epk947 Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 Kb fél éve van ez a jó kis Valvoline 104W40 a gépemben és most látok ismét némi olajkicsapódást a betöltősapkán, igaz piszok sokat megy rövideket (a héten le lett állítva mert nincs benne benya :) ), meg minden 4 hétben van egy 4napos 2*27 km járatás- asszony vezet :3 férfi retteg, annyira nem. De eléggé kínozza a kocsimat. Kénytelen leszek egy jobb olajat beletöltenem váltáskor, mert ez ...kaki. Még az 5W30 is jobb volt, mint ez: hamarabb melegedett, igaz kicsit fogyogatott. Jah és elérjük a bűvös 200.000 km-et. Nem a Valvolineal van ott a gond, hanem az üzemmóddal! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Február7, 2012 Megoszt Elküldve Február7, 2012 Sziasztok! Megcsináltam ma az olajcserét!Esedékes volt már nagyon!Most OMW Bixxol 10W40-est raktam bele! Elég fekete olaj jött le belőle!Most 8000Km-ig le van tudva! Üdv.:zozo Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Február10, 2012 Megoszt Elküldve Február10, 2012 Üdv. Olyat halottam hogy az olajat 10.000km vagy 1év és cserélni kell!? A km az tiszta, de az az 1év ez új. Ha 1év alatt nincs meg a 10.000km akkor is cserélni kell olajat? Erről tud valaki valamit? Ez nekem új ha így van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Február10, 2012 Megoszt Elküldve Február10, 2012 Üdv. Olyat halottam hogy az olajat 10.000km vagy 1év és cserélni kell!? A km az tiszta, de az az 1év ez új. Ha 1év alatt nincs meg a 10.000km akkor is cserélni kell olajat? Erről tud valaki valamit? Ez nekem új ha így van! Javasolt cserélni. 1 év alatt akkor is veszt a kenőképességéből, ha nincs meg a 10 ezer km. Persze ezt nem kell napra pontosan betartani, ha másfél év alatt van meg a 10 ezer, akkor meg lehet várni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsemlevonal Elküldve Február12, 2012 Megoszt Elküldve Február12, 2012 Nekem most fina 10w40van benne 5olajcserét mentem vele nagyon jó olaj alig fogyott belöle ahoz képest hogy pár helyen engednek a tömitések áprillis körül lesz a következö csere akkor texaco fog bele menni remélem az is ilyen jó lesz egyik ismerösöm olaj eladásal foglalkozik ö dicséri az eurolt finát + a texacot is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Február12, 2012 Megoszt Elküldve Február12, 2012 Nekem most fina 10w40van benne 5olajcserét mentem vele nagyon jó olaj alig fogyott belöle ahoz képest hogy pár helyen engednek a tömitések áprillis körül lesz a következö csere akkor texaco fog bele menni remélem az is ilyen jó lesz egyik ismerösöm olaj eladásal foglalkozik ö dicséri az eurolt finát + a texacot is :D Hali. Milyen motorban van ez az olaj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsemlevonal Elküldve Február13, 2012 Megoszt Elküldve Február13, 2012 Hali. Milyen motorban van ez az olaj? isuzu 1.7td de finát használ pár ismerösöm is wartburgba suzukiba octaviába audi80ba egyikse panaszkodott rá eddig csak sajnos már drágán tudunk szerezni ugy hogy lehet váltani kell texakora a suzukiba már az van 2honapja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsemlevonal Elküldve Február13, 2012 Megoszt Elküldve Február13, 2012 isuzu 1.7td Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rob Roy Elküldve Március6, 2012 Megoszt Elküldve Március6, 2012 Sziasztok. Valakinek van tapasztalata a castrol magnatec 10w-40-es olajjal? Eddig GM Opel 10W 40-et kapott, de lehet váltok. Tipp, tanács esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március6, 2012 Megoszt Elküldve Március6, 2012 Sziasztok. Valakinek van tapasztalata a castrol magnatec 10w-40-es olajjal? Eddig GM Opel 10W 40-et kapott, de lehet váltok. Tipp, tanács esetleg? Az utóbbi időben már többen váltottak castrolRÓL, velem együtt... Abban az árban van még sok márka, szerintem nézz valami mást :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
frici12650 Elküldve Március6, 2012 Megoszt Elküldve Március6, 2012 Sziasztok. Valakinek van tapasztalata a castrol magnatec 10w-40-es olajjal? Eddig GM Opel 10W 40-et kapott, de lehet váltok. Tipp, tanács esetleg? Sziasztok!Én 7 éve használom a Castrol Magnatec 10W-40-et,nekem semmi bajom nem volt ezzel az olajjal.Elötte GM Opel olajat használtam kezdetek óta,de a végén már eléggé silány minőségű volt a GM olaj.A motorom C14SE 95 májusi,222653 km van a motorban jelenleg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rob Roy Elküldve Március6, 2012 Megoszt Elküldve Március6, 2012 Az utóbbi időben már többen váltottak castrolRÓL, velem együtt... Abban az árban van még sok márka, szerintem nézz valami mást :rolleyes: Az az igazság hogy ehhez a Castrol Magnatec 10w40-hez most jó árban tudnék hozzájutni ( 6000Ft/4l). Esetleg ilyen árban tudsz jobbat ajánlani? Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Március6, 2012 Megoszt Elküldve Március6, 2012 Az az igazság hogy ehhez a Castrol Magnatec 10w40-hez most jó árban tudnék hozzájutni ( 6000Ft/4l). Esetleg ilyen árban tudsz jobbat ajánlani? Köszi. Esetleg EZ is egy jó alternatíva... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
frici12650 Elküldve Március6, 2012 Megoszt Elküldve Március6, 2012 Esetleg EZ is egy jó alternatíva... ;) Az én tudomásom szerint a GM Opel olaj az valójában ELF. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március6, 2012 Megoszt Elküldve Március6, 2012 Az az igazság hogy ehhez a Castrol Magnatec 10w40-hez most jó árban tudnék hozzájutni ( 6000Ft/4l). Esetleg ilyen árban tudsz jobbat ajánlani? Köszi. Ez olyan jó? :rolleyes: Egy jó ideje nem néztem már castrolt, de emlékeim szerint amikor még vettem, akkor is ennyibe került :blush: Nézz körbe Valvoline, Repsol, Q8, Metabond, Mobil vonalon. Nekem mostanában a Mobil S2000-et kapja, és ezt is olyan 6-6500 körül veszem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Március6, 2012 Megoszt Elküldve Március6, 2012 Az én tudomásom szerint a GM Opel olaj az valójában ELF. Az én tudomásom szerint meg a Metabond alapja ELF olaj... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Március7, 2012 Megoszt Elküldve Március7, 2012 T pszilaj! Az Elf semmilyen olajat nem gyárt, mert csak a Total energetikai multi márkaneve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március7, 2012 Megoszt Elküldve Március7, 2012 Na jóóvan, akkor most akkor ki önt milyen flakonba mit? Kezdem elveszteni a fonalat. :D Mondjuk mindegy, tudom, hogy milyen kannában van az, ami nekem kell, az nem érdekel, hogy ki teszi bele :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március7, 2012 Megoszt Elküldve Március7, 2012 Na jóóvan, akkor most akkor ki önt milyen flakonba mit? Kezdem elveszteni a fonalat. :D Mondjuk mindegy, tudom, hogy milyen kannában van az, ami nekem kell, az nem érdekel, hogy ki teszi bele :lol: A lényeg az, hogy tudjuk, van közöttünk aki tudja! :w00t: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gagavectra Elküldve Március12, 2012 Megoszt Elküldve Március12, 2012 Hali!C14SE astrámba castrol magnatec 5w-40 olaj mehet szerintetek most 10w-40 van benne de mivel egy kicsit se eszi szeretnék bele minnél jobb olajat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március12, 2012 Megoszt Elküldve Március12, 2012 Hali!C14SE astrámba castrol magnatec 5w-40 olaj mehet szerintetek most 10w-40 van benne de mivel egy kicsit se eszi szeretnék bele minnél jobb olajat. Belemehet az 5w40, de sok más márka is van még ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március12, 2012 Megoszt Elküldve Március12, 2012 Hali!C14SE astrámba castrol magnatec 5w-40 olaj mehet szerintetek most 10w-40 van benne de mivel egy kicsit se eszi szeretnék bele minnél jobb olajat. A legjobb olaj, az új olaj. :icon10: Sosem foglalkoztam vele, mi van a dobozra irva. 10W40 uj, 10 ezrenként és ennyi. Nem kell ezt túl misztfikálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsolsZ Elküldve Március12, 2012 Megoszt Elküldve Március12, 2012 v@terán 7150 plusz posta, küld az eladó 1db "német minőségű"?? pollenszűrőt, 1db "német minőségű"?? levegőszűrőt, 1db GM gyári olajszűrőt és 5l gyári GM 10W40-es motorolajat. Ez jó vagy rossz? Kb. 3 havonta cserélek olajat de gőzöm sincs mennyiért szoktam venni az unXban. (Azthiszem minden MANN és hozzájuk GM olajat szoktam kapni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március12, 2012 Megoszt Elküldve Március12, 2012 v@terán 7150 plusz posta, küld az eladó 1db "német minőségű"?? pollenszűrőt, 1db "német minőségű"?? levegőszűrőt, 1db GM gyári olajszűrőt és 5l gyári GM 10W40-es motorolajat. Ez jó vagy rossz? Kb. 3 havonta cserélek olajat de gőzöm sincs mennyiért szoktam venni az unXban. (Azthiszem minden MANN és hozzájuk GM olajat szoktam kapni) Én innen szoktam olajat, szűrőt rendelni:http://zsu.hu/webaruhaz/htmls/termekcsoport__TOP+OPEL+alkatr%C3%A9szek__Szerviz+szettek__Olajcsere Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Március13, 2012 Megoszt Elküldve Március13, 2012 v@terán 7150 plusz posta, küld az eladó 1db "német minőségű"?? pollenszűrőt, 1db "német minőségű"?? levegőszűrőt, 1db GM gyári olajszűrőt és 5l gyári GM 10W40-es motorolajat. Ez jó vagy rossz? Kb. 3 havonta cserélek olajat de gőzöm sincs mennyiért szoktam venni az unXban. (Azthiszem minden MANN és hozzájuk GM olajat szoktam kapni) Elég jó, csak nehogy valami hamisítvány legyen :) Már irreálisan alacsony az ár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts