Dáwid Elküldve Október27, 2011 Elküldve Október27, 2011 hakapeszimaki írta: Manapság a lőtéri kutyát nem érdekli mi lesz egy autóval 250.000km után. Már alig várom milyen házi megoldások lesznek mondjuk az új OOOO intelligens,rezgéscsillapítós (pont olyan frekvenciával rezeg a bak,hogy kioltsák a rezgések egymást) motorfelfüggesztésére ha az felmondja a szolgálatot. ;) 3310-es nokia rezgő-motorokkal telepakoljuk, és a fordulatszámmérőhöz gyógyítva lehet majd vezérelni az anti-rezgést ;) :lol:
Róóóland Elküldve Október27, 2011 Elküldve Október27, 2011 Higgyétek el minden meg lesz oldva. A magyar ember feltalálja magát. ;) ;)
epk947 Elküldve Október27, 2011 Elküldve Október27, 2011 pszilaj írta: Mindig tanul valamit az ember... Miért sárgás színű a henger fala belülről? Mert mikor cseréltük a hengerfej tömítést, nekem sárgás színű volt és még látszottak a gyári "minták" az oldalán... A krómos felületnek van olyan sárgás színe, nem? Úgy gondolom, hogy valami barnás szín tükröződött benne vissza, amit sárgának láttál. Pl. a dugattyúról visszaverődő szín. A keménykróm "króm" színű, azaz mint a tükör.
epk947 Elküldve Október27, 2011 Elküldve Október27, 2011 zotya975 írta: 76-ban, emlékszem pont akkor tanultam járni..... ;) Meg kavargattam a pisikását. Milyen motor volt? ;) MZ TS 150. Kapott egy 50 mikronos keménykrómot, és 15 évi használat után is megtartotta a kompressziót.
epk947 Elküldve Október27, 2011 Elküldve Október27, 2011 pocak írta: Valami azért van benne, de nem ennyire gömbölyű a dolog. A hengerfurat felületi edzése csupán néhány század mm vastag. Ez idővel elkopik, és közel sem O keresztmetszetben, egy kicsit ovális lesz a henger. Ezt csak felfúrással és nagyobb dugattyúval tudják orvosolni. De ilyenkor már nem fogják az új furatot edzeni, tehát garantált a következő P. Mobil. Ja nem, a Generál!!! ;) Erősen használatfüggő az ideje, ez lehet néhány ezer km is, de ez is extrém gyilkolós gazdánál. A henger anyaga jelen esetben gömbgrafitos öntöttvas, ( saccperkábe GGG 50-es minőség) ami nem edzhető. Csak az acél edzhető.
pocak Elküldve Október28, 2011 Elküldve Október28, 2011 epk947 írta: A henger anyaga jelen esetben gömbgrafitos öntöttvas, ( saccperkábe GGG 50-es minőség) ami nem edzhető. Csak az acél edzhető. Lehet igazad van, valami felületi (kéreg?) edzés rémlett a megmunkálás során... de nem kenyerem, és hiszek neked! ;)
zozo astra1.6 16v Elküldve Október31, 2011 Elküldve Október31, 2011 Szevasztok! Tud abban valaki segíteni,hogy Budapesten hol lehet Metabond 10W40-es olajat venni?Mert szerintem hamarosan le kell cserélnem!Mert eszegeti a Metát!Mert most is az van benne!És eddig 5000Km-t mentem vele és majdnem minimumon volt a pálcám! Üdv.:zozo
atis c14se Elküldve Október31, 2011 Elküldve Október31, 2011 zozo astra1.6 16v írta: Szevasztok! Tud abban valaki segíteni,hogy Budapesten hol lehet Metabond 10W40-es olajat venni?Mert szerintem hamarosan le kell cserélnem!Mert eszegeti a Metát!Mert most is az van benne!És eddig 5000Km-t mentem vele és majdnem minimumon volt a pálcám! Üdv.:zozo Szerintem bármelyik autó alkatrészes bolt megrendeli neked. Én is úgy vettem, hogy ahova járok alkatrészért oda bementem, kérdeztem hogy van-e, azt mondták, hogy nincs, de ha kell akkor megrendelik nekem.
zozo astra1.6 16v Elküldve Október31, 2011 Elküldve Október31, 2011 atis c14se írta: Szerintem bármelyik autó alkatrészes bolt megrendeli neked. Én is úgy vettem, hogy ahova járok alkatrészért oda bementem, kérdeztem hogy van-e, azt mondták, hogy nincs, de ha kell akkor megrendelik nekem. És mennyiért adták?
atis c14se Elküldve Október31, 2011 Elküldve Október31, 2011 zozo astra1.6 16v írta: És mennyiért adták? Már fogalmam sincs, hogy menni volt. Mert kb. 3 éve volt.
FPepe Elküldve Október31, 2011 Elküldve Október31, 2011 zozo astra1.6 16v írta: Szevasztok! Tud abban valaki segíteni,hogy Budapesten hol lehet Metabond 10W40-es olajat venni?Mert szerintem hamarosan le kell cserélnem!Mert eszegeti a Metát!Mert most is az van benne!És eddig 5000Km-t mentem vele és majdnem minimumon volt a pálcám! Üdv.:zozo Sztem írj egy üzit Opel16V Gábornak, ő tud esetleg kedvezményesebb áron is, egyébként ha jól tudom, Ő valahol a Lágymányosi-híd környékén szerzi be.
zocsa Elküldve Október31, 2011 Elküldve Október31, 2011 zozo astra1.6 16v írta: És mennyiért adták? Kérdezd meg Opel16v -t ! Régebben vettem tőle párszor. ;)
zozo astra1.6 16v Elküldve Október31, 2011 Elküldve Október31, 2011 zocsa írta: Kérdezd meg Opel16v -t ! Régebben vettem tőle párszor. ;) Köszi szépen segítséget!Irtam neki! Vagy esetleg tudtok valami olyan olajat amit nem eszik meg annyira a verda? Mert ebből a metabondból is eszeget!
mantec Elküldve Október31, 2011 Elküldve Október31, 2011 T zozo astra1.6 16v! Szerelőn nem gondolkodtál még?
zocsa Elküldve Október31, 2011 Elküldve Október31, 2011 zozo astra1.6 16v írta: Köszi szépen segítséget!Irtam neki! Vagy esetleg tudtok valami olyan olajat amit nem eszik meg annyira a verda? Mert ebből a metabondból is eszeget! Az enyém is eszegeti már (kb. 1L./10000 km),de nem foglalkozok vele. ;)
zozo astra1.6 16v Elküldve Október31, 2011 Elküldve Október31, 2011 mantec írta: T zozo astra1.6 16v! Szerelőn nem gondolkodtál még? Szerelőn nem gondolkodtam e??? Ezt most hogy érted?Lécci részletezd! ;)
zozo astra1.6 16v Elküldve Október31, 2011 Elküldve Október31, 2011 zocsa írta: Az enyém is eszegeti már (kb. 1L./10000 km),de nem foglalkozok vele. ;) Annyit szerintem nekem is tuti!És te is metával jársz?Akkor gondolom te is töltögeted!
hakapeszimaki Elküldve Október31, 2011 Elküldve Október31, 2011 zozo astra1.6 16v írta: Szerelőn nem gondolkodtam e??? Ezt most hogy érted?Lécci részletezd! ;) X16xel mindent meg fog enni. Szerelő sem tud rajta segíteni. Másik fórumon volt egy bigexpert aki megfúrkálta a dugattyút az olajlehúzó felett és állítólag jó lett.(amíg szét nem reped ;) )
zozo astra1.6 16v Elküldve Október31, 2011 Elküldve Október31, 2011 hakapeszimaki írta: X16xel mindent meg fog enni. Szerelő sem tud rajta segíteni. Másik fórumon volt egy bigexpert aki megfúrkálta a dugattyút az olajlehúzó felett és állítólag jó lett.(amíg szét nem reped ;) ) Maradok a metabondnál!Meg azért hidro hangot is hallok!Csak azt nem értem,hogy mért nem töltödik fel? Hát gratulálok a furkálásához! ;)
mantec Elküldve Október31, 2011 Elküldve Október31, 2011 T zozo astra1.6 16v! Szerelőn nem gondolkodtál még? Azt a tömítést, szelepszár szimeringet, olajlehúzó gyűrűt kicseréltesd, amely az olajfogyasztást okozza? Mert a gyártóművi előírástól eltérő viszkozitású motorolajjal, csak a tünetet kezeled, az okot nem szünteted meg.
1.6 16v Elküldve Október31, 2011 Elküldve Október31, 2011 zozo astra1.6 16v írta: Köszi szépen segítséget!Irtam neki! Vagy esetleg tudtok valami olyan olajat amit nem eszik meg annyira a verda? Mert ebből a metabondból is eszeget! Mennyit eszik meg 10000 alatt? Nekem 7000.km ment le csere óta, és 1.6 litert töltöttem rá eddig. ;) Ezek ilyen motorok. ;)
ZsolsZ Elküldve Október31, 2011 Elküldve Október31, 2011 1.6 16v írta: Mennyit eszik meg 10000 alatt? Nekem 7000.km ment le csere óta, és 1.6 litert töltöttem rá eddig. ;) Ezek ilyen motorok. ;) Ezek ilyen motorok? Akkor én összeteszem a kezeim, összekókányolt autót vettem meg, elég sokat költöttem rá(fékrendszer, első futómű, egykét elektromos drágaság) DEEE viszont mivel opel márkakereskedésben dolgozott szerelőként gondolom lopta a gyári 10w40-es olajat és ezzel jót tett a motornak. Buherált órával vettem 145ezer km-et írt akkor kitudja mennyi volt a tényleges. Olajcserét megcsináltam egyből és maxon hagytam az olaj szintet gondolván csipegetni fogja ,most kb 10ezer megtett km után ugyanott van a szint. Legalább erre nem kell költenem...
FPepe Elküldve Október31, 2011 Elküldve Október31, 2011 ZsolsZ írta: Ezek ilyen motorok? Akkor én összeteszem a kezeim, összekókányolt autót vettem meg, elég sokat költöttem rá(fékrendszer, első futómű, egykét elektromos drágaság) DEEE viszont mivel opel márkakereskedésben dolgozott szerelőként gondolom lopta a gyári 10w40-es olajat és ezzel jót tett a motornak. Buherált órával vettem 145ezer km-et írt akkor kitudja mennyi volt a tényleges. Olajcserét megcsináltam egyből és maxon hagytam az olaj szintet gondolván csipegetni fogja ,most kb 10ezer megtett km után ugyanott van a szint. Legalább erre nem kell költenem... Városban használod?
ZsolsZ Elküldve Október31, 2011 Elküldve Október31, 2011 FPepe írta: Városban használod? Vegyes.. mondjuk 35% város, és 65% lakott területen kívül
1.6 16v Elküldve November1, 2011 Elküldve November1, 2011 ZsolsZ írta: Ezek ilyen motorok? Akkor én összeteszem a kezeim, összekókányolt autót vettem meg, elég sokat költöttem rá(fékrendszer, első futómű, egykét elektromos drágaság) DEEE viszont mivel opel márkakereskedésben dolgozott szerelőként gondolom lopta a gyári 10w40-es olajat és ezzel jót tett a motornak. Buherált órával vettem 145ezer km-et írt akkor kitudja mennyi volt a tényleges. Olajcserét megcsináltam egyből és maxon hagytam az olaj szintet gondolván csipegetni fogja ,most kb 10ezer megtett km után ugyanott van a szint. Legalább erre nem kell költenem... Ha x16xel-röl beszélsz, akkor télleg összeteheted a kezed ;) Ha összekókányolt az autód, akkor lehet hogy a motorjához is nyulhattak valamikor... Irtak itt már fiatallabb autókról,(x16xel) amik még az én autómnál is több olajat ettek.
Recommended Posts