epk947 Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 Nem néztem még milyen állapotú, csak úgy eszembe jutott ;) Az normális hogy 1-es, 2-es fokozatokba kicsit nehezebb behúzni? Pl azt vettem észre, hogy 2-esbe kanyarnál, kicsit nagyobb lendületnél, nem tud elsőre behúzni, csak mikor már csökkent a sebesség (3-as meg már kicsit dadogós lenne azért 2-be). Ebből adódóan gondoltam pl olajcserére, de majd az átvizslatás megmondja (csak jár az agyam a költségek miatt ;) ) A jelenséget szinkrongyűrű problémára vezetném vissza. De ha mostanában vetted a kocsit, akkor bármi lehet, akár olyan is amit az új, gyári minőségű olaj is meg tud oldani. Pl: az előző tulaj túl sűrű olajat tett bele.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 Nem néztem még milyen állapotú, csak úgy eszembe jutott ;) Az normális hogy 1-es, 2-es fokozatokba kicsit nehezebb behúzni? Pl azt vettem észre, hogy 2-esbe kanyarnál, kicsit nagyobb lendületnél, nem tud elsőre behúzni, csak mikor már csökkent a sebesség (3-as meg már kicsit dadogós lenne azért 2-be). Ebből adódóan gondoltam pl olajcserére, de majd az átvizslatás megmondja (csak jár az agyam a költségek miatt ;) ) Vagy csak a váltórudazatot kéne beállítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 A jelenséget szinkrongyűrű problémára vezetném vissza. De ha mostanában vetted a kocsit, akkor bármi lehet, akár olyan is amit az új, gyári minőségű olaj is meg tud oldani. Pl: az előző tulaj túl sűrű olajat tett bele.... Nemigazán szokták ezeket a problémákat az olajok megoldani. Ha kopott a szinkrongyűrű, akkor annak annyit ér az olajcsere, mint a szentelt víz. Általában a 2-es fokozat szinkron gyűrűje kopik el a leghamarabb, mert az van legjobban igénybe véve. Felváltásnál, és visszaváltásnál is az kapja a legnagyobb rúgást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 Sziasztok! Csak érdeklődés szinten, milyen olajat érdemes venni a váltóba? Mikor érdemes azt cserélni? Olvastam, hogy SAE 80W viszkozitású, API GL4 minőségű olaj jó bele, de milyen márka ;) Tippek, ötletek? Én cseréltem a váltóba olajat és gyári GM-et tettem bele!Nekem is szt mondták,hogy csak gyárit tegyek be!Igen azt mondják,hogy örökéletü az olaj,de érdemes lecserélni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 Nem néztem még milyen állapotú, csak úgy eszembe jutott ;) Az normális hogy 1-es, 2-es fokozatokba kicsit nehezebb behúzni? Pl azt vettem észre, hogy 2-esbe kanyarnál, kicsit nagyobb lendületnél, nem tud elsőre behúzni, csak mikor már csökkent a sebesség (3-as meg már kicsit dadogós lenne azért 2-be). Ebből adódóan gondoltam pl olajcserére, de majd az átvizslatás megmondja (csak jár az agyam a költségek miatt ;) ) Nekem is főleg hidegen kicsit nehezen veszi az 1-est és a 2-est is!Mit tudok vele itthon csinálni?Hogy lehet ezt elhárítani?Tud valaki valami ötletet? :lol: előre is köszi! üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 Nekem is főleg hidegen kicsit nehezen veszi az 1-est és a 2-est is!Mit tudok vele itthon csinálni?Hogy lehet ezt elhárítani?Tud valaki valami ötletet? ;) előre is köszi! üdv. A Gyikben van leírás a váltórudazat beállításáról azt már próbáltad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 A Gyikben van leírás a váltórudazat beállításáról azt már próbáltad? Még nem!Esetleg egy linket tudsz dobni?Azt nagyon megköszönném! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 Még nem!Esetleg egy linket tudsz dobni?Azt nagyon megköszönném! Klikk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 Klikk. Köszi!Majd megpróbálom!Nagyon elállítani remélem nem tudom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 Köszi!Majd megpróbálom!Nagyon elállítani remélem nem tudom! Ha jól csinálsz mindent akkor jobb lesz, vay marad ugyanolyan ha nem ez okozza a hibát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 Ha jól csinálsz mindent akkor jobb lesz, vay marad ugyanolyan ha nem ez okozza a hibát. Rendben köszi!Remélem jobb lesz és sikerül! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaxC Elküldve Október21, 2011 Megoszt Elküldve Október21, 2011 Rendben köszi!Remélem jobb lesz és sikerül! Koszi, megnezem majd en is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október21, 2011 Megoszt Elküldve Október21, 2011 Nem néztem még milyen állapotú, csak úgy eszembe jutott ;) Az normális hogy 1-es, 2-es fokozatokba kicsit nehezebb behúzni? Pl azt vettem észre, hogy 2-esbe kanyarnál, kicsit nagyobb lendületnél, nem tud elsőre behúzni, csak mikor már csökkent a sebesség (3-as meg már kicsit dadogós lenne azért 2-be). Ebből adódóan gondoltam pl olajcserére, de majd az átvizslatás megmondja (csak jár az agyam a költségek miatt ;) ) nem lehet, hogy a motortartó bakok is odavannak? mert ha nagy lendületű kanyarban veszi nehezebben lehet akár az is a gond hogy kicsit elmozdul oldalirányba a motor-váltó együttes és az már hatással lehet a rudazatra is. Én leellenőrizném a holtjátékát a rudazatnak váltónál a csapszeg és a váltókarnál a szoknya alatt a gumigyűrű szokott elkopni. ezután egy rudazat beállítás mint ahogyan írták, ha ez sem segít akkor lehet olajat cserélni vagy tovább keresni a hibát pl szinkrongyűrű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaxC Elküldve Október21, 2011 Megoszt Elküldve Október21, 2011 nem lehet, hogy a motortartó bakok is odavannak? mert ha nagy lendületű kanyarban veszi nehezebben lehet akár az is a gond hogy kicsit elmozdul oldalirányba a motor-váltó együttes és az már hatással lehet a rudazatra is. Én leellenőrizném a holtjátékát a rudazatnak váltónál a csapszeg és a váltókarnál a szoknya alatt a gumigyűrű szokott elkopni. ezután egy rudazat beállítás mint ahogyan írták, ha ez sem segít akkor lehet olajat cserélni vagy tovább keresni a hibát pl szinkrongyűrű. Köszi a tippet. Hazafelé kipróbálom egyenesben mi a reakció ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október21, 2011 Megoszt Elküldve Október21, 2011 Köszi a tippet. Hazafelé kipróbálom egyenesben mi a reakció ;) Opel váltó. Ilyen. Megszokást és határozottságot igényel. ;) Én raktam bele adalékot és friss olajat a váltó-felújítása helyett. Szerintem sokkal jobb lett,de amikor odaadom olyan embernek aki máshoz van szokva,akkor szinte fáj nézni,hogy küszködik vele,pedig nekem megfelel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaxC Elküldve Október22, 2011 Megoszt Elküldve Október22, 2011 nem lehet, hogy a motortartó bakok is odavannak? mert ha nagy lendületű kanyarban veszi nehezebben lehet akár az is a gond hogy kicsit elmozdul oldalirányba a motor-váltó együttes és az már hatással lehet a rudazatra is. Én leellenőrizném a holtjátékát a rudazatnak váltónál a csapszeg és a váltókarnál a szoknya alatt a gumigyűrű szokott elkopni. ezután egy rudazat beállítás mint ahogyan írták, ha ez sem segít akkor lehet olajat cserélni vagy tovább keresni a hibát pl szinkrongyűrű. Lehet hulye kerdes, de motortarto bakot hogy kell szakszeruen ellenorizni? Mi a sok holtjatekban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október23, 2011 Megoszt Elküldve Október23, 2011 Lehet hulye kerdes, de motortarto bakot hogy kell szakszeruen ellenorizni? Mi a sok holtjatekban? Meg kell nézni őket, megvan-e rendesen a gumi a fém részek között, indításkor, gázadáskor nem rázkódik-e túlzottan a moci. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október23, 2011 Megoszt Elküldve Október23, 2011 Meg kell nézni őket, megvan-e rendesen a gumi a fém részek között, indításkor, gázadáskor nem rázkódik-e túlzottan a moci. A légszűrő aldali gumi nagyon kivan már az enyémben, kézzel mozog, cserélni kéne (azt is). ;) Ha mozgatjuk a motort, akkor is érződik, hogy gond van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október23, 2011 Megoszt Elküldve Október23, 2011 A légszűrő aldali gumi nagyon kivan már az enyémben, kézzel mozog, cserélni kéne (azt is). ;) Ha mozgatjuk a motort, akkor is érződik, hogy gond van. Egy darab fém-gumi kombináció, de milyen drága! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október23, 2011 Megoszt Elküldve Október23, 2011 Egy darab fém-gumi kombináció, de milyen drága! Akkorra tartogatom (ezt is), amikor a kuplung miatt kiszedjük a motort. 5000/db, és kéne vagy 3 asszem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ph0enx Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Hello! Az en kincsm egy '94-es x16sz Astra (benzines), az lenne a kerdesem, hogy a szerelom javaslatara 15w40-es (Aral) olajat toltottem bele mert azt mondta, hogy a motor mar oreg (210000 km) es mar ezt kell bele tolteni, igaza van-e? Azert kerdem mert mindenki azt modja, hogy 10w40-est toltsek bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fori23 Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Hello! Az en kincsm egy '94-es x16sz Astra (benzines), az lenne a kerdesem, hogy a szerelom javaslatara 15w40-es (Aral) olajat toltottem bele mert azt mondta, hogy a motor mar oreg (210000 km) es mar ezt kell bele tolteni, igaza van-e? Azert kerdem mert mindenki azt modja, hogy 10w40-est toltsek bele. Előtte milyen olaj volt benne és mennyire ette (10e km/liter)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Hello! Az en kincsm egy '94-es x16sz Astra (benzines), az lenne a kerdesem, hogy a szerelom javaslatara 15w40-es (Aral) olajat toltottem bele mert azt mondta, hogy a motor mar oreg (210000 km) es mar ezt kell bele tolteni, igaza van-e? Azert kerdem mert mindenki azt modja, hogy 10w40-est toltsek bele. Nincs igaza. Ha enné az olajat a motor, az 5W helyett 10W vagy 15W amúgysem segítene. A melegoldali viszkozitással van összefüggésben az olajfogyás. 30-as helyett 40-es, vagy 50-es. De ez utóbbi már a kenés kárára menne. Szerintem maradj a 10W40-nél. Ha már benne van a 15W40, akkor a következő cserekor tegyél bele 10W40-et. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ph0enx Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Nincs igaza. Ha enné az olajat a motor, az 5W helyett 10W vagy 15W amúgysem segítene. A melegoldali viszkozitással van összefüggésben az olajfogyás. 30-as helyett 40-es, vagy 50-es. De ez utóbbi már a kenés kárára menne. Szerintem maradj a 10W40-nél. Ha már benne van a 15W40, akkor a következő cserekor tegyél bele 10W40-et. OK! Köszi szépen! Az olajat nem eszi, a nyáron cseréltem olajat és megettem vele 1400 km-t azaz 1-ik nap 700 másik nap is 700 km-t friss olajcserével és nem evett semmi olajat. Eddig 6000 km-t tennem meg minimális olajveszteséggel. Akkor maradhatok a 10W40-nél. Egyébként ez előtt is 15W40-es olaj volt benne a leírt meggondolás alapján. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 OK! Köszi szépen! Az olajat nem eszi, a nyáron cseréltem olajat és megettem vele 1400 km-t azaz 1-ik nap 700 másik nap is 700 km-t friss olajcserével és nem evett semmi olajat. Eddig 6000 km-t tennem meg minimális olajveszteséggel. Akkor maradhatok a 10W40-nél. Egyébként ez előtt is 15W40-es olaj volt benne a leírt meggondolás alapján. Köszi! Ezzel csak az a baj, hogy most jön a tél! Egy keményebb fagyban gallyra mehet az önindítód, meg a motor sem kap eleinte kellő kenést, és végső soron mehetsz motort csapágyaztatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts