PottR Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 vigyázz a túl olcsó kéz alóli beszerzéssel, mert abból is van hamis a piacon. Szerinted/Szerintetek?? 4l mobil1+szűrőszett szerintem "baráti" és ahogy a termékeit elnézem valami autósbolti eladó vagy autószervizes tag... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 szerintem ez reális ár, de hogy eredeti-e, azt így nem lehet tudni :huh: próba cseresznye :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PottR Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 szerintem ez reális ár, de hogy eredeti-e, azt így nem lehet tudni :huh: próba cseresznye :lol: És ha megveszem, akkor már valami alapján meg lehet mondani, hogy eredeti-e vagy csak pár ezer km után látom az olaj minőségén??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 vagy csak pár ezer km után látom az olaj minőségén??? ja :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Szerinted/Szerintetek?? 4l mobil1+szűrőszett szerintem "baráti" és ahogy a termékeit elnézem valami autósbolti eladó vagy autószervizes tag... :lol: Most én is ilyen olajat tettem bele. Autósboltban vettem Unix-os matricával 26 euróért a 4 litert.. :huh: Remélem jó lesz ez az olaj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Háttő, én speciel pont ilyen olajat (Mobil1) használok kb. 5e km óta, és eléggé vegyesek a tapasztalataim. Városi használat közben zabálja, míg pályás/közúti használat mellett kevésbé eszi (kevesebbet, mint a gyári 1000 km/7,5 dl). Igaz ez egy x16xel, és még csak ez az első olaj, amit én öntöttem bele, így nem tudom, hogy más olajat mennyire eszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Nem kötekedésképpen, de ez Mobil, nem Mobil1, én is ilyet használok a jószágba, sztem jó. A mobil1 már kicsit magasabb árfekvésű... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Nem kötekedésképpen, de ez Mobil, nem Mobil1 Milyen igaz! :huh: És én is "becsapódtam", mert én is Mobil1-et használok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Háttő, én speciel pont ilyen olajat (Mobil1) használok kb. 5e km óta, és eléggé vegyesek a tapasztalataim. Városi használat közben zabálja, míg pályás/közúti használat mellett kevésbé eszi (kevesebbet, mint a gyári 1000 km/7,5 dl). Igaz ez egy x16xel, és még csak ez az első olaj, amit én öntöttem bele, így nem tudom, hogy más olajat mennyire eszi. ..én meg fényévekre vagyok a szakértéstől, de úgy gondolom, hogy nem az olaj hibája ha fogy a kocsiból - legyen szó bármilyen márkájú olajról.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 ..én meg fényévekre vagyok a szakértéstől, de úgy gondolom, hogy nem az olaj hibája ha fogy a kocsiból - legyen szó bármilyen márkájú olajról.... :huh: de annak is a hibája, mert a szart hamarabb megeszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 ..én meg fényévekre vagyok a szakértéstől, de úgy gondolom, hogy nem az olaj hibája ha fogy a kocsiból - legyen szó bármilyen márkájú olajról.... :huh: Egy kicsit felróható az olajnak is. Gondolj bele,h ugyan olyan motorkopottság melett a különböző tulajdonságú olajokból nem egyformán eszik. Minden motornak meg kell keresni a neki megfelőt, ami nála már bevált és csak indokolt esetben érdemes eltérni ettől. Sok motor igen kényes rá. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Egy kicsit felróható az olajnak is. Gondolj bele,h ugyan olyan motorkopottság melett a különböző tulajdonságú olajokból nem egyformán eszik. Minden motornak meg kell keresni a neki megfelőt, ami nála már bevált és csak indokolt esetben érdemes eltérni ettől. Sok motor igen kényes rá. :huh: Nekem a GM-et ette mint állat, 7000km alatt 1 litert. Most Castrol van benne és ha 1 deci hiányzik belőle, akkor is túlzok. Már benne van 2500km olajcsere óta. A másik, hogy ugyanolyan halk a motor, mint friss olajnál, ellentétben a GM-mel, amivel 500-1000km után már hangos volt a járása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Holnap veszek olajat, eddig GM-volt benne, most akkor Castrol, vagy Metabond, vagy mi a túrót? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Holnap veszek olajat, eddig GM-volt benne, most akkor Castrol, vagy Metabond, vagy mi a túrót? :huh: Castrol. Könnyebb beszerezni szerintem, főleg most blitz időszakban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Castrol. Könnyebb beszerezni szerintem, főleg most blitz időszakban. :lol: Castrol-Metabond 1-0. Valaki más? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Castrol-Metabond 1-0. Valaki más? :huh: akármikor tudok ^_^ most is itt van 15 liter :lol: 1-1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Milyen igaz! :huh: És én is "becsapódtam", mert én is Mobil1-et használok! Aha. Meg azt ahogy Móricka elképzelte. Beálltam a garázsba, rápillantottam a flakonra, simán Mobil. Nem Mobil1. A Mobil1 termékek 0W-s cuccok. Majd ha itt az ideje és ez elfogy (még van 1 liter belőle), kipróbálom a Castrol-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szokecigany Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Miért nem próbáljátok ki a Motul 6100-at? http://www.motul.de/i/prd/prod_auto/6100_syn.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Miért nem próbáljátok ki a Motul 6100-at? http://www.motul.de/i/prd/prod_auto/6100_syn.htm Nem hallottam még róla. Mit írnak? Nem beszélni külföldiül. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
G-lader Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Sziasztok! A véleményetekre lennék kiváncsi, hogy szerintetek 100.000 Km körüli 1,3 CDTi motorba milyen olaj lenne a legjobb? Előre is köszi a segítséget... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Nem hallottam még róla. Mit írnak? Nem beszélni külföldiül. :huh: http://www.motul.hu/index.php?p=termekek&a...t&termek=53 Még szerencse, hogy létezik a gugli... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 (edited) http://www.motul.hu/index.php?p=termekek&ps=szt&termek=53 Még szerencse, hogy létezik a gugli... :lol: Még szerencse, csak nem tudom megnézni a linked. :huh: Bocsi, már bejött. Módosítva Augusztus7, 2009 : zotya975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szokecigany Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Nem hallottam még róla. Mit írnak? Nem beszélni külföldiül. :huh: Pedig a Motul egy igen régi olajtársaság. Én évek óta kizárólag az ő termékeiket használom.. Ez az olaj listaáron mint az összes motul ithhon horror,de egy ismerősöm 7000ft körül tud adni 4 litert... Én az 1,6szr-be az utóbbi három olajcsere alkalmával ilyet tettem vele. Legutóbb egy folyamatos 3000!!km-es gps szerint 140km/h út alkalmával nem evett olajat talán 1-2 decit.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Pedig a Motul egy igen régi olajtársaság. Én évek óta kizárólag az ő termékeiket használom.. Ez az olaj listaáron mint az összes motul ithhon horror,de egy ismerősöm 7000ft körül tud adni 4 litert... Én az 1,6szr-be az utóbbi három olajcsere alkalmával ilyet tettem vele. Legutóbb egy folyamatos 3000!!km-es gps szerint 140km/h út alkalmával nem evett olajat talán 1-2 decit.. nem akarok vitát, de a Q8 ról is eztmesélted nem? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Sziasztok! A véleményetekre lennék kiváncsi, hogy szerintetek 100.000 Km körüli 1,3 CDTi motorba milyen olaj lenne a legjobb? Előre is köszi a segítséget... Valami 5W30-as, lehetőleg kimondottan dieseles olajat. Pl. Castrol Magnatec Diesel, vagy ami kimondottan ilyen motorokhoz készült: Metabond C3 LSX 5W30. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts