Novy Elküldve Január16, 2009 Megoszt Elküldve Január16, 2009 60 paciból nem fog kidőlni csak fél B) minnél erősebb az autó, annál érezhetőbb egy "tuning" ha kihasználod a maximumot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január16, 2009 Megoszt Elküldve Január16, 2009 60 paciból nem fog kidőlni csak fél B) minnél erősebb az autó, annál érezhetőbb egy "tuning" ha kihasználod a maximumot. Jó, de most nem a tuningról volt szó, hanem az oktánszám kodóló megfordításából adódó teljsítmény csökkenésről. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január16, 2009 Megoszt Elküldve Január16, 2009 egyfajta tuning lenne, ha átírnák a motorvezérlőt B) mert akkor érezné is, de arra próbálok rávilágítani neked, hogy minden tuning %os an növeli a moci teljesítményét, vagy ha nem jol sikerül akkor %an sökkenti azt tehát egy 2000ccmeset jobban növel illtve csökkent mint egy 1400ccmest egy beavatkozás. nekem nincs és nem is vágom, de amit olvastam pl chiptuningról is táblázatos értékek is mutatják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Január16, 2009 Megoszt Elküldve Január16, 2009 Az a vicc hogy ez nem vicc, és így terjednek a hülyeségek... ;) Mire is gondoltál? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január16, 2009 Megoszt Elküldve Január16, 2009 Jó, de most nem a tuningról volt szó, hanem az oktánszám kodóló megfordításából adódó teljsítmény csökkenésről. :blush: Ami visszafele teljesítmény növekedés ;) Tényleg! Ki a fene akar teljesítményt csökkenteni? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január16, 2009 Megoszt Elküldve Január16, 2009 Mire is gondoltál? B) Konkrétan arra, hogy valószínűleg piacképes termék lenne egy oktánszámdugasz egy ráírt 100-as számmal. :blush: Csak félek ilyet leírni egy nyilvános fórumban. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január16, 2009 Megoszt Elküldve Január16, 2009 gyáá holnap mek a bontóba veszek vagy 10et azt nyomtatok rá egy 100ast, azt adom el a récingesek nek B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január16, 2009 Megoszt Elküldve Január16, 2009 Konkrétan arra, hogy valószínűleg piacképes termék lenne egy oktánszámdugasz egy ráírt 100-as számmal. :blush: Csak félek ilyet leírni egy nyilvános fórumban. B) Holnap már árulják a cs-on ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Holnap már árulják a cs-on B) ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Khrrrr.. Izééé.. Hogy tudnék Pécsen egyszerűen Metabond olajhoz hozzájutni ? Tudom, vegyek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Van Pécsen raktár, csak én sem tudom mi az elérhetőségük. Írj a metabond@metabond.hu-ra, szerintem ők megadják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Ok. Köszi.:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Van Pécsen raktár, csak én sem tudom mi az elérhetőségük. Írj a metabond@metabond.hu-ra, szerintem ők megadják. Ez igen! Írtam, pár perc múlva jött is válasz. A röhej, ismerem is a pasit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Sikertörténet :lol: Beírhatod ide is az elérhetőségét, hátha vannak még a környéken érdeklődők :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Pécsi Metabond raktár Várhelyi Gábor Pécs, Megyeri u. 64. Tel: 20/9620-710, 72/211-815 A rendelési idő kb. 1 hét de nekem pont belefér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 A szokásos olajak és adalékok szoktak lenni raktáron is ezeken a helyeken. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 anno én neten keresgéltem, és talán a honalpon is fennvolt a raktárok címe elérhetősége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 most kiszaladtam megnézni az olajszintemet... mielőtt megnéztem volna káromkodtam egy jót, mert van egy jó 20cmes csikarás amocitetőmön, amit fingom sincs ki mikor hogy hol csinált.... rem polirpasztával kijön. jóhír viszont, hogy maxin van a szint, pedig ma 100kmet mentem vele kb, szóval ki kellett párolignia avíznek belőle. így asszem nekem is meglesz most a 0,0075l/100km :D szép fekete már...szóval megérett lassan a cserére, lassan ugyis 10 ezer... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 most kiszaladtam megnézni az olajszintemet... mielőtt megnéztem volna káromkodtam egy jót, mert van egy jó 20cmes csikarás amocitetőmön, amit fingom sincs ki mikor hogy hol csinált.... rem polirpasztával kijön. jóhír viszont, hogy maxin van a szint, pedig ma 100kmet mentem vele kb, szóval ki kellett párolignia avíznek belőle. így asszem nekem is meglesz most a 0,0075l/100km :D szép fekete már...szóval megérett lassan a cserére, lassan ugyis 10 ezer... Én úgy tudom, hogy az olajból nem elpárolog a víz, hanem pont felveszi, és hígul tőle. Végülis én is onnan nyerem a bödönbe a trutyi egy részét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 de ha hosszú távon jársz vele akkor kimegy belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
viktorDDD Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 igy van fell veszi sot még egy picit az uzemanyagbol is ami át szivárog a gyuruk korul, de ez minimális, de ez a sok rovid hidegmotoros szaladgálásra igaz, hosszu uton a víz nagy része ki megy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 akkor csak jól írták a többiek is... :D Zotya te nem figyelsz?? erről van szó, hogy hosszútávokat kell menni és akkor nem lesz vízes az olajad... nem marad benne annyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 akkor elmondom az igazságot: 1. az olaj a sok hidegindítás és rövid út alatt felvesz csomó vizet és benzint, amit nem tud magából kiforralni 2. egy-egy hosszabb úton, mikor jól átmelegszik az olaj, kipárologtatja magából a vizet és a benyát, de a kartergázon keresztül... tehát az kerül a bödönbe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 akkor elmondom az igazságot: 1. az olaj a sok hidegindítás és rövid út alatt felvesz csomó vizet és benzint, amit nem tud magából kiforralni 2. egy-egy hosszabb úton, mikor jól átmelegszik az olaj, kipárologtatja magából a vizet és a benyát, de a kartergázon keresztül... tehát az kerül a bödönbe :D Igazságot tett!!! Mátyás Mester! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Igazságot tett!!! Mátyás Mester! :lol: Igaz, hogy Gábor. De ez téged ne zavarjon. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts