zotya975 Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Sziasztok! Mi a véleményetek a Castrol edge 10w-60 as olajról? Tapasztalatok? Éppen olajcsere előtt állok. :-) 1998 as 1.4i (x14nz) verdába kellene. Ha jól tudom a gyár által előírt olaj 10W40. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Ha jól tudom a gyár által előírt olaj 10W40. ^_^ Arról nem is beszélve, hogy minek bele a 60-as. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Arról nem is beszélve, hogy minek bele a 60-as. ^_^ Mert castrolba csak 60 as van asszem. De lehet h nem jól tudom. :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Mert castrolba csak 60 as van asszem. De lehet h nem jól tudom. :-) Verseny olajat egy 60 LE-s motorba? Mi a fenének? Szerintem még káros is lenne bele, mert nem hígul fel kellőképpen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Miért Edge, a Magnatec nem jó? Abból van 10-40-es. Az Edge-ből meg 5-40-es is jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Miért Edge, a Magnatec nem jó? Abból van 10-40-es. Az Edge-ből meg 5-40-es is jó. Annyira nem vagyok képben olajok terén. :-) Tehát sorry ha hülyeséget kérdeztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 Annyira nem vagyok képben olajok terén. :-) Tehát sorry ha hülyeséget kérdeztem. Na ezért kell előtte olvasni. A válasz itt van leírva, csak sokaknak egyszerűbb egyből kérdezni. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 Na ezért kell előtte olvasni. A válasz itt van leírva, csak sokaknak egyszerűbb egyből kérdezni. ^_^ Sorry! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 Sorry! Utolsó eset. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morfin Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 Üdv! Ezt ismeri valaki? ORLEN OIL SUPER SEMISYNTHETIC SJ/CF 10W/40 nekem ilyen van benne már 3madik olajcsere óta. Nekem nem volt vele semmi gondom az autószerelőm adta hogy ez jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Driven Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Lengyel márka, mifelénk nem elterjedt. Gondolom a szerelődnek arrafelé van beszerzési vonala. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Pénteken viszem a kocsit olajcserére. Szerintetek milyen olajat tetessek bele? <_< ;) :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Pénteken viszem a kocsit olajcserére. Szerintetek milyen olajat tetessek bele? <_< ;) :wacko: :( Hümmm....motorolaj ? ;) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Pénteken viszem a kocsit olajcserére. Szerintetek milyen olajat tetessek bele? <_< ;) :wacko: :( Kétütemű motorolajhoz mit szólsz? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Csakis extra szűz olivaolajat... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Szerintem varrógép olajat. :wacko: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Srácok, Az a baj, hogy nem veszitek komolyan ezt az igen fontos témakört <_< :wacko: :( ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Csakis extra szűz olivaolajat... <_< Azt a tankba. :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Srácok, Az a baj, hogy nem veszitek komolyan ezt az igen fontos témakört :( ;) :o :) :o Tényleg? ;) Én csak kérdeztem, mint a többiek szoktak. <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Tényleg? ;) Én csak kérdeztem, mint a többiek szoktak. <_< :wacko: Mee huje vagyol, és nem jut eszedbe hogy kenni csak WD40-el lehet. Fújd tele a mocit, és már mehet is ;) Ha nem lenne jó, akkor dobj utána pár kábelkötegelőt, meg egy kalapácsot. Ezzel a 3-al mindent meg lehet oldani :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nerve Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Haligali, Nekem is lassan időszerű lesz az olajcsere, pár oldalt visszaolvastam és nagyon úgytűnik le kéne cserélnem a mostani opel olajat castrolra. Igaz az előző tulaj mindig opel olajat rakott bele és most nekem is kábé 1 litert kellett utánatöltenem 9000km alatt. Azt hiszem a kiváncsiság jobban hajt a castrol felé mert más érvem nincs az opel olajjal szemben (az itt olvasottakon kívül). Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Bár nem olaj, de folyadék, ezért ebbe a topic-ba írom kérdésem: Hűtőfolyadékok között van jó és rossz? Érdemes a drágábbat megvenni? Unixnál láttam pl. GM-es hűtőfolyadékot, az jó lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Bár nem olaj, de folyadék, ezért ebbe a topic-ba írom kérdésem: Hűtőfolyadékok között van jó és rossz? Érdemes a drágábbat megvenni? Unixnál láttam pl. GM-es hűtőfolyadékot, az jó lehet? Szia pebe! Igen, szerintem a nagyok is ezt használják! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Bár nem olaj, de folyadék, ezért ebbe a topic-ba írom kérdésem: Hűtőfolyadékok között van jó és rossz? Érdemes a drágábbat megvenni? Unixnál láttam pl. GM-es hűtőfolyadékot, az jó lehet? Nekem is dzsíem van. <_< (igaz, még nem az autóban :wacko: de a polcon már megvan :( ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nerve Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Haligali, Olajra visszatérve, Q8 olajat használ/használt valaki? Ha igen akkor vélemény? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts