epk947 Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Sziasztok.. A napokban ki kellett szaladnom Stuttgard mellé , út előtt megcsináltam az olajcserét,felkerültek a téli gumik és irány ki. Másnap itthon 2e km után ránézek az olajszintre és az a felső szintről lement fél alá. Igaz végig 140-160 körül hajtottam szerencsétlent,de akkor is. Mi lehet a gond? Eddig nem tapasztaltam olajfogyasztást, igaz nem is hajtottam ennyire. Olaj Q8 10w40 autó x16szr 200e km. Lehet valami baj ha áttérek egy félszintetikus 15w50 olajra/motul/? Ne aggódj a jelenség miatt, ez tipikus. Végülis ez kb 0,25 lit/ 1000 km 5000 körüli fordulatnál egy sokat futott motornál. ;) Aztán az is kérdés, hogy mennyire volt az olaj feltöltve a csere után, meg az, hogy jártál-e előtte ezzel az olajjal rövid távokat. Akkor ugyanis sok kondenzvíz is tudja növelni az olajszintet, ami a hosszú úton kipárolog az olajból. Bár ha pont előtte cseréltél akkor ez nem áll fenn. A szintetikus olajat nem ajánlanám. Az öcsém épp most jött rá, hogy mekkora baromságot csinált amikor a 7 éves totojájába (mert jót akart) félszintetikus helyett szintetikust tett. Az olajfogyasztása egyből jócskán megugrott, és 7000 km alatt megevett 1 litert. Én Metabond félszintetikust használok + Metabond C adalékot és nekem bevált. Olajfogyasztás < 1 liter / 10000km. :D Óra szerint ~ 225000 km. Motulról nincs információm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szokecigany Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Ne aggódj a jelenség miatt, ez tipikus. Végülis ez kb 0,25 lit/ 1000 km 5000 körüli fordulatnál egy sokat futott motornál. ;) Aztán az is kérdés, hogy mennyire volt az olaj feltöltve a csere után, meg az, hogy jártál-e előtte ezzel az olajjal rövid távokat. Akkor ugyanis sok kondenzvíz is tudja növelni az olajszintet, ami a hosszú úton kipárolog az olajból. Bár ha pont előtte cseréltél akkor ez nem áll fenn. A szintetikus olajat nem ajánlanám. Az öcsém épp most jött rá, hogy mekkora baromságot csinált amikor a 7 éves totojájába (mert jót akart) félszintetikus helyett szintetikust tett. Az olajfogyasztása egyből jócskán megugrott, és 7000 km alatt megevett 1 litert. Én Metabond félszintetikust használok + Metabond C adalékot és nekem bevált. Olajfogyasztás < 1 liter / 10000km. :D Óra szerint ~ 225000 km. Motulról nincs információm. Közvetlen az út előtt cseréltem olajat, egy métert nem mentem vele. Motul olajokkal csak pozitív tapasztalataim vannak, motoromban évek óta azt használom. Egyébként a fent említett Motul 15w50 4100 power olajra gondoltam ami részszintetikus. Esetleg megpróbálok egy másik 10w40-es olajat.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 eza gari téma érdeks volt... de kinek áll napokig a gariban az autó? még nekem se áll többet 3 napnál, szóval ideje nincs elpárologni a jégnek... és még olyan garázst nem láttam, kivéve a ponyva... hogy ne szellőzne. enyém tuti szellőzik, csak még a fűtés lenne az iazi, de ilyen szellőzés mellett :P olajfogyira meg annyit, hogy ha megnézed a gyári megengedett fogyasztást... akkor igencsak csodálkozni fogsz, mint ahogy én is rácsodálkoztam.. egyébként olajteknő tömítés csere után csodálkoztam még nagyot, hogy 4 ezer km után ugyan ott van a szint mint mikor lecseréltem, előző cserénél ilyenkor igencsak jó félliter utána kellett tölteni már. 15ezerre meg kivillant az olajnyomás lámpa, mert a nívót se érte már el :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Az olajról csak annyit, hogy amikor restauáltuk a mocit a vezszijszakadás után ismételten cseréltünk olajat, mert ugye amit kapirgáltunk a mociról abból jócskán potyogott bele. Naszoval leengedtük az olajat, félreraktam flakonba a pincébe. Most pakolásztam és a kezembekerült, elég érdekes üledék volt az alján néztem is nagyot, mert ezzel az olajjal csak kb. 5000km-ert mentem. Olyan víz-ződ trutyi, meg csiganyál keverék. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 5 ezer z már féltáv, és felbontás után már nem áll el 5 évig,szóval lehet hogy bomlik már :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Vagy a szelepek könnye csorgott bele kínjukban, mikor elhajlítgattad őket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 (edited) 5 ezer z már féltáv, és felbontás után már nem áll el 5 évig,szóval lehet hogy bomlik már :D Felbontás után? Egypár hónapja volt felbontva, a szelepek könnye nem hiszem, esetleg az enyém, amikor Hening mester felvázolta a várható anyagi következményeket. :D :P Na megnéztem, egészen pontosan 2 hónapot és 2400Km-t volt használva az a taknyos olaj. GM ;) Módosítva Október25, 2008 : zotya975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 eza gari téma érdeks volt... de kinek áll napokig a gariban az autó? Mondjuk nekem, esetenként akár 2.5-3 hetet is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Esetleg megpróbálok egy másik 10w40-es olajat.. Szerintem nem rossz olaj a Q8 10W-40. Igaz annyira olcsó, hogy az ember nem sok jót várna tőle, őszintén szólva én sem tértem volna át Valvoline Durablend-ről, ha vagy 3 ismerősöm nem ajánlotta volna. Nekem 7 ezer km van az olajban és kijelenthetem, hogy kevesebb olaj fogy, pontosabban nem eszi jobban, mint Durablend-ből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Közvetlen az út előtt cseréltem olajat, egy métert nem mentem vele. Motul olajokkal csak pozitív tapasztalataim vannak, motoromban évek óta azt használom. Egyébként a fent említett Motul 15w50 4100 power olajra gondoltam ami részszintetikus. Esetleg megpróbálok egy másik 10w40-es olajat.. Egy kereskedő barátom nekem is nagyon ajánlotta a Motul-t az 500-as enduró Hondámhoz. Lehet, hogy jövőre kipróbálom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Az olajról csak annyit, hogy amikor restauáltuk a mocit a vezszijszakadás után ismételten cseréltünk olajat, mert ugye amit kapirgáltunk a mociról abból jócskán potyogott bele. Naszoval leengedtük az olajat, félreraktam flakonba a pincébe. Most pakolásztam és a kezembekerült, elég érdekes üledék volt az alján néztem is nagyot, mert ezzel az olajjal csak kb. 5000km-ert mentem. Olyan víz-ződ trutyi, meg csiganyál keverék. :D No akkor ezt nézd meg, mit szedtem ki a kartergáz szűrőmből ma, 3400 km megtétele után: http://kepfeltoltes.hu/081025/RIMG0545.1_w...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/081025/RIMG0546.1_w...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/081025/RIMG0547.1_w...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/081025/RIMG0548.1_w...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/081025/RIMG0549.1_w...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/081025/RIMG0550.1_w...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/081025/RIMG0551.1_w...ltoltes.hu_.jpg Ez is az olajból jött ki, csak nem tudott visszacirkulálni a motorba. Amint látható a képeken is, tisztítás után betettem még egy réteg szivacsot a gőzök, gázok szűrésére. Majd meglátom, hogy mennyire fog javulni a leválasztási hatásfok. ;) Minden esetre, hideg motornál indulás után legalább nem csöpög a kipufogóm végéből a víz!!! És ez nagyon fontos rohadáselhárító action! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 ez meg hogymiféle leven működik? eléggé hasznos ugylátszik. az addig oké hogy van benne befőztes üveg szivacs, cső szűrő, de érdelene az elve is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 ez meg hogymiféle leven működik? eléggé hasznos ugylátszik. az addig oké hogy van benne befőztes üveg szivacs, cső szűrő, de érdelene az elve is. A "Motor" topicban keress utána kartergázszűrő témában. (alul beírod a keresőbe és katt)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 kössz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 No akkor ezt nézd meg, mit szedtem ki a kartergáz szűrőmből ma, 3400 km megtétele után: Minden esetre, hideg motornál indulás után legalább nem csöpög a kipufogóm végéből a víz!!! És ez nagyon fontos rohadáselhárító action! ;) Nekem is elkészült már a szűrőm, tegnap akartam beszerelni, csak ugye jött a generátorügy... Én vettem egy 1.3 cseppkadett hűtőkiegyenlítő tartályt, abba építettem be. Azért döntöttem emellett, mert igen ellenálló, s van felfogató füle is. Alul van gyárilag egy cső a leeresztéshez, felül is egy vékonyabb, amire a kisebb átmérőjű csüvet direktbe rá tudom kötni. A gond csak az, hogy nem tudom bezsúfolni oda, ahol a tiéd van, ezért a tűzfalra kell raknom, azt hiszem.. A szűrő megvan, alul is ketyeg benne két fémdörzsi, viszont nekem nincs szivacs :D Sokat számít az? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 utánaolvasgattam, de a sok adat köztelvesztem valaki pár képet dobhata fel arrol, hova van kötve stb...szűrőnek én is dörzsit gondoltam Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Nekem is elkészült már a szűrőm, tegnap akartam beszerelni, csak ugye jött a generátorügy... Én vettem egy 1.3 cseppkadett hűtőkiegyenlítő tartályt, abba építettem be. Azért döntöttem emellett, mert igen ellenálló, s van felfogató füle is. Alul van gyárilag egy cső a leeresztéshez, felül is egy vékonyabb, amire a kisebb átmérőjű csüvet direktbe rá tudom kötni. A gond csak az, hogy nem tudom bezsúfolni oda, ahol a tiéd van, ezért a tűzfalra kell raknom, azt hiszem.. A szűrő megvan, alul is ketyeg benne két fémdörzsi, viszont nekem nincs szivacs :D Sokat számít az? Szerintem igen. Ha végignézed a képeimet, amiket korábban csatoltam be (motor topic) akkor láthatod, hogy csavarokkal indultam és 1 réteg szivaccsal. Majd csavarok ki, 2 réteg szivacs jött. Most meg 3 réteg szivacs van csak benne a szűrőházon kívül, bár ez a szűrőház nem szűr semmit, inkább csak a szivacsot tartja. Legközelebb egyetlen vastag szivacsot fogok bele szerkeszteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 utánaolvasgattam, de a sok adat köztelvesztem valaki pár képet dobhata fel arrol, hova van kötve stb...szűrőnek én is dörzsit gondoltam http://kepfeltoltes.hu/view/080902/RIMG024...ltoltes.hu_.jpg Csak a jobb oldali üveg csöveit nézd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Nem akarom az olajostopikot offolgatni a kartergázszűrő dologgal, de pár napja én is "virtuálisan" ezzel foglalkoztam, mivel cserére szorult a gyári kartergáz gumicső. Ahogy utánanéztem a neten, akkor találkoztam ezekkel a maszek szűrőkkel, amik gondolkodóba ejtettek, de végül nem vágtam bele. Amúgy a befőttes üveg helyett van kulturáltabb -igaz kicsit drágább- megoldás, ami eredetileg kerti szivattyú vízszűrője. Mérettől függően kb. 5-6 eFt-től beszerezhető. Ha megtalálom az oldalt, majd belinkelem. Addig is egy kis ízelítő: http://belsoseg.blog.hu/2008/07/19/ujabb_csodaszer_a_bodon Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 tehát ha jol láttam a rengeteg cső között: légszűrő ház és a lentről jövő kartergáz közzé kell tenni az a cső ami lemegy az üveg aljára, az a kartergázé, a másik meg a légszűrőházhoz megy ugyi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Nem akarom az olajostopikot offolgatni a kartergázszűrő dologgal, de pár napja én is "virtuálisan" ezzel foglalkoztam, mivel cserére szorult a gyári kartergáz gumicső. Ahogy utánanéztem a neten, akkor találkoztam ezekkel a maszek szűrőkkel, amik gondolkodóba ejtettek, de végül nem vágtam bele. Amúgy a befőttes üveg helyett van kulturáltabb -igaz kicsit drágább- megoldás, ami eredetileg kerti szivattyú vízszűrője. Mérettől függően kb. 5-6 eFt-től beszerezhető. Ha megtalálom az oldalt, majd belinkelem. Addig is egy kis ízelítő: http://belsoseg.blog.hu/2008/07/19/ujabb_csodaszer_a_bodon Tudjuk, tudjuk. Volt róla szó sokszor itt is. Szerintem az enyém a kultúráltabb, mert olyan csőkivezetési irányt alakítok ki amilyen az adott helyhez leginkább illik. Az áráról nem is beszélve. Aztán a térfogata sem elvetendő. A két hete volt műszaki vizsgán is nézegették 5 percig, (NKH-nál) aztán miután elkérdezték, hogy mi az, és hogyan működik, valamint látták a trutyit is az üvegben, szóval nem kötöttek bele. Pedig ha gagyi lett volna, biztos kivágtak volna vele! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 No akkor ezt nézd meg, mit szedtem ki a kartergáz szűrőmből ma, 3400 km megtétele után: Ez is az olajból jött ki, csak nem tudott visszacirkulálni a motorba. Amint látható a képeken is, tisztítás után betettem még egy réteg szivacsot a gőzök, gázok szűrésére. Majd meglátom, hogy mennyire fog javulni a leválasztási hatásfok. :P Minden esetre, hideg motornál indulás után legalább nem csöpög a kipufogóm végéből a víz!!! És ez nagyon fontos rohadáselhárító action! :D Böeee...éppen ettem! :D Na hát nekem is hasonló trutyi volt a leeresztett olajban. Ebből is látszik hogy nem hülyeség a kertergáz-szűrő. Jövőre nekem is lesz. Egyszer elkezdtem már, de pont olyan vízszűrőházat lop..., ;) hoztam el a melóhelyről amihez nem lehet kapni csatlakozó csövet. 3/8 kicsi, 1/2 meg nagy. Nem is kínlódok vele vhol láttam egy címet a neten kompletten megküldik postán 5-6 ezer körüli összegért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 tehát ha jol láttam a rengeteg cső között: légszűrő ház és a lentről jövő kartergáz közzé kell tenni az a cső ami lemegy az üveg aljára, az a kartergázé, a másik meg a légszűrőházhoz megy ugyi? :D Majnem bingó, de mégsem! ;) Eredetileg a szelepdekniből két gumicső megy a szívótorokhoz. A vastagabb a pillangószelep elé, a vékonyabb a pillangószelep mögé csatlakozik. A vékonyabb gumicsövet lehúztam a szívógyűjtőről (nem a légszűrőbe megy!) és ledugóztam. A vastagabbat is lehúztam a szívógyűjtőről és elvezettem a kartergázszűrőbe. A kartergázszűrőből kijövő vastag csövet elágaztattam (T idom) és egy vékonyabb vezetéken a pillangószelep utáni csatlakozáshoz vezettem, a vastag vezetéket pedig az eredetileg is vastag gumicső helyére kötöttem a szívógyűjtőn a pillangószelep elé. És lám, lám.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 hát ezt azért át kellett olvasni vagy kéccer, de értem már. de hogy az 1.4esemen hogy van :D na ezt meg kell lesni holnap ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 hát ezt azért át kellett olvasni vagy kéccer, de értem már. de hogy az 1.4esemen hogy van ;) na ezt meg kell lesni holnap :P Próbáld úgy olvasni, hogy közben nézed a motorházat. Úgy egyszerre megérted! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts