opel16v Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Amúgy mit vigyek? 7450Ft az 5L kanna ára. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 vegyél ki lécci a címlistádból, mert így nem tudok neked üzenetet küldeni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 7450Ft az 5L kanna ára. :lol: S van 10l-d?Nem biztos,hogy kell,de gondolkodom,hogy a Suzukim is elárasztom Metabonddal! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 vegyél ki lécci a címlistádból, mert így nem tudok neked üzenetet küldeni... pill. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 vegyél ki lécci a címlistádból, mert így nem tudok neked üzenetet küldeni... OK!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Van 10L is. 11ig gyere holnap, mert utána már nem leszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 11ig gyere holnap, mert utána már nem leszek. Buddha, a nagy tanító elvonul meditálni? :) :) (vagy titokban alkoholelvonóra visznek? :huh: nembaj legalább nem leszek egyedül :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Buddha, a nagy tanító elvonul meditálni? :D :) (vagy titokban alkoholelvonóra visznek? :huh: nembaj legalább nem leszek egyedül :lol: ) Külsős melóm lesz ;) Meg a sportorvoshoz is be kell ugrani a liszensz miatt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Meg a sportorvoshoz is be kell ugrani a liszensz miatt. :lol: 2 vagy 3 ujjal kéred? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Van 10L is. 11ig gyere holnap, mert utána már nem leszek. Ok,de ha véletlen nem érek oda,akkor bocs,a cégnél ragadtam! De igyekszem megoldani,gyorsan!Ok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Ok,de ha véletlen nem érek oda,akkor bocs,a cégnél ragadtam! De igyekszem megoldani,gyorsan!Ok? Ok, hívj, szerintem talán délig is bent maradok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 2 vagy 3 ujjal kéred? :huh: Igen, 3 új csajt kérnék :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Ok, hívj, szerintem talán délig is bent maradok. Megdumáltuk! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Igen, 3 új csajt kérnék :huh: hahahaha a te korodban már a poharas sör is veszélyes, mert kilötyögteted :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 7450Ft az 5L kanna ára. :lol: Csak ennyibe kerül 5liter metabond? Én azthittem hogy drágább. Holnap akkor szerintem amikor elviszem a verdát szerelőhöz megkérdezem hogy az olajfolyás megszüntetésére le kell-e engedni az olajat belőle. Ha igen akkor veszek hozzá metabond olajat. Ha jól láttam Nyergesen van egy bolt ahol árulnak... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Csak ennyibe kerül 5liter metabond? Én azthittem hogy drágább. Holnap akkor szerintem amikor elviszem a verdát szerelőhöz megkérdezem hogy az olajfolyás megszüntetésére le kell-e engedni az olajat belőle. Ha igen akkor veszek hozzá metabond olajat. Ha jól láttam Nyergesen van egy bolt ahol árulnak... :huh: Te nem az adalékra gondolsz véletlen? Én most kipróbálom sógorom unszolására az olajat is,meg az Old Special adalékot is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 hahahaha a te korodban már a poharas sör is veszélyes, mert kilötyögteted :huh: :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Te nem az adalékra gondolsz véletlen? Én most kipróbálom sógorom unszolására az olajat is,meg az Old Special adalékot is! Adalék nincs nálam most :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 hahahaha a te korodban már a poharas sör is veszélyes, mert kilötyögteted :huh: rutinos sörrel táncoló vagyok, dikk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Csak ennyibe kerül 5liter metabond? Én azthittem hogy drágább. Holnap akkor szerintem amikor elviszem a verdát szerelőhöz megkérdezem hogy az olajfolyás megszüntetésére le kell-e engedni az olajat belőle. Ha igen akkor veszek hozzá metabond olajat. Ha jól láttam Nyergesen van egy bolt ahol árulnak... :lol: Kérdezd meg mennyi ott, Gabi talá ma is tudna neked olajat hozni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Kérdezd meg mennyi ott, Gabi talá ma is tudna neked olajat hozni :huh: Hova? Jön Lurdyhoz? Tudok vinni ha kell, de akkó szóljatok még délelőtt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 nálam van old special is, de biztos hogy neked az kell bele? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Hova? Jön Lurdyhoz? Tudok vinni ha kell, de akkó szóljatok még délelőtt. :lol: Nem tudok menni Lurdyhoz sajnos mert programom van, pedig rtomi hívott... Majd 3hét múlva megyek. :) Hogy ON is legyek: Olaj. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 gabi szegényke rutinos sörrel táncoló, én ha tehetem lánykákkal táncolgatok. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 gabi szegényke rutinos sörrel táncoló, én ha tehetem lánykákkal táncolgatok. :) sörrel és lánnyal? hmmm? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts