J0hnny Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Azt nem mondták, hogy miért van benne 15W-s olaj? Én sejtem,de ne legyen igazam. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Én sejtem,de ne legyen igazam. :D Azért tettem fel én is a kérdést, mert sejtettem, hogy miért. B) De az ilyen manyus megb....hatná a szülőjét. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Azért tettem fel én is a kérdést, mert sejtettem, hogy miért. B) De az ilyen manyus megb....hatná a szülőjét. B) Én raknék bele valami jobb 10w40-et gyorsan és megnézném csipi-e. Azért a C20NE elég jó moci,csak jó lesz az még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Én raknék bele valami jobb 10w40-et gyorsan és megnézném csipi-e. Azért a C20NE elég jó moci,csak jó lesz az még. Jah, talán még nem késő. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csontvaz Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Nem tudta hogy milyet tegyek bele, mert azt mondta hogy nem tudja hogy volt e hajta vagy sem. Kopott esetleg vagy sem, a hangja alapjan azt mondta hogy nincs semmi baja. De azert biztonsag kedveert 15w40-et tegyek bele. Ha rossz olaj lett valasztva milyen következmenyei lehetnek? "csipi" ezt hogy ertsem? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 10w40 kell bele, ha pedig azt eszi, akkor valszeg szarrá van kopva a motor. röviden B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csontvaz Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 10w40 kell bele, ha pedig azt eszi, akkor valszeg szarrá van kopva a motor. röviden B) Kevesbe lenne jo, egy ilyen motor general mi penz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Kevesbe lenne jo, egy ilyen motor general mi penz? eléggé sok... 200-250-be lehet számolni egy teljes generált ennél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 eléggé sok... 200-250-be lehet számolni egy teljes generált ennél. Igen falábú egyén kell,hogy tönkrevágjon egy NE-t. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 eléggé sok... 200-250-be lehet számolni egy teljes generált ennél. 30ért meg kapsz másikat....ami lehet, hogy ugyanolyan sz.ar de előtte meg kell nézni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 ... Ha rossz olaj lett valasztva milyen következmenyei lehetnek? .... Pl kinyomja a szimeringeket, az olaj nem jut el olyan helyekre, ahova a 10W-s igen. Ezáltal nagyobb mértékű a kopás...stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Igen falábú egyén kell,hogy tönkrevágjon egy NE-t. B) Elég ha nem volt jól karbantartva... vagy pl 15-ös olajjal volt használva... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Igen falábú egyén kell,hogy tönkrevágjon egy NE-t. B) És trehány , és nemtörödi és eccerű mint a sárgatányér a honvédségnél! B) :D Lehet ilyen volt: -te milyen olajat tettél az NE-be ??? -Mi az az NE?? És ebbe kell olaj is???? vagy: Maradjámá tesókám, ezt olyan drágán vettem és aszonták 6 évig nem kell cserélni! ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 eccerű mint a sárgatányér a honvédségnél! B) B) :D Te vótá katona? Ki nem nézném belőled! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 B) Te vótá katona? Ki nem nézném belőled! B) Voltam , 97 ben szereltem mivoltunk az uccsó 12 hónapos állomány! sárbogárdon voltam hiradós , 5JA-63 cikloidát kezeltem illetve tartalékos RR állomás "parancsnok"-ként szereltem! örmatyiként még megvannak a vállapjaim is! :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Voltam , 97 ben szereltem mivoltunk az uccsó 12 hónapos állomány! OFF De jó a fiataloknak! Én meg az utolsó 24 hónapos kiscsapatban voltam! (79-80 Bicske) De szerencsére csak örvezetőségig vittem! Azt is leszereléskor! Aztán leszerelés után 6 hónap múlva behívtak, ahova elfelejtettem bevonulni! B) Aki bevonult az mind ruhát kapott! Lapítottam, hogy most mi lessz? Aztán azóta sem bántottak! B) ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Voltam , 97 ben szereltem mivoltunk az uccsó 12 hónapos állomány! sárbogárdon voltam hiradós , 5JA-63 cikloidát kezeltem illetve tartalékos RR állomás "parancsnok"-ként szereltem! örmatyiként még megvannak a vállapjaim is! B) :D ;) Ebből mára már csak a matyi marad meg mi? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Ebből mára már csak a matyi marad meg mi? B) B) :D de csak is olajjal ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Voltam , 97 ben szereltem mivoltunk az uccsó 12 hónapos állomány! sárbogárdon voltam hiradós , 5JA-63 cikloidát kezeltem illetve tartalékos RR állomás "parancsnok"-ként szereltem! örmatyiként még megvannak a vállapjaim is! B) :D ;) Hát igen, a szép kis katona HÓNAPok B) . Persze a katonaingedbe, amin a vállapoknak kell lenniük, abba is csak olajozással tudsz belebújni ugye? 97 óta csak kivállasodtál, ismerve a katonakosztot. félig off vége ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Hát igen, a szép kis katona HÓNAPok B) . Persze a katonaingedbe, amin a vállapoknak kell lenniük, abba is csak olajozással tudsz belebújni ugye? 97 óta csak kivállasodtál, ismerve a katonakosztot. félig off vége ;) Honvédségnél 20 kg híztam! :lol: 65 el vonultam 85 el szereltem , amikor már jutott rá idő akkor kicsit edzettünk is !! B) Amikor megláttuk a könyvtáros csajt hu bazze de csunya ,,, 9 hétig nemvoltam (tunk) itthon a végére már majdnem MS Hungary lett!! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Milyen márkájú olajat ajánlotok 2 literes x20xev motorhoz? 5W-30 vagy 40-es kellene. Most 5W-40 van benne. Azt honnan tudhatom meg, hogy hány liter kell bele pontosan? Hol van ez leírva? Szerintem olyan 4,5 körül kellhet. 4 az tuti kevés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Én metabondot ajánlok, de jó a castrol magnatec és mobil1 is. Ja, és 10W40-et tegyél bele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 A metabond, nem csak 1 adalék? Hány kilométerenként kell cserélni amúgy? 15e? Ja, és gyertyát? 30e? Gyertyából milyet ajánlotok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 A metabond, nem csak 1 adalék? Hány kilométerenként kell cserélni amúgy? 15e? Ja, és gyertyát? 30e? Gyertyából milyet ajánlotok? Nem, az olaj is. Metabondból a speed típus a 10W40-es, 5L 7450ft. 10e km-ként kell olajat és olajszűrőt (és levegőszűrőt is) cserélni. Gyertya 30-60e km, gyertyától és bevállalástól függően. Gyári kétpólusúval jársz legjobban, de figyelj hogy ne kínai legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Olaj adalékot érdemes önteni hozzá? (Metabond gold vagy ilyesmi) 10W kell? 5W miért nem jó? Eddig mindkettőt ajánlották már. Azt mondták, hogy 10W akkor kell ha kopottabb a moci, több a Km benne. Az enyémben még 100e Km van "csak". Nem 160 meg ilyenek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts