Adam1 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 8000ért vettem 4 litert. :lol: :D 1 ismerősöm által van. Kiváncsi vagyok tényleg, hogy milyen lesz. Eddig nagyon megy az autó. :lol: Nem csináltál olyan túl jó vásárt... Ha besétálsz hozzájuk, akkor ennyiért kapod az olajat, ha rendelesz, akkor 900 Ft postaköltségért házhoz viszik. Nem lehet, hogy inkább lehúzott az ismerősöd? :( Tegnap a Tescoban Valvoline TopGard 10W40-et láttam nagyon jó áron, 1300 körül literjét. Ez a TopGard típus a Valvoline Durablend nagyáruházaknak szállított változata. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 8000ért vettem 4 litert. :lol: :D 1 ismerősöm által van. Kiváncsi vagyok tényleg, hogy milyen lesz. Eddig nagyon megy az autó. :( mond azt, hogy elírtad, és akkor máris spóroltzál 110 Ft-ot :D :lol: (nem 4 hanem 5 lityi vót) Nem csináltál olyan túl jó vásárt... Ha besétálsz hozzájuk, akkor ennyiért kapod az olajat, ha rendelesz, akkor 900 Ft postaköltségért házhoz viszik. Nem lehet, hogy inkább lehúzott az ismerősöd? :D sokféle ár van ugyanarra, nem hinném, hogy átvágták, nállunk is kb annyi, amennyiért ő vette :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 sokféle ár van ugyanarra, nem hinném, hogy átvágták, nállunk is kb annyi, amennyiért ő vette :lol: Tudom, csak vicc volt. :lol: Nagy különbség van az árak között, errefelé sem lehet kapni 2000 alatt. Érdekes módon abban a boltban a legdrágább, amelyik Castrol márkaüzletnek nevezi magát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Tudom, csak vicc volt. :lol: Nagy különbség van az árak között, errefelé sem lehet kapni 2000 alatt. Érdekes módon abban a boltban a legdrágább, amelyik Castrol márkaüzletnek nevezi magát. no fene ki gondolta volna! :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Nem csináltál olyan túl jó vásárt... Ha besétálsz hozzájuk, akkor ennyiért kapod az olajat, ha rendelesz, akkor 900 Ft postaköltségért házhoz viszik. Nem lehet, hogy inkább lehúzott az ismerősöd? :lol: Tegnap a Tescoban Valvoline TopGard 10W40-et láttam nagyon jó áron, 1300 körül literjét. Ez a TopGard típus a Valvoline Durablend nagyáruházaknak szállított változata. Bárdinál 12ért adják.. :lol: és ahoz lett mérve :D így sztem jól jártam a 8ezres árral. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti16 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 10W-40-es GM motor olajról mi a véleményetek?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 10W-40-es GM motor olajról mi a véleményetek?? metabond, castrol, valvoline nem szeressük a GM-et :lol: :( bár ez lenne elvileg a gyárija :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 metabond, castrol, valvoline nem szeressük a GM-et :lol: :D bár ez lenne elvileg a gyárija :( Ne legyél mér ilyen,olvasson picit vissza a cartárs. Lehet csinálok a GYik-ba olaj részt holnap. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Ne legyél mér ilyen,olvasson picit vissza a cartárs. Lehet csinálok a GYik-ba olaj részt holnap. :lol: Bocsi :lol: jó ötlet! a Metabond oldalán az F Astra Dieselek-be 5W-40, és 5W-30 olajokat ír :( azért ez érdekes... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Bocsi :lol: jó ötlet! a Metabond oldalán az F Astra Dieselek-be 5W-40, és 5W-30 olajokat ír :lol: azért ez érdekes... Tegye bele nyugodtan! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 10W-40-es GM motor olajról mi a véleményetek?? Többek szerint a kiskiszerelésű GM-olajat hamisítják, és összegyüjtött átszűrt olaj van a flakonokban. Személy szerint én nem vettem észre különbséget a GM, és a Castrol között, igaz 240ezres kopott motorom van. Mindenki maga dönti el. Ha van pénzed vegyél márkásat, ha nem...de döntesz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Többek szerint a kiskiszerelésű GM-olajat hamisítják, és összegyüjtött átszűrt olaj van a flakonokban. Személy szerint én nem vettem észre különbséget a GM, és a Castrol között, igaz 240ezres kopott motorom van. Mindenki maga dönti el. Ha van pénzed vegyél márkásat, ha nem...de döntesz. :lol: Az a Tuskó gazdaságos. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Az a Tuskó gazdaságos. :lol: Lehet, de ha hamis akkor hamis. Mint a baba. :lol: A multkor egy új WV-be öntött a csóka tecsósat. Nem fussa márkásra. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Többek szerint a kiskiszerelésű GM-olajat hamisítják, és összegyüjtött átszűrt olaj van a flakonokban. Személy szerint én nem vettem észre különbséget a GM, és a Castrol között, igaz 240ezres kopott motorom van. Mindenki maga dönti el. Ha van pénzed vegyél márkásat, ha nem...de döntesz. :lol: Minek hamisítani? egyébként is sz.r :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Minek hamisítani? egyébként is sz.r :lol: :lol: Ilyen világ van, már a szart is hamisítják. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 metabond, castrol, valvoline nem szeressük a GM-et :lol: :( bár ez lenne elvileg a gyárija :lol: Sose volt ez az opelek gyári olaja. Ez csak egy marketingfogás a GM-től. A gyári első feltötlés ha jól tudom a Fuchs, egy német olajtársaság olaja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Sose volt ez az opelek gyári olaja. Ez csak egy marketingfogás a GM-től. A gyári első feltötlés ha jól tudom a Fuchs, egy német olajtársaság olaja. Nem úgy értette astrásgyerek, félreérted. Ő úgy értette, hogy ezeket ajánlja, a gm 10w-40-et nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Bocsi :lol: jó ötlet! a Metabond oldalán az F Astra Dieselek-be 5W-40, és 5W-30 olajokat ír :lol: azért ez érdekes... A Valvoline olajválasztó táblázata ezeket az olajokat ajánlja az összes opel 1.7 dieselhez: SynPower MXL 0W-30 SynPower 0W-40 SynPower 5W-30 Mind fullszintetikus olajok, egy év vagy 15 ezer km csereperiódust ajánl. Azért túlzás lenne ilyen vízszerű löttyöt belelönteni ezekbe a motorokba :( A Castrol: Magnatec Diesel 5W40 Magnatec Diesel 10W40 Mind a kettő félszintetikus, egy év vagy 15 ezer km csereperiódust ajánl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 10W-40-es GM motor olajról mi a véleményetek?? A totalcaron dícsérték is, és le is hordták, kb fele-fele arányban. Állítólag a GM csomagolású fullszintetikus olajok semmivel sem rosszabbak, mint a nagy olajtársaságok olajai. De ugye a 10W40 az nem tartozik közéjük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Nem úgy értette astrásgyerek, félreérted. Ő úgy értette, hogy ezeket ajánlja, a gm 10w-40-et nem. Te viszont engem értettél félre :lol: Én csak az utolsó mondatára reagáltam, melyben azt írja, a GM olaj lenne elvileg az opel gyári olaja. Ami téves. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 A totalcaron dícsérték is, és le is hordták, kb fele-fele arányban. Állítólag a GM csomagolású fullszintetikus olajok semmivel sem rosszabbak, mint a nagy olajtársaságok olajai. De ugye a 10W40 az nem tartozik közéjük. Látom nálad a totalcar a biblia! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Látom nálad a totalcar a biblia! :lol: És a kézikönyv? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 És a kézikönyv? :lol: Én kérek elnézést,azt kihagytam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Látom nálad a totalcar a biblia! :D És A Winkler a megváltó? :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Te viszont engem értettél félre :( Én csak az utolsó mondatára reagáltam, melyben azt írja, a GM olaj lenne elvileg az opel gyári olaja. Ami téves. :lol: Igazad van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts