pebe Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 őőő...véleményem szerint inkább ilyen szar adalékokat hülyeség beleönteni. Ez, meg hogy egy trágyalé minőségű olajjal kicsit kijárattad a régi koszos szutykot belőle, az még jót is tesz. :D Én még a lepukkant lehalt elöregedett 377ezer kilóméteres motoromba SEM mertem semmiféle adalékot+tisztítót vagy ilyesmi tenni. Az felújítottba meg végképp nem mernék. Inkább annak több értelmét látom, amit leírtál. Mikor a corába elmentünk bevásárolni odamentem az ilyen adalélkokhoz... fater csak néz, hogy minek nézed azt a szart??? :) Én csak annyit mondtam hogy: áááh....hallottál már ilyet? egy 1800 Forintos adalék teljesen felújítja a motort....Amúgy csak nevetni jöttem :D :D Szerintem ezt egyik gyártó sem állítja, abban viszont lehet igazság -szerinte- hogy egy-egy ilyen mosó-öblítő nyák tényleg lemos némi szutykot a motor belsejéből. Biztos nem PI-vizet, esetleg Aloe Vera (First) kivonatot raknak azokba a kis flaskákba Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Szerintem ezt egyik gyártó sem állítja, abban viszont lehet igazság -szerinte- hogy egy-egy ilyen mosó-öblítő nyák tényleg lemos némi szutykot a motor belsejéből. Biztos nem PI-vizet, esetleg Aloe Vera (First) kivonatot raknak azokba a kis flaskákba Hogy nem-e? :) " a motor visszanyeri erejét, meghosszabbodik az élettartama, valamint egyenletes járást biztosít ". Én amikor olvasgattam a flakonokat ezek a dolgok, szinte mindegyiken rajta vannak. Nem egy adaléktól,vagy tisztítótól, hanem egy felújítástól kapja vissza az erejét, növekszik az élettartama, és egyenletesen fog járni.. SZERINTEM. De mindenkinek a szíve joga, hogy ezeket elhiszi, és megveszi aztán beleönti, vagy nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Hogy nem-e? :D " a motor visszanyeri erejét, meghosszabbodik az élettartama, valamint egyenletes járást biztosít ". Én amikor olvasgattam a flakonokat ezek a dolgok, szinte mindegyiken rajta vannak. Nem egy adaléktól,vagy tisztítótól, hanem egy felújítástól kapja vissza az erejét, növekszik az élettartama, és egyenletesen fog járni.. nem egy ilyen tisztítótól. SZERINTEM. De mindenkinek a szíve joga, hogy ezeket elhiszi, és megveszi aztán beleönti, vagy nem. Azért ha megnézed ezeknek a szereknek az összetételét, akkor láthatod, hogy elég intenzív anyagokból tevődnek össze, amik talán tényleg képesek arra, hogy némi szutykot feloldjanak. Persze nem költöztetnek ezzel még egy ménest a motorháztető alá. De ártani tuti nem árt. Persze a legjobb megoldás egy öreg, kopott motornál a generál, de időszakos megoldásnak, és ápolásnak nem rosszak ezek az adalékok. Szerintem!!! Persze fújhatunk rá WINDEX-et is (Bazi nagy görög lagzi) :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 De ártani tuti nem árt.... Esetleg a korosabb szimmeringeknek :D aztán majd mutatja olajfolyás formájában.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nerve Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Esetleg a korosabb szimmeringeknek :D aztán majd mutatja olajfolyás formájában.. :) Én még a fiatomhoz használtam füstölés csökkentő olajadalékot. Attól nem füstölt, bár az ugye nem tisztított vagy tömített. Mondjuk azon a motoron észre sem vettem volna :D Olajszűrők között van valami lényegi különbség az olcsó és a drágábbak között? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Olajszűrők között van valami lényegi különbség az olcsó és a drágábbak között? Igazándiból a gyáriak javát külső beszállítók adják, feliratot meg célhelyek igényeihez mérten festik rá, hogy saját márka-e -avagy ha rossz a szűrő mindegy, hogy gyári vagy sem. :D Viszont helyi tapasztalat, hogy a gyári olajszűrő általában olcsóbban beszerezhető mint az utángyártottak -legyen az bármiféle márka (Japanparts, Champion, Mann filter, blablabla..), természetesen Opelről beszélve. Ennek alapján döntse el mindenki magában mire van pénze és mire szeretné költeni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Én még a fiatomhoz használtam füstölés csökkentő olajadalékot. Attól nem füstölt, bár az ugye nem tisztított vagy tömített. Mondjuk azon a motoron észre sem vettem volna :) Olajszűrők között van valami lényegi különbség az olcsó és a drágábbak között? Le is írtad. :D Kb. ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Én mikor olajat cserélek, mindíg veszek ilyen Wynns motormosó adalékot, amit a régi olajba kell tölteni, picit megjáratni és úgy leengedni. Legutóbbi olajcsere óta mentem kb. 600 km-et, és a minap néztem, még elég tiszta az olajom. Szóval szerintem ez a Wynns-es genya is elég jól átmossa. Ja és 1e alatt van az ára :D Ha az olaj nem feketedik be szinte azonnal, akkor ott már gondok vannak. :) Az a jó, ha az olaj fekete, nem az, ha nem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nerve Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Le is írtad. :) Kb. ennyi. Valami hasonló válaszokra számítottam :D köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Ha az olaj nem feketedik be szinte azonnal, akkor ott már gondok vannak. :) Az a jó, ha az olaj fekete, nem az, ha nem... :D Ha fekete már akkor rég nem jó! :D Max kávébarna:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Ha fekete már akkor rég nem jó! :) Max kávébarna:D Dieselről van szó, annál ez természetes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Dieselről van szó, annál ez természetes. És miért jó az, ha mindjárt fekete? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 És miért jó az, ha mindjárt fekete? :) Mert egyből teszi a dolgát, és oldja a szennyeződéseket, kormot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Mert egyből teszi a dolgát, és oldja a szennyeződéseket, kormot. És ha tiszta a moci akkor mit old ki belőle? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 És ha tiszta a moci akkor mit old ki belőle? :) Olyan utoljára a gyárban fordult elő :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Ha már adalékokról és egyéb nyákokról beszélünk, akkor kíváncsi lennék, hogy a Spuriról kinek mi a véleménye, tapasztalata? Ez most nem egy ironikus kérdés, hanem tényleg kíváncsi vagyok rá! Tervezem, hogy kipróbálom, ezért érdekelnek vélemények, tapasztalatok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Ha már adalékokról és egyéb nyákokról beszélünk, akkor kíváncsi lennék, hogy a Spuriról kinek mi a véleménye, tapasztalata? Ez most nem egy ironikus kérdés, hanem tényleg kíváncsi vagyok rá! Tervezem, hogy kipróbálom, ezért érdekelnek vélemények, tapasztalatok. Igaz hogy adalék, de nem motorolaj téma. :) Amugy nem rossz, tisztítja a befecskendezés alkatrészeit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Igaz hogy adalék, de nem motorolaj téma. :D Amugy nem rossz, tisztítja a befecskendezés alkatrészeit. Akkó veszek :) . Link to comment Megosztás: More sharing options...
joe Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Ha már adalékokról és egyéb nyákokról beszélünk, akkor kíváncsi lennék, hogy a Spuriról kinek mi a véleménye, tapasztalata? Ez most nem egy ironikus kérdés, hanem tényleg kíváncsi vagyok rá! Tervezem, hogy kipróbálom, ezért érdekelnek vélemények, tapasztalatok. Mi áruljuk ezt a terméket, pozitívak a visszajelzések. Néha én is szoktam használni, motortisztaság szempontjából jól teljesít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Ekkora hülye nem vagyok. :D Minden olajcsere uj szűrő. 800 ft. ezen nem mulik semmi. Adalékot nem használok. Elég szar volt már a régi olaj. Ezért gondoltam ezt a VIP es öblítést. Nem hiszem hogy akkora marhaságot csináltam volna. Mindennel együtt 3500 ft. volt ez a művelet. Egy motormosó adalék is van 1500, amit én sosem öntenék bele. Ennyit a pénzkidobásról. Sokkal nagyobb pénzkidobás amit itt olvasok sokaktól, hogy mindenféle hiper szuper drága olajokat töltenek ezekbe a cseppet sem fiatal autókba. És persze hetekig rágódnak rajta, vajon melyik lenne jó? :D Amugy meg nem a dzsuva kioldása miatt csináltam ezt, hanem a régi fekete olajat mosattam ki így. Persze ha ez baromság, hát legyen az. :D Lehet hogy furcsa. De nem hiszem hogy hülyeség. Persze nem azt mondom hogy mindenki ezt csinálja, én csak leírtam hogy mire használtam a VIP olajat. :) Az elméleteddel van baj. Ha a VIP Car olaj szar, akkor az már az első pillanattól kezdve nem biztosít megfelelő kenést a motornak. Nem kezdi el lebegésben tartani a korom részecskéket, nem tisztít rendesen, és még sorolhatnám a motorolaj feladatait, tehát minden egyes megtett km-rel ártasz a motorodnak. Ha pedig az említett olaj megfelelő, akkor nincsen értelme lecserélni 500 km után szűrővel együtt. Feleslegesen kidobtál 3-4 ezer Ft-ot az ablakon szűrővel együtt. Nem akarok állást foglalni, hogy melyik állítás az igaz, de akármelyik is, nem igazán állja meg a helyét az álláspontod. Akkor teszel a legjobbat az autóddal, ha jobb minőségű olajat öntesz bele. Nem hiszem, hogy érdemes túlzásba vinni az olajcseréket, a periódus felesleges lerövidítésével. Amellett, hogy a motor friss olajat kap ami jó, van ennek egy kritikus pontja is, az 1-2-3 másodperc, amíg a motor olaj nélkül jár, amíg a szűrő és az olajcsatornák fel nem töltődnek. Hallani is rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
joe Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Ekkora hülye nem vagyok. :D Minden olajcsere uj szűrő. 800 ft. ezen nem mulik semmi. Adalékot nem használok. Elég szar volt már a régi olaj. Ezért gondoltam ezt a VIP es öblítést. Nem hiszem hogy akkora marhaságot csináltam volna. Mindennel együtt 3500 ft. volt ez a művelet. Egy motormosó adalék is van 1500, amit én sosem öntenék bele. Ennyit a pénzkidobásról. Sokkal nagyobb pénzkidobás amit itt olvasok sokaktól, hogy mindenféle hiper szuper drága olajokat töltenek ezekbe a cseppet sem fiatal autókba. És persze hetekig rágódnak rajta, vajon melyik lenne jó? :D Amugy meg nem a dzsuva kioldása miatt csináltam ezt, hanem a régi fekete olajat mosattam ki így. Persze ha ez baromság, hát legyen az. :D Lehet hogy furcsa. De nem hiszem hogy hülyeség. Persze nem azt mondom hogy mindenki ezt csinálja, én csak leírtam hogy mire használtam a VIP olajat. :) Motor mosó adalék viszont arra van kitalálva, hogy a motorban lerakódott szennyeződést feloldja. Ez most olyan mintha egy zsíros tányért elmosol tiszta vízzel, vagy raksz rá mosószert... Majd 4,5liter benzin árán kitisztítod a motorteret és nem kell hozzá semmi hókusz-pókusz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Na kezdődik már megint... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Motor mosó adalék viszont arra van kitalálva, hogy a motorban lerakódott szennyeződést feloldja. Ez most olyan mintha egy zsíros tányért elmosol tiszta vízzel, vagy raksz rá mosószert... Majd 4,5liter benzin árán kitisztítod a motorteret és nem kell hozzá semmi hókusz-pókusz. Aztán folyik orrán száján az olaj,mert a "jótékony" koszt is kiveszed,az meg lebeg össze vissza,megszorul az olajfuratokban,csapágy beég stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Aztán folyik orrán száján az olaj,mert a "jótékony" koszt is kiveszed,az meg lebeg össze vissza,megszorul az olajfuratokban,csapágy beég stb. Hát szerintem, amikor közvetlenül az olajcsere előtt öntesz ilyen nyákot bele, és jól megjáratod a motort (flakonon 20 percet vagy 20 km-t írnak), és kellőképpen felmelegszik az olaj ergó folyósabb lesz, majd rögtön leengeded, akkor nem sok szutykot hagyhat maga után, mert mind kiviszi magával. Mint amikor a vödörből csak simán kiöntöd a szutykos vizet, vagy előtte egy párszor megsergeted. Gondolom én... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Hát szerintem, amikor közvetlenül az olajcsere előtt öntesz ilyen nyákot bele, és jól megjáratod a motort (flakonon 20 percet vagy 20 km-t írnak), és kellőképpen felmelegszik az olaj ergó folyósabb lesz, majd rögtön leengeded, akkor nem sok szutykot hagyhat maga után, mert mind kiviszi magával. Mint amikor a vödörből csak simán kiöntöd a szutykos vizet, vagy előtte egy párszor megsergeted. Gondolom én... Nem erről van szó. Hanem arról, hogy kioldhat olyan szennyeződéseket amik azelőtt tömítettek, csökkentve az olajfogyást, vagy szivárgást. Vagy a másik lehetséges probléma, ha valami nagyobb szennyeződést kiold valahonnan, ami elakad valamelyik olaj járatban, elzárja az olaj útját, aztán kész vége a motornak. Mindkettőre megvan az esély. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts