Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Motorolaj avagy ki mit és miért ezt az olajat tölti bele?

uhuhu

Recommended Posts

Olajfogyasztást mérek, most az alsó nívojelnél van a szint, önöttem bele fél liter GM-et, ;) meg felírtam a kilóméter óra állását, majd 1000Km-mulva ránézek. :D

Ha már úgyis nyitva volt az eleje, ránéztem az olajszintre.......kár volt :P

Bele kellett csurgatnom a + lityi végét is. Most tartok 9000 km-nél. Nesze neked Castrol Magnatec ^_^

Azt hiszem következő cserekor kipróbálom a Valvoline Maxlife Diesel-t. Sok jót hallottam felőle.

Megosztás:

Ha már úgyis nyitva volt az eleje, ránéztem az olajszintre.......kár volt :P

Bele kellett csurgatnom a + lityi végét is. Most tartok 9000 km-nél. Nesze neked Castrol Magnatec :D

Azt hiszem következő cserekor kipróbálom a Valvoline Maxlife Diesel-t. Sok jót hallottam felőle.

Nekem is Castrol van benne, most kicsit megbolondítottam a gyári olajjal, mondjuk nekem a szimering is ereszt, ki kellene cserélni, csak nehezen szánom rá magam. ^_^

Megosztás:

Olajfogyasztást mérek, most az alsó nívojelnél van a szint, önöttem bele fél liter GM-et, :P meg felírtam a kilóméter óra állását, majd 1000Km-mulva ránézek. :D

GM-es olaj?? Amikor unokatesóm ment a kadettbe venni és GM-es olajat kért a boltban, az eladó fickó még felháborodott, hogy mi az hogy GM-es olajat kér? hát olyan szart nem tartanak, és nem is akarnak. És nehogy öntsön bele olyat, mert az nagyon trágyalé... Uncsim meg: ^_^ Elnézést, hogy ilyet akartam... De eddig is ilyen volt benne, és semmi baja nem volt sose a kis D kadettnak

Megosztás:

Ha már úgyis nyitva volt az eleje, ránéztem az olajszintre.......kár volt ^_^

Bele kellett csurgatnom a + lityi végét is. Most tartok 9000 km-nél. Nesze neked Castrol Magnatec :D

Sziasztok!

Nekem Valvoline Maxlife Diesel van benne most már másodszor. 10ezer km alatt alig csökkent az olajszint.

Az előző valamilyen Castrol volt de ha 5ezret mentem vele mert faternak nem tetszett(olcsó volt akkor, de azt hallotta hogy nem igazi Castrol csak valami olcsó utánzat).

A Valvolineal simán kibírt nekem már 1x10ezret utántöltés nélkül.

Megosztás:

Sziasztok!

Nekem Valvoline Maxlife Diesel van benne most már másodszor. 10ezer km alatt alig csökkent az olajszint.

Az előző valamilyen Castrol volt de ha 5ezret mentem vele mert faternak nem tetszett(olcsó volt akkor, de azt hallotta hogy nem igazi Castrol csak valami olcsó utánzat).

A Valvolineal simán kibírt nekem már 1x10ezret utántöltés nélkül.

Nekem ezelőtt is castrol volt benne és azzal kibírta 2 csere között. Csak nem tudom milyen castrol volt :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.