Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Sziasztok!

Mi a véleményetek a Castrol edge 10w-60 as olajról?

Tapasztalatok?

Éppen olajcsere előtt állok. :-)

1998 as 1.4i (x14nz) verdába kellene.

Ha jól tudom a gyár által előírt olaj 10W40. ^_^

Elküldve
Mert castrolba csak 60 as van asszem. De lehet h nem jól tudom. :-)

Verseny olajat egy 60 LE-s motorba? Mi a fenének?

Szerintem még káros is lenne bele, mert nem hígul fel kellőképpen.

Elküldve
Miért Edge, a Magnatec nem jó? Abból van 10-40-es. Az Edge-ből meg 5-40-es is jó.

Annyira nem vagyok képben olajok terén. :-)

Tehát sorry ha hülyeséget kérdeztem.

Elküldve
Annyira nem vagyok képben olajok terén. :-)

Tehát sorry ha hülyeséget kérdeztem.

Na ezért kell előtte olvasni. A válasz itt van leírva, csak sokaknak egyszerűbb egyből kérdezni. ^_^

Elküldve

Üdv! Ezt ismeri valaki? ORLEN OIL SUPER SEMISYNTHETIC SJ/CF 10W/40 nekem ilyen van benne már 3madik olajcsere óta. Nekem nem volt vele semmi gondom az autószerelőm adta hogy ez jó.

Elküldve
Pénteken viszem a kocsit olajcserére. Szerintetek milyen olajat tetessek bele? <_< ;) :wacko: :(

Kétütemű motorolajhoz mit szólsz? ;)

Elküldve
Srácok,

Az a baj, hogy nem veszitek komolyan ezt az igen fontos témakört :(

;) :o :) :o

Tényleg? ;)

Én csak kérdeztem, mint a többiek szoktak. <_< :wacko:

Elküldve
Tényleg? ;)

Én csak kérdeztem, mint a többiek szoktak. <_< :wacko:

Mee huje vagyol, és nem jut eszedbe hogy kenni csak WD40-el lehet. Fújd tele a mocit, és már mehet is ;) Ha nem lenne jó, akkor dobj utána pár kábelkötegelőt, meg egy kalapácsot. Ezzel a 3-al mindent meg lehet oldani :(

Elküldve

Haligali,

Nekem is lassan időszerű lesz az olajcsere, pár oldalt visszaolvastam és nagyon úgytűnik le kéne cserélnem a mostani opel olajat castrolra. Igaz az előző tulaj mindig opel olajat rakott bele és most nekem is kábé 1 litert kellett utánatöltenem 9000km alatt.

Azt hiszem a kiváncsiság jobban hajt a castrol felé mert más érvem nincs az opel olajjal szemben (az itt olvasottakon kívül).

• 2 weeks later...
Elküldve

Bár nem olaj, de folyadék, ezért ebbe a topic-ba írom kérdésem:

Hűtőfolyadékok között van jó és rossz? Érdemes a drágábbat megvenni? Unixnál láttam pl. GM-es hűtőfolyadékot, az jó lehet?

Elküldve

Hűtőfolyadékok között van jó és rossz? Érdemes a drágábbat megvenni? Unixnál láttam pl. GM-es hűtőfolyadékot, az jó lehet?

Szia pebe!

Igen, szerintem a nagyok is ezt használják!

Elküldve

Nekem is dzsíem van. <_< (igaz, még nem az autóban :wacko: de a polcon már megvan :( )

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.