daykiller Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Szia day! A teknő miatt szerintem keresd patikut, szerintem verhetetlen árai vannak! :lol: Szomszéd faluban lakik, alig 3km-re tőlem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Szomszéd faluban lakik, alig 3km-re tőlem. :D Ezért is ajánlottam, mert sok mindene van és az árakat sem az egekből szedi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Nna. Belekerült végre az autóba a Castrol Magnatec 10W40. 2 sörömbe került. :lol: Halkabb nem lett a motor, majd jövőhónapban. :D Viszont szinte azonnal elalszik az olajnyomás lámpa. ;) Majd cserélni kell olajteknőt, mert az olajleeresztő csavar menete már nagyon odavan. Teflonszalaggal lett megoldva... ;) Aztán meg a pittojodat is teheted bele mint a másik illető (én) és kerülgeted az öngyújtóval :D mert egyszer csak kivillan az a visszajelző és gázra sem fog elaludni aztán majd komplett tömítésgarnitúra, és hadd ne soroljam... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Aztán meg a pittojodat is teheted bele mint a másik illető (én) és kerülgeted az öngyújtóval :lol: mert egyszer csak kivillan az a visszajelző és gázra sem fog elaludni aztán majd komplett tömítésgarnitúra, és hadd ne soroljam... :D Köszi! Az ilyeneket úgy imádom. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
chriskross Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Új olajat át lehet önteni sima ásványvizes flakonba? Vagy van valami sajátossága az olajos flakonnak? Csak helytakarékosság végett érdekelne. Ha nem ajánlott, akkor inkább hagyom a 6literes bödönben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Új olajat át lehet önteni sima ásványvizes flakonba? Vagy van valami sajátossága az olajos flakonnak? Csak helytakarékosság végett érdekelne. Ha nem ajánlott, akkor inkább hagyom a 6literes bödönben :( Mér ne lehetne? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Mér ne lehetne? :) talán mert a petpalackokat idővel megeszi az olaj, azért, én már tapasztaltam, hogy bizony hosszútávú tárolás után már kezdett meglágyulni a palack. chris keresel egy benzinkutat, vagy egy műhelyt, és egész biztosan adnak neked egy üres 1 literes olajos flakont. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 talán mert a petpalackokat idővel megeszi az olaj, azért, én már tapasztaltam, hogy bizony hosszútávú tárolás után már kezdett meglágyulni a palack. chris keresel egy benzinkutat, vagy egy műhelyt, és egész biztosan adnak neked egy üres 1 literes olajos flakont. húú akkor én is megnézem mert legutóbb a fáradtolajat abba tettem és még ott figyel a garázsban (kb fél éve). Remélem még nics szétlágyulva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 húú akkor én is megnézem mert legutóbb a fáradtolajat abba tettem és még ott figyel a garázsban (kb fél éve). Remélem még nics szétlágyulva. Majd észreveszed ha az autó "olajozottabban" passzol a garázsba! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 talán mert a petpalackokat idővel megeszi az olaj, azért, én már tapasztaltam, hogy bizony hosszútávú tárolás után már kezdett meglágyulni a palack. chris keresel egy benzinkutat, vagy egy műhelyt, és egész biztosan adnak neked egy üres 1 literes olajos flakont. Nekem is fél literesben van a " vészhelyzeti olajtartalék" a kocsiban már egy éve gond nélkül. Igaz azóta már egyszer-kétszer ki lett cserélve a tartalma, mert kiürült. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Az olajoknak van egy savas kémhatása, ami bezony idővel a pet palackot bántja... persze lehet hogy ez évek kérdése, de azért nem kólásüvegben kéne tárolni, hátha a gyerek meghúzza, kólának nézi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Az olajoknak van egy savas kémhatása, ami bezony idővel a pet palackot bántja... persze lehet hogy ez évek kérdése, de azért nem kólásüvegben kéne tárolni, hátha a gyerek meghúzza, kólának nézi :) A csomitartóban van a desztvíz meg az ablakmosó mellett. Az utóbbinak narancssárga a színe, szerintem inkább azt választaná. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 " Immá' baccék " alapon belenyomtam egy Metabond GOLD-ot a gépbe. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 " Immá' baccék " alapon belenyomtam egy Metabond GOLD-ot a gépbe. :) Ártani nem fog neki :( Friss olajba került? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Ártani nem fog neki :( Friss olajba került? Jaja. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Jaja. :) Én C-t használok. Pár száz km után sztem érezhetően halkulni fog a motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Én C-t használok. Pár száz km után sztem érezhetően halkulni fog a motor. De a C újabb autókhoz van! Az M meg a vadiújakhoz. 2 éve "tenyésztem" :) a Metabondot de valahogy nem mertem az Opelbe belecsorgatni egészen a mai napig. Sôt, hogy jobb legyen még a Megasel üa. adalékot is bele fogom lôni, "hozzunk ki mindent a 68 lóból" alapon :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 De a C újabb autókhoz van! Az M meg a vadiújakhoz. 2 éve "tenyésztem" :) a Metabondot de valahogy nem mertem az Opelbe belecsorgatni egészen a mai napig. Sôt, hogy jobb legyen még a Megasel üa. adalékot is bele fogom lôni, "hozzunk ki mindent a 68 lóból" alapon :( :hiya: Én pro-tec üzemanyag adalékot öntöttem bele, érezni lehetett, ahogy feltámad a 75 ló. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Én pro-tec üzemanyag adalékot öntöttem bele, érezni lehetett, ahogy feltámad a 75 ló. :) Ha egy tank naftához benyomom a neki ~ megfelelô mennyiségü adalékot akkor elér az üa. szűrőt azután cserélnem ha elfogyott a tankolt anyag? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Ha egy tank naftához benyomom a neki ~ megfelelô mennyiségü adalékot akkor elér az üa. szűrőt azután cserélnem ha elfogyott a tankolt anyag? Igen, de sztem ráér összel, akkor a tél előtt amúgy is célszerű cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Igen, de sztem ráér összel, akkor a tél előtt amúgy is célszerű cserélni. Neked hogyan mutatkozott meg a Meta hatása? (azonkivül, hogy erôsebb meg halkabb a gép) Jobban gyorsul vagy kisebb fordulaton tudja ugyanazt a tempót ugyanazon fokozatban mint elôtte? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Neked hogyan mutatkozott meg a Meta hatása? (azonkivül, hogy erôsebb meg halkabb a gép) Jobban gyorsul vagy kisebb fordulaton tudja ugyanazt a tempót ugyanazon fokozatban mint elôtte? Inkább az utóbbi, jobb gyorsuláshoz azért kéne még pár ló a ménesbe :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Inkább az utóbbi, jobb gyorsuláshoz azért kéne még pár ló a ménesbe :) Fogyin mennyit hozott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Fogyin mennyit hozott? Ezt nem tudom, mert mióta nálam van a kocsi, szinte mindig volt benne, de sztem a nyári 6L alatti fogyasztás ennek is betudható, meg most télen se ment 6.7L fölé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Fogyin mennyit hozott? Nekem 20 ezer km óta van Metabond C benne, (Metabond olajban) de semmi látványosat nem tapasztaltam. Csupán reménykedek, hogy tovább fog a motorom tartani. Igaz, nem is volt lerohadva előtte se.... Most éppen olajcsere előtt állok, de megyek is megvenni a Meta C-t! :) Az olajam meg ott vár a polcon már 2 hónapja.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts