Olajos Pisti Elküldve Április18, 2013 Megoszt Elküldve Április18, 2013 ez a jó! http://www.olajmezo.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiri01 Elküldve Május14, 2013 Megoszt Elküldve Május14, 2013 X14NZ motorba most került AGIP 10W 40 es olaj, a motor hangja kifejezetten szép lett. Előtte Total volt benne. Ettől jobbnak tűnik biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Május14, 2013 Megoszt Elküldve Május14, 2013 X14NZ motorba most került AGIP 10W 40 es olaj, a motor hangja kifejezetten szép lett. Előtte Total volt benne. Ettől jobbnak tűnik biztos. Abba nem 5w40 kéne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiri01 Elküldve Május14, 2013 Megoszt Elküldve Május14, 2013 Tudtommal 10W-40 es, de ha nem szóljatok. 6 éve ez megy bele, mindig más gyártótól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május14, 2013 Megoszt Elküldve Május14, 2013 Abba nem 5w40 kéne? 10W40 az előírás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Május14, 2013 Megoszt Elküldve Május14, 2013 szerintem 5w40 :) De majd megnézem a gépkönyvet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május14, 2013 Megoszt Elküldve Május14, 2013 Szerintem meg elvan mind a kettővel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Május14, 2013 Megoszt Elküldve Május14, 2013 Pontosan, utánaolvasgattam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FDaniel91 Elküldve Május29, 2013 Megoszt Elküldve Május29, 2013 Sziasztok! Valaki használt már Meguin 10w-40 olajat isuzu diesel-be? Én most olyat raknék bele, van valakinek tapasztalat ezzel kapcsolatban, amiért érdemes volna nem beletölteni a motorba? Köszi szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
waybill Elküldve Május29, 2013 Megoszt Elküldve Május29, 2013 Hello, Olajcserekor érdemes motormosót használni? Kinek mi a véleménye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Május29, 2013 Megoszt Elküldve Május29, 2013 Hello, Olajcserekor érdemes motormosót használni? Kinek mi a véleménye? Van aki rá, van aki ellene esküszik. Én nem látok olyan okot, ami miatt használnom kellene, ezért nem használok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május30, 2013 Megoszt Elküldve Május30, 2013 Hello, Olajcserekor érdemes motormosót használni? Kinek mi a véleménye? Nekem az hogy az olajsár jótékonyan tömítt, szóval ha eddíg nem volt szivárgás előfordul hogy a motormosó után lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vizesnyolcas Elküldve Május30, 2013 Megoszt Elküldve Május30, 2013 Üdv mindenkinek! Érdeklődni szeretnék, hogy 93-as C14SE motorkódnál F10-es /nem automata/ váltóba töltettem MOL Hykomol Synt 75W-90-es olajat, a szerelő azt mondta, hogy ez nem piros evvel biztosan gondjaim lesznek, van e valakinek tapasztalata ezen olajjal kapcsolatosan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május30, 2013 Megoszt Elküldve Május30, 2013 Üdv mindenkinek! Érdeklődni szeretnék, hogy 93-as C14SE motorkódnál F10-es /nem automata/ váltóba töltettem MOL Hykomol Synt 75W-90-es olajat, a szerelő azt mondta, hogy ez nem piros evvel biztosan gondjaim lesznek, van e valakinek tapasztalata ezen olajjal kapcsolatosan? GM-olajat szoktunk bele tenni, de ha ez is váltóolaj nagy baja nem lehet. Biztos gondjaid lesznek ez vajon mit takarhat..... Ezt találtam róla: Szintetikus komponenst tartalmazó, magas teljesítményszintű, EP hatású, többfokozatú hajtóműolaj. Egész évben használható elsősorban személygépjárművek hajtóműveihez (kézi kapcsolású sebességváltó, kiegyenlítőművek, hátsóhidak) és kormányszerkezetek kenésére. Elősegíti az üzemanyag-takarékos üzemelést. Könnyű hidegindítást tesz lehetővé. Én nem foglalkoznák ezzel a szerelővel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május31, 2013 Megoszt Elküldve Május31, 2013 GM-olajat szoktunk bele tenni, de ha ez is váltóolaj nagy baja nem lehet. Biztos gondjaid lesznek ez vajon mit takarhat..... Ezt találtam róla: Szintetikus komponenst tartalmazó, magas teljesítményszintű, EP hatású, többfokozatú hajtóműolaj. Egész évben használható elsősorban személygépjárművek hajtóműveihez (kézi kapcsolású sebességváltó, kiegyenlítőművek, hátsóhidak) és kormányszerkezetek kenésére. Elősegíti az üzemanyag-takarékos üzemelést. Könnyű hidegindítást tesz lehetővé. Én nem foglalkoznák ezzel a szerelővel. Azért a "töltöttem bele" még érdekelne, hogy le lett engedve belőle, és ilyet kapott, vagy ezzel lett feltöltve a GM. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
vizesnyolcas Elküldve Május31, 2013 Megoszt Elküldve Május31, 2013 Azért a "töltöttem bele" még érdekelne, hogy le lett engedve belőle, és ilyet kapott, vagy ezzel lett feltöltve a GM. :D Differenciálmű ömítést cseréltettem a váltónál és ezzel együtt az olaj is leengedésre került. Egyébként elvileg az Opel váltójába API GL-4 spec. olajat írnak a MOL Hykomol Synt 75W-90 ezt tudja és ezen felül az API GL-5 spec. is tudja. Gondolom a szerelő azon volt fennakadva, hogy ennek nem piros a színe, mert ő ahhoz van szokva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RCsaba Elküldve Június28, 2013 Megoszt Elküldve Június28, 2013 Pontosan, utánaolvasgattam. Nálam 5W-40 megy bele, nemsokára 100.000km lesz benne (nincs megtekerve az óra) és nincsen számottevő olajfogyasztásom. Már jó ideje leváltottam a 10W-40-et, mivel sokat járok rövidebb távokon (ezért is kevés a kilométer), és télen kifejezetten ajánlott az 5-ös olaj a megkímélt és jól karbantartott NZ motorokba. Jelenleg Shell Helix HX8-at használok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisszke Elküldve Augusztus30, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2013 Sziasztok! Valaki megtudná mondani nekem egy 2002-es f astra claassic 1.4 (x14nz)-nél milyen időközönként kell olajat cserélni? Ha jól tudom 10e km/ 1 év de nem vagyok benne biztos. Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Augusztus30, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2013 Sziasztok! Valaki megtudná mondani nekem egy 2002-es f astra claassic 1.4 (x14nz)-nél milyen időközönként kell olajat cserélni? Ha jól tudom 10e km/ 1 év de nem vagyok benne biztos. Üdv! De jól tudod.Én kb olyan 8000Km-t megyek el egy olajjal és lecserélem.De a 10.000km is jó.Milyen olajat használsz? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisszke Elküldve Augusztus30, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2013 legutóbb omv bixxol extra 10w40(nem éri meg de olcsón szereztem:D), előtte 10 évig a gyári gm 10w40. Igazából egyikből sem fogyott csak majdnem egy éves az olaj benne de nem mentem vele 10 ezret még de mostanában lecserélem főleg, hogy nagyrész városozom.. esetleg castrol magnatec 10w40-el van valakinek tapasztalata? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus30, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2013 legutóbb omv bixxol extra 10w40(nem éri meg de olcsón szereztem:D), előtte 10 évig a gyári gm 10w40. Igazából egyikből sem fogyott csak majdnem egy éves az olaj benne de nem mentem vele 10 ezret még de mostanában lecserélem főleg, hogy nagyrész városozom.. esetleg castrol magnatec 10w40-el van valakinek tapasztalata? Igen, kerüld el messzire ;) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisszke Elküldve Augusztus30, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2013 Igen, kerüld el messzire ;) mit javasolnál akkor helyette?:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus30, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2013 mit javasolnál akkor helyette? :D A tescos noname újrahasznosított löttyökön kívül bármit, Metabond Speed, Valvolin, Elf, Mobil1, Total Quarz... stb. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisszke Elküldve Augusztus30, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2013 A tescos noname újrahasznosított löttyökön kívül bármit, Metabond Speed, Valvolin, Elf, Mobil1, Total Quarz... stb. értem.köszi! még egy kérdés:D: olajszűrőből melyik vált be neked? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus30, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2013 értem.köszi! még egy kérdés:D: olajszűrőből melyik vált be neked? Sztem ez teljesen mindegy, melyiket veszed ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts