Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
11ig gyere holnap, mert utána már nem leszek.

Buddha, a nagy tanító elvonul meditálni? :) :)

(vagy titokban alkoholelvonóra visznek? :huh: nembaj legalább nem leszek egyedül :lol: )

Elküldve
Buddha, a nagy tanító elvonul meditálni? :D :)

(vagy titokban alkoholelvonóra visznek? :huh: nembaj legalább nem leszek egyedül :lol: )

Külsős melóm lesz ;) Meg a sportorvoshoz is be kell ugrani a liszensz miatt. :)

Elküldve
Ok,de ha véletlen nem érek oda,akkor bocs,a cégnél ragadtam!

De igyekszem megoldani,gyorsan!Ok?

Ok, hívj, szerintem talán délig is bent maradok.

Elküldve
7450Ft az 5L kanna ára. :lol:

Csak ennyibe kerül 5liter metabond? Én azthittem hogy drágább. Holnap akkor szerintem amikor elviszem a verdát szerelőhöz megkérdezem hogy az olajfolyás megszüntetésére le kell-e engedni az olajat belőle. Ha igen akkor veszek hozzá metabond olajat. Ha jól láttam Nyergesen van egy bolt ahol árulnak... :huh:

Elküldve
Csak ennyibe kerül 5liter metabond? Én azthittem hogy drágább. Holnap akkor szerintem amikor elviszem a verdát szerelőhöz megkérdezem hogy az olajfolyás megszüntetésére le kell-e engedni az olajat belőle. Ha igen akkor veszek hozzá metabond olajat. Ha jól láttam Nyergesen van egy bolt ahol árulnak... :huh:

Te nem az adalékra gondolsz véletlen?

Én most kipróbálom sógorom unszolására az olajat is,meg az Old Special adalékot is!

Elküldve
Te nem az adalékra gondolsz véletlen?

Én most kipróbálom sógorom unszolására az olajat is,meg az Old Special adalékot is!

Adalék nincs nálam most :huh:

Elküldve
Csak ennyibe kerül 5liter metabond? Én azthittem hogy drágább. Holnap akkor szerintem amikor elviszem a verdát szerelőhöz megkérdezem hogy az olajfolyás megszüntetésére le kell-e engedni az olajat belőle. Ha igen akkor veszek hozzá metabond olajat. Ha jól láttam Nyergesen van egy bolt ahol árulnak... :lol:

Kérdezd meg mennyi ott, Gabi talá ma is tudna neked olajat hozni :huh:

Elküldve
Kérdezd meg mennyi ott, Gabi talá ma is tudna neked olajat hozni :huh:

Hova? Jön Lurdyhoz? Tudok vinni ha kell, de akkó szóljatok még délelőtt. :lol:

Elküldve
Hova? Jön Lurdyhoz? Tudok vinni ha kell, de akkó szóljatok még délelőtt. :lol:

Nem tudok menni Lurdyhoz sajnos mert programom van, pedig rtomi hívott... Majd 3hét múlva megyek. :)

Hogy ON is legyek:

Olaj. :huh:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.