fekosz Elküldve Október5, 2004 Megoszt Elküldve Október5, 2004 dizel autóba minden olaj feketedik. tele van korommal... Ez ok! ..de ennyire? 1000 km sincs benne és már fekete?!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október5, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Október5, 2004 Ez ok! ..de ennyire? 1000 km sincs benne és már fekete?!? jaja. az égés közben képzödött korom a henger faláról az olajba kerül. ilyen. és ha rámegy a kezedre, akkor soha le nem mosod róla...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Október5, 2004 Megoszt Elküldve Október5, 2004 jaja. az égés közben képzödött korom a henger faláról az olajba kerül. ilyen. és ha rámegy a kezedre, akkor soha le nem mosod róla...... Szóval ez ilyen?!? Akkor nem érdekel tovább, bár azért a Mobil 1 olaj csábító nagyon, lehet, hogy a köv cserénél az megy bele :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2004 Megoszt Elküldve Október5, 2004 :?: :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október5, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Október5, 2004 Szóval ez ilyen?!? Akkor nem érdekel tovább, bár azért a Mobil 1 olaj csábító nagyon, lehet, hogy a köv cserénél az megy bele :) meg kell próbálni. én castrol olajat /5w40/est fogok beletenni asszem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2004 Megoszt Elküldve Október5, 2004 A Viktor nagyon nyomja nekem a "Likvimollit" erről mi a vélemény?? Valami sárga dobozos... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Október5, 2004 Megoszt Elküldve Október5, 2004 én castrol olajat /5w40/est fogok beletenni asszem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október5, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Október5, 2004 én castrol olajat /5w40/est fogok beletenni asszem....Az nekem már vékony lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Október5, 2004 Megoszt Elküldve Október5, 2004 Az nekem már vékony lenne. jaja. a tiedbe a 15w40 való gyárilag, és tök jó ha 10w40 et teszel bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Október5, 2004 Megoszt Elküldve Október5, 2004 Na erre mit lépünk uraim?..azt mondja 100% szintetikus 10W-50 :) :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kovacss Elküldve Október5, 2004 Megoszt Elküldve Október5, 2004 Apropó, nincs ötleted, hogy hány literes a tankja az astra Caravan-nak? Motorkód: 17dr évj: 1993. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Október5, 2004 Megoszt Elküldve Október5, 2004 Apropó, nincs ötleted, hogy hány literes a tankja az astra Caravan-nak? Motorkód: 17dr évj: 1993.Úgy tudom 52 literes minden Astra F -nek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Október5, 2004 Megoszt Elküldve Október5, 2004 http://www.metabond.hu/termekek/images/elf...motoxt4tech.jpg Na erre mit lépünk uraim?..azt mondja 100% szintetikus 10W-50 :) :shock: Te, ez bizti tuti az autó motorjába is? :roll: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kovacss Elküldve Október5, 2004 Megoszt Elküldve Október5, 2004 Úgy tudom 52 literes minden Astra F -nek. Ez mennyire hiteles infó? ...és meddig töltve 52? Csurdultig, vagy érzésre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Október5, 2004 Megoszt Elküldve Október5, 2004 Te, ez bizti tuti az autó motorjába is? :roll: :shock: Ezt csak a "vita" miatt linkeltem be :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Október5, 2004 Megoszt Elküldve Október5, 2004 Ezt csak a "vita" miatt linkeltem be :wink: Ezt mingyárt gondoltam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október5, 2004 Megoszt Elküldve Október5, 2004 10W50 is több márkában létezik már. Ez lehet a "butítottabb" formája a Castrol RS mintájú olajoknak. :D Anti! Likvimollit Nekem dícsérték, bár azért előbb tesztelném, mielőtt versenypályára vinném. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Október6, 2004 Megoszt Elküldve Október6, 2004 10W50 is több márkában létezik már. Ez lehet a "butítottabb" formája a Castrol RS mintájú olajoknak. :D Anti! Likvimollit Nekem dícsérték, bár azért előbb tesztelném, mielőtt versenypályára vinném. :) A Globál is ócsó NEM IS AJÁNLOM SENKINEK AZ ENYÉM ZABÁLTA A GYÁRIT NEM BÁNTJA Link to comment Megosztás: More sharing options...
lakiatti Elküldve Október9, 2004 Megoszt Elküldve Október9, 2004 Én már nem tudom, hogy mit töltsek bele. Mondtam rosszat az opel olajra, de lehet hogy nem is olan rossz??? azt irtam, biztos csipás voltam még akkor amikor néztem, , hogy 3.000 km alatt fogyott az olajból. Most meg megnéztem, :shock: NEM IS FOGYOTT, MÉG A MAX FELETT VAN!!! :shock: azaz mégsem eszi a motor az Opel olajat. Na akkor szar vagy sem? Sziasztok!Szeretném ajánlani nektek Üzletünkben található gyári olajak széles palettáját emelyeket ebben ahónapban is AKCIÓzzuk.Azt hiszem,hogy ha az OPEL mellé merte tenni ennek az "olcsó olajnak" titulált valamihez az emblémáját akkor az nem is lehet plyan rossz.Én a sáját autómban ami VW T4 tip.is ezt használom.Pedig egy olaj csere alatt többször megy az autóm egy huzamban 1800km egyszerre és nagyon szereti.Továbbiakban a ROWE olaj a VW autó csoport fejlesztése és igazán jó olaj az is pedig "olcsó olaj"kategoria az árában.Üdv:lakiatti/opella.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Orosza Elküldve Október19, 2004 Megoszt Elküldve Október19, 2004 Hogyan kell az olajat leereszteni ?? És Hol ? Ki tudja ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Orosza Elküldve Október19, 2004 Megoszt Elküldve Október19, 2004 Vagyis hol van a leeresztő csavaR.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október19, 2004 Megoszt Elküldve Október19, 2004 karter alja, hátul Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Október19, 2004 Megoszt Elküldve Október19, 2004 Az nekem már vékony lenne. jaja. a tiedbe a 15w40 való gyárilag, és tök jó ha 10w40 et teszel bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Október19, 2004 Megoszt Elküldve Október19, 2004 karter alja, hátul Már kerestelek ám nagyon, de most rádakadtam. Téged akartalak ajánlani Orosza kollégának, mert elakadt az oilcsere műveletnél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Október19, 2004 Megoszt Elküldve Október19, 2004 Vagyis hol van a leeresztő csavaR.. OROSZA-nak! Az 1.7D topicban megpróbáltam rendszerezni az oilcsere menetét. Lehet kicsit zavaros, de érdemes szerintem átolvasni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts