opel16v Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Ti a versenygépbe nyomjátok a fémfelületnemesítôt meg az ü.a. adalékot is ? Esetleg a az Ecotec 100 is benne van ? :) Abba goldot szoktam rakni, meg szokott bele menni a megalene is, ha éppen nem felejtem el, vagy van rá idő :( De október óta nem is láttam a versenyautót, szal remélem egyáltalán megvan még :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 X14XE tulajok figyelem! Nektek is 24-es az olajleeresztő csavarotok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 X14XE tulajok figyelem! Nektek is 24-es az olajleeresztő csavarotok? Szia Gergő! Unoka tesomnak múlt héten cseréltel, 19-e villás volt benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 X14XE tulajok figyelem! Nektek is 24-es az olajleeresztő csavarotok? Szia Gergő! Unoka tesomnak múlt héten cseréltel, 19-e villás volt benne. Mondtam én, hogy vmi házi megoldás az Gergő. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 gyári csavar 19-es fejű Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 De hozzá teszem amit a G astra forumról letöltöttem szerelési utmutatót abban a gyári rás T40, na akkor most hány éves is a kapitány? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Az F astra topikban vagyunk, és azokon a gyári mindegyiken 19-es. Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 hej Futó gabbe ugyis olajas vagy deritsedmán ki ha tudod a c30se be milyen olajat adtak meg gyárilag ,,,,,,hátha Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 hej Futó gabbe ugyis olajas vagy deritsedmán ki ha tudod a c30se be milyen olajat adtak meg gyárilag ,,,,,,hátha Szeru. Nem a Gabi vagyok de egyaránt Metabondozok. Úgy tudom GM 5W40 (Metabond TOP 5W-40 / LLX 5W-30) és a teljes feltöltési mennyiség 5,5-5,8 L. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 hej Futó gabbe ugyis olajas vagy deritsedmán ki ha tudod a c30se be milyen olajat adtak meg gyárilag ,,,,,,hátha Ha engem kérdezel, 10W40-est mondanék... katalógus sajna nincs erről, de a benyás C-s motorok illesztése még mindnek lazább volt, az összesnél 10W-s az előírás mifelénk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 hát köccee a válaszokat..... eddig 10w50 ROWE, volt csak eszegeti a lelkem gondoltam hátha okosabb leszek Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 hát köccee a válaszokat..... eddig 10w50 ROWE, volt csak eszegeti a lelkem gondoltam hátha okosabb leszek Próbálj ki más 10W-s olajokat, pl Meta Speed vagy Castrol Magnatec. Ha azokat is eszegeti, akkor tuti nem ok nélkül :) Régi vasak már ezek :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 hja csak erre vot xtra kedvezményem 3500 vot az 5l .... 1000km en megeszik 0,5l olajat is elég sok a gyári fogyasztása is, de ezt sokallom... igaz akkor szürcsöl csak ha taposom neki szépen Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 hja csak erre vot xtra kedvezményem 3500 vot az 5l hát az tényleg extra kedvezmény lehetett, hacsak nem valami hamis dolgot kaptál cserébe :) érdemes kipróbálni mást is, aztán megnézni azt mennyire szereti :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 hát az tényleg extra kedvezmény lehetett, hacsak nem valami hamis dolgot kaptál cserébe :) érdemes kipróbálni mást is, aztán megnézni azt mennyire szereti :( west autotéka 55% ehe....csaknem kam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 hát köccee a válaszokat..... eddig 10w50 ROWE, volt csak eszegeti a lelkem gondoltam hátha okosabb leszek Nekem 5w40-et írt de amit Gabi is mond pláne ha a 10-est is eszegeti akkor más a probléma. Tegyél bele Meta Speed-et és egy kis GOLD fémfelületnemesítőt s megoldódik a probléma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Nekem 5w40-et írt de amit Gabi is mond pláne ha a 10-est is eszegeti akkor más a probléma. Tegyél bele Meta Speed-et és egy kis GOLD fémfelületnemesítőt s megoldódik a probléma. Azé ezt így nem kéne kijelenteni... kopott motort nem rakja helyre az adalék, hülyeséget ne beszéljünk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Azé ezt így nem kéne kijelenteni... kopott motort nem rakja helyre az adalék, hülyeséget ne beszéljünk :P Akkor Old Spezial :) Hacsak nem áll benne keresztben a dugattyú a kopottságtól akkor fog segíteni valamennyit :hiya: Attól beszélünk hülyeséget, hogy azt mondjuk adalék :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Akkor Old Spezial :) Hacsak nem áll benne keresztben a dugattyú a kopottságtól akkor fog segíteni valamennyit :P Attól beszélünk hülyeséget, hogy azt mondjuk adalék :( így is meg úgy is hülyeséget beszélsz :hiya: kopásgátló: gátolja a kopást thát ha már szét van kopva, nem lesz jobb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Gabi! Ti a versenygépbe nyomjátok a fémfelületnemesítôt meg az ü.a. adalékot is ? Esetleg a az Ecotec 100 is benne van ? :) Mi az a fémfelületnemesítő? Valami olajadalék? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Mi az a fémfelületnemesítő? Valami olajadalék? pontosan www.metabond.hu és ott olvashatsz róla Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 így is meg úgy is hülyeséget beszélsz :( kopásgátló: gátolja a kopást thát ha már szét van kopva, nem lesz jobb :P Olvass utána. A GOLD poli-kerámia szemcséket tartalmaz ami beépül a kopás helyén. Nagyokos :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 pontosan www.metabond.hu és ott olvashatsz róla NEEEEEEM ADALÉÉÉÉÉÉK :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Olvass utána. A GOLD poli-kerámia szemcséket tartalmaz ami beépül a kopás helyén. Nagyokos :) Ja-ja nanotechnológiai szinten. Szok kisz kínai emberke van benne ész bevakolja az egyentlenszégeket. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Olvass utána. A GOLD poli-kerámia szemcséket tartalmaz ami beépül a kopás helyén. Nagyokos :( kicsit régebben foglalkozom vele mint te, és hidd már el, hogy a kopáscsökkentőtől(és én a kopáscsökkentő szóról írtam) nem lesz jobb, a polikerámiás az már megint más, de egy szétkopott motort az sem fog felújítani, javítani vmicskét lehet, de 8 ezerért szerinted beleteszik, egy csók a halottnak című filmért?? NEEEEEEM ADALÉÉÉÉÉÉK :) nem adalék akkor mi?? egy adalék, amit az olajhoz ADALÉKOLSZ, és van benne felületnemesítő, esetleg a polikerámia stb stb, de adalék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts