nagy istván Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 hol van az már <_< akkor még saját autóm sem volt :rolleyes: neked lehet nem volt,de nekem már igen és voltam 1x egy metás termékbemutatón ahol meggyőztek. nem duma volt,hanem fizikai kisérletek.én is ki tudtam próbálni. na ezek után használtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 nem duma volt,hanem fizikai kisérletek.én is ki tudtam próbálni. na ezek után használtam. Tudom, én is bűvészkedtem már azon a gépen, van is otthon eltett csapágygörgőm :D Én azóta is használom a metabond adalékokat is, nagy megelégedéssel :rolleyes: Különben itt sem ajánlanám annyira <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 Tudom, én is bűvészkedtem már azon a gépen, van is otthon eltett csapágygörgőm :D Én azóta is használom a metabond adalékokat is, nagy megelégedéssel :rolleyes: Különben itt sem ajánlanám annyira <_< mennyi lenne a benzines motorba való? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 erre gondoltam......... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 mennyi lenne a benzines motorba való? Most a C adalék 10400ft kisker áron. mondjuk csak fele kell egy olajcserénél. M is asszem ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 Most a C adalék 10400ft kisker áron. mondjuk csak fele kell egy olajcserénél. M is asszem ennyi. mit jelent a fele? 3.5 literhez kell a 1/2 flakon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 mit jelent a fele? 3.5 literhez kell a 1/2 flakon? még akár 5L-hez is elég a fél flakon. Én 4L-hez öntöm a felét mindig. Specifikációban utókezelésre min 2,5%-ot írnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 még akár 5L-hez is elég a fél flakon. Én 4L-hez öntöm a felét mindig. Specifikációban utókezelésre min 2,5%-ot írnak. és te forgalmazod ezt? nekem mostanság 1ikben sem volt meta.elsőre asszem dupla adag kell,már ha jól emlékszem régről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 és te forgalmazod ezt? nekem mostanság 1ikben sem volt meta.elsőre asszem dupla adag kell,már ha jól emlékszem régről. Igaz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 Igaz! azért a CAVINGTON még használ vmit. :rolleyes: <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 Ha kell, tudok hozni. Vagy van egy üzlet a lágymányosi híd budai hídfőjénél a budafoki mellett közvetlen, oda is be tudsz menni érte, ha kell. Nyitva 7-17h között, pénteken általában csak 16h-ig. Ha ideszólsz nekem előtte, akkor ott fog rád várni a cucc, 10% kedvezménnyel :rolleyes: És igen, első használatra dupla vagy semmi <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 Ha kell, tudok hozni. Vagy van egy üzlet a lágymányosi híd budai hídfőjénél a budafoki mellett közvetlen, oda is be tudsz menni érte, ha kell. Nyitva 7-17h között, pénteken általában csak 16h-ig. Ha ideszólsz nekem előtte, akkor ott fog rád várni a cucc, 10% kedvezménnyel :rolleyes: És igen, első használatra dupla vagy semmi <_< köszönöm a felajánlott lehetőséget.valszeg fogok vele élni......aközeljövőben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 Hellotok! Most néztem a filtershopon, ezt rendeltem meg, mi a véleményetek? Filtershop Jónak tűnik. Igaz hogy 1 van hónapja új benzin-, levegő- és pollenszűrőm, de enni nem kér, el tudom tenni nyárra. Meg itt nálunk 7200Ft-ba kerül ez a fajta olaj és a szűrő egyben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 Hellotok! Most néztem a filtershopon, ezt rendeltem meg, mi a véleményetek? Filtershop Jónak tűnik. Igaz hogy 1 van hónapja új benzin-, levegő- és pollenszűrőm, de enni nem kér, el tudom tenni nyárra. Meg itt nálunk 7200Ft-ba kerül ez a fajta olaj és a szűrő egyben. Az ára nem rossz. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 Az ára nem rossz. <_< Igen, és remélem jó minőségű lesz. Hétvégére kiderül :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 Igen, és remélem jó minőségű lesz. Hétvégére kiderül :rolleyes: Egyáltalán nem lényeges, csak érdekesség képpen írom, a képen aktív szenes pollenszűrő van, míg a felsorolásban pedig sima. Első ránézésre megtévesztő lehet. Amikor megjön a cucc, ne lepődj meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 Egyáltalán nem lényeges, csak érdekesség képpen írom, a képen aktív szenes pollenszűrő van, míg a felsorolásban pedig sima. Első ránézésre megtévesztő lehet. Amikor megjön a cucc, ne lepődj meg. Ja-ja, azt láttam, h. leírás szerint a sima, a képen meg a szenes van, de reggel még úgyis rákérdezek telefonon. Amúgy miért jobb az aktívszenes szűrő mint a sima? Jobban-tisztábbra szűri a levegőt? Ha igen, megéri az 1000Ft pluszt, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 Ja-ja, azt láttam, h. leírás szerint a sima, a képen meg a szenes van, de reggel még úgyis rákérdezek telefonon. Amúgy miért jobb az aktívszenes szűrő mint a sima? Jobban-tisztábbra szűri a levegőt? Ha igen, megéri az 1000Ft pluszt, nem? Nem engedi be a szagokat, elvileg, de amúgy igen, csak nem annyira. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 A nagy tiszteletben örvendő Totaszar ismét nagyot alkotott egy olajos témában! :rolleyes: Elkeserítő, hogy ezek adnak tanácsot bár kinek is, és van aki meg is fogadja baccus!!!! FELHÁBORÍTÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, ÁLLATOK, BUNKÓÓÓÓK, NAPRAFORGÓK!!!!! http://totalcar.hu/tanacsok/olajdoktor/200...megmaradt_olaj/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 A nagy tiszteletben örvendő Totaszar ismét nagyot alkotott egy olajos témában! :rolleyes: Elkeserítő, hogy ezek adnak tanácsot bár kinek is, és van aki meg is fogadja baccus!!!! FELHÁBORÍTÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, ÁLLATOK, BUNKÓÓÓÓK, NAPRAFORGÓK!!!!! http://totalcar.hu/tanacsok/olajdoktor/200...megmaradt_olaj/ Láttam már olyan (márkás) olajat, ahol a címkén a szavatossági idő 4év volt. Nem írt hülyeséget az olajdoki. Egyébként ilyen kérdésben mindig a gyártó/forgalmazó szava a döntő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 A nagy tiszteletben örvendő Totaszar ismét nagyot alkotott egy olajos témában! <_< Elkeserítő, hogy ezek adnak tanácsot bár kinek is, és van aki meg is fogadja baccus!!!! FELHÁBORÍTÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, ÁLLATOK, BUNKÓÓÓÓK, NAPRAFORGÓK!!!!! http://totalcar.hu/tanacsok/olajdoktor/200...megmaradt_olaj/ Ezzel most mi is a gond? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 A nagy tiszteletben örvendő Totalszar ismét nagyot alkotott egy olajos témában! :rolleyes: Elkeserítő, hogy ezek adnak tanácsot bár kinek is, és van aki meg is fogadja baccus!!!! FELHÁBORÍTÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, ÁLLATOK, BUNKÓÓÓÓK, NAPRAFORGÓK!!!!! http://totalcar.hu/tanacsok/olajdoktor/200...megmaradt_olaj/ Még a fékolaj dobozán is fel volt tüntetve a szavatossági idő....(Valvoline és 2 év) Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Október9, 2009 Megoszt Elküldve Október9, 2009 Ezzel most mi is a gond? :rolleyes: Szerintem csupán annyi, hogy ha vettem egy olajat amiből már használtam x mennyiséget, magyarán meg bontottam a kannát, akár mit csinálok az már nem zár ugy és ha jól tudom a gyártói szavatoság a bontatlan kannára vonatkozik nem a bontottra. Tehát szerény véleményem annyi, ha az ember meg bont egy kanna olajat, akkor vagy betöltögeti ahogyan fogy, vagy meg a téli gyújtós közé. Legább is engem így tanítottak meg rá, de lehet akkor a mester volt a hibás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október9, 2009 Megoszt Elküldve Október9, 2009 Szerintem csupán annyi, hogy ha vettem egy olajat amiből már használtam x mennyiséget, magyarán meg bontottam a kannát, akár mit csinálok az már nem zár ugy és ha jól tudom a gyártói szavatoság a bontatlan kannára vonatkozik nem a bontottra. Tehát szerény véleményem annyi, ha az ember meg bont egy kanna olajat, akkor vagy betöltögeti ahogyan fogy, vagy meg a téli gyújtós közé. Legább is engem így tanítottak meg rá, de lehet akkor a mester volt a hibás? Azért ez nem UHT tej ami gyorsan megromlik bontás után. Szerintem ha valaki visszazárja a kupakot akkor a dobozon feltüntetett szavatossági időig nyugodtan eltehető. Elvégre a motorban sem légmentesen lezárva áll ha áll és ott is két éves olajcserét mondanak ha nem megy egy kilométert sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts