Tiv. Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Nálunk a rokonságban van egy kockalada kombi, 1500 as. 19 éves. 23500. km. van benne. ujonnan vete a gazda. Garázsban áll. Havat nem látott, esőt is csak ha utközben épp elkapta. Kb. 4 éve nem ment egy métert sem. Szalonállapot, ujautószag.:) Ha eladná, megvenném. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Nálunk a rokonságban van egy kockalada kombi, 1500 as. 19 éves. 23500. km. van benne. ujonnan vete a gazda. Garázsban áll. Havat nem látott, esőt is csak ha utközben épp elkapta. Kb. 4 éve nem ment egy métert sem. Szalonállapot, ujautószag.:) Ha eladná, megvenném. :D beindítgatva bevan azért néha?? olyasmiket hallottam, hogy sok egyhelyben állás megárt neki, és vmi korróziós folyamat megy végbe a mociba, és kirohad a moci belül... :) igazat megvalva nemtudom mi igaz ebből... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 kicsapódott párától és trutyitól teli olajat Pára, trutyi? Mik azok? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 beindítgatva bevan azért néha?? olyasmiket hallottam, hogy sok egyhelyben állás megárt neki, és vmi korróziós folyamat megy végbe a mociba, és kirohad a moci belül... :) igazat megvalva nemtudom mi igaz ebből... Nekem az előző autóm is ilyen volt, hogy mielőtt megvettem vagy 2 évet állt. Akku kuka volt, a kuplung összerohadva (mármint úgy össze volt tapadva/roszdásodva, hogy nem lehetett kinyomni. Fékek levegősek voltak. Aztán rendbeszedtem, de pl a kerékcsapágyak 1-2 ezer km után elkezdtek szólni (mind a 4), mert az álláskor nem volt felbakolva és egy ponton nyomódtak a csapágyak aminek a futófelülete így hamar megadta magát. Azt én is hallottam, hogy pl a henger falába nyomot hagynak a gyűrűk ha egy ponton állnak évekig ahol aztán jobban kopik majd, de ezt nem tapasztaltam a ladánál. Az viszont biztos, hogy nagyon nem jó ha évekig nincs beindítva. Anno a wartburg kezelési könyvébe is le volt írva, hogy ha hosszabb ideig nem használjuk akkor mi a teendő. Többek között ott volt a felbakolásról is szó, meg arrol, hogy ilyenkor egy kis morotolajat kell önteni a hengerbe kézzel átforgatni és úgy eltenni csipkerózsika álmot aludni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Pára, trutyi? Mik azok? :) :D Ja persze akinek ott a házi barkács "bödön" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Nekem az előző autóm is ilyen volt, hogy mielőtt megvettem vagy 2 évet állt. Akku kuka volt, a kuplung összerohadva (mármint úgy össze volt tapadva/roszdásodva, hogy nem lehetett kinyomni. Fékek levegősek voltak. Aztán rendbeszedtem, de pl a kerékcsapágyak 1-2 ezer km után elkezdtek szólni (mind a 4), mert az álláskor nem volt felbakolva és egy ponton nyomódtak a csapágyak aminek a futófelülete így hamar megadta magát. Azt én is hallottam, hogy pl a henger falába nyomot hagynak a gyűrűk ha egy ponton állnak évekig ahol aztán jobban kopik majd, de ezt nem tapasztaltam a ladánál. Az viszont biztos, hogy nagyon nem jó ha évekig nincs beindítva. Anno a wartburg kezelési könyvébe is le volt írva, hogy ha hosszabb ideig nem használjuk akkor mi a teendő. Többek között ott volt a felbakolásról is szó, meg arrol, hogy ilyenkor egy kis morotolajat kell önteni a hengerbe kézzel átforgatni és úgy eltenni csipkerózsika álmot aludni. :) Persze a garázsbol kiállnak vele ha kell valami onnan. Pl. krumpli az aknából. És szellőztetik is a garázst. Tehát azért rendszeresen beinditják. és olyankor megvárják amiig üzemi hőfokig melegszik a motor. utána ujra betakarják pokróccal. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
exiles Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy kb. hány liter olaj megy bele a 92-es c14nz motorkódú astramba. Olajszűrő is cserélve lesz. Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy kb. hány liter olaj megy bele a 92-es c14nz motorkódú astramba. Olajszűrő is cserélve lesz. Köszönöm Vegyél 4litert, ebből olyan 3.5-megy bele, a maradék jó lesz az esetleges utántöltésre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
exiles Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Vegyél 4litert, ebből olyan 3.5-megy bele, a maradék jó lesz az esetleges utántöltésre. Köszönöm a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Köszönöm a segítséget! Nincs mit. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy kb. hány liter olaj megy bele a 92-es c14nz motorkódú astramba. Olajszűrő is cserélve lesz. Köszönöm Nagy valószínűséggel neked még acélból készült olajteknőd van, azzal szerelt motor esetén 3,5 liter. Alumíniumnál 3,25l. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Nagy valószínűséggel neked még acélból készült olajteknőd van, azzal szerelt motor esetén 3,5 liter. Alumíniumnál 3,25l. Ez utóbbi tuti? :) Ezt nem is tudtam. Akkor talán nekem is azért maradt több mint fél liter az olajból. Habár, őszintén szólva nem is tudom az enyémen milyen van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Ez utóbbi tuti? :D Ezt nem is tudtam. Akkor talán nekem is azért maradt több mint fél liter az olajból. Habár, őszintén szólva nem is tudom az enyémen milyen van. :) Mágnesed van? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Mágnesed van? :) Minthogy azzal próbáljam ki miből van a teknő? - hú, de furfangos! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Mágnesed van? :) Minthogy azzal próbáljam ki miből van a teknő? - hú, de furfangos! :) Minek az? Alánézel, és meglátod milyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Minek az? Alánézel, és meglátod milyen. Nem tudom az alut nem szokták lefesteni feketére? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Nem tudom az alut nem szokták lefesteni feketére? :) Nem, de a formája is más. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Minek az? Alánézel, és meglátod milyen. Persze, tudom én, csak eddig nem figyeltem még meg és annyira tetszett zotya gondolata/javaslata erre vonatkozólag. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Ez utóbbi tuti? :) Ezt nem is tudtam. Akkor talán nekem is azért maradt több mint fél liter az olajból. Habár, őszintén szólva nem is tudom az enyémen milyen van. :) Az Etzold könyvben is le van írva ez. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Az Etzold könyvben is le van írva ez. :) Há'tudom én azt hogy az micsoda, mit te gondolsz!? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Há'tudom én azt hogy az micsoda, mit te gondolsz!? :) Szerintem Day erre gondolt.: Így csináld! Opel Astra (ICS78) [so wird's gemacht Band 78] Hans-Rüdiger Etzold (SIMÜFO Műszaki Fordítóiroda és Könyvkiadó - 1996) Így csináld! sorozat [78.] ISBN: 9789639041 nyelv: magyar oldalszám: 302 kötés: fűzött méret: 194 mm x 263 mm x 16 mm ÁFA: 5% Műszaki ismeretek Opel astra 1991. szeptemberétől gyártott Limuzin és Caravan 1,4 - 1,6 - 1,8 - 2,0 literes, dízel 1,7 literes modellekhez. Mindent megtalálunk ebben a könyvben, amit gépkocsink karbantartásáról, javításáról tudni szeretnénk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 mitől függ, hogy alu avagy vasteknő?? nekema 01es x14nz-n is vasból van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 mitől függ, hogy alu avagy vasteknő?? nekema 01es x14nz-n is vasból van. Lehet attól, hol rakták össze a kocsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Persze a garázsbol kiállnak vele ha kell valami onnan. Pl. krumpli az aknából. És szellőztetik is a garázst. Tehát azért rendszeresen beinditják. és olyankor megvárják amiig üzemi hőfokig melegszik a motor. utána ujra betakarják pokróccal. :) Megsimogatni, puszit adni, jóéjt kívánni, és kislámpát felkapcsolni nem kéne ??? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
autastra Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 101.000 km -nél tartok az autómmal , esedékes az olajcsere milyen olajat tegyek bele ? ajánlották a valvoline max life 10w -40 -et a motorkód : X16XEL 1.6- 16V Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts