Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Motorolaj avagy ki mit és miért ezt az olajat tölti bele?

uhuhu

Recommended Posts

Ti a versenygépbe nyomjátok a fémfelületnemesítôt meg az ü.a. adalékot is ? Esetleg a az Ecotec 100 is benne van ? :)

Abba goldot szoktam rakni, meg szokott bele menni a megalene is, ha éppen nem felejtem el, vagy van rá idő :(

De október óta nem is láttam a versenyautót, szal remélem egyáltalán megvan még :P

Megosztás:

hej Futó gabbe ugyis olajas vagy deritsedmán ki ha tudod a c30se be milyen olajat adtak meg gyárilag ,,,,,,hátha

Ha engem kérdezel, 10W40-est mondanék... katalógus sajna nincs erről, de a benyás C-s motorok illesztése

még mindnek lazább volt, az összesnél 10W-s az előírás mifelénk :)

Megosztás:

hát köccee a válaszokat..... eddig 10w50 ROWE, volt csak eszegeti a lelkem gondoltam hátha okosabb leszek

Nekem 5w40-et írt de amit Gabi is mond pláne ha a 10-est is eszegeti akkor más a probléma. Tegyél bele Meta Speed-et és egy kis GOLD fémfelületnemesítőt s megoldódik a probléma.

Megosztás:

Nekem 5w40-et írt de amit Gabi is mond pláne ha a 10-est is eszegeti akkor más a probléma. Tegyél bele Meta Speed-et és egy kis GOLD fémfelületnemesítőt s megoldódik a probléma.

Azé ezt így nem kéne kijelenteni... kopott motort nem rakja helyre az adalék, hülyeséget ne beszéljünk :)

Megosztás:

Azé ezt így nem kéne kijelenteni... kopott motort nem rakja helyre az adalék, hülyeséget ne beszéljünk :P

Akkor Old Spezial :)

Hacsak nem áll benne keresztben a dugattyú a kopottságtól akkor fog segíteni valamennyit :hiya:

Attól beszélünk hülyeséget, hogy azt mondjuk adalék :(

Megosztás:

Akkor Old Spezial :)

Hacsak nem áll benne keresztben a dugattyú a kopottságtól akkor fog segíteni valamennyit :P

Attól beszélünk hülyeséget, hogy azt mondjuk adalék :(

így is meg úgy is hülyeséget beszélsz :hiya:

kopásgátló: gátolja a kopást

thát ha már szét van kopva, nem lesz jobb :lol:

Megosztás:

Olvass utána. A GOLD poli-kerámia szemcséket tartalmaz ami beépül a kopás helyén. Nagyokos :(

kicsit régebben foglalkozom vele mint te, és hidd már el, hogy a kopáscsökkentőtől(és én a kopáscsökkentő szóról írtam) nem lesz jobb, a polikerámiás az már megint más, de egy szétkopott motort az sem fog felújítani, javítani vmicskét lehet, de 8 ezerért szerinted beleteszik, egy csók a halottnak című filmért??

NEEEEEEM ADALÉÉÉÉÉÉK :)

nem adalék akkor mi??

egy adalék, amit az olajhoz ADALÉKOLSZ, és van benne felületnemesítő, esetleg a polikerámia stb stb, de adalék.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.