Adam1 Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 120-as Skoda, meg zsiguli szintű öreg autókon kívül nagyon másba nem való 15W40-es olaj. Esetleg még régi rossz traktorokba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 120-as Skoda, meg zsiguli szintű öreg autókon kívül nagyon másba nem való 15W40-es olaj. Esetleg még régi rossz traktorokba :P Teher-ótók szeretik :D De a drágám akkor még nyelte a truck-olajat is mint a vizet ^_^ ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Teher-ótók szeretik :D De a drágám akkor még nyelte a truck-olajat is mint a vizet ^_^ :P Azért nem csak f Astra van a világon ;) Öregebb autókba - mondjuk A Senator - jó az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Azért nem csak f Astra van a világon ;) Öregebb autókba - mondjuk A Senator - jó az. Szeretnék olyan öreg autót amibe önthetek :P többet is :D csak mostanában egy rendes autót is szívás fent tartani, nem hogy hobbigépeket ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Szeretnék olyan öreg autót amibe önthetek :P többet is :D csak mostanában egy rendes autót is szívás fent tartani, nem hogy hobbigépeket ^_^ Türelem, majd megöregszik ez is. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Türelem, majd megöregszik ez is. ^_^ OT rendszámra gyúrok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 OT rendszámra gyúrok :D De akkor mindennek az eredetinek kell benne lennie. ^_^ A szomszéd ezért nem vizsgáztatta veteránra a 35 éves Bogarát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 De akkor mindennek az eredetinek kell benne lennie. ^_^ A szomszéd ezért nem vizsgáztatta veteránra a 35 éves Bogarát. Nekem még kell hozzá 12 év. Az eredetiséggel nincs problémám! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 Nekem még kell hozzá 12 év. Az eredetiséggel nincs problémám! ^_^ Khm... és a bödön, meg a hidrogén? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 Khm... és a bödön, meg a hidrogén? :D A vizsgára kiveszi. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 A vizsgára kiveszi. :D Ki én! Kb. 10 perces művelet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Ki én! Kb. 10 perces művelet. A gyári állapotban tartás nem azt jelenti, hogy a vizsga idején csalunk... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 A gyári állapotban tartás nem azt jelenti, hogy a vizsga idején csalunk... :D Én nem ezt írtam! "Nekem még kell hozzá 12 év. Az eredetiséggel nincs problémám! " Ha OT-t akarnék majd 12 év múlva! Asszem nem akarok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 Olajfogyasztást mérek, most az alsó nívojelnél van a szint, önöttem bele fél liter GM-et, ^_^ meg felírtam a kilóméter óra állását, majd 1000Km-mulva ránézek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 Olajfogyasztást mérek, most az alsó nívojelnél van a szint, önöttem bele fél liter GM-et, ;) meg felírtam a kilóméter óra állását, majd 1000Km-mulva ránézek. :D Ha már úgyis nyitva volt az eleje, ránéztem az olajszintre.......kár volt :P Bele kellett csurgatnom a + lityi végét is. Most tartok 9000 km-nél. Nesze neked Castrol Magnatec ^_^ Azt hiszem következő cserekor kipróbálom a Valvoline Maxlife Diesel-t. Sok jót hallottam felőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Ha már úgyis nyitva volt az eleje, ránéztem az olajszintre.......kár volt :P Bele kellett csurgatnom a + lityi végét is. Most tartok 9000 km-nél. Nesze neked Castrol Magnatec :D Azt hiszem következő cserekor kipróbálom a Valvoline Maxlife Diesel-t. Sok jót hallottam felőle. Nekem is Castrol van benne, most kicsit megbolondítottam a gyári olajjal, mondjuk nekem a szimering is ereszt, ki kellene cserélni, csak nehezen szánom rá magam. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
bucsistvan Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Nekem is Castrol van benne, most kicsit megbolondítottam a gyári olajjal, mondjuk nekem a szimering is ereszt, ki kellene cserélni, csak nehezen szánom rá magam. :D Mennyibe kerül egy szimering csere? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Mennyibe kerül egy szimering csere? Maga a szimering nem lehet drága olyan 3000Forint, csak ugye el van dugva a motor, és a váltó közé. Szerintem én kiveszem a mocit, és úgy cserélem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Maga a szimering nem lehet drága olyan 3000Forint, csak ugye el van dugva a motor, és a váltó közé. Szerintem én kiveszem a mocit, és úgy cserélem. Jobb kézzel a nyakam mögé nyúlva vakarom a bal fülem effekt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Jobb kézzel a nyakam mögé nyúlva vakarom a bal fülem effekt. ^_^ Miért te hogyan csinálnád? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Miért te hogyan csinálnád? :D Mikor a zöldön cseréltük eloldottuk a motortartó bakok egy részét és lennebb engedtük a soför felöli részt. Utána váltó le stb stb. Nem kell egészen kivenni a mocit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Olajfogyasztást mérek, most az alsó nívojelnél van a szint, önöttem bele fél liter GM-et, :P meg felírtam a kilóméter óra állását, majd 1000Km-mulva ránézek. :D GM-es olaj?? Amikor unokatesóm ment a kadettbe venni és GM-es olajat kért a boltban, az eladó fickó még felháborodott, hogy mi az hogy GM-es olajat kér? hát olyan szart nem tartanak, és nem is akarnak. És nehogy öntsön bele olyat, mert az nagyon trágyalé... Uncsim meg: ^_^ Elnézést, hogy ilyet akartam... De eddig is ilyen volt benne, és semmi baja nem volt sose a kis D kadettnak Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Miért te hogyan csinálnád? :D Váltó le. Csak ez mióta olaj téma. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Ha már úgyis nyitva volt az eleje, ránéztem az olajszintre.......kár volt ^_^ Bele kellett csurgatnom a + lityi végét is. Most tartok 9000 km-nél. Nesze neked Castrol Magnatec :D Azt hiszem következő cserekor kipróbálom a Valvoline Maxlife Diesel-t. Sok jót hallottam felőle. Sziasztok! Nekem Valvoline Maxlife Diesel van benne most már másodszor. 10ezer km alatt alig csökkent az olajszint. Az előző valamilyen Castrol volt de ha 5ezret mentem vele mert faternak nem tetszett(olcsó volt akkor, de azt hallotta hogy nem igazi Castrol csak valami olcsó utánzat). A Valvolineal simán kibírt nekem már 1x10ezret utántöltés nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Sziasztok! Nekem Valvoline Maxlife Diesel van benne most már másodszor. 10ezer km alatt alig csökkent az olajszint. Az előző valamilyen Castrol volt de ha 5ezret mentem vele mert faternak nem tetszett(olcsó volt akkor, de azt hallotta hogy nem igazi Castrol csak valami olcsó utánzat). A Valvolineal simán kibírt nekem már 1x10ezret utántöltés nélkül. Nekem ezelőtt is castrol volt benne és azzal kibírta 2 csere között. Csak nem tudom milyen castrol volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts