DuDu123 Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Nade hogy a témánál maradjunk Castrol Forever :) Meglestem 2000Km utána nívót... Hmm és szemmel ugyanaz és aszondom hogy oké nem evett belőle, A honda ejjj 500km/1,5 L olajat evett :) :) Szegény Honda, biztos lógott már a bele..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Má miééé lenne kőolajszármazék?? Növényi sajtolt olajok azok, dikk! :) Amúgy meg minden egészségtelen, csak van ami kevésbé :) Tudom, hogy növényi..... :) Csak hülyességből írtam, végülis megy vele a kocsi :D Legalábbis a régebbi szívódízelek biztosan..... Amúgy meg ja, minden egészségtelen, ami nem természetes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 :) Szegény Honda, biztos lógott már a bele..... hacsak a bele lógott volna szegénykének de a tescoos olajból nemtudott megenni csak 2 litert és tönkrement :) Több sebből vérzett :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 hacsak a bele lógott volna szegénykének de a tescoos olajból nemtudott megenni csak 2 litert és tönkrement :) Több sebből vérzett :) Na ja, ha megkapta a "minőséget", akkor persze :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacooo Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 sziasztok, most lettem egy tulajdonosa egy Opelnek, csak 1 kulccsal immobilizeres kulcsot hol lehet másoltatni ? s hogyan a legolcsobbb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 sziasztok, most lettem egy tulajdonosa egy Opelnek, csak 1 kulccsal immobilizeres kulcsot hol lehet másoltatni ? s hogyan a legolcsobbb? Hát ez jókérdés,de egyáltalán Imos kulcsot csak úgy tudnának másolni??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Na ja, ha megkapta a "minőséget", akkor persze :) Igen, de Arallal indítottam de annak horror volt az ára ahhoz hogy megegye :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 sziasztok, most lettem egy tulajdonosa egy Opelnek, csak 1 kulccsal immobilizeres kulcsot hol lehet másoltatni ? s hogyan a legolcsobbb? Sztem immos kulcsot márkaszervízben tudnak másolni, mert meg kell taníttatni az immoval az új kulcsot (vagy fordítva). Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Sztem immos kulcsot márkaszervízben tudnak másolni, mert meg kell taníttatni az immoval az új kulcsot (vagy fordítva). Tud kulcsmásoló is másolni,ha van hozzá műszere.A kütyü kiolvassa a kódot,és a nyers chip-be másolja.Számla nélkül olyan 7000 errefelé. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Igen, de Arallal indítottam de annak horror volt az ára ahhoz hogy megegye :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
RCsaba Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Tavalyig a gyári GM olajat töltöttem a kocsiba, nem is mentem csak max 6000km-ert, tavaly Mobil 1 10W-40 ment a Classic 1.4 NZ-be, idén Castrol Magnatec-ket szeretnék bele tölteni, úgy hallottam príma áru! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Tavalyig a gyári GM olajat töltöttem a kocsiba, nem is mentem csak max 6000km-ert, tavaly Mobil 1 10W-40 ment a Classic 1.4 NZ-be, idén Castrol Magnatec-ket szeretnék bele tölteni, úgy hallottam príma áru! Próbáld ki, ha akarod, bár nem feltételezem, hogy 10W-40-es Mobil Super / Formula S-re panaszod lett volna. Az is príma termék! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 megujult a metabond oldala vannak vizsgálati eredmények is Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Hello Mindenkinek! '94-es Astrámban nemrég cseréltem olajat, GM típusúval töltöttem fel a gépet. Most 3000km után kb. 5mm-rel a felső nívó felett van az olaj. Mitől lehet ez? Nem először cseréltem már olajat, de ez új jelenség. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Hello Mindenkinek! '94-es Astrámban nemrég cseréltem olajat, GM típusúval töltöttem fel a gépet. Most 3000km után kb. 5mm-rel a felső nívó felett van az olaj. Mitől lehet ez? Nem először cseréltem már olajat, de ez új jelenség. Köszi! Az a GM olaj nem volt jó választás. Ha jót akarsz az autódnak, ilyet nem töltesz bele. Sztem az olajban lehet benzin, kondenzvíz, attól szokott feljebb menni a szint. Véletlenül nem rövid távokat mész gyakran az autóval? Akkor szokott ez előfordulni. Vagy nem vízszintes talajon állt az autó, amikor ellenőrizted. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 '94-es Astrámban nemrég cseréltem olajat, GM típusúval töltöttem fel a gépet. Most 3000km után kb. 5mm-rel a felső nívó felett van az olaj. Mitől lehet ez? Nem először cseréltem már olajat, de ez új jelenség. Köszi! Szerintem sem vízszintes talajon nézted... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 FPepe! Köszi a tippet. Szerintem nem benzin, mert a fogyasztásom jó, a kondenzvíz az lehet. Végülis városban járkálok vele, de nem nyúzom. Ezért most lecserélem Mobil 1 10w40-es-re, erre mit mondasz? Ezt is köszi, Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Ennyi vizet nem tud felvenni az olaj, már rég tornyosulna a sárgásfehér hab mindenhol. Inkább még az lehet, hogy betöltésnél nem vártad meg míg lecsorog, és így túltöltötted, hogy észre sem vetted. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 FPepe! Köszi a tippet. Szerintem nem benzin, mert a fogyasztásom jó, a kondenzvíz az lehet. Végülis városban járkálok vele, de nem nyúzom. Ezért most lecserélem Mobil 1 10w40-es-re, erre mit mondasz? Ezt is köszi, Üdv! Sokkal jobb választás :) Mikor beletöltöd, csak a min és a max között félig töltsd, menj vele egy kört, várj fél órát, aztán töltsd fel (vízszintes talajon) a max alá kicsivel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 További jótanács: olajat csak meleg motorral cserélni (vigyázni a meleg olajjal!), és a betöltés után 1-2 perc várakozás után kell a szintet nézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 További jótanács: olajat csak meleg motorral cserélni (vigyázni a meleg olajjal!), és a betöltés után 1-2 perc várakozás után kell a szintet nézni. Igazatok volt a "kiforralással" kapcsiban hétvégén kicsit meghajtottam a lelkem egy picivel volt a vonal felett előtt megnéztem a hajasza útán meg a nivó felső szintet épp hogy elérte szal eztán így fogom csinálni. nemtudom pszihésen e de mintha az autó most hogy jól meglett kergetve halkabb hidegben is szebb a motor hangja lehet csak nekem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Szegény BMW-s hogy mit kapott a pofijára... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Igazatok volt a "kiforralással" kapcsiban hétvégén kicsit meghajtottam a lelkem egy picivel volt a vonal felett előtt megnéztem a hajasza útán meg a nivó felső szintet épp hogy elérte szal eztán így fogom csinálni. nemtudom pszihésen e de mintha az autó most hogy jól meglett kergetve halkabb hidegben is szebb a motor hangja lehet csak nekem :) Könnyen lehet, hogy nem csak úgy tűnik, hanem valóban finomabban is jár egy-egy ilyen megnyújtás után. Ami egyébként néha kell is a motornak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Csak érdekesség képpen, hogy pörögjön a topic: A szomszéd 2003-as 1.2 C Corsája eddig 20.000 km-t futott, 2005 áprilisa, az utolsó szervíz óta GM 10W-40 olaj van benne. Tehát szűk három éve fut vele a motor. Megbeszéltük, végre ráállt a cserére, megnéztük az olajat is. Egyébként a pálca is kb 3 éve volt utoljára kihúzva. Hadd ne mondjam, hogy nézett ki az a valami ami benne volt. Ráadásul igen rövid, 1,5-2 km-es távokat fut a kocsi. Egy nagytudású szerelő dumálta tele a fejét, meg is lesz az eredménye attól tartok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Egy nagytudású szerelő dumálta tele a fejét, meg is lesz az eredménye attól tartok. Hát igen, ezt az autót sem érdemes már megvenni tőle... na ezért nem biztos hogy jó öreg bácsiktól venni keveset futott autókat... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts