Tom Elküldve Július2, 2005 Megoszt Elküldve Július2, 2005 Akkor már inkább Metabond, az is kb. ilyen árban van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Július2, 2005 Megoszt Elküldve Július2, 2005 Akkor már inkább Metabond, az is kb. ilyen árban van. Hogy lehet a Metabondhoz hozzájutni ? Pár nappal korábban valaki földobott egy linket. Csak onnan lehet rendelni ? Mit tudtok a Titán fuchs izé 10 W 40-es olajról ? Milyen minőség az ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július2, 2005 Megoszt Elküldve Július2, 2005 Mit tudtok a Titán fuchs izé 10 W 40-es olajról ? Milyen minőség az ? szerintem kb olyan lehet, mint a Roobek cipő :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július2, 2005 Megoszt Elküldve Július2, 2005 Tehát akkor boltban drágább? Köszi az ötletet, van Pécsett Start, felhívom majd őket, hogy náluk mennyi. mindenképpen drágább tudom, hogy van, azé mondtam, hogy ott keresd ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Július2, 2005 Megoszt Elküldve Július2, 2005 mindenképpen drágább tudom, hogy van, azé mondtam, hogy ott keresd ;-) Tehát akkor ahogy írtad, boltban ez az olaj ami a tacskóban 9200, ott 10-11k? Akkor nembiztos, hogy ott érdemes megvennem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július2, 2005 Megoszt Elküldve Július2, 2005 Tehát akkor ahogy írtad, boltban ez az olaj ami a tacskóban 9200, ott 10-11k? Akkor nembiztos, hogy ott érdemes megvennem :( kivéve, ha tudsz intézni magadnak kedvezményt ;-) szoktak adni, mert kell a forgalom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Július2, 2005 Megoszt Elküldve Július2, 2005 kivéve, ha tudsz intézni magadnak kedvezményt ;-) szoktak adni, mert kell a forgalom No jólvan, elmegyek a Startba inkább, úgyis kell olajszűrő is, akkormár inkább egyhelyen mindent, meg hátha mondanak valami okosat (esetleg az én autómhoz speciálisan vmi más olajat ajánlanak, stb). Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július2, 2005 Megoszt Elküldve Július2, 2005 No jólvan, elmegyek a Startba inkább, úgyis kell olajszűrő is, akkormár inkább egyhelyen mindent, meg hátha mondanak valami okosat (esetleg az én autómhoz speciálisan vmi más olajat ajánlanak, stb). Maxlife-ot fognak ajánlani ;-) öreg motor, a Maxlife pedig pont abba való talán jobb is neki, mint a durablend/topguard arra figyelj, hogy abból is 10W40-est vegyél, tehát részszintetikust és ne ásványit olajszűrő: Champion G102 (ha még jól emlékszem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július3, 2005 Megoszt Elküldve Július3, 2005 Ha a nívópálcát kiveszem és az olajfilmen apró levegőbuborékokat látok az utal valamire vagy semmire? (Meleg motor leállítása után) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Ma megvásároltam a szervízanyagokat a gépbe a szűrőkért fizettem 3330ft-ot,(olaj,levegő,pollen), a 4L Valvoline 10W-40-ért pedig 5200ft!!!-ot.Azt hittem, hogy lehidalok.Persze pont most nincs pénzem egy másik kannára. :? Aztán minjá neki is látok olajat cserézni! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 hol vettél ennyiért és milyen valvot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 hol vettél ennyiért és milyen valvot? Itt Kecskeméten, az Olajdepó nevű helyen, és Durablend 10W-40.Ennyit az akciókról a multiknál! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 a 4L Valvoline 10W-40-ért pedig 5200ft!!! Hozhatnál Szelídre egy kancsival! (+1 litert tarcsiba) :roll: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Hozhatnál Szelídre egy kancsival! (+1 litert tarcsiba) :roll: :wink: Oksa!Holnap beszerválom! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Oksa!Holnap beszerválom! :wink: Ez aztán a gyorsaság! (Te, az előbb még nem volt lóvéd még egy kannányira magadnak, számomra meg van? :smt054 ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Ez aztán a gyorsaság! (Te, az előbb még nem volt lóvéd még egy kannányira magadnak, számomra meg van? :smt054 ) Ez egy hosszú story! :wink: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 Ez az az Opel olaj amire mondjátok mostanság nem túl jó minőségű ? http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=56855409 Ennyi pénzért sem éri meg ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 Én is Opel olajat töltöttem bele, annak ellenére, hogy itt nem javasolják, dehát ez volt a helyi autósboltban akciósan ötezer-egykétszáz forintért az 5L-es kiszerelés. Olajcsere után zajosabb lett a motor, mint előtte volt, meg kicsit talán erőtlenebb is. Nem tudom, mi lehetett benne előtte, mert nemrég vettem az autót, de valami adalék tuti lehetett az olajban. A hidrotőkék is csattogtak szépen benne olajcsere után, de azt már abbahagyta azóta. A jövő héten mindenesetre kap egy kis Metabond C-t 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 Ez az az Opel olaj amire mondjátok mostanság nem túl jó minőségű ? http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=56855409 Ennyi pénzért sem éri meg ? Sokan szidjuk, de tény és való, hogy némely mocitipusok nem tolerálják az Opelolaj minőségét.Ilyen az 1.6 16V-m is.6e. alatt elhasználódott+megevett belőle 1.5L-t, ami sok.A Valvoline 10W-40-ből az előírás szerint fogyott. De viszont a 8V-s cartársak nem panaszkodnak rá.Szal ahány verda és moci, annyi tapasztalat.Ez van.ÉN NEM venném meg, magamnak.Még akciósan sem. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 Én is Opel olajat töltöttem bele, annak ellenére, hogy itt nem javasolják, dehát ez volt a helyi autósboltban akciósan ötezer-egykétszáz forintért az 5L-es kiszerelés. Olajcsere után zajosabb lett a motor, mint előtte volt, meg kicsit talán erőtlenebb is. Nem tudom, mi lehetett benne előtte, mert nemrég vettem az autót, de valami adalék tuti lehetett az olajban. A hidrotőkék is csattogtak szépen benne olajcsere után, de azt már abbahagyta azóta. A jövő héten mindenesetre kap egy kis Metabond C-t 8) Én a helyedben nem vacakolnék adalékkal egy eleve rosz olajba. Metabond vmi 7-8e/5L, nem hiszem, hogy a hatalmas árkülönbség földhöz vágna. :( Szóval elég egy jó olaj is, az adalékkal ráérsz. Persze, csak szerintem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 Én a helyedben nem vacakolnék adalékkal egy eleve rosz olajba. . Persze, csak szerintem. :( :smt042 :smt043 :smt044 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 No, az én verdám is megkapta a Valvoline 10W40-et, hát valahogy jobban is szereti :( Annyit vettem észre, hogy sokkal "bátrabban" indul álló helyzetből, mintha hamarabb felengedhetném a kuplungot, vagy nemtudom, de érezhetően magabiztosabban indul :lol: A régi olaj (szerintem fullszar, bár nem tudom milyen márka) ami volt benne, azzal olyat csinált, hogy induláskor 1ben nyomtam a gázt, és így "ugrált" az autó, tehát nem egyenletesen gyorsult, hanem néha megtorpant.. na az új olajjal ilyen még nemvolt, bár nemtudom, lehet e összefüggés, fura lenne, ha az olaj ilyet (is) befolyásolna... Arról nem is beszélve, hogy iszonyat sokat megevett a régi olajból 10e km-en, erre leszek a leginkább kiváncsi, hogy a mostaniból mikor kell utántöltenem. Tényleg, mennyi is a leírás szerinti gyári érték? Tehát, 10e km-en mennyit "kell" megennie papír szerint? C14NZ Más: adalékot érdemes használni Valvoline olajhoz? Ha igen, miket szabad megvenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 Tényleg, mennyi is a leírás szerinti gyári érték? Tehát, 10e km-en mennyit "kell" megennie papír szerint? C14NZ Nekem semennyit sem evett Mobil1-ből 11e alatt. De vicc nélkül, végig a nívó pálca közepéig volt az olaj szint. Mondjuk nálam fél évente lát a moci 4000-es fordulatot. :( Ha már itt vagyunk, nagyon úgy néz ki, h 1 év alatt nem fogok beletenni a gépbe 10ekm-ert. Metabond+adalék... Ilyenkor is le kell cserélni évente az olajat, vagy ez csak tévhit, és jó az tovább is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 7 ezer kilométert mentem a Valvoline-al. Hát azért már nem olyan az állaga mint újan... . A színe nem változott, nem is evett egy cseppet sem, de hígabbnak tünik (igaz, télen volt a csere...), meg büdös(kipufogógázszagú). Sajna, lassan cserérett lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Július31, 2005 Megoszt Elküldve Július31, 2005 Holnap megint olajcsere ... kb: 3 havonta :lol: Kb 7000-ként cserélem ... Érdemes tenni a régi olajhoz motormosó adalékot vagy hülyeség ? Ti mit gondoltok ? Ér az valamit ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts