zotya975 Elküldve Augusztus9, 2009 Elküldve Augusztus9, 2009 a hogy nekem is De ahhoz hogyan férek hozzá? A vezérműtengely váltó felöli szimeringjét keresgéltem a multkor, levettem a Hall-jeladót is azzal a villa alakú felfogatóval együtt, most alatta van , vagy abban van benne? Mert mögötte már beláttam a motorba. Bár ott nem láttam szivárgást. Most kéne lemosnom az egész alját, hogy meglessem szivárog-e máshol is, vagy csak a teknőtől csapódott szétt.
Guest gorbi Elküldve Augusztus9, 2009 Elküldve Augusztus9, 2009 De ahhoz hogyan férek hozzá? A vezérműtengely váltó felöli szimeringjét keresgéltem a multkor, levettem a Hall-jeladót is azzal a villa alakú felfogatóval együtt, most alatta van , vagy abban van benne? Mert mögötte már beláttam a motorba. Bár ott nem láttam szivárgást. Most kéne lemosnom az egész alját, hogy meglessem szivárog-e máshol is, vagy csak a teknőtől csapódott szétt. Gumigyűrűt keress! A hátsó főtengelyszimeringhez pedig szét kell szedni a fél autót. Ha nem vészesen ömlik az olaj (bár tudom, h drága), akkor ne bántsd. Ha valamikor esedékes lesz kuplung csere, akkor majd a szim.-et is kicserélitek egy kis tovább bontással.
Guest gorbi Elküldve Augusztus9, 2009 Elküldve Augusztus9, 2009 Hú, elvesztettem a fonalat. Ha jól értem gyárilag 5 W40-et raknak bele, de a castrol meg a valvoline típusajánló is 5 W30-at ír. Akkor mi a jó? Tudomásom szerint mindkettő jó bele.
zotya975 Elküldve Augusztus9, 2009 Elküldve Augusztus9, 2009 Gumigyűrűt keress! A hátsó főtengelyszimeringhez pedig szét kell szedni a fél autót. Ha nem vészesen ömlik az olaj (bár tudom, h drága), akkor ne bántsd. Ha valamikor esedékes lesz kuplung csere, akkor majd a szim.-et is kicserélitek egy kis tovább bontással. Kösz, egyenlőre lemosom allulról a mocit, aztén keresem a szivárgást, már ha van, mert ugye most az egész trutyis, az eddigi kartertömítés miatt.
Novy Elküldve Augusztus9, 2009 Elküldve Augusztus9, 2009 Kösz, egyenlőre lemosom allulról a mocit, aztén keresem a szivárgást, már ha van, mert ugye most az egész trutyis, az eddigi kartertömítés miatt. a hel jeladó nem a vezérlés oldalán van??? váltó oldali szimering, mint a neve is mutatja a váltó oldalán van. és bezony szét kell szedni a fél autót, ha csak nem vagy olyan ügyes kezű, hogy a váltóablakon keresztül kihúzott nyeles mellett megtudod oldani. nekem nincs ablak se szóval marad amit írt kedves Tanbácsi, hogymajd kuplungozáskor.
zotya975 Elküldve Augusztus9, 2009 Elküldve Augusztus9, 2009 a hel jeladó nem a vezérlés oldalán van??? váltó oldali szimering, mint a neve is mutatja a váltó oldalán van. és bezony szét kell szedni a fél autót, ha csak nem vagy olyan ügyes kezű, hogy a váltóablakon keresztül kihúzott nyeles mellett megtudod oldani. nekem nincs ablak se szóval marad amit írt kedves Tanbácsi, hogymajd kuplungozáskor. Arra gondolok, ami a gyujtáselosztó alatt van a vezérműtengelyen. Leveszed az elosztót, kihúzod a rotort, aztán kitekersz egy csavart, ami begörbített szárú villával szorítja neki a HF-nek azt a alu biszbaszt, amiben ven egy érzékelő, allul van a csatija. Na ha az mögé benézel belátsz a HF-be. Na itt hol van a szimering?
brezsó Elküldve Augusztus9, 2009 Elküldve Augusztus9, 2009 a hel jeladó nem a vezérlés oldalán van??? A Hall jeladó, tudtommal, a gyújtáselosztó "alatt" van..
brezsó Elküldve Augusztus9, 2009 Elküldve Augusztus9, 2009 Arra gondolok, ami a gyujtáselosztó alatt van a vezérműtengelyen. Leveszed az elosztót, kihúzod a rotort, aztán kitekersz egy csavart, ami begörbített szárú villával szorítja neki a HF-nek azt a alu biszbaszt, amiben ven egy érzékelő, allul van a csatija. Na ha az mögé benézel belátsz a HF-be. Na itt hol van a szimering? Miért keresel te a hengerfejben szimeringet?? Ha veri az olajat akkor az elosztó alatt veri ki ahol meg egy "O" gyűrű tömités van..amit mellesleg nekem is ideje volna már kicserélni.. :huh:
zotya975 Elküldve Augusztus9, 2009 Elküldve Augusztus9, 2009 Miért keresel te a hengerfejben szimeringet?? Ha veri az olajat akkor az elosztó alatt veri ki ahol meg egy "O" gyűrű tömités van..amit mellesleg nekem is ideje volna már kicserélni.. :huh: Na az az O-gyűrű, az maga a szimering? Abban az alui hengerben van, amiben a jeladó is?
Guest gorbi Elküldve Augusztus9, 2009 Elküldve Augusztus9, 2009 Arra gondolok, ami a gyujtáselosztó alatt van a vezérműtengelyen. Leveszed az elosztót, kihúzod a rotort, aztán kitekersz egy csavart, ami begörbített szárú villával szorítja neki a HF-nek azt a alu biszbaszt, amiben ven egy érzékelő, allul van a csatija. Na ha az mögé benézel belátsz a HF-be. Na itt hol van a szimering? Zotya! ott nincs szimering, "o" gyűrű van (egyszerű gumi karika)
Guest gorbi Elküldve Augusztus9, 2009 Elküldve Augusztus9, 2009 A Hall jeladó, tudtommal, a gyújtáselosztó "alatt" van.. alatt=ban
Guest gorbi Elküldve Augusztus9, 2009 Elküldve Augusztus9, 2009 a hel jeladó nem a vezérlés oldalán van??? váltó oldali szimering, mint a neve is mutatja a váltó oldalán van. és bezony szét kell szedni a fél autót, ha csak nem vagy olyan ügyes kezű, hogy a váltóablakon keresztül kihúzott nyeles mellett megtudod oldani. nekem nincs ablak se szóval marad amit írt kedves Tanbácsi, hogymajd kuplungozáskor. Nem! A "tanbácsi"ért még számolunk :huh:
Novy Elküldve Augusztus9, 2009 Elküldve Augusztus9, 2009 Nem! A "tanbácsi"ért még számolunk :huh: ja jovan ezt enéztem, de ez nem ide tartozik fáradjatok át a motortopikba. Zotya te meg vérlázító vagyde tényleg. Nem egy képet mutattak már róla, ráadásul Karcsi csinálta meg, és még se tudod???
Reeckatee Elküldve Augusztus13, 2009 Elküldve Augusztus13, 2009 Ezt meg sem hallottam. :huh: Akkor próbáld ujra mert az lessz. Elmeséljem mekkora munka kicserélni ??? :lol:
zotya975 Elküldve Augusztus13, 2009 Elküldve Augusztus13, 2009 Akkor próbáld ujra mert az lessz. Elmeséljem mekkora munka kicserélni ??? :lol: Na fáradj, lelövöd a poént. Amúgy úgy néz ki hiába cseréltem a kartertömítést, most is szivárog. :huh:
epk947 Elküldve Augusztus13, 2009 Elküldve Augusztus13, 2009 Na fáradj, lelövöd a poént. Amúgy úgy néz ki hiába cseréltem a kartertömítést, most is szivárog. :huh: Kenyőcs volt-é rajta? :lol:
zotya975 Elküldve Augusztus14, 2009 Elküldve Augusztus14, 2009 Kenyőcs volt-é rajta? :huh: Igen, bekentem a tömítés mindkét oldalát. De nem biztos, hogy onnan szivárog, alá kell feküdni, és megnézni közelebbről.
epk947 Elküldve Augusztus15, 2009 Elküldve Augusztus15, 2009 Igen, bekentem a tömítés mindkét oldalát. De nem biztos, hogy onnan szivárog, alá kell feküdni, és megnézni közelebbről. Szerintem se....
leslie Elküldve Augusztus25, 2009 Elküldve Augusztus25, 2009 Sziasztok! Kis autókám nyugdíjas éveit tölti, a cégautó miatt max évi 1000km megy bele. Viszont olajcsere kell évente. Ez ugye anyagilag sem jó, pluszban környezet szennyező is feleslegesen. Tudtommal ilyen esetben longlife olaj lenne a megfelelő, 2 éves cserével. Milyet tudtok ajánlani? :huh:
opel16v Elküldve Augusztus25, 2009 Elküldve Augusztus25, 2009 Kis autókám nyugdíjas éveit tölti, a cégautó miatt max évi 1000km megy bele. Viszont olajcsere kell évente. Ez ugye anyagilag sem jó, pluszban környezet szennyező is feleslegesen. Tudtommal ilyen esetben longlife olaj lenne a megfelelő, 2 éves cserével. Milyet tudtok ajánlani? :huh: Szerintem maradj az éves cserénél sima 10W40 olajjal, mert a longlife leginkább csak az 5W kategóriában van ^_^ Vagy ha találsz is 10W-s LL-t, akkor is kétszer annyiba kerül :lol:
leslie Elküldve Augusztus25, 2009 Elküldve Augusztus25, 2009 Szerintem maradj az éves cserénél sima 10W40 olajjal, mert a longlife leginkább csak az 5W kategóriában van B) Vagy ha találsz is 10W-s LL-t, akkor is kétszer annyiba kerül :huh: Thx a választ. Akkor ugyanarra jutottál, mint én. :lol: Gondoltam hátha tud vki óccsó 10w40 longlifeos cuccot, de nem. Csak kicsit frusztráló a szinte színtelen olajat kidönteni a levesbe. ^_^
opel16v Elküldve Augusztus25, 2009 Elküldve Augusztus25, 2009 Thx a választ. Akkor ugyanarra jutottál, mint én. :huh: Gondoltam hátha tud vki óccsó 10w40 longlifeos cuccot, de nem. Csak kicsit frusztráló a szinte színtelen olajat kidönteni a levesbe. ^_^ Évi 1000km-re nem is lenne érdemes a saját autót tartani, több a költsége, mintha ezt taxival tennéd meg :lol:
zozor Elküldve Szeptember6, 2009 Elküldve Szeptember6, 2009 Hy! Az mindegy, hogy szintetikusat, v. félszintetikusat rakok a gépbe? C14SE-be? Kérdeztem árakat Bárdinál és Lángnál, egyiknél azt mondták mindegy, másiknál félszintetikusat ajánlottak a motorba. 235600 van benne.
Reeckatee Elküldve Szeptember6, 2009 Elküldve Szeptember6, 2009 Hy! Az mindegy, hogy szintetikusat, v. félszintetikusat rakok a gépbe? C14SE-be? Kérdeztem árakat Bárdinál és Lángnál, egyiknél azt mondták mindegy, másiknál félszintetikusat ajánlottak a motorba. 235600 van benne. Félszintetikusat. Szintetikusból megenné az egészet párezer km alatt. :lol:
zozor Elküldve Szeptember6, 2009 Elküldve Szeptember6, 2009 Meg sok helyen olvasni, hogy "benzin- és diesel üzemű gépkocsikhoz". Kicsit furcsa, mert én úgy tanultam -anno :lol: -, hogy benzineshez és dízelhez külön olaj való, és nem szabad egyikbe a másikét önteni. Vagy olyan tulajdonságúak már ezek a mai olajok, hogy ha nem kifejezetten pl. benzineshez írják elő, akkor lehet tenni a másikba is?
Recommended Posts