RobesPierre Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Ma megejtettük az időszakos szervízt, többek között olaj és szűrők cseréjét. Kenderkócos csavar ki, régi Durablend le, olajszűrő csere, új tömítéssel csavar vissza, Q8 bele. Úgy néz ki az új tömítés jól tömít. Milyen a Q8-as olaj? Szépen jár vele a motor. Hazafelé van egy emelkedő egy nagy kanyarral, ami nekem eddig másodikban túl pörgetős, harmadikban ha nincs meg a tempó, kicsit becsörgős. Most harmadikban kis sebesség mellett is szépen, "olajozottan" kiszalatt. Gondolom ebbe belejátszik az új levegőszűrő is. Ha nem fog nagyon fogyni az olaj, áttérek erre a típusra. További tapasztalatok később. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szokecigany Elküldve Április24, 2008 Megoszt Elküldve Április24, 2008 Ma megejtettük az időszakos szervízt, többek között olaj és szűrők cseréjét. Kenderkócos csavar ki, régi Durablend le, olajszűrő csere, új tömítéssel csavar vissza, Q8 bele. Úgy néz ki az új tömítés jól tömít. Milyen a Q8-as olaj? Szépen jár vele a motor. Hazafelé van egy emelkedő egy nagy kanyarral, ami nekem eddig másodikban túl pörgetős, harmadikban ha nincs meg a tempó, kicsit becsörgős. Most harmadikban kis sebesség mellett is szépen, "olajozottan" kiszalatt. Gondolom ebbe belejátszik az új levegőszűrő is. Ha nem fog nagyon fogyni az olaj, áttérek erre a típusra. További tapasztalatok később. Ismerősi körben már bőven 1 millio km fölötti km-t mentek az autók Q8-al, több autó 0km-es kora óta csak ezzel megy. Nekem személy szerint is csak pozitiv tapasztalatom van az olajjal, 8 szelepes astra, combo, corsa, isuzi combo nem eszi. Én is jóval 200e km felett járok Q8al. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április24, 2008 Megoszt Elküldve Április24, 2008 kóc és cső az direkt folyadékokra kell megduzzad, és jobban tömít. Korrekt megoldás! Javasolni kellene az Opel AG-nekis! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisscsabi Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Korrekt megoldás! Javasolni kellene az Opel AG-nekis! :sowwy: Alátétet se raktok? :lol: Mert vagy a kóc kerül oda, vagy az alátét. Ha kóc is van, és az alátét és a karter közt van, akkor az alátét nem sokat számít, ha meg a csavar feje és az alátét közt van a kóc, akkor a kóc nem számít sokat. Nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Alátétet se raktok? :sowwy: Mert vagy a kóc kerül oda, vagy az alátét. Ha kóc is van, és az alátét és a karter közt van, akkor az alátét nem sokat számít, ha meg a csavar feje és az alátét közt van a kóc, akkor a kóc nem számít sokat. Nem? Csak a félreértések elkerülése végett: én azért tekertem ideglenesen kenderkócot a leeresztő csavarra, mert nem cseréltem réz alátétet és az új olaj betöltése után szivárgott. Lehet -legnagyobb igyekezetem ellenére is- valami szennyeződés kerülhetett oda. Megvettem a tömítést, de leengedni, majd újra betölteni az olajat nem akartam, nehogy valami szennyeződést vigyek be a motorba. Másik megoldás az lett volna, kitekerem a csavart, az ujjamat bedugom a lyukba (hideg motornál persze), kicserélem a tömítést, de a visszatételt találtam aggályosnak. Egyik ismerősöm javasolta, hogy tekerjem ki a csavart ameddig tudom és tekerjek a menetre kócot, majd húzzam meg. Megcsináltam és így ideglenesen a következő olajcseréig tömített. Tehát kóc a csavar menetén (menetirányra figyelni) + a meglévő alátét a csavar feje alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Ismerősi körben már bőven 1 millio km fölötti km-t mentek az autók Q8-al, több autó 0km-es kora óta csak ezzel megy. Nekem személy szerint is csak pozitiv tapasztalatom van az olajjal, 8 szelepes astra, combo, corsa, isuzi combo nem eszi. Én is jóval 200e km felett járok Q8al. A hondába nekem is Q8 volt van pár ismi aki azzl jár ők dícsérték! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 A hondába nekem is Q8 volt van pár ismi aki azzl jár ők dícsérték! :sowwy: Akkor lassan rendelem a következő kannával. Szeretek előre lenni, nem akkor venni, amikor már kell. Lehet még betárazni is érdemes belőle, lehet nem lesz mindíg ilyen olcsó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Akkor lassan rendelem a következő kannával. Szeretek előre lenni, nem akkor venni, amikor már kell. Lehet még betárazni is érdemes belőle, lehet nem lesz mindíg ilyen olcsó. Csak 1 évnél tovább nem jó tárolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Csak 1 évnél tovább nem jó tárolni. Ez nem csak akkor igaz, ha fel van bontva? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 aki olvassa az láthatja, hogy bontatlanul 5 év. a kócolkodós témára: nekem is rossz volt az alátét, és bőven megldható az ujjal befogós verzió, és visszatételkor se fog sok kifolyni. maximum féldeci, ha kicsit ügyes vagy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Na most hogy kicsit intenzívebben kapja az ívet az autó , na már a nivón lejjebb ment picit a szint 4500 km / 2dl szal most vagy megette , vagy most fort ki belőle a cucc :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Olyan motor nincs, ami nem fogyasztja az olajat :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Olyan motor nincs, ami nem fogyasztja az olajat :sowwy: Pedig mindig van,aki ezt állítja! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Olyan motor nincs, ami nem fogyasztja az olajat :lol: Amikor vettem az autót mondta a gazdija hogy 15000 km en olyan 7-9dl között fogyott! Az előző autóm 100km/1.5Liter olajjal érte be :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisscsabi Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Az előző autóm 100km/1.5Liter olajjal érte be :sowwy: :lol: Akkor te mondjuk egy Budapest-Miskolc-Budapest fordulóban egy komplett olajcserét végrehajtottál volna utántöltéssel? :lol: Ez elég rosszul hangzik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Akkor te mondjuk egy Budapest-Miskolc-Budapest fordulóban egy komplett olajcserét végrehajtottál volna utántöltéssel? :lol: Ez elég rosszul hangzik... Hát igen sőőt olajat sem kellet volna cserélni elég volt csak a szűrőt! :lol: :lol: Viccet félretéve , szegény autó több sebből vérzett! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Van valakinek tapasztalata Aral vagy ÖMW olajjal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Van valakinek tapasztalata Aral vagy ÖMW olajjal? Igen. Nem vettem észre semmit (sem én, sem más ismerős) a működése során. És ez a lényeg. Teszi a dolgát mindegyik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Van valakinek tapasztalata Aral vagy ÖMW olajjal? Aral 10W40-es szar olaj, gépekbe használtuk, mert ez volt a gyári előírásban. Aztán kapott annó mindegyik metabondot, új életre keltek :lol: A 40 órás üzemidőt ki lehetett tolni azóta 100 órára, és így is jóval tovább élnek a gépek. Nem mellesleg ugyanannyiba kerül a két olaj :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Van valakinek tapasztalata Aral vagy ÖMW olajjal? Aralt használtam sztem drága ahhoz képest hogy semmivelsem tud többet min egy olcsóbb de ugyanabba a kategóriába sorolható olaj! ÖMW-t nemhasználtam még! METABOND-ról halottam hogy jó és láttam meggyőző tezstet is! Személyszerint Castrolt használok! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kaktusz1981 Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Hello. Nekem az a gaz az otomba hogy eszi az olajat. 1000 km 1-1,5 liter olaj. Tudom hogy ennyi a gyari adat...egy kicsivel kevesebb de ezzel nem nyugtattok meg. Szerintetek mi oldana meg a problemat? 10-40 W olajat hasznalok es 10 ezer kilometerenkent cserelem. Kis motorfelujitas?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Hello. Nekem az a gaz az otomba hogy eszi az olajat. 1000 km 1-1,5 liter olaj. Tudom hogy ennyi a gyari adat...egy kicsivel kevesebb de ezzel nem nyugtattok meg. Szerintetek mi oldana meg a problemat? 10-40 W olajat hasznalok es 10 ezer kilometerenkent cserelem. Kis motorfelujitas?? milyen auto? évjárat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kaktusz1981 Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 motorkod: x16xel 1996. kiadas. szal pont a legszarabb evjarat es ugye az 1.6 16V verzio. Sok rosszat hallotam roluk de nekem sajna ez van es nem akarom eladni hanem megtartani. Generalra nincs penzem... Menjek el egy kompresszio meresre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 motorkod: x16xel 1996. kiadas. szal pont a legszarabb evjarat es ugye az 1.6 16V verzio. Sok rosszat hallotam roluk de nekem sajna ez van es nem akarom eladni hanem megtartani. Generalra nincs penzem... Menjek el egy kompresszio meresre? milyen olajat teszel bele, kb mennyi km van benne (nem amennyivel vetted az x. gazditól óra szerint B) )? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 x16xel 1996 évjáratban nagyon is jó tud lenni. Nekem semmi gondom nem volt vele olajfogyi téren sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts