webshark Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Visszaolvastam, miket írtatok. Őrület. Ha kell van 3liter használt olajam, (benne áll a japán kocsi csomagterében)- csak jó lesz valakinek a kerti kisgépébe ;) :lol: :D :lol: :D amiért sírtam, (a szint fönt van max felett) lehet megoldódik, jót tett neki egy kis száguldás...kis színe is van, 3000 km után. Aki 15W40es -ásványi -olajat ajánl, rak egy még 300.000 km-t nem futott amúgy 10W40 -félszintetikust- igényő kocsiba, hát ....(kivéve már nagyon kopott motorba), Link to comment Megosztás: More sharing options...
hanns Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 ha jol látom, neked az astra sima szívó dizel, abba 15ös is mehet, ha jól tudom. Gyárilag szívódizel...X17DTL es mocikóddal, ám utólag az első tulaj, /gondolom/ utólag ráépített egy turbót... Akkor most mi a szitu? Miben változik a dolog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Gyárilag szívódizel...X17DTL es mocikóddal, ám utólag az első tulaj, /gondolom/ utólag ráépített egy turbót... Akkor most mi a szitu? Miben változik a dolog? Az X17DTL az a német turbódízel. :lol: Szal ezzel a motorkóddal nem utólagos a turbó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Az X17DTL az a német turbódízel. :lol: Szal ezzel a motorkóddal nem utólagos a turbó. Így van, és ez esetben a 10W40 kell bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Így van, és ez esetben a 10W40 kell bele. Bezony. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Bezony. :lol: jaja akkor 10es Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Gyárilag szívódizel...X17DTL es mocikóddal, ám utólag az első tulaj, /gondolom/ utólag ráépített egy turbót... Akkor most mi a szitu? Miben változik a dolog? jaja akkor 10es Há'de nem megmondtam! :D :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Há'de nem megmondtam! :D :lol: :lol: :D deaz aláírásban nem adta meg a dtl-t Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 deaz aláírásban nem adta meg a dtl-t Ezt érezni kell! Koncentrálj és mondogasd "egy-ketó-múkodj" ..és neked is menni fog! :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Ezt érezni kell! Koncentrálj és mondogasd "egy-ketó-múkodj" ..és neked is menni fog! :lol: :D :D ejdevicces vki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 ejdevicces vki :lol: Tréfarépát ebédelt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Tréfarépát ebédelt. :lol: ha egészséges életmódot él, akkor vacsizott :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 ejdevicces vki :lol: Tréfarépát ebédelt. :D ha egészséges életmódot él, akkor vacsizott ;) Jó a kedvem, ez tény! ;) Nem régen ébredtem fel az éjjeles műszak után :lol: és most ettem és volt benne répa is :D , de ezt nem tudom hova sorolni...ebéd vagy vacsi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hanns Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Így van, és ez esetben a 10W40 kell bele. Akkor ennyit a szervizesek és az alkatrészesek szakmai hozzáértéséről, ugyanis a motorkód alapján ők mondták, hogy szívó...és a forgalmiba is csak úgy van, hogy...opel astra GL 1.7D :lol: :D Na akkor menek is oszt kijavítom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Akkor ennyit a szervizesek és az alkatrészesek szakmai hozzáértéséről, ugyanis a motorkód alapján ők mondták, hogy szívó... Okosak!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Lassan cserélni kell sz olajat, vagy ahogy a borbarátok mondanák fejteni kellene. :lol: Total Quartz 7000 10w40 -ről tapasztalat vagy vélemény, jó-e vagy rossz-e? :lol: Köszi Vagy inkább nyúljak kicsit zsebbe és Castrol Magnatec 10w40? Vagy egyáltalán mit javasoltok? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Lassan cserélni kell sz olajat, vagy ahogy a borbarátok mondanák fejteni kellene. :lol: Total Quartz 7000 10w40 -ről tapasztalat vagy vélemény, jó-e vagy rossz-e? :lol: Köszi Vagy inkább nyúljak kicsit zsebbe és Castrol Magnatec 10w40? Vagy egyáltalán mit javasoltok? :D hm asszem meg se említem mit használo(un)k :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 hm asszem meg se említem mit használo(un)k :D Hello! My name is Bond. Meta Bond. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Akkor ennyit a szervizesek és az alkatrészesek szakmai hozzáértéséről, ugyanis a motorkód alapján ők mondták, hogy szívó...és a forgalmiba is csak úgy van, hogy...opel astra GL 1.7D :lol: :D Na akkor menek is oszt kijavítom ;) Az enyémbe rendesen írja: Opel Astra 1.7 TD :D Szerintem az okmányirodában írták el a tied forgalmiját. :lol: Itt a Forgalmi: A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Itt a törzskönyv: A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Az enyémbe rendesen írja: Opel Astra 1.7 TD :lol: Szerintem az okmányirodában írták el a tied forgalmiját. :D ... Ezen nem kell csodálkozni. Udinak is 1.7D-s 1.4i-je volt (mostmár stimmelnek az adatok, mert elintézte). Meg láttam már Swing GSi Corsát is, meg GSi 16V A-Corsát, pedig 8 szelepes volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lanci Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Az én Opelom ami egy F-es 16V 1.6-os rettentően eszi az olajat mi a teendő ilyenkor, vagy ez csak egy típushiba ennél a fajtánál??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Az én Opelom ami egy F-es 16V 1.6-os rettentően eszi az olajat mi a teendő ilyenkor, vagy ez csak egy típushiba ennél a fajtánál??? nagygenerál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Az én Opelom ami egy F-es 16V 1.6-os rettentően eszi az olajat mi a teendő ilyenkor, vagy ez csak egy típushiba ennél a fajtánál??? A rettentően eszi eléggé tág fogalom. Valami pontosabbat mondj. A 16 szelepesek viszonylag sok olajat fogyasztanak. Emellett pedig kopósabb fajták is, ezért hamarabb mehet generálra az autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Az enyémbe rendesen írja: Opel Astra 1.7 TD :lol: Szerintem az okmányirodában írták el a tied forgalmiját. :D ... Érdekes amúgy. Az enyém is 06 kék színű a forgalmiban és királykék van írva a törzskönyvben. A tiéd az tényleg királykék, de az enyém sötétkék. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lanci Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 A rettentően eszi eléggé tág fogalom. Valami pontosabbat mondj. A 16 szelepesek viszonylag sok olajat fogyasztanak. Emellett pedig kopósabb fajták is, ezért hamarabb mehet generálra az autó. 2009.03 hónapban volt olajcsere 3500 km után az olajszint a béka feneke alatt van , ha generálra kell vinnem az mennyibe fájna nekem ???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts