PottR Elküldve Augusztus6, 2009 Elküldve Augusztus6, 2009 vigyázz a túl olcsó kéz alóli beszerzéssel, mert abból is van hamis a piacon. Szerinted/Szerintetek?? 4l mobil1+szűrőszett szerintem "baráti" és ahogy a termékeit elnézem valami autósbolti eladó vagy autószervizes tag... :huh:
opel16v Elküldve Augusztus6, 2009 Elküldve Augusztus6, 2009 szerintem ez reális ár, de hogy eredeti-e, azt így nem lehet tudni :huh: próba cseresznye :lol:
PottR Elküldve Augusztus6, 2009 Elküldve Augusztus6, 2009 szerintem ez reális ár, de hogy eredeti-e, azt így nem lehet tudni :huh: próba cseresznye :lol: És ha megveszem, akkor már valami alapján meg lehet mondani, hogy eredeti-e vagy csak pár ezer km után látom az olaj minőségén???
opel16v Elküldve Augusztus6, 2009 Elküldve Augusztus6, 2009 vagy csak pár ezer km után látom az olaj minőségén??? ja :huh:
brezsó Elküldve Augusztus6, 2009 Elküldve Augusztus6, 2009 Szerinted/Szerintetek?? 4l mobil1+szűrőszett szerintem "baráti" és ahogy a termékeit elnézem valami autósbolti eladó vagy autószervizes tag... :lol: Most én is ilyen olajat tettem bele. Autósboltban vettem Unix-os matricával 26 euróért a 4 litert.. :huh: Remélem jó lesz ez az olaj!
Csücsök Elküldve Augusztus7, 2009 Elküldve Augusztus7, 2009 Háttő, én speciel pont ilyen olajat (Mobil1) használok kb. 5e km óta, és eléggé vegyesek a tapasztalataim. Városi használat közben zabálja, míg pályás/közúti használat mellett kevésbé eszi (kevesebbet, mint a gyári 1000 km/7,5 dl). Igaz ez egy x16xel, és még csak ez az első olaj, amit én öntöttem bele, így nem tudom, hogy más olajat mennyire eszi.
Alex75 Elküldve Augusztus7, 2009 Elküldve Augusztus7, 2009 Nem kötekedésképpen, de ez Mobil, nem Mobil1, én is ilyet használok a jószágba, sztem jó. A mobil1 már kicsit magasabb árfekvésű...
Csücsök Elküldve Augusztus7, 2009 Elküldve Augusztus7, 2009 Nem kötekedésképpen, de ez Mobil, nem Mobil1 Milyen igaz! :huh: És én is "becsapódtam", mert én is Mobil1-et használok!
brezsó Elküldve Augusztus7, 2009 Elküldve Augusztus7, 2009 Háttő, én speciel pont ilyen olajat (Mobil1) használok kb. 5e km óta, és eléggé vegyesek a tapasztalataim. Városi használat közben zabálja, míg pályás/közúti használat mellett kevésbé eszi (kevesebbet, mint a gyári 1000 km/7,5 dl). Igaz ez egy x16xel, és még csak ez az első olaj, amit én öntöttem bele, így nem tudom, hogy más olajat mennyire eszi. ..én meg fényévekre vagyok a szakértéstől, de úgy gondolom, hogy nem az olaj hibája ha fogy a kocsiból - legyen szó bármilyen márkájú olajról.... :huh:
Novy Elküldve Augusztus7, 2009 Elküldve Augusztus7, 2009 ..én meg fényévekre vagyok a szakértéstől, de úgy gondolom, hogy nem az olaj hibája ha fogy a kocsiból - legyen szó bármilyen márkájú olajról.... :huh: de annak is a hibája, mert a szart hamarabb megeszi
Guest gorbi Elküldve Augusztus7, 2009 Elküldve Augusztus7, 2009 ..én meg fényévekre vagyok a szakértéstől, de úgy gondolom, hogy nem az olaj hibája ha fogy a kocsiból - legyen szó bármilyen márkájú olajról.... :huh: Egy kicsit felróható az olajnak is. Gondolj bele,h ugyan olyan motorkopottság melett a különböző tulajdonságú olajokból nem egyformán eszik. Minden motornak meg kell keresni a neki megfelőt, ami nála már bevált és csak indokolt esetben érdemes eltérni ettől. Sok motor igen kényes rá. :lol:
daykiller Elküldve Augusztus7, 2009 Elküldve Augusztus7, 2009 Egy kicsit felróható az olajnak is. Gondolj bele,h ugyan olyan motorkopottság melett a különböző tulajdonságú olajokból nem egyformán eszik. Minden motornak meg kell keresni a neki megfelőt, ami nála már bevált és csak indokolt esetben érdemes eltérni ettől. Sok motor igen kényes rá. :huh: Nekem a GM-et ette mint állat, 7000km alatt 1 litert. Most Castrol van benne és ha 1 deci hiányzik belőle, akkor is túlzok. Már benne van 2500km olajcsere óta. A másik, hogy ugyanolyan halk a motor, mint friss olajnál, ellentétben a GM-mel, amivel 500-1000km után már hangos volt a járása.
zotya975 Elküldve Augusztus7, 2009 Elküldve Augusztus7, 2009 Holnap veszek olajat, eddig GM-volt benne, most akkor Castrol, vagy Metabond, vagy mi a túrót? :huh:
daykiller Elküldve Augusztus7, 2009 Elküldve Augusztus7, 2009 Holnap veszek olajat, eddig GM-volt benne, most akkor Castrol, vagy Metabond, vagy mi a túrót? :huh: Castrol. Könnyebb beszerezni szerintem, főleg most blitz időszakban. :lol:
zotya975 Elküldve Augusztus7, 2009 Elküldve Augusztus7, 2009 Castrol. Könnyebb beszerezni szerintem, főleg most blitz időszakban. :lol: Castrol-Metabond 1-0. Valaki más? :huh:
Novy Elküldve Augusztus7, 2009 Elküldve Augusztus7, 2009 Castrol-Metabond 1-0. Valaki más? :huh: akármikor tudok ^_^ most is itt van 15 liter :lol: 1-1
Csücsök Elküldve Augusztus7, 2009 Elküldve Augusztus7, 2009 Milyen igaz! :huh: És én is "becsapódtam", mert én is Mobil1-et használok! Aha. Meg azt ahogy Móricka elképzelte. Beálltam a garázsba, rápillantottam a flakonra, simán Mobil. Nem Mobil1. A Mobil1 termékek 0W-s cuccok. Majd ha itt az ideje és ez elfogy (még van 1 liter belőle), kipróbálom a Castrol-t.
Szokecigany Elküldve Augusztus7, 2009 Elküldve Augusztus7, 2009 Miért nem próbáljátok ki a Motul 6100-at? http://www.motul.de/i/prd/prod_auto/6100_syn.htm
zotya975 Elküldve Augusztus7, 2009 Elküldve Augusztus7, 2009 Miért nem próbáljátok ki a Motul 6100-at? http://www.motul.de/i/prd/prod_auto/6100_syn.htm Nem hallottam még róla. Mit írnak? Nem beszélni külföldiül. :huh:
G-lader Elküldve Augusztus7, 2009 Elküldve Augusztus7, 2009 Sziasztok! A véleményetekre lennék kiváncsi, hogy szerintetek 100.000 Km körüli 1,3 CDTi motorba milyen olaj lenne a legjobb? Előre is köszi a segítséget...
Alex75 Elküldve Augusztus7, 2009 Elküldve Augusztus7, 2009 Nem hallottam még róla. Mit írnak? Nem beszélni külföldiül. :huh: http://www.motul.hu/index.php?p=termekek&a...t&termek=53 Még szerencse, hogy létezik a gugli... :lol:
zotya975 Elküldve Augusztus7, 2009 Elküldve Augusztus7, 2009 (edited) http://www.motul.hu/index.php?p=termekek&ps=szt&termek=53 Még szerencse, hogy létezik a gugli... :lol: Még szerencse, csak nem tudom megnézni a linked. :huh: Bocsi, már bejött. Módosítva Augusztus7, 2009 : zotya975
Szokecigany Elküldve Augusztus7, 2009 Elküldve Augusztus7, 2009 Nem hallottam még róla. Mit írnak? Nem beszélni külföldiül. :huh: Pedig a Motul egy igen régi olajtársaság. Én évek óta kizárólag az ő termékeiket használom.. Ez az olaj listaáron mint az összes motul ithhon horror,de egy ismerősöm 7000ft körül tud adni 4 litert... Én az 1,6szr-be az utóbbi három olajcsere alkalmával ilyet tettem vele. Legutóbb egy folyamatos 3000!!km-es gps szerint 140km/h út alkalmával nem evett olajat talán 1-2 decit..
Novy Elküldve Augusztus7, 2009 Elküldve Augusztus7, 2009 Pedig a Motul egy igen régi olajtársaság. Én évek óta kizárólag az ő termékeiket használom.. Ez az olaj listaáron mint az összes motul ithhon horror,de egy ismerősöm 7000ft körül tud adni 4 litert... Én az 1,6szr-be az utóbbi három olajcsere alkalmával ilyet tettem vele. Legutóbb egy folyamatos 3000!!km-es gps szerint 140km/h út alkalmával nem evett olajat talán 1-2 decit.. nem akarok vitát, de a Q8 ról is eztmesélted nem? :huh:
FPepe Elküldve Augusztus7, 2009 Elküldve Augusztus7, 2009 Sziasztok! A véleményetekre lennék kiváncsi, hogy szerintetek 100.000 Km körüli 1,3 CDTi motorba milyen olaj lenne a legjobb? Előre is köszi a segítséget... Valami 5W30-as, lehetőleg kimondottan dieseles olajat. Pl. Castrol Magnatec Diesel, vagy ami kimondottan ilyen motorokhoz készült: Metabond C3 LSX 5W30.
Recommended Posts