Novy Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 má megértettem, csak ez egy 2000 es gép nekem meg egy 1400asom van ,valamivel másabb a vákumrésze is de ennek a szűrőnek anyi a lényege, hogy a trutyis levegőt megszűri, és tiszta levegőt áramoltat vissza a pillangó szelep elé is illetve mögé is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Nem akarom az olajostopikot offolgatni a kartergázszűrő dologgal, de pár napja én is "virtuálisan" ezzel foglalkoztam, mivel cserére szorult a gyári kartergáz gumicső. Ahogy utánanéztem a neten, akkor találkoztam ezekkel a maszek szűrőkkel, amik gondolkodóba ejtettek, de végül nem vágtam bele. Amúgy a befőttes üveg helyett van kulturáltabb -igaz kicsit drágább- megoldás, ami eredetileg kerti szivattyú vízszűrője. Mérettől függően kb. 5-6 eFt-től beszerezhető. Ha megtalálom az oldalt, majd belinkelem. Addig is egy kis ízelítő: http://belsoseg.blog.hu/2008/07/19/ujabb_csodaszer_a_bodon "Persze, a régi Swift 50% hurutos vizelettel is eljár..." :D ;) Azt az oldalt én is láttam, 4500 + posta volt asszem. De annak csak egy sima szűrője volt, rezet kellett volna még bele tenni, Epk pedig a tapasztalatokból látva legalább ilyen hatákony szűrőt épített egy ezresből :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 vagy csak körülnézett a sufniban :D Epk megoldásában nekem is csak a befőztes üveg nem tetszik... de ha van vinek kompresszorból megmaradt viztelenítő pl ;) csak nemtudom elegendő e az áramlási sebessége, hogy lecsapódjon a koszos lé a fémdörzsi eléggé átengedné ezt a levest...a szivacsviszont nem fojtja le az áramlást?érdekes dolgok ujra;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 a fémdörzsi eléggé átengedné ezt a levest...a szivacsviszont nem fojtja le az áramlást?érdekes dolgok ujra;) Az öreg enduró motoros azér még tuggya a fejét használni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 meséld el a titkot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 meséld el a titkot :D Egyszerű mint a szög. Az endúro motorokon mosható, szivacs légszűrőt alkalmaznak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 szóval akkor rakok bele egy mosogatószivacsot és jo lesz az is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 szóval akkor rakok bele egy mosogatószivacsot és jo lesz az is? Ha fém szivacsra gondolsz akkor azt mondom, hogy annak a lukmérete jóval nagyobb mint a műszivacsé, tehát szerintem kevésbé hatásos lehet. Ki kell próbálni, de szerintem a mosdószivacs jobb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 az amiről most te beszélsz az a dörzsi, aza fém de van sima műszivacs is, annak eléggé sűrű a szerkezete. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 az amiről most te beszélsz az a dörzsi, aza fém de van sima műszivacs is, annak eléggé sűrű a szerkezete. Műszivacs az enyém is, erre mondtam, hogy mosdószivacs. Lehet kapni vastag autómosó "szivacsot", szerintem az a legjobb. (Nem természetes szivacsra gondolok!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 mondom mosogatószivacs :D a mosószivacs az lukacsosabb, mint a mosogató ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Nem kellene egy új topic ennek? (mindig akkor merül ez fel ez, amikor már jól ki lett tárgyalva egy nem odaillő témában, pl ez, itt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Nem kellene egy új topic ennek? (mindig akkor merül ez fel ez, amikor már jól ki lett tárgyalva egy nem odaillő témában, pl ez, itt) Szerintem itt is elmegy, mint ahogy a motornál is ment már. A trutyi ugyanis az OLAJBÓL JÖN KI! :D Ha ezt szűrjük ki akkor az a motorban dolgozó OLAJ minőségét javítja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 érdekes eza téma tényleg majd ha kicsit jobb idő lesz akkor megsasolom nekem hogy is an ez a csőrendszer, és lehet ráérős időmben összeütök én is egy ilyesféle szűrőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Ok, tőlem maradhat itt is. A Te képeiden mik azok a vezetékek amik csatlakoztatva vannak? Téliesítéssel mi a helyzet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Ok, tőlem maradhat itt is. A Te képeiden mik azok a vezetékek amik csatlakoztatva vannak? Téliesítéssel mi a helyzet? A háttérben a két cella a Water4Gas rendszer 2 HHO cellája. Nem ehez tartozik. Télen a kartergáz szűrőt gyakrabban ürítem majd. Most 3400 km után tettem és 2,5 deci volt benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Melyik a legjobban bevált olaj c20xe-be szerintetek? Olajcsere előtt vagyok és nem tudom mit kéne venni :D Edge 10w60 van most benne de nem ér annyit szerintem mint amibe került, valami olcsóbbat szeretnék! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Melyik a legjobban bevált olaj c20xe-be szerintetek? Olajcsere előtt vagyok és nem tudom mit kéne venni :D Edge 10w60 van most benne de nem ér annyit szerintem mint amibe került, valami olcsóbbat szeretnék! Metabond Speed 10W40 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Metabond Speed 10W40 ;) És tud valaki ilyen óccsóóért? :D 5l kőne Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 És tud valaki ilyen óccsóóért? :D 5l kőne Opel16v a Te embered, csak nem tudom, merre jár mostanában... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Opel16v a Te embered, csak nem tudom, merre jár mostanában... Hát tegnap beszéltem vele a driftes bulin, el is felejtettem megkérdezni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Gabibácsi msnezik, bár nemnaon ir vissza, egyk nap ráköszönem, de nem irt vissza senki, kitudjamost milyen ifjú hölgyémény van nála és ő kapcsolgatja a gépét :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Melyik a legjobban bevált olaj c20xe-be szerintetek? Olajcsere előtt vagyok és nem tudom mit kéne venni :D Edge 10w60 van most benne de nem ér annyit szerintem mint amibe került, valami olcsóbbat szeretnék! Motul 6100 SYNERGIE+ 10W-40 4 l 8e ft ... és full synt olaj vagy liqui_moly SYNTHOIL RACE TECH GT1 SAE 10W-60 1l 3400ft a castrol bol meg neked böven elég az Edge Sport 10W-60 ez most 13e ft 4l az edge a drágább az a TWS utodja amit ne vagyél az valvoline Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Motul 6100 SYNERGIE+ 10W-40 4 l 8e ft ... és full synt olaj vagy liqui_moly SYNTHOIL RACE TECH GT1 SAE 10W-60 1l 3400ft a castrol bol meg neked böven elég az Edge Sport 10W-60 ez most 13e ft 4l az edge a drágább az a TWS utodja amit ne vagyél az valvoline yah és én metabondot sem raknék bele 1800 / literért sok jo nem lehet benne én egyébként ezt hasznalom anti is és voszi is ... http://www.opieoils.co.uk/p-1145-silkolene...ce-engines.aspx Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Ez nem lenne jobb? TITAN CFE MC SAE 10W-40 Vagy ti motorosok vagytok? A magyar honlap azt az olajat motorokhoz ajánlja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts