Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Metabond Speed 10W40

Annyira dícséred ezt az olajat, hogy elhatároztam, ki próbálom!

De egy kicsit távolabb vagyok, hogy tudok hozzájutni, ha arra kerül a sor?

Elküldve

Laci4!

Az olajhűtődből nem jött ki az a fél liter. :lol:

Úgyhogy most mixelt olajad van. :lol:

Pjoc!

Vidékre van postai utánvétes küldés, ami kb. 1500 HUF plusz költség.

De ha leszel Soltvadkerten, akkor tudok vinni is.

Elküldve
Laci4!

Az olajhűtődből nem jött ki az a fél liter. :lol:

Úgyhogy most mixelt olajad van. :lol:

És eddig meg kijött? előző 2 cserénél belement a 4.5 liter.

Amúgy ezeken az új GSI-ken is van olajhűtő? Ahol a régieken látszik..(elöl lökös alatt) ott az enyémnél nem látom.. vagy csak vak voltam :shock:

Elküldve

Sziasztok

15000 km-enként cserélem az olajat de 5000km-ént szoktam megnézni mindig 1literrel kell feltőltenem.szerintetek nem sok ez ennyi kilóméter után?1.4-es 16 szelepes.

Elküldve
Sziasztok

15000 km-enként cserélem az olajat de 5000km-ént szoktam megnézni mindig 1literrel kell feltőltenem.szerintetek nem sok ez ennyi kilóméter után?1.4-es 16 szelepes.

Azért egy kicsit sűrűbben is ránézhetnél, mert 1L eléggé szélsőséges érték.

Elküldve
Sziasztok

Csatlakozom az elöttem szólókhoz, az elég soknak tűnik.

Enyémből nem fogy mérhető mennyisét 10e után. Fene érti. :lol:

Elküldve
Pjoc!

Vidékre van postai utánvétes küldés, ami kb. 1500 HUF plusz költség.

De ha leszel Soltvadkerten, akkor tudok vinni is.

Köszi, a Soltvadkertről valószínűleg lecsúsztam, mert csak holnap tudom meg a hétvégi programot!

:lol: Holnap meg már nem lehet fizetni :lol: :lol: ...... :shock: egy napra sem lehet már holnap fizetni, ha mégis úgy alakul??? :roll:

Elküldve
Úgy emléxem a leírásban úgy volt, hogy napijegyet a helyszínen

is vehet a klubtag. De kérdezd Uhuhu kartárst!

Meglátom, holnap okosabb leszek!

Ha megyek akkor írok! :wink:

Köszi

Elküldve

az elmult 47 oldalon keresztül csak elbizonytalanitani sikerült szerintem egymást :lol: :lol:

nekem pl fogalmam sincs most milyet öntsek bele :?

most -a elozo tulaj legalábbis ezt modja- 5w40 van benne de ez valszeg 10w40re cserélődik.....(nem)kicsit csattognak a hidrotőkék a mostani cuccal

Elküldve
az elmult 47 oldalon keresztül csak elbizonytalanitani sikerült szerintem egymást :lol: :lol:

most -a elozo tulaj legalábbis ezt modja- 5w40 van benne de ez valszeg 10w40re cserélődik.....(nem)kicsit csattognak a hidrotőkék a mostani cuccal

Ezzel én is így voltam :lol:

De egy tuti volt nekem, hogy én 5W40 et rakok bele. Még nics nagyon szétkopva a motor.. Végül mikor lementem olajcserés srácokhoz, elszált az agyam, és a gatyám is otthagytam, de kapott 5W60 olajat.

Ez mondjuk már túlzás, de szeretem a kis vasam :lol:

Most fizuig nem eszek :lol:

Elküldve

mondjuk van nálunk értelme vacilálni az 5w és a 10w között?? 5w ugytudom -30 fokig a 10w -25 fokig ajánlott....a -25 már durva lenne nálunk :lol: viszont a 40 valóban kevés lesz lehet, hogy kell az a 60

Elküldve

Redi minek 60as?

Valvo Topguard 10w40 és kséz nem kell dilemmázni.

Ha TvShoppos kollegánk felé kacsingacc akkor meg metabond :wink:

Elküldve

Új 16 szelepes motorokba 5W (0W), kopottabb (100-120e km felett) 10W. Rövid utakra akár-e felett is 5W, de valószínűleg jobban fogja enni. Új gépekbe (euro 3/4) ha nem hajtod 30, 40; C,X-be 40. Ha tolod neki akkor 60.

Típusba szinte mind1, de ismerten szar olajokat (mint pl. most az opel), vagy kevésbé ismerteket nem érdemes, mert 1-2 ezerrel drágábban van bizonyított, márkás(abb) olaj is. Szerintem.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.