Novy Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Még azt szeretném kérdezni,amúgy nyugodtan tegezhettek,hogy olvastam a motoröblítési cikkeket.Azt javasoljátok, hogy ha kiöblítem a motort, utána öblítsem át gyengébb olajjal, és úgy tegyem bele a jó olajat?? valamilyen olajjal mindenképpen öblítsd át gondolom nem sok a zsé neked se ha az adalékból is olcsóbbat szeretnél, így te is gyengébb minőségűvel fogod öblíteni, de az a lényeg, hogy öblítve legyen!!! azért kell, hogy a mosó maradványait elöblítse, és ne maradjon vissza a friss olajhoz vissza semmi belőle, mert rontja a kenőképességét, meg savasodhat tőle, maró hatású stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
eddi Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Lehet úgy csinálni,hogy beleraktam az öblítőszert,beindítom a motort, utána leengedem az öblítős olajat,és 15W-40-sel öblítem át, utánna teszem bele a friss olajat 10W-40-est?, Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Lehet úgy csinálni,hogy beleraktam az öblítőszert,beindítom a motort, utána leengedem az öblítős olajat,és 15W-40-sel öblítem át, utánna teszem bele a friss olajat 10W-40-est?, 15 ösetnem kellene az lehet el se jut sok helyre, így öblíteni se fog. bár ha annyira szar minőségű, és melegen elhígúl, akkor lehet jó, de én nem javasolnám. valami olcsó 10eset vegyél akkor már tényleg a tszcóba, vannak ilyen 2ezer ft osak is/5 liter. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 egyébként a tuti eljárás az lenne, hogy nemtul öreg olajba beöntöd az adalékot, járatod5-10percig, aztán feltöltöd ugyan olyannal, azt is járatod vagy 10percig, leengedet, és utána mehet bele afriss olaj. ez kicsit pénzben húzósabb, mert 10liter olaj elmegy vele. eddig használt olajba beleöntöd, aztán egy olcsó olajjal kiöblíted, és mehet az uj olaj. ha mosni akarod, akkor legalább így. én is megvettem, de nagyon filózok, hogy beletegyem e... okozhat oljafolyást stb... szimeringeket nekem mondjuk cserélnem kell, azzal nincs baj, de más problémékat is okozhat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
eddi Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Milyen problémákat?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Milyen problémákat?? sokmindent olvasni leggyakrabban az olajfoláys szokott jelentkezni, de van olyan, hogy vmi kosz feloldódik, és eldugít vmi kis lyukat, vagy anyira agresszív a szer, hogy emiatt fog megkopni a motor vmiek alaktrésze, pl hidrotőkék. de lehet jót is olvasni, pl van akinek a kopogós hidrotőke egy kezelés után elhalgatott, meg van aki több éve használ ilyet minden oljacserénél, és semmi problémája. én egyszer megcsinálom vele, vettem is zöld protec et, és azzal átmosom, aztán többet nem. jó olajjal járok, adalékoljuk is, elvileg baja nem kellene lennie, lerakódás stb se keletkezhet, ami káros lehetne. (elvileg) ha javul a helyzet, örülni fogok, ha nem javul, akkor se fogok többet használni, ne adj Isten romlani fog, akkor erősítem az ellenzők táborát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Lehet úgy csinálni,hogy beleraktam az öblítőszert,beindítom a motort, utána leengedem az öblítős olajat,és 15W-40-sel öblítem át, utánna teszem bele a friss olajat 10W-40-est?, Ne rakj bele más viszkozítási osztályú olajat! Vagy használj ugyanolyan olajat öblítéshez, vagy ne használj tisztítóadalékot ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Ne rakj bele más viszkozítási osztályú olajat! Vagy használj ugyanolyan olajat öblítéshez, vagy ne használj tisztítóadalékot ;) más viszkozitási osztály az az hogy 10w40es ugye? és ha mondjuk egy olcsó 10w40es oaljjal öblít, az is jó nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 más viszkozitási osztály az az hogy 10w40es ugye? és ha mondjuk egy olcsó 10w40es oaljjal öblít, az is jó nem? Azért nem mindegy az sem, milyen szemetet öntesz bele. Mondjuk erre talán jó a GM olaj is, abból 4-5L van 3-4e ft-ért ;) De én még mindig azt mondom, nem érdemes ezt a tisztító adalékot használni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Azért nem mindegy az sem, milyen szemetet öntesz bele. Mondjuk erre talán jó a GM olaj is, abból 4-5L van 3-4e ft-ért ;) De én még mindig azt mondom, nem érdemes ezt a tisztító adalékot használni :lol: hát egy próba, és ha nem javít soha többet. szimeringek nagyrészét cserélnem kell így is, hidrotőkém kopog, ha csak a kopogás elmulna... am hidrotőkéről olvastam egy egész korrekt leírást, hogy a csatogása lehet: koszolódás rugótörés miatt is koszolódás szétszedés féktisztító wd40es kezeléssel megoldható. csak a kiszedése problémás, de elvileg ki lehet szedni a vez tengely kibontása nélkül is. erről valaki tud valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 hát egy próba, és ha nem javít soha többet. szimeringek nagyrészét cserélnem kell így is, hidrotőkém kopog, ha csak a kopogás elmulna... am hidrotőkéről olvastam egy egész korrekt leírást, hogy a csatogása lehet: koszolódás rugótörés miatt is koszolódás szétszedés féktisztító wd40es kezeléssel megoldható. csak a kiszedése problémás, de elvileg ki lehet szedni a vez tengely kibontása nélkül is. erről valaki tud valamit? Még nem de ha lesz egy kis időm tuti lekapom a szelepfedelet, max. bukok egy tömítést és megnézem, mert ez is visszatérő téma. Elméletileg ha lenyomod a szelepet vmivel és lepiszkálod a himbát azzal a kis kupakkal együtt amivel a szelepre ül fel felszabadul a tőke, csak azt nem tudom kifér-e a vezérműtengely mellett. De ha valakinek van róla egy közeli képe azon látszana is a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Még nem de ha lesz egy kis időm tuti lekapom a szelepfedelet, max. bukok egy tömítést és megnézem, mert ez is visszatérő téma. Elméletileg ha lenyomod a szelepet vmivel és lepiszkálod a himbát azzal a kis kupakkal együtt amivel a szelepre ül fel felszabadul a tőke, csak azt nem tudom kifér-e a vezérműtengely mellett. De ha valakinek van róla egy közeli képe azon látszana is a dolog. én olyat is hallottam, hogy van erre spec célszerszám is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 én olyat is hallottam, hogy van erre spec célszerszám is. Az oké, nem az a nagy kérdés, hogy hogyan nyomom le a szelepet, hanem hogy kifér -e a tőke? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Ha ez segít, C20NE és X20SE motorokon (amik nagyon hasonlóak felépítésben 14NZ-hez) le kell szedni a vezérműházat a hidrotőke kiszedéséhez ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Ha ez segít, C20NE és X20SE motorokon (amik nagyon hasonlóak felépítésben 14NZ-hez) le kell szedni a vezérműházat a hidrotőke kiszedéséhez :lol: akkor a hidrotőke csere benne van a tőkén felül még a kiszedett Hf csavarok árában is, vagy az egészet ki kell szedni, és hf tömítés is meg sikoltatás is? ;) ha megbontjuk, akkor a tömítés lehet elenged. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 akkor a hidrotőke csere benne van a tőkén felül még a kiszedett Hf csavarok árában is, vagy az egészet ki kell szedni, és hf tömítés is meg sikoltatás is? ;) ha megbontjuk, akkor a tömítés lehet elenged. Nem a hengerfejet kell leszedni hanem a vezérműházat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Nem a hengerfejet kell leszedni hanem a vezérműházat. ja, és ott nincs is külön tömítés, csak pasztázni kell. viszont a szelepfedéltömítés ugye mindenképpen ugrik ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 ja, és ott nincs is külön tömítés, csak pasztázni kell. viszont a szelepfedéltömítés ugye mindenképpen ugrik ;) a szelepház csavarjai nem mennek a hf alá? azt hittem ahhoz is köze van. a szepelfedél az persze hogy cserés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 ja, és ott nincs is külön tömítés, csak pasztázni kell. viszont a szelepfedéltömítés ugye mindenképpen ugrik ;) ugyanmár 1000 Ft alatt van! nekem a gép 4 év alatt a harmadikat eszi meg...érdekes hogy az olajcserék előtt kezd folyni mindig.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 ugyanmár 1000 Ft alatt van! nekem a gép 4 év alatt a harmadikat eszi meg...érdekes hogy az olajcserék előtt kezd folyni mindig.... pasztával megszoktad kenni? olajteknő is folyik hiába cseréled paszta nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 a szelepház csavarjai nem mennek a hf alá? nem, azt külön lehet leszedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 pasztával megszoktad kenni? olajteknő is folyik hiába cseréled paszta nélkül. Mi a neve annak a rózsaszínű pasztának???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 nem, azt külön lehet leszedni. azt tudom, hogy külön le lehet venni. de az csak a Hf be megy bele? nem fogja le a Hf el együtt az egészet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Mi a neve annak a rózsaszínű pasztának???? van fekete is ;) szerintem akár sziliplaszt is megteszi berneres tömítőpaszta stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
foka Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Sziasztok! A napokban cseréltem olajat a gépbe (1.4 - 8v). A 4 l-es motorolajból belement 3 liter és azóta is az olajszint a normál értéket mutat, ezért túlönteni nem akarom. Szerintetek ez normális? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts