brezsó Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Tudom hogy már nagyon sokszor és alaposan kibeszélt téma de érdeklődnék, hogy Astra F 1.4i (x14NZ) 1997 évjárathoz milyen típusú olajat érdemes vennem ami jó ebben a nagy hidegben és a nyáron is jó a verdába! Köszi a segítséget Nekem Valvoline 10W40-es van benne. (a pontos nevét nem tudom) A felső határig sikerült öntenem és ilyen időkben sem okoz gondot az inditásnál(nem dermed meg annyira) Mindenesetre félszintetikus legyen, szerintem. A szintetikusat feleslegesnek tartom. De vanak itt hozzáértők is, majd ők mondanak értékesebb infot is. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
RCsaba Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Én eddig Castrol Magnatec 10W-40-est (6-7000Ft/4l) használtam a kis kehes 1.4NZ-ben. Most pedig, bár a fórumozók feleslegesnek tartják, Castrol Edge 10W-60-as olajat vettem. Egy-két helyen akár 10.000Ft alatt is hozzá lehet jutni 4l-hez! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 nem ismerem azokat, de nem sok már az a 10 ezer körüli ár? Link to comment Megosztás: More sharing options...
RCsaba Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Igazad van, egy 6-7000Ft körüli ár bőven elég ebbe az olajcserébe. Persze vki ezen felül még adalékot is tesz hozzá a 6-7ezer Ft-os olajhoz. Na én ennek nem látom értelmét. Én a kettőt együtt letudtam az Edge-dzsel, de sztem a Magnatec is tökéletes! A többi már csak szőrszálhasogatás, vagy szélfésülés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Igazad van, egy 6-7000Ft körüli ár bőven elég ebbe az olajcserébe. Persze vki ezen felül még adalékot is tesz hozzá a 6-7ezer Ft-os olajhoz. Na én ennek nem látom értelmét. Én a kettőt együtt letudtam az Edge-dzsel, de sztem a Magnatec is tökéletes! A többi már csak szőrszálhasogatás, vagy szélfésülés. én pl aza fajta vagyok, aki megveszi a m..bond olaját, és a hozzá való adalékot, és ugy rakoma gépbe... ne vitázzunk, mert nincs összehasonlítási alapunk. egy teszt jó lenne catsrol Vs m..bond B) kb 13 ezerből van meg nekem az olajcsere. 5l olaj + adalék, Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Azért a Likvi Molli sem rossz... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Azért a Likvi Molli sem rossz... B) http://www.autodeclics.com/blog_sexy/uploa...irls-2008_3.jpg Próbáltad már? És ha igen, akkor milyen a kenése? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Próbáltad már? És ha igen, akkor milyen a kenése? B) Stefán mindig is beteges volt,de hogy ennyire összekeverje a síkosítót az olajos flakonnal... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Próbáltad már? És ha igen, akkor milyen a kenése? B) Olyan jó tutajos :blush: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Hm, ez a Moly nekem is tetszik! :blush: ;) Jó lenne egy ilyen a kocsimba! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 áhh dehogy lenne jó csak ezthallgatnád hudefázom vedd már fel a fűtést ja a hajam begöndörödik a hidegtől jujujujujujjjj Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 áhh dehogy lenne jó csak ezthallgatnád hudefázom vedd már fel a fűtést ja a hajam begöndörödik a hidegtől jujujujujujjjj B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Olyan jó tutajos :blush: B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 áhh dehogy lenne jó csak ezthallgatnád hudefázom vedd már fel a fűtést ja a hajam begöndörödik a hidegtől jujujujujujjjj Ááá, rácuppanna a központi agyra és akkor nem pofázna :D B) http://www.origo.hu/i/0702/20070219matulabac.jpg ;) Fa-szállító :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 nyáron meg jaj de melegem van nedves a nunim, de nem attól... ismerős mindegyik Moly ilyen B) ha meg még az arca is helyes nah akkor.... sel alat szóba se állnak ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Hm, ez a Moly nekem is tetszik! :D :blush: Jó lenne egy ilyen a kocsimba! ;) De milyen neki a hasa?... nem látom jól, koszos, vagy tetkója van? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 De milyen neki a hasa?... nem látom jól, koszos, vagy tetkója van? B) Lehet hogy ráfröccsent valami? :) ...valami olaj? ;) Egyébként tetkó. húúú, de off.. :blush: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 De milyen neki a hasa?... nem látom jól, koszos, vagy tetkója van? B) Te csak ne nézegessed a hasát, mert megmondalak az asszonynak :blush: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 megy a névtelen levél ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 http://www.origo.hu/i/0702/20070219matulabac.jpg ;) Te Johnny, Ő a Matula bácsi. A Tutajos a kiscsávó a filmben B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 Te Johnny, Ő a Matula bácsi. A Tutajos a kiscsávó a filmben B) Mindegy, családon bellül van. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 Te Johnny, Ő a Matula bácsi. A Tutajos a kiscsávó a filmben B) Nem találtam neten Tutajosról képet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 Mindegy, családon bellül van. ;) Nem éppenséggel. Tutajos szülei - Ákos és Terka - István bátyával vannak rokonságban, István bátya és Terka testvérek, míg Matula bácsi csak a csősz a berekben, vérrokonság nem állapítható meg. Ellenben Katica, Bütyök nője ( Bütyök Tutajos legjobb barátja ), Matula-vér, az anyja Matula lány. Teccikérteni? :blush: Off vége B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 Nem éppenséggel. Tutajos szülei - Ákos és Terka - István bátyával vannak rokonságban, István bátya és Terka testvérek, míg Matula bácsi csak a csősz a berekben, vérrokonság nem állapítható meg. Ellenben Katica, Bütyök nője ( Bütyök Tutajos legjobb barátja ), Matula-vér, az anyja Matula lány. Teccikérteni? :lol: Off vége B) Na menj a picsába! ;) :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 Nem találtam neten Tutajosról képet! Tessék! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts