opel16v Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Na nekem pont ilyen tapasztalatom volt a gm10w40-el :D Meghigult teljesen melegen, és meg is égett (mindezt betöltés utáni fél órán belül). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Na nekem pont ilyen tapasztalatom volt a gm10w40-el :D Meghigult teljesen melegen, és meg is égett (mindezt betöltés utáni fél órán belül). Úgyhalottam GM et még bicikli láncra sem szabad tenni! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Úgyhalottam GM et még bicikli láncra sem szabad tenni! :D :D kannás 10w40-et csakis tüzelni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 bicikli láncot nem is szabadna olajozni szakszerűen ugy kellene, hogy kifőzni grafitos olajban és annak egy évig elégnek kellene lennie. taapd rá a kosz meg minden ha be van olajozva... ettől függetlenül én is kenem néha ha naon nyikororog szegény :D de akkor is Wd40 el :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 bicikli láncot nem is szabadna olajozni szakszerűen ugy kellene, hogy kifőzni grafitos olajban és annak egy évig elégnek kellene lennie. taapd rá a kosz meg minden ha be van olajozva... ettől függetlenül én is kenem néha ha naon nyikororog szegény :D de akkor is Wd40 el :lol: Nekem bordászzíjjas biriglim van :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 gyó de :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 http://5mp.eu/web.php?a=novy&o=STQLb3ewzO én ennyiért tudom adni jah kicsit huzzátok lefelé, mert valamiért nem sikerült megoldani még ezta problémát :S és a lap alján lesz az árlista Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 http://5mp.eu/web.php?a=novy&o=STQLb3ewzO én ennyiért tudom adni jah kicsit huzzátok lefelé, mert valamiért nem sikerült megoldani még ezta problémát :S és a lap alján lesz az árlista Énvagyok Bond METABOND :D :D :D Az árak hízelgőek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 valamivel olcsobbak, mint a sima kiser ár. nem sokkal igaz de ocsobb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ekotek Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Sziasztok! Lenne egy kérdésem: a most mértek alapján jelentős olajfogyim van, 1000 km alatt a max-ról ennyire lecsökkent: http://kepfeltoltes.hu/view/080407/P100021...ltoltes.hu_.jpg Egy ismerős srác aki autósboltban dolgozik tovább mélyítette a ráncokat a homlokomon amikor az ecotec-ról kezdett tapasztalatokat mesélni, nem részletezem. Hozzájuk amúgy érdeklődni mentem be Metabond olaj után és ő "STP viszkozitásnövelő adalékot" ajánlott a gépembe olajfogyasztást mérsékelendő. Szerintetek???? Tapasztalat??? Javallott??? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Semmiképpen ne rakj bele olyan adalékot, mert azzal a csapágyaknak írod alá a halálos ítéletét. ecotecnél idősebb korában (>100-120e km) jellemző az olajfogyasztás, szerintem 10000km-es olajcserénél maximum 2L-ig még normálisnak nevezhető, persze jó minőségű 10W-s olaj mellett. Ha ennél több lesz, akkor lehet hengerfej generált csinálni (kompletten kb 50e), amivel csökkenthető a jelenség, mivel az olaj egy jó része a szelepszárszimmeringeknél megy el. Második lehetőség a full motorgenerál (250-300e ft), ami után azonban kap újabb 100000km-t a motor, mintha új lenne. Az olajszintet mindig próbáld úgy tartani, hogy középen legyen a nívó ellenőrző sávon. Lehetőleg mindig ugyanolyan sík területen nézd :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ekotek Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Semmiképpen ne rakj bele olyan adalékot, mert azzal a csapágyaknak írod alá a halálos ítéletét. ecotecnél idősebb korában (>100-120e km) jellemző az olajfogyasztás, szerintem 10000km-es olajcserénél maximum 2L-ig még normálisnak nevezhető, persze jó minőségű 10W-s olaj mellett. Ha ennél több lesz, akkor lehet hengerfej generált csinálni (kompletten kb 50e), amivel csökkenthető a jelenség, mivel az olaj egy jó része a szelepszárszimmeringeknél megy el. Második lehetőség a full motorgenerál (250-300e ft), ami után azonban kap újabb 100000km-t a motor, mintha új lenne. Az olajszintet mindig próbáld úgy tartani, hogy középen legyen a nívó ellenőrző sávon. Lehetőleg mindig ugyanolyan sík területen nézd :D Az én tippem is ez volt meg az övé is hogy a szelepszárszimmeringek mellett megy el az olaj, gondoltam is már egy szimmeringezésre, ez is nagyban segít a bajon nem? vagy fejfelújítás ajánlott és miért? Motorgenerált annyira nem akarok még bár annyira drága nem lenne mint írtad mert megcsinálnám én, (autószerelő lennék vagy mifene :D ) de kezdjük az egyszerűbb dolgoknál. Az adaléktanácsot pedig megfogadom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Meg lehet csinálni a szelepszárszimmeringezést is külön, de ha már annyira szét van borítva, akkor érdemes a hf felújítást megcsináltatni, mert azzal vissza lehet hozni pár gyári pacit :D (szeretnek ezen beégni kicsit a kipuffszelepek, nagy a veszteség) 25 körül csinálja a Szuromi, pár nap alatt megvan, és ebben az összes anyag benne van a hf-hez (szelepszárszimmeringek is). Így már csak a tömítések, hf csavarok kellenének :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ekotek Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 A-ha, namármost mi csináltunk úgy szimmeringezést hogy nem vettük le a fejet, dugattyú felső holtpontba, ék kivesz, szimmering le új fel, ék vissza és pá. Most azt mondod majd hogy kontármeló? Na aztán meg ha leveszem a fejet lehet hogy telesírom a furatokat hogy milyen válluk van :D oszt akkor már tényleg generál :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Lehet cserélni úgy, az ok, csak onnan már 10 csavar, meg a vízcső, kipuffsor, szívósor, és lent van a hf :D Kb 1,5 óra le, ugyanannyi fel. Ennyit már megér, hogy a hf rendben legyen, nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Lehet cserélni úgy, az ok, csak onnan már 10 csavar, meg a vízcső, kipuffsor, szívósor, és lent van a hf :D Kb 1,5 óra le, ugyanannyi fel. Ennyit már megér, hogy a hf rendben legyen, nem? :D + hengerfej-, szívósor-, kipufsortömítés, hengerfejcsavarok és a vezérlés is meg van bontva. De igaz, utána ismert lesz az állapota. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 1.6 16v-nél a vezérműtengelyt amúgy is le kell szedni, szóval vezérlés is megbomlik, és onnan már tényleg csak 10 csavar a hengerfej. Igaz a kipuffot is el kell kötni, az meg 4 csavar talán. Szívósor lejön a HF-el együtt, persze szebb, ha külön le van szedve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Kipuffsor újabb 10 csavar, szívósor asszem valamivel kevesebb, a tömítés meg nem tétel, mert lehet kapni szettben felső tömítésgarnitúrát, ami nem sokkal drágább, mintha külön veszed a hf tömítést :D De így rendben lesz a moci teteje, érezhető változást hozva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 hf felujitásba mi van benne?? mi annyit szoktunk csinálni, hogy megsíkoltatni, és becsiszolni a szelepeket, ha cserés akkor cserélni persze, és a szimeringeket is cseréljük. persze alaposan átmossuk. ezenkívül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 - szelepek becsiszolása, szelepfészkek újramarrása. - síkolás - nyomáspróbázás - hidrotőkék és olajjáratok pucolása - szelepszárszimmeringek és vezérműszimmeringek cseréje (anyaggal) - szelepvezetők ellenőrzése, ha szükséges, cseréje Igaz már 3 éve volt, akkor 25-ért vállalta Szuromi ezt így komplett kisker áron 16v hf-nél :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 és fészket miért kel ujramarni?? ha csiszolással megoldható a jó zárás?? vagy az nem feltétlenül kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Gépen csiszolja a szelepet, és gépen marrja a fészket. Csak így biztosítható a korrekt zárás. Olyan lesz, mint újkorában :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 mi kézzel csináljuk, aztán próbázás... nem mondom, hogy tuti olyan mint a gyárban, de szépen kialakul a záró sáva a szelepen és a fészken. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Szelepet 44o-ra, szelepülést 45o-ra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Gépen csiszolja a szelepet, és gépen marrja a fészket. Csak így biztosítható a korrekt zárás. Olyan lesz, mint újkorában :D Gábor, sztem már mondtam párszor, de megint mondom, hátha... nem marrás, hanem marás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts