eddi Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Sziasztok.Magyarázzátok már meg nekem, hogy mit jelent az ,hogy 10W-40??köszi!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Sziasztok.Magyarázzátok már meg nekem, hogy mit jelent az ,hogy 10W-40??köszi!! viszkozitásra vonatkozó számok ez téli nyári olaj, minden motornak megvan a kialakításából adódó viszkozitási szükséglete, az olajra nézve. télen illetve nyáron mennyire váltoika viszkozitása. mennyire dermed meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Sziasztok.Magyarázzátok már meg nekem, hogy mit jelent az ,hogy 10W-40??köszi!! Röviden, tömören: http://www.opel16v.hu/metabond/olajok.htm Lényeg, hogy ami elő van írva a motorodhoz, azt kell rakni bele ;) Ha 10W van előírva, akkor 10W40, de rakhatsz bele 10W60-at is (felesleges :lol: ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Gábor, aktuális árlistád van? Lehet nemsokára kéne pár dolog ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Aktuális árlistád van? Lehet nemsokára kéne pár dolog :lol: Még nem írtam át, de az olajok maradtak ugyanolyan árban, csak az adalékok mentek fel. A www.akciosbolt.hu oldalon láthatod az aktuális kisker árakat amúgy, de a metabond.hu oldalon is fent van valahol ;) Szombaton megyek le Kaposvárra, ha esetleg addigra már aktuális :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Még nem írtam át, de az olajok maradtak ugyanolyan árban, csak az adalékok mentek fel. A www.akciosbolt.hu oldalon láthatod az aktuális kisker árakat amúgy, de a metabond.hu oldalon is fent van valahol ;) Szombaton megyek le Kaposvárra, ha esetleg addigra már aktuális :lol: Most még nem valószínű, de talán egy hónapon belül. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Most még nem valószínű, de talán egy hónapon belül. ;) Oks, máj 1-i hétvégén is megyek majd :lol: Meg Soltvadkert is szóba jöhet, ha jöttök :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Oks, máj 1-i hétvégén is megyek majd :lol: Meg Soltvadkert is szóba jöhet, ha jöttök :lol: Oda lehet én megyek, és visszafelé el tudom hozni. Ha nem baj, hogy belevau. ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
eddi Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Hallottatok már a Motollife-ról?? Használta(használja) már valaki esetleg??Mi a véleményetek róla?, Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Hallottatok már a Motollife-ról?? Használta(használja) már valaki esetleg??Mi a véleményetek róla?, Motorlife? Arról igen, ismerem a srácot aki forgalmazza :lol: Nála teszteltük a metabond olajat is a gépén ;) Egyébként hasonlók az adalékok és az adalékolt zsírok, mint a metabondé, legalábbis működésüket tekintve. Biztos nem lősz bakot, ha kipróbálod, aztán akár ide is beírhatod a tapasztalatokat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Gábor, aktuális árlistád van? Lehet nemsokára kéne pár dolog ;) M:7280 C:8000 GT:6160 speed 5l:6340 gl4:1090 gl5:2180 Link to comment Megosztás: More sharing options...
eddi Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 M:7280 C:8000 GT:6160 speed 5l:6340 gl4:1090 gl5:2180 Szia .Te ezeket a dolgokat be tudod szerezni ilyen árakért?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Szia .Te ezeket a dolgokat be tudod szerezni ilyen árakért?? faterom foglalkozik vele, ezek a nagyker árak. vmivel drágábban szokta adni, de kisker ár alatt lényegesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
eddi Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 faterom foglalkozik vele, ezek a nagyker árak. vmivel drágábban szokta adni, de kisker ár alatt lényegesen. Ha nekem kellene ezekből valami, azt, hogy tudnák bizniszelni?, Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Ha nekem kellene ezekből valami, azt, hogy tudnák bizniszelni?, PÜ-ben. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 PÜ-ben. :) ;) :lol: :lol: :lol: de am igen :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Ha a rendszeres 15W40 motorolaj használata után áttérek a 10W40re, akkor illik kimosni a motort, mielőtt beleöntöm, vagy nyugodtan mehet bele mindenféle hercehurca nélkül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Ha a rendszeres 15W40 motorolaj használata után áttérek a 10W40re, akkor illik kimosni a motort, mielőtt beleöntöm, vagy nyugodtan mehet bele mindenféle hercehurca nélkül? Szerintem olyan nagy kárt nem okoz, főleg ha mondjuk egy egész éjszakás leeresztés van. Akkor saccra max 1-2 dl marad benne nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Ha a rendszeres 15W40 motorolaj használata után áttérek a 10W40re, akkor illik kimosni a motort, mielőtt beleöntöm, vagy nyugodtan mehet bele mindenféle hercehurca nélkül? melegen ereszd le, aztán mehet bele a 10-es. 5-6e km után pedig illene cserélni, aztán utána 10e vagy 1 év rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 melegen ereszd le, aztán mehet bele a 10-es. 5-6e km után pedig illene cserélni, aztán utána 10e vagy 1 év rendesen. Oks, köszi. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
eddi Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 PÜ-ben. ;) Mi az a PÜ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Mi az a PÜ?? Privát Üzenet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Mi az a PÜ?? Privát üzenet. Rámész valakinak a nevére, kattintassz ekkor bejön az adatlapja és a bal alsó sarokban van olyan hogy PÜ-küldése. Így csak neki írsz a többiek nem látják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Privát üzenet. Rámész valakinak a nevére, kattintassz ekkor bejön az adatlapja és a bal alsó sarokban van olyan hogy PÜ-küldése. Így csak neki írsz a többiek nem látják. a képére is elég rámennyi, ott lenyitja a fület, és van olyan hogy üzenet küldése. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atiss Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Sziasztok! Olajcsere előtt álok és foggalmam sincs milyen olajat vegyek! Ti milyet tanácsoltok? eddig a valvolne maxlife 10w/40 , és a castrol magnatec 10W/40 között vacilálok!! Jah a gépezet c1.4nz '97-es ! Vagy inkább már jöhet a 15w/40?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts