opel16v Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 De lehet hogy Mátyás király vére csörgedezik bennem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 De lehet hogy Mátyás király vére csörgedezik bennem :D loooool :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 loooool :lol: Mátyás Gábor? :D Olyan is volt? Lehet, nem volt erősségem a történelem. Se. :lol: És őt hogyan válsztották? A Duna jegén a nyakába dobtak egy Opel kormánykereket? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Futó Gábor Mester apukámnak is 3 neve van :D nazotya akkor már mindnt tudunk erről a témáról. figyelj jobban :lol: itt nem áll eléd senki, láthatod mit irnak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Mátyás Gábor? :D Olyan is volt? Lehet, nem volt erősségem a történelem. Se. ;) És őt hogyan válsztották? A Duna jegén a nyakába dobtak egy Opel kormánykereket? :lol: Van az a mondás, hogy mindenkinek köszönj a zuccán, ki tudja ki az apád... :lol: Szal ennyiből lehetek akár királyi leszármazott is... főleg hogy annak is érzem magam :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 gyahh azért az életérzése megvan :D Futó Gábor Mester Arc :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Van az a mondás, hogy mindenkinek köszönj a zuccán, ki tudja ki az apád... :D Szal ennyiből lehetek akár királyi leszármazott is... főleg hogy annak is érzem magam :lol: :lol: :lol: Méglooooollabb. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 gyahh azért az életérzése megvan :lol: Futó Gábor Mester Arc :lol: Ha látnád élőben... főleg amikor dartsozik :lol: szerk.: hopsz, ez az olajos topik, akkor off OFF :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Ez biza OFF, uff... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 láttam :D miskolc rally 2007 asszem voltak asszem őőő 5-6 an hát persze hogy ő dumált mindig, mászkált jobbra ballra... nem "mertem" inkább odamenni köszönni se. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 láttam :lol: miskolc rally 2007 asszem voltak asszem őőő 5-6 an hát persze hogy ő dumált mindig, mászkált jobbra ballra... nem "mertem" inkább odamenni köszönni se. Én azért odamentem volna, hátbacsapkodom, szevasz B+ hát te vagy az?! :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Én azért odamentem volna, hátbacsapkodom, szevasz B+ hát te vagy az?! :D :lol: :lol: egyszer egy kollégának így köszöntem, de nem csapkodtam meg, rendesen nekemesett hogy mi az hogy b+ :lol: ismeretlennek méginkább jólett volna, bár majdnem mondtam neki hogy b+ mármint Gabinak, mert két szakasz közt majdnem nekemjött, mert ugyebár akkor is nagyba magyarázott vmit hátrafelé, és nekem akart jönni Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 egyszer egy kollégának így köszöntem, de nem csapkodtam meg, rendesen nekemesett hogy mi az hogy b+ :D ismeretlennek méginkább jólett volna, bár majdnem mondtam neki hogy b+ mármint Gabinak, mert két szakasz közt majdnem nekemjött, mert ugyebár akkor is nagyba magyarázott vmit hátrafelé, és nekem akart jönni Jó persze én sem igy megyek oda senkihez sem, csak poén volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Azért fogjátok már vissza magatok egy kicsit. Miért nem lehet ezt az egyébben elintézni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 na ezt vagy elhiszem vagy nem... am velem egykorúakkal, na meg akikkel msnezek sokat, vagy mondjuk veled :D :lol: :lol: megcsinálnám, hogy kapásból beszólnék :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 tényleg ne mán :S ez nem az Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Február14, 2009 Megoszt Elküldve Február14, 2009 Nem tudom hogy miért egy jobb 5W 40es olajat akarok a gépembe rakni. Az a kérdés 170.000 nél nem ártok e vele nagyon, mert ugye ez hígabb mint az eddigiek, jön a nyár- és akkor nehezebben épül fel a nyomás. Ha elszúrom akkor önthetek-e 10W 40est (azonos teljesítményszintűt) hozzá, illetve pótlásnak. A szelepfedelemmel kapcsolatban az a jó hír hogy most nem ereszt át- csupán a rotornál látszik egy csöpp folyás. Apropos, melyik fajta a tömítés a jobb bele? A mostani is 500 Ft volt, mint az előző, csak azt kb 10.000 km után szétáztatta az olaj, a hengerfejig úszott az egész a fürdőben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február14, 2009 Megoszt Elküldve Február14, 2009 Nem tudom hogy miért egy jobb 5W 40es olajat akarok a gépembe rakni. Az a kérdés 170.000 nél nem ártok e vele nagyon, mert ugye ez hígabb mint az eddigiek, jön a nyár- és akkor nehezebben épül fel a nyomás. Ha elszúrom akkor önthetek-e 10W 40est (azonos teljesítményszintűt) hozzá, illetve pótlásnak. A szelepfedelemmel kapcsolatban az a jó hír hogy most nem ereszt át- csupán a rotornál látszik egy csöpp folyás. Apropos, melyik fajta a tömítés a jobb bele? A mostani is 500 Ft volt, mint az előző. Nem tudom, szerintem a 10W40 bevált szinte mindenkinek, én nem is tennék bele mást, és akkor nem is kell aggódni, lehet-e saját magával keverni. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február14, 2009 Megoszt Elküldve Február14, 2009 Nem tudom, szerintem a 10W40 bevált szinte mindenkinek, én nem is tennék bele mást, és akkor nem is kell aggódni, lehet-e saját magával keverni. :blush: így így gyárilag is 10essel jön ki, 170 ezernél szerinted az illesztések hézagai csökkennek? 10est bele az 5 ös G nek kell illetve ha gyárilag is 5 ös van előírva akkor eddig is 5ös kellett volna bele Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Most nem azééééé... Csak elmesélem.. Szombaton már megen olajat kellett cserélnem. Október elején volt legutóbb.. A sokszori Q8 után, most Metabond került bele. Hát mit mondjak.. Ahhoz képest, amikor új Q8 került bele, most piszok nagy a különbség. A motor sokkal jobban elcsendesedett, kiegyenlítettebben jár. Megéri! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Most nem azééééé... Csak elmesélem.. Szombaton már megen olajat kellett cserélnem. Október elején volt legutóbb.. A sokszori Q8 után, most Metabond került bele. Hát mit mondjak.. Ahhoz képest, amikor új Q8 került bele, most piszok nagy a különbség. A motor sokkal jobban elcsendesedett, kiegyenlítettebben jár. Megéri! Miért cseréltél? Október óta letekerted a mennyit is? 10000km-ert? Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Miért cseréltél? Október óta letekerted a mennyit is? 10000km-ert? Nem, csak 8500-at tekertem. Dízilben 7500-ént kell cserélni :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Nem, csak 8500-at tekertem. Dízilben 7500-ént kell cserélni :lol: Kösz ezt is felírom, van egy .:Miért ne vegyek dieselt?-című füzetecském. :blush: Jó hogy mondod, nekem is meg kell néznem hol tartok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Kösz ezt is felírom, van egy .:Miért ne vegyek dieselt?-című füzetecském. :blush: Azt is írd fel,hogy olcsóbb az olaj hozzá! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Kösz ezt is felírom, van egy .:Miért ne vegyek dieselt?-című füzetecském. :blush: Jó hogy mondod, nekem is meg kell néznem hol tartok. :lol: én is cserélek 8ezrenként, pedig nem dízelem van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts