Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ti a versenygépbe nyomjátok a fémfelületnemesítôt meg az ü.a. adalékot is ? Esetleg a az Ecotec 100 is benne van ? :)

Abba goldot szoktam rakni, meg szokott bele menni a megalene is, ha éppen nem felejtem el, vagy van rá idő :(

De október óta nem is láttam a versenyautót, szal remélem egyáltalán megvan még :P

Elküldve
X14XE tulajok figyelem! Nektek is 24-es az olajleeresztő csavarotok?

Szia Gergő! Unoka tesomnak múlt héten cseréltel, 19-e villás volt benne.

Mondtam én, hogy vmi házi megoldás az Gergő. :)

Elküldve
hej Futó gabbe ugyis olajas vagy deritsedmán ki ha tudod a c30se be milyen olajat adtak meg gyárilag ,,,,,,hátha

Szeru.

Nem a Gabi vagyok de egyaránt Metabondozok. Úgy tudom GM 5W40 (Metabond TOP 5W-40 / LLX 5W-30) és a teljes feltöltési mennyiség 5,5-5,8 L.

Elküldve
hej Futó gabbe ugyis olajas vagy deritsedmán ki ha tudod a c30se be milyen olajat adtak meg gyárilag ,,,,,,hátha

Ha engem kérdezel, 10W40-est mondanék... katalógus sajna nincs erről, de a benyás C-s motorok illesztése

még mindnek lazább volt, az összesnél 10W-s az előírás mifelénk :)

Elküldve
hát köccee a válaszokat..... eddig 10w50 ROWE, volt csak eszegeti a lelkem gondoltam hátha okosabb leszek

Próbálj ki más 10W-s olajokat, pl Meta Speed vagy Castrol Magnatec. Ha azokat is eszegeti, akkor tuti

nem ok nélkül :) Régi vasak már ezek :(

Elküldve

hja csak erre vot xtra kedvezményem 3500 vot az 5l .... 1000km en megeszik 0,5l olajat is elég sok a gyári fogyasztása is, de ezt sokallom... igaz akkor szürcsöl csak ha taposom neki szépen

Elküldve
hja csak erre vot xtra kedvezményem 3500 vot az 5l

hát az tényleg extra kedvezmény lehetett, hacsak nem valami hamis dolgot kaptál cserébe :)

érdemes kipróbálni mást is, aztán megnézni azt mennyire szereti :(

Elküldve
hát az tényleg extra kedvezmény lehetett, hacsak nem valami hamis dolgot kaptál cserébe :)

érdemes kipróbálni mást is, aztán megnézni azt mennyire szereti :(

west autotéka 55% ehe....csaknem kam

Elküldve
hát köccee a válaszokat..... eddig 10w50 ROWE, volt csak eszegeti a lelkem gondoltam hátha okosabb leszek

Nekem 5w40-et írt de amit Gabi is mond pláne ha a 10-est is eszegeti akkor más a probléma. Tegyél bele Meta Speed-et és egy kis GOLD fémfelületnemesítőt s megoldódik a probléma.

Elküldve
Nekem 5w40-et írt de amit Gabi is mond pláne ha a 10-est is eszegeti akkor más a probléma. Tegyél bele Meta Speed-et és egy kis GOLD fémfelületnemesítőt s megoldódik a probléma.

Azé ezt így nem kéne kijelenteni... kopott motort nem rakja helyre az adalék, hülyeséget ne beszéljünk :)

Elküldve
Azé ezt így nem kéne kijelenteni... kopott motort nem rakja helyre az adalék, hülyeséget ne beszéljünk :P

Akkor Old Spezial :)

Hacsak nem áll benne keresztben a dugattyú a kopottságtól akkor fog segíteni valamennyit :hiya:

Attól beszélünk hülyeséget, hogy azt mondjuk adalék :(

Elküldve
Akkor Old Spezial :)

Hacsak nem áll benne keresztben a dugattyú a kopottságtól akkor fog segíteni valamennyit :P

Attól beszélünk hülyeséget, hogy azt mondjuk adalék :(

így is meg úgy is hülyeséget beszélsz :hiya:

kopásgátló: gátolja a kopást

thát ha már szét van kopva, nem lesz jobb :lol:

Elküldve
Gabi!

Ti a versenygépbe nyomjátok a fémfelületnemesítôt meg az ü.a. adalékot is ? Esetleg a az Ecotec 100 is benne van ? :)

Mi az a fémfelületnemesítő? Valami olajadalék?

Elküldve
így is meg úgy is hülyeséget beszélsz :(

kopásgátló: gátolja a kopást

thát ha már szét van kopva, nem lesz jobb :P

Olvass utána. A GOLD poli-kerámia szemcséket tartalmaz ami beépül a kopás helyén. Nagyokos :)

Elküldve
Olvass utána. A GOLD poli-kerámia szemcséket tartalmaz ami beépül a kopás helyén. Nagyokos :)

Ja-ja nanotechnológiai szinten. Szok kisz kínai emberke van benne ész bevakolja az egyentlenszégeket. :(

Elküldve
Olvass utána. A GOLD poli-kerámia szemcséket tartalmaz ami beépül a kopás helyén. Nagyokos :(

kicsit régebben foglalkozom vele mint te, és hidd már el, hogy a kopáscsökkentőtől(és én a kopáscsökkentő szóról írtam) nem lesz jobb, a polikerámiás az már megint más, de egy szétkopott motort az sem fog felújítani, javítani vmicskét lehet, de 8 ezerért szerinted beleteszik, egy csók a halottnak című filmért??

NEEEEEEM ADALÉÉÉÉÉÉK :)

nem adalék akkor mi??

egy adalék, amit az olajhoz ADALÉKOLSZ, és van benne felületnemesítő, esetleg a polikerámia stb stb, de adalék.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.