brezsó Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Amióta én cserélem az olajat és beolajozott tömítéssel húzom rá érzéssel az olajszűrőt azóta le is lejön kézzel tekerve. Csak egy rongy kell hogy ne égesse meg a kezem. ...vagy engedd le hidegen! :lol: ..és akkor biztosabb lehetsz benne, hogy ki is jött mindenhonnan az öreg olaj. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 ...vagy engedd le hidegen! :lol: ..és akkor biztosabb lehetsz benne, hogy ki is jött mindenhonnan az öreg olaj. :lol: Én inkább melegen engedem le, és várok vele egy fél órát. Akkor már mindenhonnan lefolyt, az tuti. Ráadásul a meleg olaj könnyebben is jön le. Amíg csurog, addig kicserélem a szűrőket. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Én inkább melegen engedem le, és várok vele egy fél órát. Akkor már mindenhonnan lefolyt, az tuti. Ráadásul a meleg olaj könnyebben is jön le. Amíg csurog, addig kicserélem a szűrőket. :lol: :D hát vhogy én is ígyvagyok vele, meg az esetlegesen nagyobb szemcsék se ülepednek le, hiába van lebegtető lépesség, de ha sokáig áll, egy része tuti leülepedik a kosznak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Én is a meleg olajcsere híve vagyok, de bevallom öszintén nagyon is elgondolkodtam a hideg verzión is mert nem kis ráció van benne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Én inkább melegen engedem le, és várok vele egy fél órát. Akkor már mindenhonnan lefolyt, az tuti. Ráadásul a meleg olaj könnyebben is jön le. Amíg csurog, addig kicserélem a szűrőket. :lol: :lol: Az öreg dízel szakim mondta,hogy aki melegen engedi le és megégeti magát az meg is érdemli,ha ekkora marha. Ő úgy csinálja sok éve,hogy este leteszi a verdát,reggel amikor minden olaj lefolyt a karterbe leengedi hidegen. Így minden olaj lejön,semmi nem marad fent és nem is égeted meg magad.És igaza van. Ha csak lehet én így csinálom. Ha előtte járt a moci,akár egy félórával a leállítás után is marad valamennyi olajfilm fent.Mondjuk szerintem ez nem gond,tökéletesen úgysem jön le soha. Akinek folyt már végig a könyökétől a nyakáig meleg mociolaj,az tudja miről beszélek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Az öreg dízel szakim mondta,hogy aki melegen engedi le és megégeti magát az meg is érdemli, ha ekkora marha. Pláne az aki nem ismeri az eseti védőeszközöket.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Pláne az aki nem ismeri az eseti védőeszközöket.. :D Hideg sör? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Pontosan! ;) :D :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Pontosan! ;) ;) :lol: :D :lol: Na!Mondtam én,hogy értek az autószereléshez! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Az öreg dízel szakim mondta,hogy aki melegen engedi le és megégeti magát az meg is érdemli,ha ekkora marha. Ő úgy csinálja sok éve,hogy este leteszi a verdát,reggel amikor minden olaj lefolyt a karterbe leengedi hidegen. Így minden olaj lejön,semmi nem marad fent és nem is égeted meg magad.És igaza van. Ha csak lehet én így csinálom. Ha előtte járt a moci,akár egy félórával a leállítás után is marad valamennyi olajfilm fent.Mondjuk szerintem ez nem gond,tökéletesen úgysem jön le soha. Akinek folyt már végig a könyökétől a nyakáig meleg mociolaj,az tudja miről beszélek! :D Roppant egyszerű, nem kell a lefolyó meleg olaj útjába tenni a kezed/karod, és akkor nem égeted meg magad. De ha neked így jobb, hát csináld. Az öreg dízeles szakidnak meg mindegy, hogy mennyi kosz marad a karter alján leülepedve a más autójában. :D Nem, nekem még nem folyt végig.....lehet több eszem van???? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Roppant egyszerű, nem kell a lefolyó meleg olaj útjába tenni a kezed/karod, és akkor nem égeted meg magad. De ha neked így jobb, hát csináld. Az öreg dízeles szakidnak meg mindegy, hogy mennyi kosz marad a karter alján leülepedve a más autójában. :lol: Nem, nekem még nem folyt végig.....lehet több eszem van???? :lol: :D ezt a leülepedést én is írtam, de mostmár megnyugodtam, hogy akkor nem lehetek annyira hülye, ha más is így gondolja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 ezt a leülepedést én is írtam, de mostmár megnyugodtam, hogy akkor nem lehetek annyira hülye, ha más is így gondolja. Most akkor képzelhetitek, hogy a benzinkútnál található fellülről kiszívós olajcsere masina mit hagy a motor aljában. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 ezt a leülepedést én is írtam, de mostmár megnyugodtam, hogy akkor nem lehetek annyira hülye, ha más is így gondolja. Az a jó, ha az olaj lebegteti a szennyeződést. De azt azért ne várjuk el tőle, hogy nyugalmi állapotban a világ végéig, vagy akár egy napig is megteszi ezt. Lesz olyan kosz ami lesüllyed. Aztán a sokadik ilyen olajcsere után elég szép vastag olajsár lesz a karter alján. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Most akkor képzelhetitek, hogy a benzinkútnál található fellülről kiszívós olajcsere masina mit hagy a motor aljában. :lol: :lol: az meg mi a kaki!? Olyanról még nem is hallottam...mekkora hülyeség! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 :D az meg mi a kaki!? Olyanról még nem is hallottam...mekkora hülyeség! :lol: Igazából csak egyszer láttam olyat egy kútnál. De nem működés közben csak úgy ott áldogált a sarokban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Az a jó, ha az olaj lebegteti a szennyeződést. De azt azért ne várjuk el tőle, hogy nyugalmi állapotban a világ végéig, vagy akár egy napig is megteszi ezt. Lesz olyan kosz ami lesüllyed. Aztán a sokadik ilyen olajcsere után elég szép vastag olajsár lesz a karter alján. én is így tudom. de szerintem még így is leülepedett olajsár... csak lényegesebben később szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Nem, nekem még nem folyt végig.....lehet több eszem van???? :lol: :D Mutatok én neked olyan gépet,aminél annak is örülsz,hogy alulról letudod vadászni a szűrőt nőgyógyász mozdulatokkal.Még a láncos lehúzót sem tudtam ráhúzni,olyan hülye helyen volt a szűrő és úgy körbe volt véve. Szal ne csak a fosom opel motorokra gondolj... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Mutatok én neked olyan gépet,aminél annak is örülsz,hogy alulról letudod vadászni a szűrőt nőgyógyász mozdulatokkal.Még a láncos lehúzót sem tudtam ráhúzni,olyan hülye helyen volt a szűrő és úgy körbe volt véve. Szal ne csak a fosom opel motorokra gondolj... miért gondolkodna másba?? neki olyan van, meg lesz is, ahogy eddig olvashattuk további terveit, meg nem is más márkákról beszéltünk, ő meg kimondottan az övéről. az hogy egy autószerelőnek meg mennyi baja van egy általad említett pócvágennel, vagy egy általam gyakran kezelt rönővel, legyen a szerelő baja. szerintem ő pont leszarja azok bajait, akik olyan kocsit vettek maguknak :LOL Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 miért gondolkodna másba?? neki olyan van, meg lesz is, ahogy eddig olvashattuk további terveit, meg nem is más márkákról beszéltünk, ő meg kimondottan az övéről. az hogy egy autószerelőnek meg mennyi baja van egy általad említett pócvágennel, vagy egy általam gyakran kezelt rönővel, legyen a szerelő baja. szerintem ő pont leszarja azok bajait, akik olyan kocsit vettek maguknak :LOL Bírom,hogy neked mindehez van valami okos hozzáfüznivalód... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Mutatok én neked olyan gépet,aminél annak is örülsz,hogy alulról letudod vadászni a szűrőt nőgyógyász mozdulatokkal.Még a láncos lehúzót sem tudtam ráhúzni,olyan hülye helyen volt a szűrő és úgy körbe volt véve. Szal ne csak a fosom opel motorokra gondolj... Hidd el, hogy nem csak az enyémen cseréltem már. Ettől függetlenül sztem nem kell "nyakig olajosnak" lenni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Lesz olyan kosz ami lesüllyed. Aztán a sokadik ilyen olajcsere után elég szép vastag olajsár lesz a karter alján. Ezért szoktam a végleges olaj előtt valami hasonló olcsóbbal átmosatni a blokkot (nem tacskós étolajjal), asszem néz is ki valahogy de még így is került benne szmötyi mikor lekerült a karterdekni :lol: na mega a volt gazdája csak a márkaszervízt ismerte -ott meg tudni való.. :lol: én is így tudom. de szerintem még így is leülepedett olajsár... csak lényegesebben később szerintem. Valahogy úgy.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Bírom,hogy neked mindehez van valami okos hozzáfüznivalód... :lol: de igazam van :D nekem kedvenceim a rönő thaliák, meg kliók, azokon legjobb levenni a szűrőt :lol: némeiken, miközben veszed le, odaversz a generátor aljához, és fedetlenül lévő közvetlenül aksiramenő vezeték olyan férfinemiszerványosan tud cikrítani :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 ...vagy engedd le hidegen! :lol: ..és akkor biztosabb lehetsz benne, hogy ki is jött mindenhonnan az öreg olaj. :lol: melegen jobb leengedni az olajat. ami leállítás után 3-4 perccel nem jött le a hf-ből, az 3-4 óra múlva sem fog :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Nna. Belekerült végre az autóba a Castrol Magnatec 10W40. 2 sörömbe került. :lol: Halkabb nem lett a motor, majd jövőhónapban. :D Viszont szinte azonnal elalszik az olajnyomás lámpa. :D Majd cserélni kell olajteknőt, mert az olajleeresztő csavar menete már nagyon odavan. Teflonszalaggal lett megoldva... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Nna. Belekerült végre az autóba a Castrol Magnatec 10W40. 2 sörömbe került. :lol: Halkabb nem lett a motor, majd jövőhónapban. :D Viszont szinte azonnal elalszik az olajnyomás lámpa. ;) Majd cserélni kell olajteknőt, mert az olajleeresztő csavar menete már nagyon odavan. Teflonszalaggal lett megoldva... :D Szia day! A teknő miatt szerintem keresd patikut, szerintem verhetetlen árai vannak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts