zsoltika01 Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 Lassan olajcsere előtt állok de még nem olyan gáz az olaj,viszont már a nívó pálca alig olajos amikor megnézem az olajszintet. Vennék bele egy liter olajat amit beletöltenék mivel hét elején lenne egy 400km-es túrám az autóval és már nem tudom beszorítani az olajcserét. Az autóban 10 w 40-es GM olaj van.Viszont már nincs meg a doboza,hogy milyen volt. Ha veszek egy liter 10 w 40-es GM félszintetikus olajat és beletöltöm akkor lehet valami olyan orbitális különbség,hogy valami gáz lesz? Nem tudom,hogy 10w40-es GM olajból hány fajta variáció lehet(szintetikus,félszintetikus,ásványi stb.)szóval keveredni fog rendesen vagy inkább ne kockáztassak? Az a baj,hogy a kanna már nincs meg és nem tudom,hogy 10w40-en belül milyen fajták vannak még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 Lassan olajcsere előtt állok de még nem olyan gáz az olaj,viszont már a nívó pálca alig olajos amikor megnézem az olajszintet. Vennék bele egy liter olajat amit beletöltenék mivel hét elején lenne egy 400km-es túrám az autóval és már nem tudom beszorítani az olajcserét. Az autóban 10 w 40-es GM olaj van.Viszont már nincs meg a doboza,hogy milyen volt. Ha veszek egy liter 10 w 40-es GM félszintetikus olajat és beletöltöm akkor lehet valami olyan orbitális különbség,hogy valami gáz lesz? Nem tudom,hogy 10w40-es GM olajból hány fajta variáció lehet(szintetikus,félszintetikus,ásványi stb.)szóval keveredni fog rendesen vagy inkább ne kockáztassak? Az a baj,hogy a kanna már nincs meg és nem tudom,hogy 10w40-en belül milyen fajták vannak még. Szerintem abba 2 litert is vehetsz,ha olyan kevés van benne. Mondjuk mikor min. körül van a szint,akkor kellene utántölteni.Gondolom ez nem túl egészséges a motornak. szerk.: Ha veszek egy liter 10 w 40-es GM félszintetikus olajat és beletöltöm akkor lehet valami olyan orbitális különbség,hogy valami gáz lesz? Szerintem nyugodtan beleöntheted. Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 Lassan olajcsere előtt állok de még nem olyan gáz az olaj,viszont már a nívó pálca alig olajos amikor megnézem az olajszintet. Vennék bele egy liter olajat amit beletöltenék mivel hét elején lenne egy 400km-es túrám az autóval és már nem tudom beszorítani az olajcserét. Az autóban 10 w 40-es GM olaj van.Viszont már nincs meg a doboza,hogy milyen volt. Ha veszek egy liter 10 w 40-es GM félszintetikus olajat és beletöltöm akkor lehet valami olyan orbitális különbség,hogy valami gáz lesz? Nem tudom,hogy 10w40-es GM olajból hány fajta variáció lehet(szintetikus,félszintetikus,ásványi stb.)szóval keveredni fog rendesen vagy inkább ne kockáztassak? Az a baj,hogy a kanna már nincs meg és nem tudom,hogy 10w40-en belül milyen fajták vannak még. Ha a nívópálcán hidegen a min alatt van akkor tölts bele bármilyen nem tescos !!!!10w40 et jó az egy literes GM is(nem fog osztani/szorozni.), addig meg ne küld neki a géped, nehogy olajhiányos legyen. olajcseréig mennyi van vissza....???? hány km, mennyi deje voltál? ja látom .. akkor próbáld meg alig a minimum fölé tölteni, pl. először max fél litert rakjál bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoltika01 Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 Akkor le sem írom,hogy legutóbb úgy vettem észre a nem megfelelő olajszintet,hogy a hidrótőke úgy kelepelt mint egy dízel motor. Ilyenkor másfél liter olaj megy bele,legalábbis kelepelésnél ennyi ment bele,hogy maxon legyen. 1 liter elég lesz mert hamarosan úgyis lecserélem. De,hogy 7ezer kilóméterre nem elég 5 liter olaj mert már a hatodikat kell venni hozzá... Ez nem lett beautiful friendship.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoltika01 Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 Ha a nívópálcán hidegen a min alatt van akkor tölts bele bármilyen nem tescos !!!!10w40 et jó az egy literes GM is(nem fog osztani/szorozni.), addig meg ne küld neki a géped, nehogy olajhiányos legyen. olajcseréig mennyi van vissza....???? hány km, mennyi deje voltál? Nem vagyok még 7 ezer kilóméternél és az 5 liter GM már benne van. Most veszem hozzá a hatodikat.Március elején volt olajcsere akkor tettem bele a GM-et. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoltika01 Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 Ja és hozzáteszem,hogy nagyon ritkán van 3000 fölött a fordulatszám,még csak nem is hajtom. Volt egy balaton oda vissza de ott is 120km/h volt amivel haladtunk végig,semmi extrém igénybevétel. Nem igazán érzem ezt az opel sose kop el feelinget. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 Ja és hozzáteszem,hogy nagyon ritkán van 3000 fölött a fordulatszám,még csak nem is hajtom. Volt egy balaton oda vissza de ott is 120km/h volt amivel haladtunk végig,semmi extrém igénybevétel. Nem igazán érzem ezt az opel sose kop el feelinget. :) xa6xe motorral nem is fogod :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 Ja és hozzáteszem,hogy nagyon ritkán van 3000 fölött a fordulatszám,még csak nem is hajtom. Volt egy balaton oda vissza de ott is 120km/h volt amivel haladtunk végig,semmi extrém igénybevétel. Nem igazán érzem ezt az opel sose kop el feelinget. :( Az csak nyóccelepes motorokra igaz. :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 Ezt most jól értelmezem? Nagyából 1000km re 1L olajat töltesz utána??? [ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoltika01 Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 Az csak nyóccelepes motorokra igaz. :) :( Azért a 100 lóerő kell egy autóba. Bár ebbe a 100 lóerő nem tudom hova lett elrejtve. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoltika01 Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 Ezt most jól értelmezem? Nagyából 1000km re 1L olajat töltesz utána??? [ Márciusban voltam olajcserén.Akkor beletettek 3,5 liter olajat.Két hónap alatt már kelepelt a hidrotőke nem kis meglepetésemre már száraz volt a nívó.Akkor az 5 literből fennmaradt 1,5 litert beletöltöttem és így lett maxig olajos a nívó.Azóta mentem néhányezret,ami azt jelenti,hogy olajcsere óta 7ezer km-t tettem kb. az autóba és már csak a nívó segge olajos nincs a minimális szinten ezért veszek bele hétfőn még egy liter olajat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoltika01 Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 Az csak nyóccelepes motorokra igaz. :) :( Akkor ezt itt most hivatalosan korrigálom minden jövőbeni reményteljes opel tulajdonosnak,hogy CSAK A 8 SZELEPES OPEL SOSE KOP EL!!! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 Ha veszek egy liter 10 w 40-es GM félszintetikus olajat és beletöltöm akkor lehet valami olyan orbitális különbség,hogy valami gáz lesz? Nem tudom,hogy 10w40-es GM olajból hány fajta variáció lehet(szintetikus,félszintetikus,ásványi stb.)szóval keveredni fog rendesen vagy inkább ne kockáztassak? A 10W40 eleve félszintetikus, tudtommal! :( ..Nyugodtan utánatölthetsz más ilyen olajat is, de az olajcserénél javaslom más márkájú olajat beletölteni - már sokszor irták, hogy a GM-es gyanús, nem érdemes hazsnálni. :P szerk.: ..valamint, hogy a 16 szelepesek többnyire nagyon eszik az olajat.. ---------- Más. Én most cseréltem olajat és alig töltöttem bele 3l-nél többet (a 4 literes kanna skálázása szerint) és max.szintet mutat a nivópálca...nekem ez gyanús...mennyi is kell bele? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 Azért a 100 lóerő kell egy autóba. Bár ebbe a 100 lóerő nem tudom hova lett elrejtve. :) c16se az is 100 lovas és mégse 16v :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 A 10W40 eleve félszintetikus, tudtommal! :( ..Nyugodtan utánatölthetsz más ilyen olajat is, de az olajcserénél javaslom más márkájú olajat beletölteni - már sokszor irták, hogy a GM-es gyanús, nem érdemes hazsnálni. :P ---------- Más. Én most cseréltem olajat és alig töltöttem bele 3l-nél többet (a 4 literes kanna skálázása szerint) és max.szintet mutat a nivópálca...nekem ez gyanús...mennyi is kell bele? :) be volt már indítva??? szűrő felvesz egy jó féllitert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoltika01 Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 c16se az is 100 lovas és mégse 16v :P Akkor az az ami sose kop el! :) Mellé nyúltam,van ez így :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 be volt már indítva??? szűrő felvesz egy jó féllitert. Há'má' hogyne lett volna! Ja, úgy irtam "most", de inkább úgy helyes, hogy nem rég - egy hete - és már ment pár száz km-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoltika01 Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 A 10W40 eleve félszintetikus, tudtommal! :( ..Nyugodtan utánatölthetsz más ilyen olajat is, de az olajcserénél javaslom más márkájú olajat beletölteni - már sokszor irták, hogy a GM-es gyanús, nem érdemes hazsnálni. :P szerk.: ..valamint, hogy a 16 szelepesek többnyire nagyon eszik az olajat.. ---------- Más. Én most cseréltem olajat és alig töltöttem bele 3l-nél többet (a 4 literes kanna skálázása szerint) és max.szintet mutat a nivópálca...nekem ez gyanús...mennyi is kell bele? :) Hétfőn megyek az 1 liter GM-ért. Amúgy már otthon pihen 4liter castrol magnatec professional ami direkt sokszelepes pörgős motorokba lett fejlesztve. Bár a pörgős motor kicsit erős kifejezés esetemben :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoltika01 Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 Há'má' hogyne lett volna! Ja, úgy irtam "most", de inkább úgy helyes, hogy nem rég - egy hete - és már ment pár száz km-t. A köbcenti nem domináns ebben a kérdésben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 Hétfőn megyek az 1 liter GM-ért. Amúgy már otthon pihen 4liter castrol magnatec professional ami direkt sokszelepes pörgős motorokba lett fejlesztve. Bár a pörgős motor kicsit erős kifejezés esetemben :) De ugye az is 10W40? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoltika01 Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 De ugye az is 10W40? Igen,10w40.Még így is attól tartottam,hogy ki tudok fogni valami inkompatibilis GM olajat aztán az egész betúrósodik nekem az M7-esen. :) Autós dolgokban nincs sok szerencsém kezdek rájönni. Más töri őket ott úszik el anyagilag,én meg a gatyámat is ráköltöm mégis egy hulladékba ülök. Legközelebb csak vadonatúj autót veszek....vagy BKV bérletet :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 A köbcenti nem domináns ebben a kérdésben? 1,6 és 1,4 között nem hiszem... .... Más töri őket ott úszik el anyagilag,én meg a gatyámat is ráköltöm mégis egy hulladékba ülök. Legközelebb csak vadonatúj autót veszek....vagy BKV bérletet :hiya: Az új autó jól hangzik, de az sem "szentirás", hogy az olcsóbb lesz! :lol: Eleve rohamosan csökken az értéke és a kötelező szevizek sem olcsók..mert ugyebár az meg kell a garihoz... :P Én is vennék, ha telne rá, persze, de megfontolandó.. :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 Igen,10w40.Még így is attól tartottam,hogy ki tudok fogni valami inkompatibilis GM olajat aztán az egész betúrósodik nekem az M7-esen. :) Autós dolgokban nincs sok szerencsém kezdek rájönni. Más töri őket ott úszik el anyagilag,én meg a gatyámat is ráköltöm mégis egy hulladékba ülök. Legközelebb csak vadonatúj autót veszek....vagy BKV bérletet :( Hidd el amikor olvasom hogy egy másik típus vezérmű/főtengelye 60 E km után eltörik, akkor ez egy megbízható típus- remélem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Az autóban 10 w 40-es GM olaj van.Viszont már nincs meg a doboza,hogy milyen volt. Akkor le sem írom,hogy legutóbb úgy vettem észre a nem megfelelő olajszintet,hogy a hidrótőke úgy kelepelt mint egy dízel motor. A 10W40 szinte mindig részszintetikus és azok keverhetőek, szóval nyugodtan rátölthetsz, viszont a gm olajat felejtsd el mert igen szar az 5l-es kannás kiszerelésben Ezzel az olajelfogyással egy kicsit biztosan megrövidítetted a motorod élettartamád, de a hidrotőkékét biztosan. Tesség minden vagy minden második tankolásnál ránézni az olajszintre és rátölteni! Ja és hozzáteszem,hogy nagyon ritkán van 3000 fölött a fordulatszám,még csak nem is hajtom. Azért a 100 lóerő kell egy autóba. Bár ebbe a 100 lóerő nem tudom hova lett elrejtve. :( Hát oda! mármint oda ahol nem használod, a 3000 feletti fordulatokba van rejtve az a 100 paci :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 A 10W40 szinte mindig részszintetikus és azok keverhetőek, szóval nyugodtan rátölthetsz, viszont a gm olajat felejtsd el mert igen szar az 5l-es kannás kiszerelésben Ezzel az olajelfogyással egy kicsit biztosan megrövidítetted a motorod élettartamád, de a hidrotőkékét biztosan. Tessék minden vagy minden második tankolásnál ránézni az olajszintre és rátölteni! Ha cserekor egy kicsit jobb olajat raksz bele, és szigorúan nézed a 10 E km csereperiódust akkor nem lesz sokkal több gondod. Néha szokott kelepelni a szelepkiegyenlítőd, -hidegen? Gondolom te is meg tudod csinálni az olajcserét, sokszor olcsóbban jössz ki belőle. de nem a kutas nézi meg a nívópálcát, illetve hagyd pár percig lecsorogni - aztán a kis egy literest elő a kocsiból, és 1-2 decit töltsél rá, hagyod percig lecsorogni, aztán úgy nézed a szintet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts