zotya975 Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Asszem vita eldöntve, a Metabond márkakereskedés nincs nyitva szombaton, Castrol meg van az unix-ban is, meg a tecsóban is. :huh: Nem tudjátok mi a neve annak a pasztának amivel be lehet kenni a kartertömítést? Piros, vang fekete? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Asszem vita eldöntve, a Metabond márkakereskedés nincs nyitva szombaton, Castrol meg van az unix-ban is, meg a tecsóban is. :lol: Nem tudjátok mi a neve annak a pasztának amivel be lehet kenni a kartertömítést? Piros, vang fekete? sziloplaszt pl kár hogy messze laksz nálam szombaon 02:39kor is kapható :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 sziloplaszt pl kár hogy messze laksz nálam szombaon 02:39kor is kapható :lol: Ne szivassá, valami fekete kis tubusos cuccot kentünk a Karcsival a tömítésre. Arra biztos emlékeznék ha szilózott volna a kocsi alatt. :huh: Hány liter is kell? 3.5? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Ne szivassá, valami fekete kis tubusos cuccot kentünk a Karcsival a tömítésre. Arra biztos emlékeznék ha szilózott volna a kocsi alatt. :huh: Hány liter is kell? 3.5? Karcsinak sztem Reinzosil pasztája van, legalábbis egyszer azt linkelte be, mikor kérdeztem. Azóta én is beszereztem egyet, igaz nem volt egyszerű, nekem ebay-ről sikerült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Karcsinak sztem Reinzosil pasztája van, legalábbis egyszer azt linkelte be, mikor kérdeztem. Azóta én is beszereztem egyet, igaz nem volt egyszerű, nekem ebay-ről sikerült. Az tök jó, mert a gugli kiadott 4oldalt a nevére, de abból 2 a fórum. :huh: Gyanítom akkor szombaton Győrben nem lesz. Majd valamit kérek a bótban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 ######t kell variálni már bocsesz. 100fokig a sima sziló is hőálló... és tökéletesen jó oda, de az összes amit veszelsziló alapú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 ######t kell variálni már bocsesz. 100fokig a sima sziló is hőálló... és tökéletesen jó oda, de az összes amit veszelsziló alapú. Jó-jó, de meddíg várjak vele? Egy napot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Úgy látom létezik más olaj is Magnán és a Metán kívül is ha már a Motult írtátok... Én régóta Fuchs olajokat használok, pedig anyagi érdekem nem fűződik hozzá! Ha csak annyi nem, hogy ezek kiváló és megfizethető cuccok, vagy is meg bírom venni őket. Az enyémbe syn mc-t tettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Úgy látom létezik más olaj is Magnán és a Metán kívül is ha már a Motult írtátok... Én régóta Fuchs olajokat használok, pedig anyagi érdekem nem fűződik hozzá! Ha csak annyi nem, hogy ezek kiváló és megfizethető cuccok, vagy is meg bírom venni őket. Az enyémbe syn mc-t tettem. Kicsit nézegettem a Google-n ezt az olajat, találtam egyik oldalukon egy olajválasztót, rákerestem a kocsimra, de nem nagyon látom a 10W40-et. :huh: Klikk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Kicsit nézegettem a Google-n ezt az olajat, találtam egyik oldalukon egy olajválasztót, rákerestem a kocsimra, de nem nagyon látom a 10W40-et. :huh: Klikk! http://www.fuchs-oil.hu/index.php/termekei...zgk-motorolajok Valahol a vége felé lesz. Vagy nézd meg ezt: http://totalcar.hu/tanacsok/olajdoktor/070710b/ Én Szegeden A Kovács Autónál vettem, nagyon jó áron (5500 pénz/4L) szemben az internetes hírdetésekkel ahol k..va drága. A pontos neve: Fuchs Titan Syn MC 10w-40 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 http://www.fuchs-oil.hu/index.php/termekei...zgk-motorolajok Valahol a vége felé lesz. Vagy nézd meg ezt: http://totalcar.hu/tanacsok/olajdoktor/070710b/ Én Szegeden A Kovács Autónál vettem, nagyon jó áron (5500 pénz/4L) szemben az internetes hírdetésekkel ahol k..va drága. A pontos neve: Fuchs Titan Syn MC 10w-40 Akkor félreértettük egymást, nem arra gondoltam, hogy nincs ilyen olajuk, hanem hogy az olajválasztó menüpontban, az Opel astra c14nz-hez nem 10W40-et ajánlanak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Akkor félreértettük egymást, nem arra gondoltam, hogy nincs ilyen olajuk, hanem hogy az olajválasztó menüpontban, az Opel astra c14nz-hez nem 10W40-et ajánlanak. MEgnéztem, persze, hogy nem, mert ezt nem csóringer magyaroknak írták, ezért üzleti okokból rányomulnak a drága típusaikra. (jobbat lehet bele tenni jelszóval) De minket nem vágnak át :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 MEgnéztem, persze, hogy nem, mert ezt nem csóringer magyaroknak írták, ezért üzleti okokból rányomulnak a drága típusaikra. (jobbat lehet bele tenni jelszóval) De minket nem vágnak át ^_^ De nem ám! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 láttam már 1200es ladába 5öst venni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus8, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2009 Olajszűrő, pollenszűrő, kartertömítés, leeresztőcsavar tömítés, fekete tömítő paszta, + Castrol 4L az Unixnál, összesen 17320Forint volt. Ugyanez az Olaj a tecsóban 15ropi. :lol: Leengedtem már az olajt, jó fekete volt, most várom hogy kihűljön a moci. Ahogy elnéztem a motort, nem csak az olajteknő tömítésnél szivárog, hanem a váltó alján, és a váltó-moci találkozásnál is. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Augusztus8, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2009 meg biztos rövid távokon mész vele :P nekem ha 300lm es táv után hiányzott egy fél egység, akkor egy heti rövidtávozás után ujra megtelt az a rublika, akkor ezekszerint enyém termeli is :lol: Hááát persze, a kondenzvizet beléje..... :huh: aztán elégedetten csettintessz, hogy minden okés! :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus8, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2009 Ahogy elnéztem a motort, nem csak az olajteknő tömítésnél szivárog, hanem a váltó alján, és a váltó-moci találkozásnál is. :huh: Főtengely szimering :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
G-lader Elküldve Augusztus8, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2009 Sziasztok! A véleményetekre lennék kiváncsi, hogy szerintetek 100.000 Km körüli 1,3 CDTi motorba milyen olaj lenne a legjobb? Előre is köszi a segítséget... Senki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus8, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2009 Főtengely szimering :lol: Ezt meg sem hallottam. :huh: Senki? Nézd el nekik, mindenki Blitzel. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus8, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2009 A véleményetekre lennék kiváncsi, hogy szerintetek 100.000 Km körüli 1,3 CDTi motorba milyen olaj lenne a legjobb? Fiat Panda 1.3 multijetbe (ugyanaz a moci) Shell 5w-40 olajat szoktak tölteni szervízkor. Ha más márka mellett döntesz akkor is ilyen viszkozitásút tölts bele mert eléggé illesztett motor és nagyon érzékeny rá szal a minőségen ne spórolj.. ^_^ Ezt meg sem hallottam. :lol: Majd rájössz... B) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
G-lader Elküldve Augusztus8, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2009 Fiat Panda 1.3 multijetbe (ugyanaz a moci) Shell 5w-40 olajat szoktak tölteni szervízkor. Ha más márka mellett döntesz akkor is ilyen viszkozitásút tölts bele mert eléggé illesztett motor és nagyon érzékeny rá szal a minőségen ne spórolj.. :huh: Nem is akatam spórolni ezen, csak olvastam hogy a GM olaj nem az igazi, ezért érdekelnek a jó, vagy jobb alternatívák. Köszi a segítséget, és ha másnak is lenne jó tanácsa azt is köszönném... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Augusztus8, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2009 Nem is akatam spórolni ezen, csak olvastam hogy a GM olaj nem az igazi, ezért érdekelnek a jó, vagy jobb alternatívák. Köszi a segítséget, és ha másnak is lenne jó tanácsa azt is köszönném... Itt egy másik is, csak vissza kell olvasni egy kicsit! :huh: Valami 5W30-as, lehetőleg kimondottan dieseles olajat. Pl. Castrol Magnatec Diesel, vagy ami kimondottan ilyen motorokhoz készült: Metabond C3 LSX 5W30. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Augusztus8, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2009 Nem is akatam spórolni ezen, csak olvastam hogy a GM olaj nem az igazi, ezért érdekelnek a jó, vagy jobb alternatívák. Köszi a segítséget, és ha másnak is lenne jó tanácsa azt is köszönném... GM olajból az 5w-40-es nem olyan rossz, mint amiket lehet tapasztalni a 10w-40-eseknél, de én is valami jól bevált márkát keresnék. Csatlakozom az alőttem szólókhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
G-lader Elküldve Augusztus8, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2009 Itt egy másik is, csak vissza kell olvasni egy kicsit! :huh: Hú, elvesztettem a fonalat. Ha jól értem gyárilag 5 W40-et raknak bele, de a castrol meg a valvoline típusajánló is 5 W30-at ír. Akkor mi a jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus8, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2009 Olajszűrő, pollenszűrő, kartertömítés, leeresztőcsavar tömítés, fekete tömítő paszta, + Castrol 4L az Unixnál, összesen 17320Forint volt. Ugyanez az Olaj a tecsóban 15ropi. :lol: Leengedtem már az olajt, jó fekete volt, most várom hogy kihűljön a moci. Ahogy elnéztem a motort, nem csak az olajteknő tömítésnél szivárog, hanem a váltó alján, és a váltó-moci találkozásnál is. :huh: Főtengely szimering ^_^ a hogy nekem is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts