1.7DTL Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 Hali!! A teflon szalag nem jó mert se ki se be csak forog. Hát elszomorítottál az olajal kapcsolatban de tudod ki van fizetve tehát beletöltöm legfejebb csak 5000km megyek ((blokmosónak jó lesz :lol:))(ez az első még sohasem töltöttem bele ilyet eddig shell volt benne. vele aztán ujra csere. Akkor a blokmosót is elfelejtem :lol: Ha mát témánál vagyunk átszeretném mosni a rendszert (üzemanyag ajánljatok valami szert akkor árral együtt hátha életre kelne a csúcs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
benzingoz Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 Benzingoz! Van a Metabondnak 5W40-es olaja is, TOP néven. Az 5L-es kiszerelés 9984Ft. Klubos ár 8986Ft. Át tudod venni itt Pesten a boltban, 11.ker, Budafoki út mellett, lágymányosi híd budai oldalánál. 30000km sok, 10-15-önként cseréld ha jót akarsz. :lol: Ja, és tapasztalat, hogy ezek a Z-s motorok elkezdik 100000km környékén zabálni az 5W40-et, ilyenkor át kell térni a 10W40-re (SPEED típus). Ha érdekel az olaj, írd meg püben az adataid, és megrendelem neked, a boltban át tudod venni. ;) Köszi pü ment. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 1.7DTL! Van a Metabondnak gázolajba való adaléka! Ez karbantartja a rendszert, és javít a gázolaj minőségen is. :lol: http://www.opel16v.hu/metabond/meta3.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
benzingoz Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 opel16v- a pontos cimet ird meg légy szives,kérdés benzin adalék szerinted mennyire hatásos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 11.ker, Kaposvár u. 8. Ez a Budafoki út mellett van párhuzamosan a Dunával átellenes irányban, a lágymányosi felhajtó töltésénél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 Az üzemanyagadalékot én is tesztelni fogom éppen, de ahhoz idő kell, hogy bármit mondhassak róla saját tapasztalatból. Mindenesetre biztos nem ront a dolgokon... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
benzingoz Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 Az üzemanyagadalékot én is tesztelni fogom éppen, de ahhoz idő kell, hogy bármit mondhassak róla saját tapasztalatból. Mindenesetre biztos nem ront a dolgokon... :lol: Köszi várom az eredményt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 Hali!! A teflon szalag nem jó mert se ki se be csak forog.Nem lehet hogy fordítva tekerted rá a csavarra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 11.ker, Kaposvár u. 8. Ez a Budafoki út mellett van párhuzamosan a Dunával átellenes irányban, a lágymányosi felhajtó töltésénél. Ehh jobb lenne Kaposvár Pesti u.8. :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június13, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Június13, 2005 én ma gyári opel olajból cseréltem olajat.... 5w30 ast....... nekem bejött és 840 forint volt 1 liter 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 STP benzin adalék is szépen megdobja a mocit, érezhetően pörgősebb, amíg a tankban van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
benzingoz Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 én ma gyári opel olajból cseréltem olajat.... 5w30 ast....... nekem bejött és 840 forint volt 1 liter 8) Csak neked vagy egyszerü vidéki emberkéknek/lásd én/ is ennyi az ára? :lol: Anno én is ezt vettem ill. van benne a long life,és ugy emlékszem sokkal drágább volt!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június13, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Június13, 2005 Csak neked vagy egyszerü vidéki emberkéknek/lásd én/ is ennyi az ára? :lol: Anno én is ezt vettem ill. van benne a long life,és ugy emlékszem sokkal drágább volt!! :lol: nekem mint vidéki emberkének enyi.... 8) ;) :( :D asszem olyan 1800 forint nálunk a teliára ennek az olajnak. MOTE tagoknak 10 % kedvezmény :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
benzingoz Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 uhuhu= Akkor is drágán mérte a boltos,9500Ft kb a 4lityis,bár neki is élni kell. Csak meglep,hogy a szerviz olcsobb! Ha már össze futottunk az éterben,kérdezném,Tech müszeres ellenörzés mennyi idő,és mennyi manyi? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június13, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Június13, 2005 uhuhu= Akkor is drágán mérte a boltos,9500Ft kb a 4lityis,bár neki is élni kell. Csak meglep,hogy a szerviz olcsobb! Ha már össze futottunk az éterben,kérdezném,Tech müszeres ellenörzés mennyi idő,és mennyi manyi? :wink: ötezer, és aattól függ mit akarsz 8) fél óra.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Poetry Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 Szerintetek milyen olajat érdemes betölteni: 10W40 Félszintetikus vagy 5W30 "Longlife" Szintetikus Természetesen OPEL, vagyis gyári. Vagy egyéb javaslat??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 Szerintetek milyen olajat érdemes betölteni: 10W40 Félszintetikus vagy 5W30 "Longlife" Szintetikus Természetesen OPEL, vagyis gyári. Vagy egyéb javaslat??? 10W40, és természetesen NEM OPEL olaj! Az opelfórumos Toplista első helyezettje a Valvoline, de erősen tör fölfelé a Metabond is! :wink: Tessék visszaolvasni egy kicsit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Június18, 2005 Megoszt Elküldve Június18, 2005 Egész jó ez a Metabond olaj, legalábbis adalékkal. :lol: Finomabban jár a moci, és mintha jobban is menne a gép. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opeltds Elküldve Június18, 2005 Megoszt Elküldve Június18, 2005 sziasztok! lenne egy kérdésem szerintetek érdemes-e össze önteni a 15-40w opel oilt (3l) és a 10-40w-esel shel (1l) ? mert a szomszéd szolt hogy kikéne cserélne az oilt és hogy áljunk föl az aknára és kiderült hogy mi a helyzet montam neki hogy nem érdemes! de ö erösködik! lesz belöle baj? köszike sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Június18, 2005 Megoszt Elküldve Június18, 2005 Amennyire én tudom, nem szabad ilyeneket összekeverni. Eleve más típusú olaj, tökéletesen talán nem is keveredik. Le kell engedni az egészet, és új olajjal feltölteni a gépet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Június18, 2005 Megoszt Elküldve Június18, 2005 sziasztok! lenne egy kérdésem szerintetek érdemes-e össze önteni a 15-40w opel oilt (3l) és a 10-40w-esel shel (1l) ? mert a szomszéd szolt hogy kikéne cserélne az oilt és hogy áljunk föl az aknára és kiderült hogy mi a helyzet montam neki hogy nem érdemes! de ö erösködik! lesz belöle baj? köszike sziasztok! Ilyet nagyon, de nagyon nem szabad csinálni :!: :!: :!: Úgy kell cselekedni ahogyan előttem már megírták :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opeltds Elküldve Június19, 2005 Megoszt Elküldve Június19, 2005 sziasztok képzeljétek a szomszéd egy seg! mert nem akarja hogy másik oilt töltsek bele mert az jó! hiába mondok neki bármit azt montam neki ha nem vesz paszoló oilt akkor nem cserélem ki de ö erösködik! nem érdekel addig nem cserélek mig nem lesz jó! akkor jol gondltam hogy nem lesz frankó! a a viszkozitásábol gondoltam hogy rossz! Sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Június19, 2005 Megoszt Elküldve Június19, 2005 Ha van 3l opel olaja, akkor vegyen mellé 1 litert és mehet a csere. kb. 1500ft lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június19, 2005 Megoszt Elküldve Június19, 2005 6300Ft Valvoline 10w40 5 liter! :wink: Madaras tescóban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június19, 2005 Megoszt Elküldve Június19, 2005 sziasztok képzeljétek a szomszéd egy seg! mert nem akarja hogy másik oilt töltsek bele mert az jó! hiába mondok neki bármit azt montam neki ha nem vesz paszoló oilt akkor nem cserélem ki de ö erösködik! nem érdekel addig nem cserélek mig nem lesz jó! akkor jol gondltam hogy nem lesz frankó! a a viszkozitásábol gondoltam hogy rossz! Sziasztok! Hát ha a saját kocsijáról van szó, akkor cseréld ki neki nyugodtan. Szerintem hamar meglesz az eredménye. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts