesebben indúl már hidegen is, és amikor a múlt héten vagy 2 reggel jeget kellett kapargatnom, akkor is km 2 másodperc után elhalgattak a tőkéim, pedig nem újak már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Örülök hogy neked is bevált az olaj. :D Én is döntöttem, idei télen nem lesz olajváltás (amióta megvan az Astra, minden évben más márkára váltottam :P ), marad a Metabond, nagyon királyul bírja a kiképzést. :P WZsolt! Pontosan! Mókusvakítás, hogy kisebb karbantartási költséget tudjanak kihozni... verseny van a piacon ugye... :D Ha használni szeretnéd az autót 1xx000 km-rel is, akkor 15-önként olajcsere! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Ha használni szeretnéd az autót 1xx000 km-rel is, akkor 15-önként olajcsere! :P 10e. lesz az!Sztem! :roll: :wink: S, mindenki jól jár! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Nagyjából úgy szól a fáma az olajgyártók ajánlása szerint, hogy az újabb környezetvédelmi osztályokba sorolt autóknál (Opelnél Z-s motorokat jelenthet) 8-10e km a csereperiódus, amennyiben rövid távra van használva, vagy nagyobb igénybevételnek van kitéve. "Országúti cirkáló módban" 15-20e km periódust emlegetnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Meg asszem a gyártási év is fel van tüntetve rajtuk. :wink: :idea: Azt az évszámot majd megkeresem! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 :idea: Azt az évszámot majd megkeresem! :wink: Lehet hogy kód formájában, de asszem van. Goto gumi, felni topic és járjunk utána. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Nagyjából úgy szól a fáma az olajgyártók ajánlása szerint, hogy az újabb környezetvédelmi osztályokba sorolt autóknál (Opelnél Z-s motorokat jelenthet) 8-10e km a csereperiódus, amennyiben rövid távra van használva, vagy nagyobb igénybevételnek van kitéve. "Országúti cirkáló módban" 15-20e km periódust emlegetnek. S, aki tanulta a szakmát, elmúlt 18 éves, az nem hisz a mesékben.Szerintem. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 meg aki olvas kicsit, ill. sokáig akarja használni a gépet, az sem hisz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 meg nem is viszi szakszervízbe a kocsit, hacsak nem mindenképp muszáj Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 S, aki tanulta a szakmát, elmúlt 18 éves, az nem hisz a mesékben.Szerintem. :wink: Azért vannak dolgok amivel megtámogatták a mesét. Állítólag jobb minőségű a szűrő, jobb olajat is követel, ja és nem 3.6l hanem 5l olaj megy bele. Kamionoknál van ami 100ekm-t elmegy egy olajcserével de ott is komoly olajszűrőrendszer van és nagy, nagyon nagy mennyiségű motorolaj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Azért vannak dolgok amivel megtámogatták a mesét. Állítólag jobb minőségű a szűrő, jobb olajat is követel, ja és nem 3.6l hanem 5l olaj megy bele. Kamionoknál van ami 100ekm-t elmegy egy olajcserével de ott is komoly olajszűrőrendszer van és nagy, nagyon nagy mennyiségű motorolaj! De az Astra nem kamion bázz! :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Teljesen mindegy, milyen minőségű a szűrő... ha az olaj veszít a viszkozításából, azt a szűrő nem adja vissza. A kamionok már egyszer szóba kerültek... szerinted a 100e km alatt hányszor hül le egy kamionban az olaj? :P Folyamatos üzemben nem veszti annyira el a tulajdonságait az olaj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Teljesen mindegy, milyen minőségű a szűrő... ha az olaj veszít a viszkozításából, azt a szűrő nem adja vissza. A kamionok már egyszer szóba kerültek... szerinted a 100e km alatt hányszor hül le egy kamionban az olaj? :P Folyamatos üzemben nem veszti annyira el a tulajdonságait az olaj. Akkor mégis lehet valami abban a 30ekm vagy 1év verzióban. Ha ennyit megy az ember egy év alatt akkor feltételezhető, hogy hosszú utakra használja és nem hűl le annyiszor az olaj :D OK abbahagyom csak gondoltam vitatkozom egy kicsit :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Én március óta mentem az Omegával 20000km-ert. Zömében rövid utak ezek... Nem tudnának rábeszélni, hogy 10 ezernél többet menjek egy olajjal, pedig nagyon jó minőségű van benne (Metabond). Tehát még belegondolás szinten sem foglalkozom ezzel a 30e km-rel, ezt a marketingmenedzserek találták ki, akik köztudottan azért lettek azok, mert nem értenek semmihez, csak az üres szövegeléshez. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 De ahhhhoz nagyon :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szjancsi Elküldve Október28, 2005 Megoszt Elküldve Október28, 2005 Kovetkezot hallotam egy szervizben "A motorolajcserenel vigyazni kell, ha nem tudod milyen oil volt benne elotte, mert ha tul nagy a kulonbseg az elozo olaj es az uj olaj minosege kozott akkor ez arthat a motornak" :?: igaz ez vagy csak parasztvakitas antitalent :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szjancsi Elküldve Október28, 2005 Megoszt Elküldve Október28, 2005 ja es a Castrol Protection oil-rol mi a velemenyetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október28, 2005 Megoszt Elküldve Október28, 2005 Ha azonos viszkozítású és teljesítményszintű olajra váltasz, semmi félnivalód nem lehet. Az ilyen olajok maradéktalanul keverednek egymással. Link to comment Megosztás: More sharing options...
benzingoz Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Megnézheted bármelyik olajgyártó ajánlását, és utána beinthetsz az autógyárak ajánlásainak. Örök téma lesz,de komolyabb olaj cégnél nem találsz csere ajánlást.Az autó előírása a mérvadó,az olajos cégek/amelyiknek saját fejlesztő laborja van!/az autó gyártóktól kapják az igényeket mit kell teljesíteni az adott motorhoz,az olajnak.Ennek ellenére meggyőztetek én is 15000km körül cserélem,bár 2 hónapja volt fejtágítás olaj ügyben,az olasz tudor mást mesélt. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Az olaszokban szemernyi bizodalmam sincs. Főleg azután, hogy ők vezették be először (Fiat) ezt a hosszú karbantartási intervallumot, amivel mindjárt jól rá is b@sztam, mikor megpróbáltam betartani... Azóta semmi kétségem affelől, ami az olajgyártó ajánlása (pl. BP állásfoglalásban olvastam valahol, hogy ők 10e km-t ajánlanak személyautóknál az összes általuk kínált különböző viszkozítású olajokra cserének) az autógyáréval szemben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kaszika Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 Sziasztok! Bekerült az Astrába a Metabond olaj. Ezzel kapcsolatban pár észrevétel. Az autó az olajcsere után szinte kicserélődött, vajpuha lett a járása. Az Opel olaj a 3000 km (igaz nagyon rövid utakkal) után úgy nézett ki, hogy a szerelő megkérdezte milyen olaj ez, hogy ilyen rosszul néz ki. Most világosodott meg számomra, hogy az előző olajcserénél a szerelő kb 0,5 liter régi olajat benhagyott a motorban, ezért lett az olajszint MAX fölötti 3,5 liter beöntése után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 Milyen motor? Milyen olaj? (tudom, MB :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kaszika Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 Opel10W40/Metabond10W40 C14NZ egy oldallal korábban volt róla szó Link to comment Megosztás: More sharing options...
kaszika Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 Na jó, kettővel Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 Nekem is most Opel 10W40 olaj van benne, de legközelebb biztos nem ez kerül bele. Kicsit keményebb a motor járása, mint előtte volt, bár nem tudom, mi lehett benne előtte :roll: Kérdés: olvastam itt, hogy évente le kell cserélni az olajat, ez most komoly? Akkor is célszerű lecserélni, ha még közel se mentem vele 10e km-t? Mióta megvan ez autó (júni közepe) kb. 1600km-t mentem vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts