Csücsök Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Nemrég jutottam hozzá egy X16XEL-es '96-os asztmához. Kérdeztem a tulajt, hogy mikor volt legutóbb olajcsere? Elkezdi, hát, kb. 20e km-el ezelőtt, ergo még 5-öt el lehet menni vele. Ezután síri csend, és másra terelődött a szó. Mondjuk nem volt gáz az olaj benne, viszkozitása is elfogadható volt. Persze miután hozzám került, az olajcserével kezdtem. Mobil olaj került bele, pontosan nem tudom milyen típus, de 10W40. Most úgy néz ki, hogy szereti, mert csipeget belőle, 3000km és már leette a nívót max-ról min-re. Kíváncsi vagyok erre a sokszelepes olajra, mert ha beválik, akkor én is áttérek arra. Olvastam itt, hogy egyesek a hideg olajat engedik le, mert akkor úgyis az alján van a sok kosz, és könnyebben kitisztul. Erre csak egy fritőzt tudok felhozni hasonlatnak, hogyha abból leengedik a hideg olajat, akkor nem marad ott az alján a kis széndarabok? Dehogynem. De ha melegen engedik le, akkor az kifolyik az olajjal együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 nem akarlak elkeseríteni, de ha abban a motorban 25e km-ként volt cserélve az olaj, akkor sok jót ne várj tőle, mert szanaszét lehet kopva. Valamint valszeg tele van olajsárral is mindenhol... motormosó adalékot semmiképpen ne használj! amúgy meg melegen kell olajat cserélni, az a tuti :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 nem akarlak elkeseríteni, de ha abban a motorban 25e km-ként volt cserélve az olaj, akkor sok jót ne várj tőle, mert szanaszét lehet kopva. Valamint valszeg tele van olajsárral is mindenhol... motormosó adalékot semmiképpen ne használj! Hát, majd kiderül. Minden esetre, ha tényleg szanaszét van kopva, max. cserélek benne motort. Volt előtte is, mert a motorszám már olvashatatlan, eredetiségvizsgán is csak úgy ment át, hogy vinnem kellett kpm-re. Ha tényleg nagy gebasz lesz vele, akkor beleteszek valami 1.8-as, vagy 2.0-es mocit, oszt csókolom. Kérdés, hogy mi fér el benne átalakítások nélkül. Elvileg mindkettő OK, mert mindkettővel gyártották. Nem is állt szándékomban kimosni belülről, de leszedném a hengerfejet, csak úgy kíváncsiságból, de nem bontom meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Hát, majd kiderül. Minden esetre, ha tényleg szanaszét van kopva, max. cserélek benne motort. Volt előtte is, mert a motorszám már olvashatatlan, eredetiségvizsgán is csak úgy ment át, hogy vinnem kellett kpm-re. Ha tényleg nagy gebasz lesz vele, akkor beleteszek valami 1.8-as, vagy 2.0-es mocit, oszt csókolom. Kérdés, hogy mi fér el benne átalakítások nélkül. Elvileg mindkettő OK, mert mindkettővel gyártották. Nem is állt szándékomban kimosni belülről, de leszedném a hengerfejet, csak úgy kíváncsiságból, de nem bontom meg. Az nem megy éppen olyan könnyen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Hát, majd kiderül. Minden esetre, ha tényleg szanaszét van kopva, max. cserélek benne motort. Volt előtte is, mert a motorszám már olvashatatlan, eredetiségvizsgán is csak úgy ment át, hogy vinnem kellett kpm-re. Ha tényleg nagy gebasz lesz vele, akkor beleteszek valami 1.8-as, vagy 2.0-es mocit, oszt csókolom. Kérdés, hogy mi fér el benne átalakítások nélkül. Elvileg mindkettő OK, mert mindkettővel gyártották. Nem is állt szándékomban kimosni belülről, de leszedném a hengerfejet, csak úgy kíváncsiságból, de nem bontom meg. Elképzelésekből nincs hiány... :) Ha nagyobbra cseréled a mocit, az mindenképpen szabálytalan, a kpm mindenképpen fejbelövést ad érte, és a rendőr is küldhet szigorítottra, ha meglátja... azért a rendőrök sem olyan hülyék néha hozzá :( Másik az, hogy simán a motorcserével nem úsznád meg, sok dolgot kéne még cserélni... váltó, féltengely, kerékagy, kábelköteg, motorvezérlő, stb... :P A motor lehet eredeti, nekem is már 4 éves korától láthatatlan volt a motorszám, annyira korrodált. Ha a hf-et leveszed, érdemes felújíttatni, nem olyan baromi nagy költség. Azzal sokat nyerhetsz a motor állapotán :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Hát, majd kiderül. Minden esetre, ha tényleg szanaszét van kopva, max. cserélek benne motort. Volt előtte is, mert a motorszám már olvashatatlan, eredetiségvizsgán is csak úgy ment át, hogy vinnem kellett kpm-re. Ha tényleg nagy gebasz lesz vele, akkor beleteszek valami 1.8-as, vagy 2.0-es mocit, oszt csókolom. Kérdés, hogy mi fér el benne átalakítások nélkül. Elvileg mindkettő OK, mert mindkettővel gyártották. Nem is állt szándékomban kimosni belülről, de leszedném a hengerfejet, csak úgy kíváncsiságból, de nem bontom meg. Ha leveszed a hengerfejet, azzal már meg is bontottad. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Ha leveszed a hengerfejet, azzal már meg is bontottad. :hiya: Kötöcköcc? :P Épp ezért nem szedem le a hf-et, mert azzal megbontanám. De így pár ezer km után nincs semmi okom, hogy megbontsam, mert semmi jel nem mutat arra, hogy valami gáz lenne. Hacsak az nem az, hogy valamennyivel jobban komálja az olajat, amivel eddig semmilyen tapasztalatom sincs, sőt, még 16 szelepes motorokhoz sem sok közöm volt, eddig. Visszatérve motorcserére: biztos, hogy nem egy könnyű délutáni elfoglaltság, de sohasem riadtam meg a kihívásoktól! :) Ha meg egy olyan rendőrrel hoz össze a sors, aki meg tudja különböztetni külsőre az 1.6-ot az 1.8-al (esetleg 2.0-val), egyáltalán olyannal, amelyik felnyittatja a motorháztetőt, akkor így jártam. 5 éve van jogsim, még egyszer sem igazoltattak, pedig van pár km már bennem is. Különben is, így vettem. :( De itt még nem járunk, ezen elég akkor filózni, ha már minden kötél szakad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Szerintem ha egy X16XE 3000Km alatt a 10w40-es olajból max-tól min-ig csipeget az még éppen elmegy.Mindenki tudja,hogy mennyire szereti az olajat ez a moci,de az új H astrában az 1.4 és 1.6 is szépen eszeget. Szal én lekapnám róla az olajteknőt,szépen kitakaírtanám és elmehet az még a 10w40-es mobil1 olajjal,majd ha 1000km alatt becsókolja az 1liter olajat,akkor kell agyalni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Visszatérve motorcserére: biztos, hogy nem egy könnyű délutáni elfoglaltság, de sohasem riadtam meg a kihívásoktól! :) Ha meg egy olyan rendőrrel hoz össze a sors, aki meg tudja különböztetni külsőre az 1.6-ot az 1.8-al (esetleg 2.0-val), egyáltalán olyannal, amelyik felnyittatja a motorháztetőt, akkor így jártam. 5 éve van jogsim, még egyszer sem igazoltattak, pedig van pár km már bennem is. Különben is, így vettem. :( De itt még nem járunk, ezen elég akkor filózni, ha már minden kötél szakad. Úgy nem vehetted, mert eredetiségvizsga nélkül nem lehet ott pedig kiderül. Igazoltató rendőr még nekem sem nézett a motorház alá de bizony műszakin is azzal kezdik, hogy stimmel-e a motrszám... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Úgy nem vehetted, mert eredetiségvizsga nélkül nem lehet ott pedig kiderül. Igazoltató rendőr még nekem sem nézett a motorház alá de bizony műszakin is azzal kezdik, hogy stimmel-e a motrszám... ja ja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Azt vágom, hogy motorszámnak ok, de nekem az nincs, van helyette motorkód. Azt a motorkódot a kpm adta, tehát az adhatott nekem egy C20LET-re is akár. A motoron sehol sem szerepel a motorkód, mivel már dögcédulát sem biggyesztenek a szelepfedél csavarjához, nem mintha az egy életbiztosítás lenne. Egyébként is egy vicc volt, amit a kpm művelt, meg sem próbálta leolvasni a motorszámot, azzal kezdett, hogy alvázszám ok, meg hogy zöld, 3 ajtós, gázos. És ennyi volt. Bebújt a vackába, és kiadta az "engedélyt" a motorkóddal. Ennyi volt a nagy KPM. Műszakira meg nem oda fogom vinni, habár ha tényleg évente kell vinni, akkor az be fog baszni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Azt vágom, hogy motorszámnak ok, de nekem az nincs, van helyette motorkód. Azt a motorkódot a kpm adta, tehát az adhatott nekem egy C20LET-re is akár. A motoron sehol sem szerepel a motorkód, mivel már dögcédulát sem biggyesztenek a szelepfedél csavarjához, nem mintha az egy életbiztosítás lenne. Egyébként is egy vicc volt, amit a kpm művelt, meg sem próbálta leolvasni a motorszámot, azzal kezdett, hogy alvázszám ok, meg hogy zöld, 3 ajtós, gázos. És ennyi volt. Bebújt a vackába, és kiadta az "engedélyt" a motorkóddal. Ennyi volt a nagy KPM. Műszakira meg nem oda fogom vinni, habár ha tényleg évente kell vinni, akkor az be fog baszni. :) Hát a motorszám és a motorkód durván nem ugyanaz. Járj utána, nehogy a másik kpm-es paraszt könnyelmüsége miatt meggyüljön a bajod... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Hát a motorszám és a motorkód durván nem ugyanaz. Járj utána, nehogy a másik kpm-es paraszt könnyelmüsége miatt meggyüljön a bajod... Nem járok utána, mert tapírom van róla. De egyébként még szó nincs motorcseréről, és remélem nem is lesz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Nem járok utána, mert tapírom van róla. De egyébként még szó nincs motorcseréről, és remélem nem is lesz! :( Amúgy is az van, h ha kihoztad az eredetiség vizsgáról vagy kpm-es ellenőrzésről, akkor már akár "másnapra" is kicserélhetted a motort... szal ezzel az első f.szaki ki is dobta a nyakából a felelősséget... :) Nem tudja valaki h itt DB-ben hol vagy kinél lehet venni Metabond olajat? És h melyiket érdemes egy 136000 km-t futot X14XE motorba csurgatni? elég a 10W40 vagy inkább az 5W40 legyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Amúgy is az van, h ha kihoztad az eredetiség vizsgáról vagy kpm-es ellenőrzésről, akkor már akár "másnapra" is kicserélhetted a motort... szal ezzel az első f.szaki ki is dobta a nyakából a felelősséget... :) Nem tudja valaki h itt DB-ben hol vagy kinél lehet venni Metabond olajat? És h melyiket érdemes egy 136000 km-t futot X14XE motorba csurgatni? elég a 10W40 vagy inkább az 5W40 legyen? Mackósajt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 szal ezzel az első f.szaki ki is dobta a nyakából a felelősséget... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Nem tudja valaki h itt DB-ben hol vagy kinél lehet venni Metabond olajat? És h melyiket érdemes egy 136000 km-t futot X14XE motorba csurgatni? elég a 10W40 vagy inkább az 5W40 legyen? Mackósajt, és 10W40 speed :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Köszi a válaszokat!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
vastyan Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Hi. Shel Helix 10W40 jó a C14se-be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Hi. Shel Helix 10W40 jó a C14se-be? Tökéletes! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Hi. Shel Helix 10W40 jó a C14se-be? Hmmmm.....jó de nem Metabond :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Gabi! Ti a versenygépbe nyomjátok a fémfelületnemesítôt meg az ü.a. adalékot is ? Esetleg a az Ecotec 100 is benne van ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 én használom mind a két adalékot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 én használom mind a két adalékot. Nagyon babán megy tôle a gép :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Nagyon babán megy tôle a gép :) nemtom.... én annyit vettem észre, hogy a motorfék kisimult amióta itt van használjuk szóval nem tudok különbségről beszélni nagyon hamar benne volt a cucc, akkoriban keveset is vezettem az astrát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts