Porter Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 Talán rossz helyre tévedtem, vagy átmentünk Kamion fórumba? :icon4: Ilyenkor hol a modi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 Talán rossz helyre tévedtem, vagy átmentünk Kamion fórumba? :icon4: Ilyenkor hol a modi? :D Kamionstop van, valamelyik parkolóban dekkol. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Ki merné belerakni a HUNOIL-t? 10W40 vs 5W30; Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Ki merné belerakni a HUNOIL-t? 10W40 vs 5W30; Metabond után? No wai. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
RCsaba Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Újra csapott egy reklámkört a fórumon. 2 hónap múlva megint jön :D :icon4: ;) Persze-persze... Csak annyit írtam, hogy észrevehetően jobb, mint az eddigi 10W akárhányasok, de a Repsol-on én is elgondolkodtam. Egyáltalán nem ragaszkodom a Castrol-hoz...:icon4: Az 5W-40 marad, de a márka valszeg nem a Castrol lesz, nem csattogok tőle annyira, mint a 10W-40től, de azért fél-egy percig van egy kis hangja. Pláne, hogy már van benne, vagy 6000km. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Persze-persze... Csak annyit írtam, hogy észrevehetően jobb, mint az eddigi 10W akárhányasok, de a Repsol-on én is elgondolkodtam. Egyáltalán nem ragaszkodom a Castrol-hoz...:icon4: Az 5W-40 marad, de a márka valszeg nem a Castrol lesz, nem csattogok tőle annyira, mint a 10W-40től, de azért fél-egy percig van egy kis hangja. Pláne, hogy már van benne, vagy 6000km. jó-jó persze, csak szemétkedek ;) De tényleg megint 2 hónap :icon4: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
RCsaba Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 jó-jó persze, csak szemétkedek ;) De tényleg megint 2 hónap :icon4: :D Annyira nem vagyok fanatikus, de jó néha benézni, jó a társaság! ;) Na meg közeleg a téli nagyszervíz... ;) Szóval néznem kell egy jó ár/érték tulajdonsággal rendelkező 5W-40-es kenőanyag után... :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Július24, 2011 Megoszt Elküldve Július24, 2011 Elf Turbodiesel 10w40 es motorolajt belerakhatom a benzinmotorba? Igaz nem írja hogy abba való, már a nevéből sem, de van neki benzines besorolása is: Api SL/CF Acea B3/B4 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Július24, 2011 Megoszt Elküldve Július24, 2011 Elf Turbodiesel 10w40 es motorolajt belerakhatom a benzinmotorba? Igaz nem írja hogy abba való, már a nevéből sem, de van neki benzines besorolása is: Api SL/CF Acea B3/B4 Akkor meg is kaptad rá a választ. ACEA A3 besorolása jó, ha van, ez vonatkozik benzinesekre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Sziasztok! Lehetséges csökkenteni az olajfogyasztást másik fajta olaj használatával? Az utóbbi két cserekor Castrol Magnatech 10W40 került bele, normál használat esetén 3dl/1000km-t eszik, ami fogjuk rá hogy elmegy, de előző héten mentem vele 3300km-t, ennek 95%-a autópálya (130 km/h) és 1l/1000km tűnt el, amit azért már sokallok :) C16NZ motorról van szó, 250.000km van benne, 1991-es. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Sziasztok! Lehetséges csökkenteni az olajfogyasztást másik fajta olaj használatával? Az utóbbi két cserekor Castrol Magnatech 10W40 került bele, normál használat esetén 3dl/1000km-t eszik, ami fogjuk rá hogy elmegy, de előző héten mentem vele 3300km-t, ennek 95%-a autópálya (130 km/h) és 1l/1000km tűnt el, amit azért már sokallok :) C16NZ motorról van szó, 250.000km van benne, 1991-es. A Castrolról vannak itt negatív tapasztalatok, úgyhogy igen, lehetséges, hogy más olajjal kevesebbet eszik, ez már a 16-szelepeseknek is határérték olajfogyás. Győrben tudtommal be lehet szerezni Metabondot is, sztem abból a 10W40-nel jobban járnál, de akár Mobil1, Q8, Valvolin is jobb lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Sziasztok! Lehetséges csökkenteni az olajfogyasztást másik fajta olaj használatával? Az utóbbi két cserekor Castrol Magnatech 10W40 került bele, normál használat esetén 3dl/1000km-t eszik, ami fogjuk rá hogy elmegy, de előző héten mentem vele 3300km-t, ennek 95%-a autópálya (130 km/h) és 1l/1000km tűnt el, amit azért már sokallok :) C16NZ motorról van szó, 250.000km van benne, 1991-es. Nekem valvoline van most benne, és hát egy picit csipegeti. Nem tudom hogy menyit, de nem vészes, mert elég keveset. Előtte metabond volt benne, és azt szinte egyálltalán nem ette. És szerintem egy picit hallkabb is volt tőle a motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Nekem valvoline van most benne, és hát egy picit csipegeti. Nem tudom hogy menyit, de nem vészes, mert elég keveset. Előtte metabond volt benne, és azt szinte egyálltalán nem ette. És szerintem egy picit hallkabb is volt tőle a motor. Ezt megerősítem. Nekem most van benne metabond, és 6000 km alatt kb. 5 decit öntöttem utána. Catrolból bekajált +2 litert a periódus végére. A corsánkban is meta van, meg az is lesz ezentúl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Ezt megerősítem. Nekem most van benne metabond, és 6000 km alatt kb. 5 decit öntöttem utána. Catrolból bekajált +2 litert a periódus végére. A corsánkban is meta van, meg az is lesz ezentúl. Metázok már én is. Még mindig szinten van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Metázok már én is. Még mindig szinten van. :) Nagyon jó olaj. Nem is veszek mást soha többet. Ez a valvoline kifut, utána metabond Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Nekem valvoline van most benne, és hát egy picit csipegeti. Nem tudom hogy menyit, de nem vészes, mert elég keveset. Előtte metabond volt benne, és azt szinte egyálltalán nem ette. És szerintem egy picit hallkabb is volt tőle a motor. Nekem is Valvoline (Max Life) van, és a legutóbbi 10.000 km-en 0,5 L-t öntöttem csak rá. Nekem ez vált be. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Nekem is Valvoline (Max Life) van, és a legutóbbi 10.000 km-en 0,5 L-t öntöttem csak rá. Nekem ez vált be. :) Én nem tudom, hogy mennyit töltöttem eddig rá. De nem vészesen kell sokat. Csak a Metából nem is töltöttem utána, annyira kevés fogyott. Mondjuk én 8000 km-enként cserélek olajat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Én nem tudom, hogy mennyit töltöttem eddig rá. De nem vészesen kell sokat. Csak a Metából nem is töltöttem utána, annyira kevés fogyott. Mondjuk én 8000 km-enként cserélek olajat. Nekem 7.000enként kéne, úgy is szoktam, csak most nem jött össze... A metát még nem próbáltam... a Valvoline olcsón megvolt, és ha még lesz olcsón, akkor ugyanaz megy bele, nekem bevált. Ha nem lesz, akkor lehet kipróbálom én ios a metát, lássuk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Ezt megerősítem. Nekem most van benne metabond, és 6000 km alatt kb. 5 decit öntöttem utána. Catrolból bekajált +2 litert a periódus végére. A corsánkban is meta van, meg az is lesz ezentúl. A Castrolból bekajálta az a kanna maradékát+1litert még vettem. Most járok az olajcsereperiódus felénél, már öntöttem rá 3 decit. Most GM-van benne. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Holnap Mobil-ozódunk. Meglátjuk Repsolra hogy ízlik neki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Holnap Mobil-ozódunk. Meglátjuk Repsolra hogy ízlik neki :) Köszönöm a sok tapasztalatot, azt hiszem megkóstoltatom ezt a Metabondot a járgánnyal :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 Mindenki dicséri ezt a Metabond olajat. Azthiszem következő olajcserekor én is kipróbálom :) 5w30ból 10.000km en eszik meg olyan fél litert. Kíváncsi leszek Metabondal milyen lesz. Amúgy itt Győr-Moson-Sopron megyébe hol lehet beszerezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Mindenki dicséri ezt a Metabond olajat. Azthiszem következő olajcserekor én is kipróbálom :) 5w30ból 10.000km en eszik meg olyan fél litert. Kíváncsi leszek Metabondal milyen lesz. Amúgy itt Győr-Moson-Sopron megyébe hol lehet beszerezni? PL.: itt! Írta ezt egy Castrolos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 Mindenki dicséri ezt a Metabond olajat. Azthiszem következő olajcserekor én is kipróbálom :lol: 5w30ból 10.000km en eszik meg olyan fél litert. Kíváncsi leszek Metabondal milyen lesz. Amúgy itt Győr-Moson-Sopron megyébe hol lehet beszerezni? Én 100.000 km-óta használom a Metabond 10W-40-est.!!! Nagyon elégedett vagyok vele. Szerintem ne használj 5W-30-at! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Free Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Hali! Nekem a MAX LIFE nem vált be!!! 5000 van benne,be melegkszik a motor és elhígul :lol: jön a szelephang Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts